sashulya Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 18:36 Поділитися #1551 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 18:36 Все просто и по домашнему, холодец из курицы + оливье ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 21:04 Поділитися #1552 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 21:04 Навіть, який я не був любитель даної теми, но так точно не постив! прям все що кожен вечір! ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 25 Листопада, 2014 в 10:30 Поділитися #1553 Опубліковано 25 Листопада, 2014 в 10:30 Навіть, який я не був любитель даної теми, но так точно не постив! прям все що кожен вечір! )"плюси" нужні - кров з носу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ineedmoney Опубліковано 25 Листопада, 2014 в 18:23 Поділитися #1554 Опубліковано 25 Листопада, 2014 в 18:23 Почну і я постити "вечері") Отож сьогодні шпаргівка з грибами, кукурудзою, кунжутом, сушеним барбарисом і бальзамічним соусом) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Неонила Опубліковано 25 Листопада, 2014 в 18:49 Поділитися #1555 Опубліковано 25 Листопада, 2014 в 18:49 Шкода, що темка з "Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?" плавно перейшла у "Що ми їли!" Адже основною ціллю теми були поради та рецепти швидких та недорогих повсякденних страв Отже, мій варіант швидкої і недорогої сьогоднішньої вечері. Почищену картоплю розрізаємо навпіл по горизонталі, на зріз кладемо пластик сала, солим, перчим, (або посипаєм улюбленою приправою), кладемо на деко і - в духовку. Поки печеться картопля, а це хвилин 45, готуємо: - бісквіт з фруктами: 4 яйця збити з 1 стаканом цукру, додати половину ч.л. погашеної оцтом соди і 1 стакан муки. Дно форми змазуємо маслом, посипаємо сухарями, кладемо фрукти (я беру заморожену смородину, можна порізані яблука, груші, хто що має), виливаємо тісто. Пекти 20-25 хв. - і салат, в мене з дайкону, яблука, цибулі і сметани. І фото: Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ineedmoney Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 11:37 Поділитися #1556 Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 11:37 ineedmoney, класне поєднання! як на смак? На вигляд здається що важке, гостре) але по факту на смак дуже легка, ледь солодка страва. спочатку пару сушених барбарисок на олії підігріти щоб пустили кислинку потім кунжут, потім кукурудза з грибами і трохи бальзаміко. і в кінці відварену шпарагівку. для гостроти з барбарисом думаю можна трохи додати чилі шматочками.поєднання мені сподобалось, хочу попробувати зробити подібну заправку до спагетті, тільки використати ще якусь молочну складову. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 12:07 Поділитися #1557 Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 12:07 Отже, мій варіант швидкої і недорогої сьогоднішньої вечері. Почищену картоплю розрізаємо навпіл по горизонталі, на зріз кладемо пластик сала, солим, перчим, (або посипаєм улюбленою приправою), кладемо на деко і - в духовку. І фото: Ха, і в мене цього вечора була така ж вечеря, тільки шкварки поболєє Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 09:08 Поділитися #1558 Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 09:08 Часто запікаю собі крильця в мультиварці -- швидко , дешево і смачно . Вчора теж захотілося . В мене в мультиварку влазить 6 крилець --12 шматочків 1. Купуємо 6 крилець 2. Ріжемо на три частини . 3. Кінці крилець я викидаю 4. Маринуємо . Я не маю постійного рецепту , купую приправи для гриля та для шашлика різних виробників -- так я завжди маю інший смак крилець Вимиті крильця посипаю приправою , підсолюю , додаю 2-3 ложки оливкової олії , часом видавлюю сік половинки лимона та перемішую , залишаю на 20-30 хв . Також пробував маринувати з кетчупом , майонезом , мінералкою і навіть шампанським -- найбільш подобається оливкова олія + лимонний сік . Але це діло смаку. 5. Запікаємо . Це найпростіше : вкидаємо крильця в мультиварку , розподіляємо . Олія в нас вже є в маринаді , тому каструлю нічим не змащую Запікаю в 2 прийоми : спочатку 15 хв при 150* , далі перевертаю і ще 10 хв при 150* Таким чином в мене є 6 шматочків на вечерю , які я з"їв так , і 6 на сніданок , до яких відварив макаронів . Красиво оформлювати не вмію , тому фото з процесу приготування . Показано момент , коли я їх перевертаю , щоб запекти другу сторону . Половину перевернув , щоб було видно степінь запікання за 15 хв . Мультиварка DEX DMC-55 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MaestroA Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 09:26 Поділитися #1559 Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 09:26 4. Маринуємо . Я не маю постійного рецепту , купую приправи для гриля та для шашлика різних виробників -- так я завжди маю інший смак крилець Я дуже люблю крила, тому перепробував безліч рецептів. З швидкого варіанту рекомендую спробувати маринад Торчин "Соєво-імбирний" для курки та риби. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 09:33 Поділитися #1560 Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 09:33 Я вчора також крильця запікав, перед тим замаринувавши у соєвому соусі з медом та часником, ну про смак немає що писати мм....дуже смачно виходить.Крильця купував в Там-тамі, я таких давно не бачив, прям "кабанячі" перший раз задумався чи викидати кінчики, бо як порозділяв то виходило три здоровенних куска)) але не запікав(кінці) відложив в сторону(реально було шкода), може потім на бульйон підуть.PS: хто хоче запекти м"ясисті здоровенні крильця біжіть в Там-там(може ще є.)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
murabura Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 10:03 Поділитися #1561 Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 10:03 Робила такі мафіни, тільки в мене не було ананасів. Робиться все швидко і виходить смачно ))) Рецепт тут http://gurmanio.org/...om-i-orehami-2/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 13:10 Поділитися #1562 Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 13:10 Вчора вечеряв вітчино-сирним пирогом Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 21:07 Поділитися #1563 Опубліковано 28 Листопада, 2014 в 21:07 Суши, дружина постаралася! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 29 Листопада, 2014 в 08:04 Поділитися #1564 Опубліковано 29 Листопада, 2014 в 08:04 Суши, дружина постаралася!А ви нічого не замітили? вам не здається що вони ве......)) Ну явно не такі, щоб нажертися, обжертися, Короче по українськи(десь в неті вичитали), листок норі як ви бачите не поділений, тому і "суші" здоровенні, ну і звісно закручені не так я треба, для (погамати)щось нестандартне, пойдьот)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 29 Листопада, 2014 в 09:53 Поділитися #1565 Опубліковано 29 Листопада, 2014 в 09:53 А ви нічого не замітили? вам не здається що вони ве......)) Ну явно не такі, щоб нажертися, Мало того, що їх дохуолєри, то вони ще й великі, якраз щоб нажерїстися Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sveta.anna3710 Опубліковано 29 Листопада, 2014 в 21:50 Поділитися #1566 Опубліковано 29 Листопада, 2014 в 21:50 Куриные крылышки с картошкой, шампиньонами, морковкой, луком, чесноком и специями из духовки. + "Неженские огурцы", т.е. "нежинские" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 29 Листопада, 2014 в 22:05 Поділитися #1567 Опубліковано 29 Листопада, 2014 в 22:05 Вчора були фаршировані перці, а сьогодні голубці (забагато начинки получилось). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 15:39 Поділитися #1568 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 15:39 Вчора були фаршировані перці, а сьогодні голубці (забагато начинки получилось). Флейм: чомусь читається " Вчора були перці (жарг. то же, что парень презр.), а сьогодні голубці (жарг., чоловіки нестандартної сексуальної орієнтаціїї)." ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
milana Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 16:10 Поділитися #1569 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 16:10 Вчора були фаршировані перці, а сьогодні голубці (забагато начинки получилось). Флейм: чомусь читається " Вчора були перці (жарг. то же, что парень презр.), а сьогодні голубці (жарг., чоловіки нестандартної сексуальної орієнтаціїї)." ) Ну у вас і фантазія)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 17:50 Поділитися #1570 Опубліковано 1 Грудня, 2014 в 17:50 Ну у вас і фантазія))))Таки да. Що є, то є. )))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 2 Грудня, 2014 в 21:22 Поділитися #1571 Опубліковано 2 Грудня, 2014 в 21:22 Взагалі нестандартна вечеря, привик до птиці, якогось там м"яса(свининна, яловичина,телятина)а тут бац! супчик з фрикадельками! прикольно,(ну і сметанки побільше)Не хотів суп фоткати ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 2 Грудня, 2014 в 21:29 Поділитися #1572 Опубліковано 2 Грудня, 2014 в 21:29 супчик з фрикадельками! ну і сметанки побільше Не хотів суп фоткати ))) Самому стрьомно стало?? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 2 Грудня, 2014 в 22:07 Поділитися #1573 Опубліковано 2 Грудня, 2014 в 22:07 супчик з фрикадельками! ну і сметанки побільше Не хотів суп фоткати ))) Самому стрьомно стало?? ))) Ага!! як на мене, суп(а я вечеряю дуже пізно)троха не в тему)) але хотів поділитися, зготувала дружина, а я допомагав, короче готував. Хто що сьогодні готуватиме на вечерю? ну і ось Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rokks Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 17:10 Поділитися #1574 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 17:10 дайте пораду, хто знає як спасти страву "переперчений суп"? замість чорного перцю сипнула червоний Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 17:28 Поділитися #1575 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 17:28 дайте пораду, хто знає як спасти страву "переперчений суп"? замість чорного перцю сипнула червоний Эммм, так, предположение, но может сметаны добавить???? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.