Mykola81 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 19:55 #1326 Опубліковано 15 Червня, 2014 в 19:55 буду жарив яєшню з яєць,які мають по два жовтка,вперше такі побачив)цікаві ці гібридні кури-несучкі)) В нас колись бройлери були , то вони теж несли яйця з 2 жовтками .
milana Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:33 #1327 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:33 і на що той кус-кус по смаку схожий? який він?
lilechka Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:41 #1328 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 10:41 і на що той кус-кус по смаку схожий? який він?мені він на пшеничну кашу схожийПлюс кус-кусу в тому, що готується 5-7 хв
WhiteMan Опубліковано 16 Червня, 2014 в 20:14 #1329 Опубліковано 16 Червня, 2014 в 20:14 Печені яблука з полуничним варенням
Arven Rivendell Опубліковано 17 Червня, 2014 в 11:31 #1330 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 11:31 Испекли с дочкой песочное печенье, ей подарили детский кулинарный набор для выпечки, каникулы позволили потратить на это 2 часа, напечь несколько прОтивней печенюх, ждем подружку в гости, папу с работы, сынулю из садика, будет вечернее чаепитие)))
Varvara Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:01 #1331 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:01 А я буду тортика пекти Архончегу на д.н.)))
emelka Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:26 #1332 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:26 буду пекти тортика Архончегу))) не в темі, що це таке...? який рецепт?!
lilechka Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:37 #1333 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:37 буду пекти тортика Архончегу))) не в темі, що це таке...? який рецепт?! тортик чоловіку) це нік в нього такий
Varvara Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:39 #1334 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 12:39 Чоловік мій - Archon-ua )))http://board.lutsk.u...age__hl__archon
emelka Опубліковано 17 Червня, 2014 в 13:13 #1335 Опубліковано 17 Червня, 2014 в 13:13 буду пекти тортика Архончегу))) не в темі, що це таке...? який рецепт?! тортик чоловіку) це нік в нього такий ааа..., вже надумалось всяке драконяче і метеликове їство!
laska Опубліковано 1 Липня, 2014 в 20:25 #1336 Опубліковано 1 Липня, 2014 в 20:25 Вишні зібрано та відсвятковано варениками до вечері Спробувала маленьку пораду подруги, вишні злегка притрусила крохмалем. Соковитість не заважає ліпити, та і не так течуть. Вичитала, що для різноманітної випічки з соковитими ягодами у такий спосіб можна також використовувати і кукурудзяний крохмаль, або манну крупу. Смак цих продуктів в готовому виробі не відчувається. Ну і інші хитрощі приготування десертів з соковитою ягодою тут. Взяла на замітку
bodia88888 Опубліковано 1 Липня, 2014 в 20:30 #1337 Опубліковано 1 Липня, 2014 в 20:30 Шкода що пішов від нас yura-patriot зі своєю кухнею. Темка не так часто апкається)))ПС. Завтра свою половинку буду розкручувати на вареникі з вишНЯМи))))))
lanima Опубліковано 3 Липня, 2014 в 11:59 #1338 Опубліковано 3 Липня, 2014 в 11:59 Така собі квітково-кулінарна романтика)))))) Готувала вперше, якось слабо вірилося що це може бути смачно. Виявилося-дуже смачно))))
Varvara Опубліковано 3 Липня, 2014 в 12:49 #1339 Опубліковано 3 Липня, 2014 в 12:49 А у мене будуть пельмені і вареники)))
Arven Rivendell Опубліковано 3 Липня, 2014 в 14:27 #1340 Опубліковано 3 Липня, 2014 в 14:27 Пожарила блины и сделала их с черникой и сгущенным молоком, ням.
Natalia Blagovirna Опубліковано 3 Липня, 2014 в 16:10 #1341 Опубліковано 3 Липня, 2014 в 16:10 робила сало в цибульнику, класно.
sweetlena Опубліковано 3 Липня, 2014 в 18:16 #1342 Опубліковано 3 Липня, 2014 в 18:16 молода картопелька з укропчиком, тушена капуста з копченим мяском і салатік. смакота Тільки відкриваю темку, думаю, буду банальною) У нас такі ж страви на вечерю. Смачна класика
laska Опубліковано 10 Липня, 2014 в 19:38 #1343 Опубліковано 10 Липня, 2014 в 19:38 А я цю класику сьогодні зробила 3 в 1 )) Реберця + капустина + картопелька + погладила це все заправкою з гірчиці, томату, спецій і в рукав. Мої все забігали і питали, що ж так смачно пахне. Соковита страва вийшла. До речі, капуста, крупно різана з ребрами, приготована в такий спосіб йде на ура, рекомендую
laska Опубліковано 21 Липня, 2014 в 20:05 #1344 Опубліковано 21 Липня, 2014 в 20:05 Сьогодні спробувала для себе новинку. Куряче філе порізане кусочками, на кожну грудинку + 1 яйце + 1 столова ложка муки + зелень. Ложкою викладати і обсмажувати. І красиво і смачно, а для мене головне - швидко! Самий примхливий експерт сказала: люкс! Матера втішилась - на десерт сирне желє і млинці з медом ))
Della Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:29 #1345 Опубліковано 25 Липня, 2014 в 11:29 Готувала сьогодні ось таку смакоту - кабачок порізати товщиною з палець, наверх викласти фарш (курячий, свинний чи інший), далі - тоненькі шматочки сиру моцарелла, на нього трішки часнику і завершує все кільце помідору. Солим, викладаєм на пергамент для випічки. Все готується при темп.200 - 35-40 хв. Смачно і по літньому!
Saddy Опубліковано 27 Липня, 2014 в 11:10 #1346 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 11:10 картопля, смажена із бочком та цибулею, на природі. ехххх, як смакує)
vaz75 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 13:58 #1347 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 13:58 Щось вечеря плавно переходить в обід.
Peter Weger Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:01 #1348 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:01 А у нас домашня піцаааа :-)
Неонила Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:18 #1349 Опубліковано 27 Липня, 2014 в 14:18 А у нас запечена з яблуками качка, ммм...
MOTOROLLLA Опубліковано 28 Липня, 2014 в 17:56 Автор #1350 Опубліковано 28 Липня, 2014 в 17:56 Я такий супчик забацала. Мммм. Мені сподобався. Рецепт: 1. Гриби 2. Картопля 3. Цибуля 4. Усмішка 5. Морква 6. Кабачки 7. Помідори 8. Сметана 9. Сіль, перець, спеціі Пропорціі коригуємо самі Гриби (в мене попереднь відварені) порізала, підсмажила. Помідори облила кипятком, зняла оболонку. Цибулю обсмажила з морквою. Добавила порізані кубиками помідори. Підсмаживши все, добавила пару ложок сметани. Трохи притушила. В киплячу воду поклала підсмажені гриби В потім порізану картоплю Через 15 хв. добавила підмажені, протушковані овочі та порізані кубиками кабачки. Дала покипіти ще 10 хв. - виключила, усміхнулась . Смачного -
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.