Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Лоранський пиріг ось по такому рецепту готувала вчора (перебробувала різні рецепти, цей прижився):

1. Тісто - 50 гр масла (або маргарину) і 1 яйце розмішати (масло не потрібно розтоплювати), добавити 3 ст. л холодної води, 200 гр борошна та трішки солі. Добре все вимішати (тісто стає туге) і на годинку покласти в холодильник (я взагалі роблю заготовку тіста наперед і закидаю в морозилку на декілька днів)

2. Начинка може бути різною. Вчора пиріг був з печерицями та куркою ( 400 гр печериць порізати та підсмажити з цибулинкою, 400 гр філе курки відварити та порізати шматочками. Підсмажені печериці та шматки курочки перемішати)

3. Круглу дечку змазати олійкою та викласти на дно і стінки тісто. В утворену формочку викласти начинку. Залити все заливкою (200 гр вершків або жирного молочка, 2 яйця та 150 гр твердого сиру збивається. Сіль, мускатний горіх, інші приправи за смаком)

Випікається в нагрітій до 180-200 градусів духовці протягом 40-45 хв.

Просто і смачно.

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

paksivatova, тримаю кулачки :) Головне, щоб рецепт вдалий попався, а робити не складно. Я готувала кілька разів, друзі казали що не гірше як в кафешках :)

Опубліковано

так як тиждень перед Великим постом називається Масляним, тому напекла млинців...на ранок з варенням, а на вечір з капустою та грибами :0151:

рецепт самий простий та доступний кожному!

8547886838_dc98e3b929_b.jpg

1959867_646919195363471_664040956_n.jpg

post-16375-0-56072200-1393578177_thumb.j

Опубліковано

Вчора було на вечерю

Жаркое

Ингредиенты:

- 1 кг говядины

- 1.5-2 кг картошки

- 2 крупных луковички

- 3 морковки

Приготовление:

Мясо разрезаем кусочками по два-три сантиметра, постаравшись освободить его предварительно от жира, пленок и сухожилий. Лук чистим и режем полукольцами. Картошку чистим и режем чуть крупнее, чем мясо.

В казане, или кастрюле с толстыми стенками нагреваем несколько столовых ложек подсолнечного или оливкового масла. Нагреваем до дымка. Кидаем мясо и на большом огне обжариваем его.

Ничего страшного, если мясо начнет пускать сок и будет тушиться. Если мясо прилипнет к донышку или стенкам казана, не волнуйтесь, как поджарится, так само отпадет.

Как пожарится – помешайте, и после того, когда все мясо посветлеет, кидаете лук, опять перемешайте, уменьшите огонь и тушите минут 15. Если жидкости не много, долейте немного бульона или, если бульона нет – водичку.

Пока мясо-лук тушатся, режем морковку полукругами, и обжариваем ее на растительном масле. Как изменила цвет – в казан ее, а на место морковки на сковороде – картошку. Картошку стараемся обжарить со всех сторон до легкой золотистой корочки. Кидаем в казан, солим, перчим, перемешиваем.

Если не хватает жидкости доливаем так, чтобы картошечка была почти покрыта водой. Накрываем крышкой и на маленький огонь минут на 40-50.

За 15 минут до окончания бросаем три лавровых листка, щедрую щепоть хмели-сунели, или любой специи, что Вам нравится и для пикантности пол чайной ложки красного перца. Перемешиваем аккуратно, накрываем крышкой и даем оставшиеся 15 минут потомиться на маленьком огне.

Прошли 15 минут? Проверяем картошечку на готовность, закрываем крышкой и оставляем еще на 10-15 минут, настояться, пропитаться взаимно вкусами. Вот и все.

Опубліковано

Лазанья, не знаю правильно чи не правильно,але я з дружиною зробив, вийшло як на мене бомба! курка +гриби можливо забагатто бешамеля,але-але ось так :

post-23661-0-00452400-1393711334_thumb.j

post-23661-0-43466900-1393711343_thumb.j

post-23661-0-55259500-1393711354_thumb.j

post-23661-0-25689700-1393711371_thumb.j

post-23661-0-15637800-1393711380_thumb.j

Опубліковано

Для тих хто постить:

1 цибулинку ріжемо і підсмажуємо у великій сковорідці пару хвилинок на олії,

добавляємо до цибульки порізані шампіньйони (400-600 гр) і смажимо все разом десь 10 хв.

тоді всипаємо 1 стакан гречки, заливаємо 2 стакани кип'ятку, солимо, перчимо і тушкуємо все хвилин 20.

Швидко і просто.

Таку гречку смачно вживати з томатним соком. :_02:

Опубліковано

Напевно, треба створити тему пісних страв. Любі гурмани, як думаєте?

особисто я - за!!! :_02:

у різдвяний піст пекла солодкі пісні кекси http://board.lutsk.u...entry1052970777

Опубліковано

В дома завжди багато кислого молока, тому сьогодні пампушки, шарлотка з яблуками та вишнями, і зелений борщик з домашнім майонезиком :)))

Опубліковано

Чебуреки)

Вермишель із курячими стегенцями,бісквітний торт.

Смажені стегенця)))

Борщ червоний

Тема плавно переходить в "що сьогодні їв Shpion07?" :_07:

Чекаю чергову серію :0111:

Давайте побільше рецептів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...