Olesya Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 20:50 #651 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 20:50 ... Ну і хочеться ще щось, сама не знаю що . Limoncello ? ))) Попереднє з трудом вивітрилось з голови . З спиртним все ясно - традиційно Шампанське. А от що би таке з'їсти..?
Vika Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:04 #652 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:04 А ну, господиньки, хваліться, що будете готувати, крім олів'є та оселедця під шубою, на новорічний стіл? Ну, без олів'є ніяк Його і будемо готувати. Вперше хочу спробувати лазанью. Ніколи не готувала, та подруга так вже розрекламувала, що мушу спробувати. Ось і буде трохи нестандарту.
Olesya Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:22 #653 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:22 Вік, з чим лазанья буде і де тісто (ну, оці макаронні листки) братимеш? Я сама її ще теж не готувала, але знаю, що дуже смачно з сиром, особливо Адигейським, а в сир дадати в'ялених помідорчиків.
Kusya Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:38 #654 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:38 А ну, господиньки, хваліться, що будете готувати, крім олів'є та оселедця під шубою, на новорічний стіл? Бо мене хвантазія підводить Думаю про крученики, ніколи їх сама не готувала. Ну і хочеться ще щось, сама не знаю що . хочу спробувати таке, подруга вже готувала, каже неймовірно смачно: Хрустящий фаршированный картофель с ветчиной и сыром Нам понадобится: Картофель — 6 шт Ветчина — 150 г Лук — 1 шт Петрушкa (по вкусу) Сливочное масло — 1 ст. л. Перец чили (молотый, по вкусу) Соль (по вкусу) Сыр твeрдый (тертый) — 50 г Перец черный (молотый, по вкусу) Лук зелeный (по вкусу) Пшеничная мука — 1 ст. л. Яйцо — 1 шт Рецепт: Отварить в кожуре картофель. Порубить зеленый лук и петрушку. Нарезать кубиками ветчину и лук, обжарить их в сливочном масле. После смешать поджарку с рубленой петрушкой, сыром, зеленым луком. Картофелины разрезать пополам, предварительно очистив, вынуть мякоть. Мякоть нарезать кубиками. Смешать их с сыром и ветчиной. Хорошо, но осторожно перемешать, поперчить, посолить. Заполнить картофельные половинки полученной массой, соединить их, обвалять в муке, в яйце, в муке. Обжарить картофель во фритюре (или на сковородке) до цвета золотистого. У нас получится нежный картофель с хрустящей корочкой. а ще для себе віркрила новий салат: зварене яйце покришити на тарілку, змазати майонезом, дрібно нарізати цибулю і посипати зверху, натерти плавленний сирок, знов змазати майонезом і поверх покласти нарізані кубики апельсину. Дуже смачно
imp13 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:51 #655 Опубліковано 27 Грудня, 2011 в 21:51 в мене на десерт (якщо не впадло буде робити) будуть яблука в клярі і традиційні для мене налисники.з салатів (крім шуби) можна буде зробити такий - морква і селера натерті на терці для корейської моркви, цибулька, консерва зі скумбрії з майонезом. або відварена куряча печінка, консервований горошок, пасеровані на олії морква і цибуля з тим же майонезом.з мясого буде щось на тему кордон блю.
Liberta Опубліковано 28 Грудня, 2011 в 06:48 #656 Опубліковано 28 Грудня, 2011 в 06:48 а в сир дадати в'ялених помідорчиків. Олеся, я ж уже місяць тримаю для тебе баночку в'ялених італійських помідорів, геть забула, що я тобі їх замовляла) І ще вчора купила на пробу терту макову масу (в-ва Польщі). В складниках: мак, цукор, цедра і ніби горіхи (чи без горіхів ), після відкриття банки термін зберігання 2 дні. Там 900 г, велика жестянка, мені багато, тобі не потрібно половину?
Liberta Опубліковано 28 Грудня, 2011 в 19:18 #657 Опубліковано 28 Грудня, 2011 в 19:18 народ, виявляється, все уже придумано до нас: читаю Елену Молоховец, "Подарок молодим хозяйкам", 1901 рік і тащусь: Для некоторого облегчения в придумывании меню обедов молодым хозяйкам я поместила здесь 600 скоромных обедов, которые разделила на 4 реестра, сгруппировав в каждом из них обеды одинаковой стоимости, которой каждая хозяйка может придерживаться, смотря по желанию и по своему состоянию. К первому разряду принадлежат так называемые званые большие обеды на 25 человек, которые могут стоить приблизительно от 40 до 60 рублей серебром без вина, а на 6-8 человек - от 10 до 15 и более рублей. Ко второму разряду принадлежат обеды из пяти, а иногда 6 роскошных блюд. Обеды эти в год на 6-8 человек могут круглым счетом стоить от 7 до 10 рублей серебром каждый. К третьему разряду принадлежат те же самые обеды второго разряда, но только одним кушаньем меньше. На 6-8 человек каждый обед круглым счетом может стоить в год от 4 до б рублей серебром. К четвертому разряду принадлежат обеды из трех, иногда четырех блюд, которые в год на 6-8 человек могут стоить от 2 до 3 рублей серебром каждый. Вообще цены в России так разнообразны и так меняются, а главное, так на все возвышаются, что трудно назначить даже приблизительно цену. Почнем з першого розряду: Меню на январь: Суп-пюре с трюфелями, шампиньонами и вином. Суп красный N5 с кнелью. К ним - пирожки: слоеные с мозгами, с раковым фаршем, пончики с мясным фаршем, фарш грибной в раковинах (всего понемного на 6 человек). Крепкие вина: херес, мадера, марсала, портвейн белый. Ростбиф. После говядины: портер, медок, сан-жюльен, ша-то-лафит подогретый, портвейн красный. Майонез из форели. После рыбы разные белые вина: сотерн, рейнвейн, мозельвейн шабли, бургундское и пр. 4. Зеленый горошек и цветная капуста с голландским или с польским соусом. После зелени: малага, мускат-люнель, токайское, рейнвейн, шато-д'икем. Суфле из рябчиков. Вина: веинштейн, малага. Пунш-гласе из фруктового сока. Жаркое-дичь, с салатом. После жаркого из дичи: шампанское холодное. Пломбир сливочный. После сладкого подаются на салфетке сыры. Разные фрукты.
Caprichos Опубліковано 29 Грудня, 2011 в 16:02 #658 Опубліковано 29 Грудня, 2011 в 16:02 А я от розлінувалася і навіть нічого особливо не планувала на святковий стіл. Буде гусь запечений, картопелька фарширована, салатик з сиру, яєць і кукурудзи. Фрукти.
Kusya Опубліковано 4 Січня, 2012 в 10:44 #659 Опубліковано 4 Січня, 2012 в 10:44 Ингредиенты: Яйцо — 2 шт Майонез — 4 ст. л. Сметанa — 4 ст. л. Мука (без горки) — 9 ст. л. Сыр Колбаса Грибы (По желанию) Помидор Смешать яйцо, муку, сметану, майонез. Тесто получается жидкое, как сметана. Тесто вылить на сковороду и уже сверху положить любую начинку. У меня сосиски, потом чуть копченой колбасы, слегка прожаренные грибы. Сверху помидоры. Сделать сеточку из майонеза и засыпать толстым слоем сыра. Ставим сковороду на плиту, огонь небольшой. Сковороду сразу накрыть крышкой, как только сыр расплавился, пицца готова. У меня готовилась минут 10. Результат вийшов дуже смачний. А головне часу на це пішло від сили хвилин двадцять
Olesya Опубліковано 4 Січня, 2012 в 18:50 #660 Опубліковано 4 Січня, 2012 в 18:50 Думаю про крученики, ніколи їх сама не готувала. Крученики вийшли пресмачні - в серединку загортала бринзу з кропом. Тушкувала традиційно - з цибулькою-морквою, але ще добряче додала сушеного базиліку. Якийсь середземноморський варіант
Tolik_lt Опубліковано 4 Січня, 2012 в 18:53 #661 Опубліковано 4 Січня, 2012 в 18:53 Інспаєд бай ю і йо рісіпт на НР зробив тірамісу. і у мєня палучілас!
Olesya Опубліковано 4 Січня, 2012 в 19:04 #662 Опубліковано 4 Січня, 2012 в 19:04 Інспаєд бай ю і йо рісіпт на НР зробив тірамісу. і у мєня палучілас! Іц олмоуст імпоссибл ту рід йо месидж фром зе фест тайм! Приємно, що мій рецепт надихнув тебе на такий кулінарний подвиг . У мене теж був тірамісу на новорічному столі.
Kusya Опубліковано 10 Січня, 2012 в 18:41 #663 Опубліковано 10 Січня, 2012 в 18:41 Сьогодні ще один рецепт спробувала. Смакота вийшла...ммммммКартофельная запеканкаИнгредиенты:Картофель - 400 гСливочное масло - 50 гЖидкие сливки или молоко - 100 млМясной фарш - 300 гЛуковица - 1 штМорковь - 1 штЗубок чеснока - 1 штЯйца - 1 штСметана - 1 столовая ложкаЗеленый замороженный горошек - 100 гСыр - 100 гТоматной пасты - 1 столовая ложка или 2-3 ложки кетчупаМускатный орех 1/4 чайная ложкаСоль, перец - по вкусуМасло для обжаркиРецепт:Очистите и отварите картофель в течении примерно 25 минут.Сделайте пюре, добавьте в него масло, а также сливки или молоко, но так, чтобы пюре было достаточно густым. Посолите и поперчите по вкусу, добавив немного тертого мускатного ореха.Дайте пюре немного остыть, после чего добавьте яйцо и еще раз перемешайте. В сковороде разогрейте оставшееся масло, обжарьте лук, морковь и чеснок, 2–3 мин. Добавьте фарш, перемешайте и готовьте на среднем огне, разминая ложкой комки, 6–7 мин.Затем добавьте томатную пасту ,соль и перец. Уменьшите огонь и тушите ещё 10 мин. За 5 мин. до окончания добавьте зеленый горошек. смажьте сливочным маслом блюдо, которое предстоит поставить в духовку.Выложите на него ровным слоем 1\3 пюре, затем фарш, покройте оставшимся пюре. Слои не должны перемешиваться. Смажьте сметаной и посыпьте тертым сыром. Запекайте блюдо в духовке 20-30 минут при температуре 180 градусовЗамість соусу брала сацебелі кетчуп, так смачніше
Olesya Опубліковано 25 Січня, 2012 в 19:40 #664 Опубліковано 25 Січня, 2012 в 19:40 Сьогодні приїхала додому після довгого-довгого і непростого дня, а там - паста з смачнючим соусом: куряче філе тушковане в вершках з цибулькою і грибами, а до цього - цвітна капусточка в клярі. Сестра приготувала, дай їй Боже здоровля і доброго чоловіка!
zaHARE Опубліковано 30 Січня, 2012 в 14:20 #665 Опубліковано 30 Січня, 2012 в 14:20 А ми каштани пожарили чи спекли.Виявилось шо їх треба швидко їсти,поки гарячі(теплі),бо потім не вкусиш.Навіть сфоткать не встиг.А на десерт з творогу спекли пляцкі та перемазали їх кремом з маскарпоне.Потім ледь дихали.
MOTOROLLLA Опубліковано 30 Січня, 2012 в 15:51 Автор #666 Опубліковано 30 Січня, 2012 в 15:51 ЛюдЕ, а що можна приготувати цікавеньке з печінки свинтуса?
Olesya Опубліковано 30 Січня, 2012 в 16:07 #667 Опубліковано 30 Січня, 2012 в 16:07 ЛюдЕ, а що можна приготувати цікавеньке з печінки свинтуса?Я спочатку ріжу, легенько відбиваю і, якщо дозволяє час, на годинку замочую в молоці, щоб печінка не гірчила. Потім в борошно, обсмажую, складаю в глибоку сковорідку і тушкую з цибулькою-морквою. Особливо смачно тушкувати з вершками. Якщо нема вершків, додаю молоко.
Scabiosa Опубліковано 30 Січня, 2012 в 16:11 #668 Опубліковано 30 Січня, 2012 в 16:11 ЛюдЕ, а що можна приготувати цікавеньке з печінки свинтуса?Мене кохана дружина радувала паштетом, навіть "печіночним тортом" або печіночними ж котлетами.
Olesya Опубліковано 4 Лютого, 2012 в 17:41 #669 Опубліковано 4 Лютого, 2012 в 17:41 Горохове пюре з беконом. На десерт домашній йогурт з абрикосовим джемом .
ascha Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 10:02 #670 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 10:02 сніданок для коханого
Tolik_lt Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 10:31 #671 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 10:31 немного ж він у тебе їсть
ascha Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 10:46 #672 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 10:46 немного ж він у тебе їсть да....зате пива пьє багато і коментує-"жидкий хлеб"
ostapus Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 11:04 #673 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 11:04 сніданок для коханогоопачкі... а я щось подібне жінці приготував... виклав з тіста на пательні серце і забодяжив 4 яйця в середині, посипав паприкою і засмажив...)))получив + , ну і само собою, ми разом цим поснідали...
MOTOROLLLA Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 11:10 Автор #674 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 11:10 А в мене якось так: два приятеля: - Ты говорят, женился? -Да.. женился. -А че женился то? -Да уж не нравилась мне еда на заводской столовой. -А теперть? -А теперь нравится... шутка))) :Р
difoto Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 11:30 #675 Опубліковано 14 Лютого, 2012 в 11:30 немного ж він у тебе їсть Я по утрам вапщє не їм, але тут нє устоял!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.