Dream Опубліковано 26 Лютого, 2011 в 19:58 #376 Опубліковано 26 Лютого, 2011 в 19:58 У нас ужины лёгкие. Сегодня салат из сельдерея, афродизиак)))) Корень сельдерея трем на мелкую тёрточку, добавляем чеснок, майонез, соль, перец, и вуаля, блюдо готово . На хлебушек и ням-ням Приятного аппетита і шо, дєйствує? імхо, мусить дєйствовать, але тілько з кусьочком мняса А поділіться рецептом піци Тут. Готувала за рецептом koi30, дуже смачно. Мусив прокрутити 58 повідомлень щоб знайти той рецепт тут...
SysR Опубліковано 26 Лютого, 2011 в 20:05 #377 Опубліковано 26 Лютого, 2011 в 20:05 Мусив прокрутити 58 повідомлень щоб знайти той рецепт тут... Зате скільки корисного по дорозі вичитав
sweetlena Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 18:00 #378 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 18:00 У нас печеться форель на грілі, на гарнір рис, смачний салатик і грузинське "Кіндзмараулі" На десерт млинці з сиром та медом... масляна все-таки
erica Опубліковано 3 Березня, 2011 в 11:06 #379 Опубліковано 3 Березня, 2011 в 11:06 У нас вчора був домашній фастфуд - курячі "наггетси". Рецепт тутСподобалось - швидко і щось новеньке.
sweetlena Опубліковано 3 Березня, 2011 в 15:33 #381 Опубліковано 3 Березня, 2011 в 15:33 гречка буржуй
Dream Опубліковано 6 Березня, 2011 в 06:55 #382 Опубліковано 6 Березня, 2011 в 06:55 гречкадай рецепт
laska Опубліковано 6 Березня, 2011 в 08:16 #383 Опубліковано 6 Березня, 2011 в 08:16 гречкадай рецептзапроси на вечерю
Zheny@ Опубліковано 6 Березня, 2011 в 13:37 #384 Опубліковано 6 Березня, 2011 в 13:37 гречкаДруг Черновецького?
Dream Опубліковано 6 Березня, 2011 в 14:53 #385 Опубліковано 6 Березня, 2011 в 14:53 гречкадай рецептзапроси на вечерюна гречку?? Скромні такі прохання...
talja Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:24 #386 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:24 Пельмені, бульйон з курячими шлунками + піца різних видів, яку ми з мамою готували півдня
Tolik_lt Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:26 #387 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:26 Пельмені, бульйон з курячими шлунками + піца різних видів, яку ми з мамою готували півдня отлічьнєнько отмєтілі начало поста
Tolik_lt Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:33 #388 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:33 гречка буржуй знову гречка
Olesya Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:34 #389 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:34 У нас вареники з капустою і вінегрет. Купила сьогодні мідій - завтра буде рис з овочами і мідіями. А давайте ділитися пісними рецептами, бо часом фантазії бракує, а хочеться різноманітності.
Valyanok Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:50 #390 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:50 Картошка пюре і салат з бурячка, ммм смачно як у дитинстві
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:58 #391 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 20:58 Фууу(стирає піт з чола),щойно закінчив морквяний торт до завтрашнього свята.
Olesya Опубліковано 7 Березня, 2011 в 21:01 #392 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 21:01 Фу,щойно закінчив морквяний торт до завтрашнього свята. А рецепт? Минулого року я "еспериментувала" з морквяним кексом, нічого смачного з того не вийшло. Але я б поекспериментувала ще.
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2011 в 21:14 #393 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 21:14 Фу,щойно закінчив морквяний торт до завтрашнього свята. А рецепт? Минулого року я "еспериментувала" з морквяним кексом, нічого смачного з того не вийшло. Але я б поекспериментувала ще. Рецепт простий.Борошно(100г)+сода(1ч.л.)+порошок для випічки(1ч.л.)+кардамон молотий(0,5ч.л.)+імбір молотий(0,5ч.л.)=розмішати.Додати моркву дрібно натерту(150г.)+ йогурт(100мл.)+масло(маргарин)(50г)+ізюм(50г)+горіхи молоті(50г)+цукор(100г)=розмішати добре. Масу викласти в форму змазану маслом і посипаною борошном.Пекти 30-40 хв. Перемазати творожним кремом. ЗІ:я зазвичай все збільшую в 3-4 рази і часто печу просто коржі і не перемазую.Робиться швидко і просто й дуже смачно.
talja Опубліковано 7 Березня, 2011 в 21:26 #394 Опубліковано 7 Березня, 2011 в 21:26 Пельмені, бульйон з курячими шлунками + піца різних видів, яку ми з мамою готували півдня отлічьнєнько отмєтілі начало поста А хто сказав, що всі повинні постити. Може, то занадто банально буде сказано, але дехто, влаштовуючи собі піст у прийомі їжі, забуває про духовність. Як на мене, то краще їсти м"ясо, але утримуватися від гріховних думок і вчинків. І ще: можна не постити літнім людям, хворим і дітям.
vicit Опубліковано 8 Березня, 2011 в 09:49 #395 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 09:49 Сьогодні для дружини буду готувати запечене свиняче коліно (Pecene veprove koleno). Перші приготування вже йдуть, доречі коліно в два раза дешевше за ребра. Дружина крутиться біля, мене дає поради - вигнав її з кухні впущу тільки в вечері. Хоть би получилось, а то і голодним залишусь і від жінки отримаю.
vicit Опубліковано 8 Березня, 2011 в 21:05 #396 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 21:05 Ну взагалі ніби получилось. Є декілька способів приготування коліна, можна відразу заправити колінце часником, натерти спеціями і запікати. А можна відварити в маринаді години 1.5-2 і вже потім на пів години запікати. В силу того, що в приготуванні їжі я недосвідчений, і процес запікання мав відбуватися в мікрохвильовці на грілі, ну і головне що хотілось порадувати жінку чимось "їстівним" - зроблене своїми руками, було вирішено (мною) вибрати другий спосіб. Колінця були куплені в Сільпо ще 7-го числа - за 1.5 кг (а це 3 коліна) залатили маїже 25 грн + взяли часнику дві головки, все інше для приготування було вдома. Отож каструля, вода, перець, сіль, 2 морквини, лавровий листок, 1 цибулина і ще якісь травяні спеції. Все це на вогонь туда ж приєднуються, власне, самі колінця - вкинув лише 2 штуки, так як на двох півтора кг мяса забагато. Несподобалось те, що на самій шкірі свинячій, були поодинокі волосинки, які я спочатку намагався повиривати, потім на вогні пообсмалювати, тер дротянкою (для миття посуду), потім махнув рукою і вкинув так. На маленькому вогні 2 часа, інколи помішуючи, виявилося задовго для мяса, і воно порозварювалось, повідставало від костей і взагалі нетрималось купи. Я думаю 1.5 години хватило б. Достаю варена мясо, роблю в ньому невеликі надрізи (проколи) і запихаю туда зубчики часника. Часника натикав багато, так як нерозрахував кількості, плюс кожен зубчик порізав на 2-3 частини. Посипаю сіллю - перцем, додаю шматки сирої картоплі і в мікрохвильовку. Мясо чомусь майже "недавало" жиру а навпаки ставало якимось сухим, картопля також по мірі нагрівання зсихалася - може гриль сушить їжу, може весь жир з мяса "зійшов" коли варилось, може потрібно було поливати час від часу бульйоном від варіння. В мікрохвильовці страва пробула ще годину, звідки випромінувала божествені аромати. Фото до мікрохвильовки і після А взагалі получилось дуже смачно, можливо тому що цілий день уявляв і вірив яке воно буде смачне (самонавіювання) а можливо із-за того що добряче проголодались перед вечерею. Взагалі, те що готував декілька годин, зїли за 15 хв. І ще одне, як на мене то вина краще до цьієї страви небрати, тут більше підійде пляшка хорошого пива - це моя думка.
Tolik_lt Опубліковано 8 Березня, 2011 в 21:11 #397 Опубліковано 8 Березня, 2011 в 21:11 для постящіхся. Сьогодні мій брат зробив просте і смачне блюдо. підтушив з цибулькою на олійці там-тамівську заморожену овочеву суміш(перчики-морковки). Зварив кукурудзяну кашу, суміш додав у кашу за трошки до готовності. Спецій особливих я там не помітив-максимум трішки перцю. І вийшло смачне і запашне кукурудзяне "різотто". У складі овочевої суміші виявилось трішки пекучого перчику-в самий раз, я вам скажу, пікантно.
Olesya Опубліковано 10 Березня, 2011 в 20:51 #398 Опубліковано 10 Березня, 2011 в 20:51 Вчора зготувала такий супчик: відварила квасолю (звичайно, попередньо замочену у воді на кілька годин), додала картоплю, потім тушковану цибулю-моркву разом з томатним соусом. Суп вийшов густий і смачний.
Caprichos Опубліковано 12 Березня, 2011 в 16:38 #399 Опубліковано 12 Березня, 2011 в 16:38 Сьогодні у нас супчик, гречка, тушкована з овочами рибка. Окрім того, коли хочу, щоб дитина їла домашній творог, роблю таку штуку: змішую творог, часничок подрібнений за допомогою часникодавки, дрібку солі, ложку майонезу(чи сметани), багато свіжої подрібненої зелені(укропчик, петрушка)і закидаю все це комбайн. Збиваю все до пастоподібної однорідної маси. Готово. Намащуємо на хлібці (особливо смачно з висівковими) і амаємо. Смачного!
MOTOROLLLA Опубліковано 12 Березня, 2011 в 16:49 Автор #400 Опубліковано 12 Березня, 2011 в 16:49 Супчик з плавленого сиру, гречаники, олів"є..... Ото хазяйка)))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.