Перейти до змісту

ЛНТУ + ВНУ = ?

Xatabich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

наскільки я знаю - фізкультура всі 5 років в Вищах :0001:

4 роки) Але чесно кажучи не дуже я на неї ходив :blush:

Заліки правда відпрацьовував потом) Одна енка - 15 кругів на Авангарді :)

ой не на нада приувєлічувати якщо у тебе було наприклад 5 енок х 15кругів итого 75 кругів ти б там просто напросто вмер

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ой не на нада приувєлічувати якщо у тебе було наприклад 5 енок х 15кругів итого 75 кругів ти б там просто напросто вмер

Знаю чувака з Технічного, який бігав десь до 100 кругів в технічному на стадіоні) Правда бігав десь днів 5.

На 5 - тому курсі фізкультури нема.

Опубліковано

Знаю чувака з Технічного, який бігав десь до 100 кругів в технічному на стадіоні) Правда бігав десь днів 5.

На 5 - тому курсі фізкультури нема.

було-було... за "н"-ки в кінці сесії студенти можуть в Політесі тижднями на вулиці круги намотувати, а можуть просто зайти на кафедру до викладача і просто поговорити (перед цим побувавши в магазині)... кому що ближче...

Опубліковано

Не знаю, ніколи не бігав за енки! Старався на всі пари ходити - все одно безкоштовно круглий рік ганяли мяча (в гарну погоду) і настільний теніс (в не сприятливу для футболу)! А якщо там і було на кенець семестра пара енок - то завжди пробачали і ніколи не примушували відпрацбовувати!

Доречі дуже не сподобалось рішення, що в звязку з тим, що люди стал не витримувати буцім то фізичних навантажень і що вони занадто завеликі - зараз лише одна пара в тиждень в ВИШАХ! Для того, щоб зміцнити націю, потрібно не зменшувати, а навпаки збільшувати - вводити три пари фізичного виховання в тиждень!

Опубліковано

Доречі дуже не сподобалось рішення, що в звязку з тим, що люди стал не витримувати буцім то фізичних навантажень і що вони занадто завеликі - зараз лише одна пара в тиждень в ВИШАХ! Для того, щоб зміцнити націю, потрібно не зменшувати, а навпаки збільшувати - вводити три пари фізичного виховання в тиждень!

Аха, нам колись Дутчак казав: "В технічному вузі Вища математика 2 курси, причому 1 лекція в тиждень, а фізкультура всі 5 курсів по 2 пари на тиждень. Ну і шо ми потім жаліємось шо не виходять в нас інженери?"

Приблизно так, дослівно не памятаю. Так от, я повністю поділяю його думку, любиш фізкультуру: бігай зранку, чи після пар, або йди в ВНУ на фізкультурний.

З.І. На фізкультуру ходив перший курс стабільно, на другому чрез раз, з 3-го не був. Не платив і кругів не мотав. Дмитрук В.С. :ok:

Опубліковано

Аха, нам колись Дутчак казав: "В технічному вузі Вища математика 2 курси, причому 1 лекція в тиждень, а фізкультура всі 5 курсів по 2 пари на тиждень. Ну і шо ми потім жаліємось шо не виходять в нас інженери?"

Приблизно так, дослівно не памятаю. Так от, я повністю поділяю його думку, любиш фізкультуру: бігай зранку, чи після пар, або йди в ВНУ на фізкультурний.

З.І. На фізкультуру ходив перший курс стабільно, на другому чрез раз, з 3-го не був. Не платив і кругів не мотав. Дмитрук В.С. :ok:

Особисті стосунки Божедарника з зав. кафедрою фіз. культури в ЛДТУ дуже доступно пояснюють чому дурфаковці вважають себе елітним підрозділом і чому саме вони вступають в статеві зносини з моском студента значно більше, інтенсивніше і частіше ніж інші кафедри.

Опубліковано

наскільки я знаю - фізкультура всі 5 років в Вищах :0001:

4 роки) Але чесно кажучи не дуже я на неї ходив :blush:

Заліки правда відпрацьовував потом) Одна енка - 15 кругів на Авангарді :)

Ну так не в один же день! одну-дві енки в день відпрацьовував

• 7 місяців потому...
Опубліковано

смисл об’єднання?

щоб ВУЗ мав статус національного там повинно вчитись чи то 8 чи 10 тисяч студентів стаціонару) В технічному тільки 4, в ВНУ не знаю.

Опубліковано

А смисл?

Це треба питати в Табачника

17.03.2011

Міносвіти планує об’єднати майже 50 вищих навчальних закладів до кінця цього навчального року.

Про це заявив міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник на брифінгу у четвер, повідомляє прес-служба уряду.

"До кінця поточного навчального року ми в Україні добровільно об'єднаємо майже 50 вищих навчальних закладів університетського рівня", - заявив Табачник.

Як приклад міністр назвав об'єднання Національного університету "Львівська політехніка" та Державного університету інформаційно-комунікаційних технологій ім. В'ячеслава Чорновола, а також приєднання до Донецького національного технічного університету Державного університету інформатики і штучного інтелекту.

"Далі - дуже потужний експеримент в Кривому Розі. Там чотири вищих навчальних заклади державної форми власності приєднують до себе філії і створюють єдиний Криворізький державний університет", - зазначив Дмитро Табачник.

За його словами, такі зміни мають відбутися серед вишів Луганська, Чернігова, Херсона та інших областей.

джерело

Опубліковано

Давно пора позакривати МаУПи ВіЕми й тому подібну "херотень"

в Луцьку хватить 2 вузи Технічний й Гуманітарний

Вища освіта має бути доступна розумним, а не всім кому попало

а то із за України й т.д. вже на заправку потрібна Вища ОСвіта

Опубліковано

кому цікаво - почитайте

іде мова про об'єднання ВНЗ державної форми власності для скорочення управлінського персоналу - тобто для економії бюджетних коштів. Чи вийде з цього щось толкове - невідомо...

На рахунок існування приватних навчальних закладів - а чому б і ні? У великих містах є ж приватні лікарні, школи і т.д. Тільки вони в цьому випадку повинні мати відповідну матеріально-технічну базу, а не за зелені папірці вибивати для себе акредитацію на підготовку спеціалістів...

Опубліковано

брЄд рябої кобили, хто такі нісенітниці придумує... (обЄдінЄнія нє будЄт 200%)

...але з другої сторони, чому б лишній раз не погомоніти =)

• 1 місяць потому...
  • 1 рік потому...
Опубліковано

Ну що народ? Ніхто нікого не об'єднав!

взагалі-то влітку починається процес об"єднання і в новий навчальний рік університети повинні почати роботу як єдиний ВУЗ

Опубліковано
взагалі-то влітку починається процес об"єднання і в новий навчальний рік університети повинні почати роботу як єдиний ВУЗ

Ви все ще в це вірите? ^_^

Опубліковано

Незнаю як на рахунок об'єднання - но те що із нашого ВНУ хочуть зробити Східноєвропейський національний університет - то вже всі кругом гудуть... http://www.pravda.lu...ukr/news/37926/

Позачергова конференція трудового колективу ВНУ ім. Лесі Українки вирішила підтримати доручення Президента України про створення в Луцьку Східноєвропейського національного університету, який, планують створити на базі ВНУ, а також про побудову в обласному центрі студмістечка європейського зразка. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Ну і тут ще є дві цитати по темі http://zik.ua/ua/new...12/02/29/336586

На базі Волинського національного університету імені Лесі Українки може постати новий навчальний заклад – Східноєвропейський національний університет.

Стосовно об’єднання з ЛНТУ, він стверджує, що цього не потрібно робити. Мовляв, обидва виші – сильні.

«Хай вони розбудовують свою концепцію, свої спеціальність, а ми – свою», – зауважив ректор.

Так що у нас буде диплом із СЄНУ =), а в політехніці ЛНТУ =)

https://www.google.com.ua/search?aq=2&oq=%D0%A1%D1%85%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%BE&sugexp=chrome,mod=14&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=%D1%81%D1%85%D1%96%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%94%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B8%D0%B9+%D1%83%D0%BD%D1%96%D0%B2%D0%B5%D1%80%D1%81%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%82+%D0%B2+%D0%BB%D1%83%D1%86%D1%8C%D0%BA%D1%83

Опубліковано

я не вірю, а знаю

Опубліковано

я не вірю, а знаю

Та Ви що? А я працюю в одному з цих вузів і не знаю. :)

Опубліковано

Karabasbarabas, ти коли курнув боба марлы чи кынець свыту не бачив? чи тыльки обэднання вну та лнту?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...