Перейти до змісту

Бордовка! Шашлык-машлык, пиво, девки, папиросы!

difoto

Быть или не быть вопрос не стоит, главное   

118 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Губу не закачуйте то не значить що він все ставить ;) Пиво на себе собі кожен сам бере приблизно :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 162
  • Створено
  • Остання відповідь

Мікса не дочекалися - все вирішили самі :smile-zachot::D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Увы, но мои планы не совпадают с вашими надеждами :) На бордовке меня не будет :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ога.. .спонсор, он же, цуко, птица пугливая )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ога.. .спонсор, он же, цуко, птица пугливая )))

Олежа, могу подкинуть мыслю.

Несмотря на то, что от ЖД станции мы далеко, но всё-таки можно перевести стрелки на точку с свежим пивом у Фуршета.

Учитывая праздник форума, а приобщение большого количества покупателей было именно через форум, то мысль "Пивному запасу" поставиться не лишена смысла, а ДР - это праздник сугубо личный ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Правда з новими правилами розпиття спиртних. Можемо нарватись на граблі.

В цьому році, на відміну від минулого, я ще ні разу не бачив там патруля. Але береженого бог береже..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б прийшов би на бордовку, але на жаль, знаю там хіба що кількох людей особисто. крім того, якось всі старшого віку, серйозні дядьки і тьотки. не знаю шо робив серед вас у свої 20 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В цьому році, на відміну від минулого, я ще ні разу не бачив там патруля. Але береженого бог береже..

заходьте в Пивний Запас, я вам на пиво наклейку "квас живого бродіння" наклею!!!

Часто заходять просять наклеїти на пиво.

наклейки не цінники зеленні що були, а тепер у нас гарненькі самоклеючі друковані етикетки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой ну прям таки! На форумі ж не заважає шо тобі 20. Повір деякі "дядьки" і "тьотки" тобі фору дадуть і не наздоженеш всеодно. Головне не те скільки кому років, а як хто вміє і може відпочивати \а вони можуть - повір! :smile-zachot: \

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я б прийшов би на бордовку, але на жаль, знаю там хіба що кількох людей особисто. крім того, якось всі старшого віку, серйозні дядьки і тьотки. не знаю шо робив серед вас у свої 20 :)

"Нє баїсь",а що робити ми тобі підкажемо, такий "екземпляр" точно не пропустимо :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не ходи,бо з'їдять...я вже другий рік боюсь йти-а раптом впізнають і по мордам надають☺☻

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю був декілька раз, вроді не зїли раз ще відписуюсь на форумі :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заходьте в Пивний Запас, я вам на пиво наклейку "квас живого бродіння" наклею!!!

Часто заходять просять наклеїти на пиво.

наклейки не цінники зеленні що були, а тепер у нас гарненькі самоклеючі друковані етикетки.

Так-так. Заходьте в "Пивний запас". Напишіть мені в приват ХТО саме зайде за десятьма літрами пива (за рахунок магазину) з наклейкою квас?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так-так. Заходьте в "Пивний запас". Напишіть мені в приват ХТО саме зайде за десятьма літрами пива (за рахунок магазину) з наклейкою квас?

если на каждого - то я лопну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если на каждого - то я лопну

Не знаю скільки вас там буде. Це на всіх.

Просто ви маєте оприділитись хто прийде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший подарунок...

А наклейка "квас" для міліціянтів?

типу того

це виходячи з попередніх постів

я б найклеїла відповідно до сорту пива

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот это по нашему, по деловому!

Ответственным за пиво квас назначается Zevs_Isver!

А вообще вы нас узнаете по спецодежде, мы как раз возле "Пивного запаса" собираться будем, как всегда :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот это по нашему, по деловому!

Ответственным за пиво квас назначается Zevs_Isver!

А вообще вы нас узнаете по спецодежде, мы как раз возле "Пивного запаса" собираться будем, как всегда :)

це на суботу? на скільки? можливо доречніше буде раніше замовити і на якусь конкретну годину....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це на суботу? на скільки? можливо доречніше буде раніше замовити і на якусь конкретну годину....

суббота

раньше заказать не - мы любим свеже-разлитое

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нажаль я буду в м.Рівне. Тому до Вас не приєднаюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

суббота

раньше заказать не - мы любим свеже-ралитое

не пиво налити на якусь годину, а збираєтесь на скільки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

суббота

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/60577/page__view__findpost__p__516804

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

суббота

Не мути воду.

Я у всьому розберусь САМА.

Ми вже все вияснили:

І кому. І що. І на скільки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...