Перейти до змісту

Янукович. Избранное.

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

Заглянувши в каталожні скриньки бібліотек, ми відкриємо, що Віктор Федорович – це цілий науковий пласт. Він вважаєься автором праць з самого широкого спектру наукових знань. Принаймні, в фондах Національної бібліотеки України імені Вернадського зберігається близько трьох десятків назв його робіт різноманітної тематики – це більше, наприклад, ніж всіх бібліотечних книг, присвячених помаранчевій революції.

Повний текст ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 331
  • Створено
  • Остання відповідь

Під час неформального саміту у Криму Янукович зустрічав гостей на ганку Лівадійського палацу на тлі прапора України, який був вивішений неправильно: вгору жовтою, а не синьою смугою.

243332.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЦЕ ЗНАК ТОГО, ЩО ДЕРЖАВА (АРМІЯ, КОРАБЕЛЬ, АРМІЯ) ЗДАЛИСЯ, ЗАВОЙОВНИКИ ЗАВЖДИ ПЕРЕВЕРТАЛИ ПРАПОРИ ЗАВОЙОВАНИХ. ДЕСЬ ТАКЕ ЧУВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Під час неформального саміту у Криму Янукович зустрічав гостей на ганку Лівадійського палацу на тлі прапора України, який був вивішений неправильно: вгору жовтою, а не синьою смугою.

243332.jpg

Це фірмова "фішка" "проФФесора". Ви ще його книгу не читали. :D

90.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та змініть вже ж нарешті правила форуму - дозвольте добряче поматюкати цього дибіла! Прошу! Молю :sm142: Вже нема сил стримуватись!

пс: хоча, мушу визнати, навряд він прапор власноруч вішав. Такщо швидше всього винуваті організатори. Але все-таки, як президент, він міг би зробити зауваження <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо прапора, то не він перший. Забули?

http://www.daily.com.ua/upload/Image/!Bod/politic/Yuw-flag1.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Я не понимаю: неужели они, в огромной стране Украине, где проживают десятки миллионов людей, не могли найти какого-то малого, который был бы не только высокого роста и статный, а был бы грамотный, хорошо бы говорил и не имел бы уголовного прошлого..." :blink: - ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Шекспир был великим украинским футболистом" :ok2:

дядько задав саме ікаве питання "чому вони двигають цього придурка", хотілося б знати хто саме ті "вони" - "Ахматов"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От цікаво, про який "бєло-голубой стадний інстинкт" йдеться, тут, на Волині? Це про тих хто за Януковича голосував, як я думаю, ви зрозуміли...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Luychi, вистачає і в нас, на Волині, таких. Вони закривають очі на всі негативні моменти Якуновича, аби "тільки б в країні став порядок". А насправді - навіть 2-х каденцій таких президентів таких президентів яких мали-маєм не вистачить, щоб був порядок, - вони (президенти) самі в першу чергу НЕ зацікавлені в тому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НОВИЙ КОНФУЗ ЯНУКОВИЧА: У БЕРЛІНІ ВІН ПЕРЕПЛУТАВ ІРЛАНДІЮ З ІТАЛІЄЮ

Під час перебування у Берліні президент Віктор Янукович допустився чергового географічного конфузу - переплутав Італію з Ірландією.

Це сталося під час промови Януковича перед представниками німецької громадськості в готелі "Адлон", повідомляє кореспондент "Української правди".

Депутат Бундестагу, колишній держсекретар МЗС Німеччини Гернот Ерлер запитав Януковича щодо його поглядів на євроінтеграцію України.

Янукович у своїй відповіді почав згадувати про те, як у 2003 році тодішній президент Єврокомісії Романо Проді сказав про відсутність в України перспектив членства в ЄС, а Янукович як прем'єр мав на це реагувати.

"І тоді в 2003 році був саміт Україна-ЄС у Брюсселі, і напередодні цього саміту Романо Проді з Ірландії - ви пам'ятаєте, хто це такий був - він сказав, що Україна не має ніякої перспективи інтеграції в ЄС... Я був одним з перших, хто мав дати йому відповідь".

"І я йому сказав жорстко: "Якщо це точка зору Єврокомісії - то це одне, і я хотів би її почути офіційно. А якщо це точка зору Романо Проді - то дозвольте з нею не погодитися. Бо не ви буде вирішувати, буде Україна в ЄС чи ні", - сказав Янукович.

Як відомо, Романо Проді є відомим італійським, а не ірландським політиком, президент Єврокомісії в 1999-2004 роках, свого часу він також двічі очолював уряд Італії.

Розвиваючи свою думку, Янукович покликав у свідки присутнього в залі міністра закордонних справ Костянтина Грищенка.

"І тоді у нас відбулася жорстка розмова на саміті. Мені здається, Грищенко був тоді міністром... Чи ні... Він був трошки пізніше. Хтось тоді був... Був ваш попередник", - сказав Янукович.

Він так і не зміг згадати, що міністром закордонних справ в той час був Анатолій Зленко.

Українська правда
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Далі було ще цікавіше.

- Я кажу про це як науковець, який багато уваги в своєму житті приділив питанням інвестицій. Я створював таку науку і 8 років очолював кафедру в Університеті, - заявив "проффесор".

У свідки Янукович покликав присутнього члена делегації.

- Тут от у нас в залі є ректор Київського національного університету імені Шевченка пан Губерний. Чули про такий університет? Це самий провідний університет в Україні!

Так Янукович ще і сплутав прізвище ректора, який насправді "пан Губерський".

Але і цього було мало українському президенту - він розповів німцям про свої наукові досягнення.

- Мені здається, він пам'ятає, коли я захищав докторську дисертацію? - звернувся Янукович до Губерського. - Я її захищав двічі. За мною тоді дуже багато слідкували, писали, що я начебто не сам її зробив. І сталося так, що під мікроскопом придивлялися, спеціальну комісію створювали. Мені було це приємно. Я був впевнений у своїй роботі, я її зробив якісно. Вона стосувалася розвитку великого промислового регіону і притягнення інвестицій...

Задоволений собою, Янукович підвів риску.

- Закінчуючи виступ, хочу сказати: приїжджайте в Україну, ви будете мати справу з людьми, які вас розуміють!

Ще більше "перлів" з німецького вояжу Яника тут - http://www.pravda.com.ua/articles/2010/08/31/5346144/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Во время поездки в Глухов Сумской области в рамках автопробега через границу Украины и России с Президентом Украины Виктором Януковичем произошел разговорный конфуз.

В городе, куда он с Дмитрием Медведевым приехали на «Победах», Янукович сознался, что задумал сделать что-то плохое, пишет gazeta.ua.

«Мы в самом начале с Дмитрием Анатолиевичем договорились, что не будем говорить о плохом, а лучше сделаем, поэтому мы приехали в Глухов для того, чтобы показать, что у нас очень серьезные намерения, какие мы будем осуществлять в нашей внутренней и внешней политике», - сказал Янукович, обращаясь к собравшимся.

Этот автопробег российский Президент назвал символическим - символизирующим объединение России и Украины.

Напомним, что в Глухове с Президентом случился еще один неприятный эпизод. Когда он начал выходить из машины и одной ногой стоял на асфальте, его «Победа» начала медленно котиться назад. Януковичу пришлось быстро вернуться в машину, чтобы поставить ее на ручной тормоз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Этот автопробег российский Президент назвал символическим - символизирующим объединение России и Украины.

Ось так

photo_18982.jpg

без диму та гарі:

photo_18947.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не Янукович, але ...

Регіонали "жгуть"!

В Керчи местные власти объявили город территорией Партии регионов. Под таким лозунгом в пятницу, 24 сентября, пройдет День Партии регионов на центральной площади города.

"Керчане - патриоты нашего любимого города! Ваше участие в Дне Партии регионов - это поддержка нашего президента Януковича, правительства Украины и Крыма, городской власти, курса на обновление страны, улучшение жизни людей. Керчь - территория Партии регионов!", - говорится в сообщении мэрии, сообщает "Новый регион".

Грач считает идиотами мэрию Керчи за объявление города территорией ПР

Народный депутат Леонид Грач считает, что Партия регионов пытается с помощью админресурса сфальсифицировать результаты будущих местных выборов. Об этом он заявил, комментируя то, что в Керчи местная власть объявила город территорией Партии регионов.

"Руководство Керчи обнаглело до "беспредела". Что такое Керчь город-герой?! Хотя бы вдумывались идиоты. Иначе я их назвать не могу. Объявить город - зоной Партии регионов. Очень интересно: зона и Партия регионов как-то символично ассоциируются эти два слова, термина и так далее", - отметил Грач.

Главный коммунист Крыма отметил, что подобные процессы происходят во всех регионах Украины.

21 сентября, на V съезде Всеукраинской молодежной общественной организации "Союз молодежи регионов Украины", премьер-министр Украины Николай Азаров заявил, что он инициировал запрет на показ комедийных роликов про политиков на украинском телевидении.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

photo_19008.gif

ПО*УЮ КОЖНОГО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЧЕРГОВИЙ КОНФУЗ ЯНУКОВИЧА: "Не будемо говорити про погане, а краще зробимо"

Під час поїздки у Глухів Сумської області з президентом Віктором Януковичем стався розмовний конфуз. 

Виступаючи разом з президентом Росії Дмитром Медвєдєвим, він сказав: 

"Ми на самому початку з Дмитром Анатолійовичем домовилися, що не будемо говорити про погане, а краще зробимо".

"Тому ми приїхали до Глухова для того, щоб показати, що у нас дуже серйозні наміри, які ми будемо здійснювати в нашій внутрішній і зовнішній політиці", - заявив Янукович, повідомляє ТСН.

Взято з

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не Янукович, але ...

Регіонали "жгуть"!

В Керчи местные власти объявили город территорией Партии регионов. Под таким лозунгом в пятницу, 24 сентября, пройдет День Партии регионов на центральной площади города.

"Керчане - патриоты нашего любимого города! Ваше участие в Дне Партии регионов - это поддержка нашего президента Януковича, правительства Украины и Крыма, городской власти, курса на обновление страны, улучшение жизни людей. Керчь - территория Партии регионов!", - говорится в сообщении мэрии, сообщает "Новый регион".

Грач считает идиотами мэрию Керчи за объявление города территорией ПР

Народный депутат Леонид Грач считает, что Партия регионов пытается с помощью админресурса сфальсифицировать результаты будущих местных выборов. Об этом он заявил, комментируя то, что в Керчи местная власть объявила город территорией Партии регионов.

"Руководство Керчи обнаглело до "беспредела". Что такое Керчь город-герой?! Хотя бы вдумывались идиоты. Иначе я их назвать не могу. Объявить город - зоной Партии регионов. Очень интересно: зона и Партия регионов как-то символично ассоциируются эти два слова, термина и так далее", - отметил Грач.

Главный коммунист Крыма отметил, что подобные процессы происходят во всех регионах Украины.

Далі слухаємо Грача:

Коммунист Леонид Грач в эфире ТВі заявил, что председателя Совета министров Крыма Василия Джарты «нужно гнать метлой поганой из Крыма». Об этом «Фразе» сообщили в пресс-службе телеканала.

«Я не хочу опускаться до Джарты. Я знаю его историческое прошлое начала 90-х годов. Я с битой не ходил. Бейсбольной битой. Меня не знает ни один город, и Енакиево, с битой на рынках. Его знают. Поэтому ни в коем случае я приравниваться к таким не буду», - сказал Грач.

По его словам, в настоящий момент начался процесс сбора подписей депутатов Верховной рады Крыма за отставку Джарты с поста председателя совета министров.

«А то, что его нужно гнать метлой поганой из Крыма, в этом сомнений нет. И, кстати, уже начался процесс сбора подписей депутатов Крымского парламента за его отставку перед выборами. Достал всех!», - отметил коммунист.

Также депутат выразил свое неудовлетворение положением коммунистов в коалиции. «Или мы сами стукнем дверью, или через месяц-полтора нас выпроводят как ненужных», - подчеркнул он.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

100927115214.jpg

На стінах адміністративних і житлових будівель Донецька масово з'являються трафаретні зображення президента Віктора Януковича в короні, повідомляє користувач ЖЖ frankensstein.

Ніяких супроводжуючих написів при цьому не наводиться.

Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маємо те що маємо.......

Яника якщо ніхто не прибире то будем ждать пока він сам вмре! бо з крісла президента, чі як в нас там вже, "короля" його буде важко скинуть

П.С. Корона - лидерство, власть, самообладание. або Корона с карточными красными мастями (черви, бубны) - "король всех мастей", пассивный гомосексуалист, человек, занимающийся всеми формами разврата. Безволен.

Татуировка редкая (наносится на спину), но которую знают большинство лиц, побывавших в местах лишения свободы. :jeer:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чергова "обмовка" Януковича:

ЯНУКОВИЧ ПЕРЕПЛУТАВ ФУТБОЛ ІЗ ВИБОРАМИ

Президент Віктор Янукович припустився чергового розмовного конфузу під час засідання Гуманітарної ради. Зокрема, розповідаючи про підготовку до Євро-2012 в Україні, Янукович заявив наступне:

"Ми практично увійшли в графік підготовки, подолали ту величезну відстань, яка була до цього і зараз нарощуємо обсяги робіт по підготовці до Євро-2012".

"І немає сьогодні ніяких сумнівів, що ми проведемо успішно, у всякому випадку, зустрінемо гостинно, і достойно проведемо ці вибори".

УП
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще на цьому ж засіданні Гуманітарної ради Янукович надав слово "Голові Конфедерації профспілок України народному депутату Харі".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...