foxx77 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:35 #26 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:35 Як вам не соромно!!Чувак добросовісно працював майже 3 місяці, а його в решті надули, нажилися на ньому і наживуться на іншому, а ви ще його... валите!!!!ЕХ!!Він попереджає про таку файну фірму, яка обдурює людей!!!!!"Чуваку" дали розрахунок, за мінусом вартості нового корпусу для клієнта (оскільки клієнтський він розбив). До речі, старий, побитий разом з БЖ "чуваку" "файна фірма" віддала....тобто грошей таки не платили!
georg Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:36 #27 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:36 рассчетались натурой...
Alexander47 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:36 #28 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:36 Походу роботодавці об'явились....
MrVes Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:37 #29 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:37 "Чуваку" дали розрахунок, за мінусом вартості нового корпусу для клієнта (оскільки клієнтський він розбив). До речі, старий, побитий разом з БЖ "чуваку" "файна фірма" віддала....Побитий системник - це може бути причиною звільнення але ніяк не пояснює затримку виплати ЗП і відсутність офіційного оформлення. Якщо він побив системник одразу при прийомі на роботу, то дивно навіщо фірма тримала співробітника весь цей час.З.І. Вищенаписане актуальне у випадку, якщо історія з системником правда.
bigman7 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:39 Автор #30 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:39 Як вам не соромно!!Чувак добросовісно працював майже 3 місяці, а його в решті надули, нажилися на ньому і наживуться на іншому, а ви ще його... валите!!!!ЕХ!!Він попереджає про таку файну фірму, яка обдурює людей!!!!!"Чуваку" дали розрахунок, за мінусом вартості нового корпусу для клієнта (оскільки клієнтський він розбив). До речі, старий, побитий разом з БЖ "чуваку" "файна фірма" віддала....тобто грошей таки не платили!Везли від клієнта системник на ремонт в машині системнік лежав на сідушці мене в машині небуло коли водій дав по тормозам а сістемнік впав з сідушкі, це по перше а подруге не забагато за корпус 80$ ? ще питання
speaker Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:39 #31 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:39 "Чуваку" дали розрахунок, за мінусом вартості нового корпусу для клієнта (оскільки клієнтський він розбив). До речі, старий, побитий разом з БЖ "чуваку" "файна фірма" віддала.... DELLyxa, дозвольте поцікавитись, а ви теж там працюєте/працювали?? чи, може, ви той клієнт??
DELLyxa Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:39 #32 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:39 Як вам не соромно!! Чувак добросовісно працював майже 3 місяці, а його в решті надули, нажилися на ньому і наживуться на іншому, а ви ще його... валите!!!! ЕХ!! Він попереджає про таку файну фірму, яка обдурює людей!!!!! "Чуваку" дали розрахунок, за мінусом вартості нового корпусу для клієнта (оскільки клієнтський він розбив). До речі, старий, побитий разом з БЖ "чуваку" "файна фірма" віддала.... тобто грошей таки не платили! Читайте уважно, він сам пише, що платили.... тільки в нього провали в пам"яті, він лише останню оплату пам"ятає
bigman7 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:42 Автор #33 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:42 Як вам не соромно!! Чувак добросовісно працював майже 3 місяці, а його в решті надули, нажилися на ньому і наживуться на іншому, а ви ще його... валите!!!! ЕХ!! Він попереджає про таку файну фірму, яка обдурює людей!!!!! "Чуваку" дали розрахунок, за мінусом вартості нового корпусу для клієнта (оскільки клієнтський він розбив). До речі, старий, побитий разом з БЖ "чуваку" "файна фірма" віддала.... тобто грошей таки не платили! Читайте уважно, він сам пише, що платили.... тільки в нього провали в пам"яті, він лише останню оплату пам"ятає я вже взагалі нерозумію прошо йдеця ?????
DELLyxa Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:43 #34 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:43 Повторюсь!!!Відгуки про роботу організації(негативні чи позитивні) потрібно вислуховувати від клієнтів, а не від бувших ображених працівників, яких ВИГНАЛИ....Людей, робота яких влаштовує керівництво, НЕ ВИГАНЯЮТЬ!!!
bigman7 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:45 Автор #35 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:45 Повторюсь!!!Відгуки про роботу організації(негативні чи позитивні) потрібно вислуховувати від клієнтів, а не від бувших ображених працівників, яких ВИГНАЛИ....Людей, робота яких влаштовує керівництво, НЕ ВИГАНЯЮТЬ!!!небудь папугаем всі все читають уважно, а тема для того щоб мали всі на увазі коли вкогось працюєте дудьте уважні щоб невчитись на чужих помилках.
MrVes Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:50 #36 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:50 Повторюсь!!!Відгуки про роботу організації(негативні чи позитивні) потрібно вислуховувати від клієнтів, а не від бувших ображених працівників, яких ВИГНАЛИ....Людей, робота яких влаштовує керівництво, НЕ ВИГАНЯЮТЬ!!!Вас просили озвучити яким боком Ви у цій справі - клієнт / попередній роботодавець?
foxx77 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:51 #37 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:51 Повторюсь!!! Відгуки про роботу організації(негативні чи позитивні) потрібно вислуховувати від клієнтів, а не від бувших ображених працівників, яких ВИГНАЛИ....Людей, робота яких влаштовує керівництво, НЕ ВИГАНЯЮТЬ!!! А можна ми самі розберемся кого слухати?
ЙОЖИК Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:52 #38 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:52 Тему пора у флейм а топікастера в баню, бо толку тут не буде ніякого!!!
DELLyxa Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:53 #39 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:53 Повторюсь!!! Відгуки про роботу організації(негативні чи позитивні) потрібно вислуховувати від клієнтів, а не від бувших ображених працівників, яких ВИГНАЛИ....Людей, робота яких влаштовує керівництво, НЕ ВИГАНЯЮТЬ!!! небудь папугаем всі все читають уважно, а тема для того щоб мали всі на увазі коли вкогось працюєте дудьте уважні щоб невчитись на чужих помилках. як пишеш, так і з людьми спілкуєшся...."bigman7" "ЕГО ВЕЛИЧЕСТВО"....
Гетто Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:56 #40 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 13:56 Ага, уже начинают появляться скелеты в шкафу, типа разбитого в машине системника, но, казалось бы, при чём здесь Лужков? ) какое имеет отношение системник к невыплаченной за два месяца зарплате? Да и вообще к термину «кадалово работодателем» … 80 зелёных за разбитый корпус это много? А ежели он был облеплен кристаллами Swarovski ? ))) да и вообще, раздули тему не по сути…
difoto Опубліковано 21 Травня, 2010 в 14:00 #41 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 14:00 я как-то уволил работника за воровство, с документированным доказательством кражи более 200 грн. При этом он был сильно возмущен тем, что ему не выдали зарплату в 135 грн. и естественно, всем это говорил, мол уволили без выходного пособия. А до этого был изгнан еще один, который вынес часть склада на сумму с тремя нулями и после того, как я отобрал у него телефон за $50 в качестве хоть какой-то компенсации - он опустил меня еще на 300 баксов(низкопрофильная резина на моей хонде, боковой порез ножом, неремонтопригодно).Так что моё ИМХО - "не правда, не верю!"©
georg Опубліковано 21 Травня, 2010 в 14:35 #42 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 14:35 Так что моё ИМХО"© моё ИМХО, из этой истории - выходное пособие лучше платить - дешевле обойдется...
Alukard Опубліковано 21 Травня, 2010 в 16:12 #43 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 16:12 То что магазин оргтехники над "Пано", есть шарашкина контора, ни у ково не возникает сомнений Все маломальськие люди связаные с ПК возможно имели шанс пообщатца с иудеем Едиком... Почему тогда не верить словам "Бигмана7" ? Или никого по малолетке "добрые дяди" не кидали с оплатой работы и т.д., я не верю, простите.
Sub_Sys Опубліковано 21 Травня, 2010 в 16:45 #44 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 16:45 То что магазин оргтехники над "Пано", есть шарашкина контора, ни у ково не возникает сомнений Все маломальськие люди связаные с ПК возможно имели шанс пообщатца с иудеем Едиком... Почему тогда не верить словам "Бигмана7" ? Или никого по малолетке "добрые дяди" не кидали с оплатой работы и т.д., я не верю, простите. Да, эдик ещё тот типок ) А насчёт Бигмана7 - если бы он внятнее выражал свои мысли, с фактами и минимумом эмоций - по-другому разговор шел бы.
I-Com Опубліковано 21 Травня, 2010 в 16:46 #45 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 16:46 Alukard походу в ТАНКЕ )
MANJAK11 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 19:04 #46 Опубліковано 21 Травня, 2010 в 19:04 я как-то уволил работника за воровство, с документированным доказательством кражи более 200 грн. При этом он был сильно возмущен тем, что ему не выдали зарплату в 135 грн. и естественно, всем это говорил, мол уволили без выходного пособия. А до этого был изгнан еще один, который вынес часть склада на сумму с тремя нулями и после того, как я отобрал у него телефон за $50 в качестве хоть какой-то компенсации - он опустил меня еще на 300 баксов(низкопрофильная резина на моей хонде, боковой порез ножом, неремонтопригодно).Так что моё ИМХО - "не правда, не верю!"©наказувати треба людей Дiма ((( ато доброта от так боком i вилазитьон опустил меня еще на 300 баксов*Опускают на зоне, а я наказываю,жестоко наказываю* (с)
Leser Опубліковано 22 Травня, 2010 в 19:29 #47 Опубліковано 22 Травня, 2010 в 19:29 То что магазин оргтехники над "Пано", есть шарашкина контора, ни у ково не возникает сомнений Все маломальськие люди связаные с ПК возможно имели шанс пообщатца с иудеем Едиком... Почему тогда не верить словам "Бигмана7" ? Или никого по малолетке "добрые дяди" не кидали с оплатой работы и т.д., я не верю, простите. Хм... Лет 5-6 назад имел некоторые деловые отношения с Эдиком (купи-продай) - все четко, красиво, качество норм, вот товар, вот цена, вот бабки... Каким боком-припеком его то вспомнили? Норм чел. Факты давайте, чтоли... А то такое впечатление, что пришли малолетки сопли пораспускать, "как их дядя кинул, в то время когда они вместо работы х......и пинали".
Sub_Sys Опубліковано 22 Травня, 2010 в 19:54 #48 Опубліковано 22 Травня, 2010 в 19:54 Хм... Лет 5-6 назад имел некоторые деловые отношения с Эдиком (купи-продай) - все четко, красиво, качество норм, вот товар, вот цена, вот бабки... Каким боком-припеком его то вспомнили? Норм чел. Факты давайте, чтоли... А то такое впечатление, что пришли малолетки сопли пораспускать, "как их дядя кинул, в то время когда они вместо работы х......и пинали". Нову тему відкривати треба
Terrable Опубліковано 22 Травня, 2010 в 19:58 #49 Опубліковано 22 Травня, 2010 в 19:58 На правах оффтопа:Я зашел как-то раз в магазин к Эдику, (2-3 года назад вроде) и поинтересовался по поводу некоторых компьютерных запчастей... Я надеялся на хорошую консультацию, культурный тон итд. А не Та х..ли ты пАнимаешь, бери вот это, а то что ты хочешь это ж П...дец. Да ты ни...ра не шаришь итд в таком же духе. Так вот пару раз зашел, потом поставил крест для себя на этом магазине.З.Ы. подошел к продавцу, спросил что и по чем, так выбегает Эдик, и начинает. Матов мало было в реале, но я так написал, чтобы смысл поняли и тон.
speaker Опубліковано 22 Травня, 2010 в 21:55 #50 Опубліковано 22 Травня, 2010 в 21:55 серед людей "казлів" і "сук" є нємєряно. на кожному кроці в житті трапляються... то шо, всіх тре обговорювати?.. нах нада.. кожен іде своїм шляхом і за себе відповідає. як то говориться, вольному - воля.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.