Перейти до змісту

Неділя №4 Сезон 2010

kmd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

для проспавших, и выпавших из инета (коим сам являюсь :rolleyes: )

дабы не насиживать геморой в домашних стенах,

есть предложение прокататься.

14-00 у входа в парк.

• Відповідей 243
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Незважаючи на погоду, ми таки поїхали в Пересіку. До Кременця маслали під добрим дощиком і вітром в мордяку, після Кременця дощик трохи поменшав і вітер став зустрічно боковим. В Кременці подумали, що повертатись нема сенсу, один фіг вже мокрі, тож нічого втрачати. Закрутили в Пересіку за прибл. 4 години. В Купичиві закупились їжею і поїхїали далі грунтом до Пересіки. Грунтовка всипана щебенем, проте вкатана. Є колії по яких впринципі норм їхати на приспущений колесах. Десь там я і проколовся, але до озера з проколом доїхав.

Зайшли на пірс, засунули ноги в воду, повикручували шкарпетки))) і пішли з байками до лісу. З добру годину мучились з вогнищем, бо в лісі все мокре було, а у нас окрім сірників ніц не було. Коли вже забили на багаття і сіли обідати, воно як не дивно, почало горіти. Погріли ноги, посушили речі, попоїли і пішли мити байки від болота. Вимились, збортували колесо і поїхали назад. З озера виїхали десь о 17 годині. Вдома я був о пів на дев"яту напів трупом. :0123:

Парочка фото, знятих на моб. телефон, а то ще не повірите, що ми такі памороки: :P

post-4472-1277750296,28_thumb.jpgpost-4472-1277750315,18_thumb.jpgpost-4472-1277750366,12_thumb.jpg post-4472-1277750330,68_thumb.jpg

Опубліковано

Собираюсь завтра ехать грунтами, далеко и долго. Концепция такая - минимум асфальта. Вплоть до того, шо через асфальт будем переносить велы в руках. :blink: Прогноз позволяет.

Буду на 9.00 в парке, а старт от Фуршета.

Опубліковано

Лето.... Иква...

Ныряли, плескались и дурачились. Кувшинки по всей водной глади, тонкий аромат полевых цветов.

Палящее соднце, обжигающее кожу, утопание в расплавленном асфальте и сильный боковой ветер, 85км за день.

воскресный отдых удался!

post-3205-1278921426,95_thumb.jpg

post-3205-1278921437,71_thumb.jpg

Опубліковано

Куди б то завтра поїхати?

Може на Базальтове озеро? Тільки треба щоб хтось карту взяв, я по пам'яті туди не доїду :)

В будь-якому випадку, в парк на 9:00.

Да місце справді класне....особливо радує дорога, коли звертати з траси на ліво за копмлексом Скольмо (є класні куски через ліс, прохолодно і красиво :) ), доречі карєрів там є декілька відповідно і таких затоплених природних озер також, мені найбільше сподобалось те що зправа по дорозі..людей не так багато...пляжики менші і затишні...той хто зїздить точно не пошкодує... :ok: вода просто супер...як на мене то краща як на Світязі...і відстань на порядок доступніша для мтб... :)

Опубліковано

Маю бажання завтра теж кудись зїздити...на рахунок далекої відстані ненаю..особливо не катався...але якщо група буде то моно їхати...

Якщо хтось кудись їде завтра маякніть в скайп пліз..

kozaksirko

Опубліковано

І так вирішено - БАЗАЛЬТОВЕ.

Треб толком розібратися де воно, щоб я зміг ЖПС-сом прокласти трек.

З.І. Ніби роздуплився з ЖПС... Завтра побачимо.. куди нас заведе цей Сусанін.. )))))))))))

Опубліковано

І так вирішено - БАЗАЛЬТОВЕ.

Треб толком розібратися де воно, щоб я зміг ЖПС-сом прокласти трек.

З.І. Ніби роздуплився з ЖПС... Завтра побачимо.. куди нас заведе цей Сусанін.. )))))))))))

дорога на базальтове

post-1923-1279402276,57_thumb.jpg

Опубліковано

Приємної всім покатушки...!!!! був там два роки тому...щиро заздрю вам білою заздрістю.... :) Класне місце...класний відпочинок...і місцеві не напрягають.... ;):D

Опубліковано

А в парку де саме? головна алея?

Щонеділі збираємось на лавочках біля фонтанів, що при вході в парк. Час збору зазвичай оголошується тут.

• Адміністратори
Опубліковано

В 9 старт. Ніяких чекань і очікувань. До жари маємо доїхати.

тому в парку бути 8:30

Опубліковано

2kmd

если поедешь на "подарках", расскажи как все прошло - интересно же :smile3: в плане сиденья тоже, если ты его уже поставил

Опубліковано

Не зміг я приїхати....

А так хотілось...

Батьки напрягли іншою роботою....

Нічого наступного разу зато точно буду... :(

Опубліковано

Виїхали біля 9ї ранку, одразу відчули палючі промені сонця, та спеку. Хоча, їхати можна було, вітерець таки обдував. На рівненській трасі одразу зупинились, купили та захавали диню :)

Далі котилось нормально, Лєкс з Кмд розсікали на шосерах попереду, ми за ними. Крейсерська була біля 30км/год.

Десь перед Дерном я протягнув руку щоб дістати флягу, опустив очі, і несподівано в'їхав Лєксу в колесо. Я сильно похитнувся на ровері, ледве втримав руля одною рукою, мало не впав...

Далі їхали майже без пригод. Періодично зупинялись в населених пунктах щоб поновити запаси води.

Маршрут був такий: Луцьк - Дерно - Клевань - Деражне - Бечаль - Ставок - Базальтове.

Віка трималась нормально, лише останні 10 км почала трохи відставати та жалітись на те, що не звикла їздити в контактах :)

На місце приїхали о пів на другу. 91 км від дому. Середня швидкість вийшла біля 26 км/год.

Знайшли непогане місце і гайда купатись. Вода була була дуже чистою та теплою. Накупались, перекусили, повалялись в затінку...

Назад виїхали біля 17ї години. Після такого відпочинку їхати зовсім не хотілось. Віка почала ще більше відставати.

Останні кілька км до Клевані навіть я трохи видохся, на гірочці не зміг втримати темп kmd. Але якось дотягнули. В Клевані перекусили, заправились Пепсі-Колою і поїхали далі.

За Клеванню нас зустрів Володя і Odna і вже разом з ними ми їхали в Луцьк.

Ітого на спідометрі 175км, середня 25,5. Я дуже задоволений покатушкою, думаю, ще не раз повернусь туди :)

Фото на пікасі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...