Перейти до змісту

Наглисть податкової міліції

lion1106

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

щодо теми - я тільки за. все одно податкова не буде стояти біля кожного ларька чи магазину і слідкувати за цим. ну підставили вони, то й що? закон порушили обидвоє, і продавець і податковець! навіщо вибирати між ним - між тим, хто споює школу чи той, хто бере на лапу?

інакше продавців не навчиш. вони ладні 5-річній дитині пиво і цигарки продавати!

і ще одне, якщо б продавець захотів сказав би - "пишіть протокол". хто йому заборонив таке сказати?

шо попало, бо люба нормальна людина відрізнить 5 річну дитину від бородатого 17 річного хлопця, який виглядає на 25

• Відповідей 64
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

я не шукаю адвоката просто навчись ставити себе на місце інших і ти зрозуміеш що не всі заробляють 2-3-5-10000 тисяч грн в місяць або тиждень і мати в якої 5 дітей яка тяжко фізично працюе сама який для неї удар будь людиною а не адвокатомодером

Та ти сам намагаєшся бути адвокатом для правопорушника. Це - раз. Два - щось ти дуже важку долю продавця описав. А мені здається, що не все в того продавця так погано. Та й кому зараз легко? Знаєш, скільки зараз фара до Мерседеса коштує...

фара до мерса це дрібниці :naezd: а от доля людини....яка через пі...сів попала це інше не бий машину побухавши і фару не треба купувати....

Опубліковано

ну ти даєш.. бий машину бухавши.. пацталом. і в продавщиці вже 5 дітей і дуже тяжка доля, і податківці поїххали після цього бухати. ти прямо оракул..

а як тобі ситцація - продавець бухий і йому пофіг кому продавати пиво і цигарки, а податковець має 6 дітей і йому немає за що їх кормити, тому і вчинив таке =)

це звичайно фантазії, але фантазії автора також не менші.

нехай всі виконують закон і буде свім щастя!

Опубліковано

Ну якщо у продавця були сумніви щодо віку покупців, то найкраще в її ситуації було б просто не продати товар. Напевно, здогадувалася що продає неповнолітнім, але ж ні, наші люди так не можуть, вони заради наживи готові і тринадцятирічним сигарети чи горілку продати. Тим більше, якщо вона мати п'ятьох дітей, то вона б мала тричі подумати, перш ніж продавати той товар, бо завтра хтось її дітям щось подібне продасть без будь яких докорів сумління. Людина просто поки сама не "обпечеться" так нічому і не навчиться.

Опубліковано

різниця чуствується де 700 а де 7000 грн так а скажіть мені хто кожен день живе за законом не порушуючи його без вигоди для себе питання в непокараності наших органів ...

кажу ще раз - чому продавець (якщо ви такі законослухняні) не сказала "пишіть протокол"???

і ще одне - якби ви курили в громадському місці (що по закону теж неможна) і до вас підійшли б міліція, сказали - або 200 грн в касу, або 20 нам. щоб б ви вибрали??

от я курю і покажіть де на вулиці чи на зупинці написано, що курити заборонено то там курити не буду :0011: , на роботі є місце де заборонено курити і там ніхто не курить, але є місце де можна і там курять всі :friday:

Опубліковано

Ну якщо у продавця були сумніви щодо віку покупців, то найкраще в її ситуації було б просто не продати товар. Напевно, здогадувалася що продає неповнолітнім, але ж ні, наші люди так не можуть, вони заради наживи готові і тринадцятирічним сигарети чи горілку продати. Тим більше, якщо вона мати п'ятьох дітей, то вона б мала тричі подумати, перш ніж продавати той товар, бо завтра хтось її дітям щось подібне продасть без будь яких докорів сумління. Людина просто поки сама не "обпечеться" так нічому і не навчиться.

яущо батьки будуть визовувати своїх дітей той діти не підуть купувати пиво горілку і сигарети лавайте їм в "тик"

Опубліковано

от я курю і покажіть де на вулиці чи на зупинці написано, що курити заборонено то там курити не буду :0011: , на роботі є місце де заборонено курити і там ніхто не курить, але є місце де можна і там курять всі :friday:

Людина, яку б ти захотів застрелити має мати при собі табличку, що це не можна робити? Тобі на кожному стовпі своди законів писати? Що можна, а що ні? Просто закони потрібно знати. Принаймні цікавитися. А їх (законів) незнання - ну аж ніяк не звільняє від відповідальності.

Якщо продавщиця засумнівалася (а вона із твоїх слів так і зробила, перепитавши про вік), то вже й не варто було продавати. Або спитати паспорт, чи інший документ, що засвідчує особу. Не спитала - сама винна.

Міліціянтів можна зрозуміти лише в одному: 1700 грн штрафу піде в касу. І вони звідти не побачать ні копійки. А 700 грн - кишеню не жме. У будь-якому випадку продавець виявилася покараною. І наступного разу 700 грн може "не проканати".

Опубліковано

ну ти даєш.. бий машину бухавши.. пацталом. і в продавщиці вже 5 дітей і дуже тяжка доля, і податківці поїххали після цього бухати. ти прямо оракул..

а як тобі ситцація - продавець бухий і йому пофіг кому продавати пиво і цигарки, а податковець має 6 дітей і йому немає за що їх кормити, тому і вчинив таке =)

це звичайно фантазії, але фантазії автора також не менші.

нехай всі виконують закон і буде свім щастя!

да з тобою повністю в цьму згідний, але щоб всі це робили і ловідома доводились ноаі закони і постанови а то за ними не вслідкуеш....

Опубліковано

Людина, яку б ти захотів застрелити має мати при собі табличку, що це не можна робити? Тобі на кожному стовпі своди законів писати? Що можна, а що ні? Просто закони потрібно знати. Принаймні цікавитися. А їх (законів) незнання - ну аж ніяк не звільняє від відповідальності.

Якщо продавщиця засумнівалася (а вона із твоїх слів так і зробила, перепитавши про вік), то вже й не варто було продавати. Або спитати паспорт, чи інший документ, що засвідчує особу. Не спитала - сама винна.

Міліціянтів можна зрозуміти лише в одному: 1700 грн штрафу піде в касу. І вони звідти не побачать ні копійки. А 700 грн - кишеню не жме. У будь-якому випадку продавець виявилася покараною. І наступного разу 700 грн може "не проканати".

от а я про що всі вони люблють нахалявку зрубить в кожного майже з нас і них "рильце в пушку" а менти з 100%, 10% може нормальних

Опубліковано

да точно так де не заборонено там пью і курю де є табличка там ні хто має бажання не переборне щоб застрілили нехай носить табличку закон не забороняе, але той хто зі стволом подумає чи стріляти чи ні...

Опубліковано

хм.... я думаю такі слова як "я с собой всегда ношу відеокамеру" мають сенс і додають правдивість любій історії. Я як журналіст, перевів в своє повсякденне життя таку рису професійну як постійне нотування обставин, погодніх умов, фотографій і коментарів кожного свого дня де б я не був.

Опубліковано

яущо батьки будуть визовувати своїх дітей той діти не підуть купувати пиво горілку і сигарети лавайте їм в "тик"

да з тобою повністю в цьму згідний, але щоб всі це робили і ловідома доводились ноаі закони і постанови а то за ними не вслідкуеш....

от а я про що всі вони люблють нахалявку зрубить в кожного майже з нас і них "рильце в пушку" а менти з 100%, 10% може нормальних

да точно так де не заборонено там пью і курю де є табличка там ні хто має бажання не переборне щоб застрілили нехай носить табличку закон не забороняе, але той хто зі стволом подумає чи стріляти чи ні...

нога береза домой...

ти хоч сам розумієш, що ти пишеш? дійсно, якісь розділові знаки використовуй. Хочеш спілкуватися, то спілкуйся так, щоб люди тебе розуміли, а не сиділи і гадали як правильно пост твій прочитати, щоб твою точку зору зрозуміти.

Опубліковано

Це класична підстава, в деяких випадках податківець спочатку просто вимагає гроші, а вже потім бере гормонального переростиша і йде захищати закон. Якщо продали шкету, то потрібно давити продавця, але коли їде рейд, шкетик поздоровіше за вас буде виглядати і своїм мутованим голоском спокійно переконає любого в свому повнолітті. Крім того, якщо б випадок не був продуманою підставою, топікстартер певно б і не починав цю темку. Просто абсолютна більшість з нас, в межах діючого законодавства, захисниками Закону, спокійно може бути розведена на бабло і навіть темку створити вам не дадуть і пожалітись - інші насміються і розчавлять.

Опубліковано

Стріляти їх треба :mdr: за організацію провокацій, думаю є відповідні закони.

До таких методів боротьби з п'янством відношусь вкрай негативно :angry: . На продавця накладають чужу відповідальність. Хіба має продавець відповідати за чиїсь прогалини у вихованні. Чому не штрафувати батьків, школу, вчителів і т.д. Продавець крайній, бо з нього легше бабки збити :unsure:

До батьків:

Якщо вашому чаду не продадуть пива, чим вони його замінять? Ви це думали? За продажу клея малолітнім не передбачено ніякої відповідальності...

Опубліковано

А як перевірити, чи дотримуються закону продавці? Інакших методів - НЕ існує..

Це зветься: "контрольна закупка", може й помиляюся, але подібне є в законах. А не "підстава" чи там ще якось.

В штатах, якби комусь менше 21 продали б ПИВО, то заклад би позбавили ліцензії на торгівлю алкоголем - і тоді - прощавай заробіток...

Опубліковано

Я ДУЖЕ хотів би, щоб ці "чудо - податкові міліціонери" хоча би разочок проконтролювали "пивну точку" біля спорткоплексу ЛДТУ(що через дорогу), їм навіть і не прийшлося би брати мутантів переростків, там свого 15-16 річного бидла стільки, що хватилоби на всіх податкових міліціонерів України. lion1106 ти їхнього телефончика не захватив, а то не знаю куди позвонити!?

А по ситуації, то навіть і складно сказати, хто прав, а хто винуватий. Якщо б продавці не порушувалиби закона, то і податківці не робили б таких рейдів. Як то кажуть - "Що їхало - той здибало"

Опубліковано

А як перевірити, чи дотримуються закону продавці? Інакших методів - НЕ існує..

Це зветься: "контрольна закупка", може й помиляюся, але подібне є в законах. А не "підстава" чи там ще якось.

Сиди собі у відділку й чекай на звернення громадян про порушення закону.

А якщо вже треба план виконувати, то з повним забезпеченням доказової бази.

А тут — гоп-стоп :angry2: І де гарантія, що завтра не придумають новий закон, на якому попадетесь вже ви?

...

В штатах, якби комусь менше 21 продали б ПИВО, то заклад би позбавили ліцензії на торгівлю алкоголем - і тоді - прощавай заробіток...

Америка — не кращий приклад для наслідування, чому б не орієнтуватись на Францію, чи Іспанію?

Крім того, в Америці, вроді й "провокаторів" наказують за спробу купити. Правда не штрафом, а виправними роботами.

У нашому випадку це було б набагато краще ніж штраф — і діти продавщиці не голодували б, і міліціонери пили б за свої . :rolleyes: :rolleyes:

Опубліковано
Справа у тому, що продавець запитав "чи є Вам 18 років",вони відповіли "так"

а продавець такий наївний що побачив купюри і сприйняв їх за паспорт в якому зазначено що їм більше 18

єдина помилка була , у тому , що по словам підлітків у них не було документів при собі...

це не є оправданням для продавця. У мене був випадок в студентські часи, на 1 курсі з друзями на день студента пішов в бар У МИКОЛИ, замовили горілку, офіціант запитав чи ми повнолітні? звісно всі відповіли так! тоді у нас попросили документи, ми відповіли так само

що у нас нема документів при собі
на це нам відмовили у нашому проханні.
А так, ще одне, Ви не думаете про те, що "продавець",ТЕЖ ЧИЯСЬ ДИТИНА,АБО ЧИЯСЬ МАТИ!!!

це не є виправданням того що він продав алкоголь малолітнім.

автор теми неправильно поставив питання, податкова тут виступає як герой, а причина хабаря сам продавець, не продавби алкоголь не давав би на лапу.

Опубліковано

Сиди собі у відділку й чекай на звернення громадян про порушення закону.

Клинический случай ФГМ... интересненько! Понаблюдаю.

Опубліковано

...У мене був випадок в студентські часи, на 1 курсі з друзями на день студента пішов в бар У МИКОЛИ, замовили горілку, офіціант запитав чи ми повнолітні? звісно всі відповіли так! тоді у нас попросили документи, ми відповіли так само

...

А зараз, йдучи в бар, ви завжди берете з собою паспорт, і, щоб не було лишніх запитань, пред'являєте завчасно при підході офіціанта ;)

Опубліковано

...У мене був випадок в студентські часи, на 1 курсі з друзями на день студента пішов в бар У МИКОЛИ, замовили горілку, офіціант запитав чи ми повнолітні? звісно всі відповіли так! тоді у нас попросили документи, ми відповіли так само

...

А зараз, йдучи в бар, ви завжди берете з собою паспорт, і, щоб не було лишніх запитань, пред'являєте завчасно при підході офіціанта ;)

зараз вже можна по зовнішності оприділити що мені більше 18 і паспорт я ношу весь час з собою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...