electric Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 05:52 #151 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 05:52 Я считаю и не должен человек подписываться реальным именем , для того он и есть форум чтоб писать под ником. Всего один человек решил рассказать о грязи в его коллективе так его же виновным и сделали что не показал лицо. А то что пишите :" Вот если б я обличал , я б показался в полный рост ". НЕ верю ! Никто не будет публично обличать своего непосредственного начальника.
IronSun Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 06:41 #152 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 06:41 Калуша давно зняли за хабар 500 грн., після нього вже мінялись начальники, відразу по виборах. Нині Гребенюк. Здається, цього пана ще шиба десь пристроїв біля себе теж у схожому відділі. Одним словом, не пропала людина п.с. Ехх, не в ту школу мама пішла працювати. З 24-ої чомусь не приносить торб з грішми...
Bravlin Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 07:24 #153 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 07:24 Хороший учитель - это очень большая редкость. Учитель, который выводил школьников на Всеукраинскую олимпиаду - бесценен. Я закончил 9-ю школу, но проучился там меньше 2-х лет. И мне ОЧЕНЬ повезло со школой и учителем: по предмету моя первая контрольная была на три балла с огромным минусом, а через полтора года удалось выиграть Областную олимпиаду и попасть на Всеукраинскую. До сих пор, почти через 20 лет, благодаря учителям школы №9, помню школьный курс основных предметов. И ещё: наступает момент, когда любой человек, который переживает за своё дело понимает - молчать уже нельзя. Пусть на форуме, пусть еще где-нибудь, но эта информация поможет и нам, и нашим детям. Моему уже 4 года, с ужасом жду когда нужно будет выбирать школу - хорошие учителя вымирают... В том числе благодаря таким директорам как Недужко В.Как отцу, хотелось бы знать сколько денег придется платить и куда они пойдут. Если детям директора, то это как-то не комильфно...Кстати, садик: на Новый год собирали на подарок по 45 грн, купили, подарили. Зашел в Фуршет - его стоимость 16,85. Воспитатели, заведующая какбе не причем - деньги собирала представитель родительского комитета(не знаю, кто ее представлял) и вроде она покупала. А где разница? Себе взяла за работу? Поделилась? Таких примеров масса: закупка какой-то формы на физ-ру, которая не используется и еще чего-то там.Садик №30(кажется) "Зоряний"
Vadimm Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 07:33 #154 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 07:33 Bravlin, чтобы не переживать по поводу своих денег - вступайте в родительский комитет или хотя бы ходите на собрания в садик. Моя жена состоит в оном, поэтому я и не переживаю.По поводу 9й школы - одного моего однокласника выгнали за неуспеваемость - он потом в 5й школе на 4-5 доучился. Мне легендарный физик ставил тройки - я потом на физику по гос. заказу поступил, без взяток. Так что про уровень образования судите сами.Гетто, давай каждый останется при своем ИМХО. Это не сабж.
Tarzanych Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:07 #155 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 12:07 По поводу 9й школы - одного моего однокласника выгнали за неуспеваемость - он потом в 5й школе на 4-5 доучился. Мне легендарный физик ставил тройки - я потом на физику по гос. заказу поступил, без взяток. Так что про уровень образования судите сами.А я за Голодняка заступлюсь, він завжди об'єктивно ставив оцінки. Якщо не знаєш на 5 за вимогами, він тобі їх і не поставить. Калапуша Леонід Романович аналогічно ставив.
Vadimm Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 13:37 #156 Опубліковано 30 Серпня, 2011 в 13:37 А я нічого проти Голодняка і не маю. Просто він вчив ще мою маму, тому до мене ставився троха вимогливіше (він потім сам про це зізнався). Колись як проходив практику підходила до нього мамаша порішать оціночки (не посоромилась при мені) - не думаю що то він від мене морозився (зрештою ми з ним були в непаганих стосунках, довірливих я б навіть всазав), але відправив її подалі з її баблом. Правда з роками він стає більш говнистим (по характеру), але до навчального процесу це не відноситься..........................................................................Згадався діалог на уроці історії - мій друг (Д) vs вчителька історії (В):В: Іванов, чого Сталін організував голодомор в 32-33 роках?Д: Ну-е-е.. Напевно Сталін не любив селян...В: Ну канєшно, Сталін не любив селян, от $ука!
yav Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 05:58 #157 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 05:58 Пришла пора ребёнка отдавать в школу. Остановили свой выбор на девятой - близко от дома и не самая последняя в качестве получаемого образования. И тут начали появляться интересные факты.Первое насторожило, что в беседе с моей женой директор после получасовой хвалебной оды в адресс своей школы начал откровенно выспрашивать про размер её зарплаты ну и моей соответственно.Питання: я для чого йти на персональну розмову з директором? У мене висновок один: таким чином ви хочете звернути увагу до себе і до своєї дитини, і коли батьки йдуть на такі розмови, значить, вони хочуть якихось преференцій для своєї дитини. Відповідно реагує директор. Тільки не кажіть, що йшли на розмову, щоб оцінити школу, так ніби директор сказав би: фу, у нас галіма школа, йдіть в іншу.Всі ці казки про побори - брєд. Можливо, мені попадаються такі унікальні роддом, садок, школа, але я ні разу не помітила, щоб хтось в мене щось вимагав. Є, звісно, так звані добровільні пожертви, але вони - в межах розумного, більше 50 грн. не пам"ятаю, щоб платила.
fenmix Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 10:11 #158 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 10:11 Пришла пора ребёнка отдавать в школу. Остановили свой выбор на девятой - близко от дома и не самая последняя в качестве получаемого образования. И тут начали появляться интересные факты.Первое насторожило, что в беседе с моей женой директор после получасовой хвалебной оды в адресс своей школы начал откровенно выспрашивать про размер её зарплаты ну и моей соответственно.Питання: я для чого йти на персональну розмову з директором? У мене висновок один: таким чином ви хочете звернути увагу до себе і до своєї дитини, і коли батьки йдуть на такі розмови, значить, вони хочуть якихось преференцій для своєї дитини. Відповідно реагує директор. Тільки не кажіть, що йшли на розмову, щоб оцінити школу, так ніби директор сказав би: фу, у нас галіма школа, йдіть в іншу.Всі ці казки про побори - брєд. Можливо, мені попадаються такі унікальні роддом, садок, школа, але я ні разу не помітила, щоб хтось в мене щось вимагав. Є, звісно, так звані добровільні пожертви, але вони - в межах розумного, більше 50 грн. не пам"ятаю, щоб платила.ВИ ТАМ ВЧИТЕСЯ?
yav Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 10:25 #159 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 10:25 Пришла пора ребёнка отдавать в школу. Остановили свой выбор на девятой - близко от дома и не самая последняя в качестве получаемого образования. И тут начали появляться интересные факты. Первое насторожило, что в беседе с моей женой директор после получасовой хвалебной оды в адресс своей школы начал откровенно выспрашивать про размер её зарплаты ну и моей соответственно. Питання: я для чого йти на персональну розмову з директором? У мене висновок один: таким чином ви хочете звернути увагу до себе і до своєї дитини, і коли батьки йдуть на такі розмови, значить, вони хочуть якихось преференцій для своєї дитини. Відповідно реагує директор. Тільки не кажіть, що йшли на розмову, щоб оцінити школу, так ніби директор сказав би: фу, у нас галіма школа, йдіть в іншу. Всі ці казки про побори - брєд. Можливо, мені попадаються такі унікальні роддом, садок, школа, але я ні разу не помітила, щоб хтось в мене щось вимагав. Є, звісно, так звані добровільні пожертви, але вони - в межах розумного, більше 50 грн. не пам"ятаю, щоб платила. ВИ ТАМ ВЧИТЕСЯ? я пишу про роддом, садок, школу... невже не очевидно, що школу давно закінчила на щастя - іншу, і все ж - ДЛЯ ЧОГО ЙТИ ДО ДИРЕКТОРА??? мої батьки ніколи не ходили під страхом мого підліткового протесту))) і спілкування з вчителями своєї дитини звожу до мінімуму - якщо все добре, для чого?? загальноосвітня школа - то перша школа життя, і дитина має адаптуватися через навчання до життя, а батьки мають в першу чергу - не заважати, і за можливостями - сприяти
fenmix Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 10:50 #160 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 10:50 я пишу про роддом, садок, школу... невже не очевидно, що школу давно закінчила на щастя - іншу, і все ж - ДЛЯ ЧОГО ЙТИ ДО ДИРЕКТОРА??? мої батьки ніколи не ходили під страхом мого підліткового протесту))) і спілкування з вчителями своєї дитини звожу до мінімуму - якщо все добре, для чого?? загальноосвітня школа - то перша школа життя, і дитина має адаптуватися через навчання до життя, а батьки мають в першу чергу - не заважати, і за можливостями - сприяти Якщо ви хочете віддати свою дитину до дев'ятої школи, вам всерівно прийдеться говорити з директором, хочете ви того чи ні. Тому що він йде на зустріч, а не ви.
Smith Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 10:55 #161 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 10:55 Тут про школу №9: Гроші з батьків – не побори а доброчинність, - КлімчукЗбирати плату на потреби шкіл із батьків є нормальною практикою, аби лише витрати обліковувалися і публічно оголошувалися, - вважає голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук. Таку позицію губернатор озвучив 1 вересня в ефірі Волинського телебачення.«Сьогодні в 9-тій школі з директором школи розмовляли. Він мені каже: «Борис Петрович, будете на ефірі , вам обов’язково зададуть питання, що ми – директори шкіл – робимо побори з вчителів». Да ні, це не так, у всьому світі доброчинність по відношенню до освіти, доброчинність громадян, громад, батьків – це нормальне явище, практика. І це зовсім не побори в тому розумінні, як дехто хоче собі трактувати», - зазначив Клімчук. «Єдиний нюанс: можливо, молоді директори не знають, що кожну копійку треба обраховувати, обліковувати, прозвітуватися. У дев’ятій школі це роблять публічно – на стендах», - розповів голова волинської ОДА.Разом з тим, губернатор припустив, що є випадки, коли класні керівники визначають суму плати і ультимативно вимагають коштів. «Самодіяльність класних керівників я не вітаю. Це має бути система, звітна по школі, відома всім і так далі. Делікатні всякого роду питання: подарунок вчителю на день народження. Це справа батьків вирішувати. І жоден порядний педагог не стане казати: купіть мені телевізор на день народження», - переконував губернатор.Голова Волинської ОДА також додав, що школа повинна враховувати статки окремих сімей. «Ніколи вони не скажуть тій людині, яка не зможе цього зробити: «Ти Іван Петрович, принеси 50 гривень». Ні, такого не було і бути не може. Я не вірю в те, що такі випадки можуть бути. Треба легенько підправити і не робити проблему», - зазначив Клімчук.Я так зрозумів, що директор школи №9 отримав індульгенцію від "Бороди"... В принципі, і не тільки він отримав "добро".
laska Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:16 #162 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:16 Разом з тим, губернатор припустив, що є випадки, коли класні керівники визначають суму плати і ультимативно вимагають коштів.Хто всра..ся? - Невістка!
Slavco Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:28 #163 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:28 Якщо ви хочете віддати свою дитину до дев'ятої школи, вам всерівно прийдеться говорити з директором, хочете ви того чи ні. Тому що він йде на зустріч, а не ви. Ну це вже точно ні . Ми свого школяра просто прийшли і записали, без директора.
Smith Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:29 #164 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:29 Во-во, Люда. Правильно. Навіщо тепер розказувати, що вчителі вимагають кошти від батьків без відома директора? Бред.
Tolik_lt Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:32 #165 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:32 Якщо ви хочете віддати свою дитину до дев'ятої школи, вам всерівно прийдеться говорити з директором, хочете ви того чи ні. Тому що він йде на зустріч, а не ви. Ну це вже точно ні . Ми свого школяра просто прийшли і записали, без директора. Ваші анкетні дані, Мирослав, не возбудили пана недужка на лічьную встрєчу
Zheny@ Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:32 #166 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:32 Внески є добровільними. На цьому наполягають усі директори і вчителі.Можете (маєте повне право) не здавати ніяких коштів в фонди. Просто тоді питання, чому моя доця подерла колготки об старезні стільці - не зовсім коректне. Фінансування мізерне. Практично нульове. Безумовно, є факти, коли директори чи класовод практично вимагають гроші, шантажують батьків, типу Вам же ще екзамени здавати.
laska Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:35 #167 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:35 Якщо ви хочете віддати свою дитину до дев'ятої школи, вам всерівно прийдеться говорити з директором, хочете ви того чи ні. Тому що він йде на зустріч, а не ви. Ну це вже точно ні . Ми свого школяра просто прийшли і записали, без директора. Якщо дитина відноситься до мікрорайону школи, то зобов"язані взяти. Така норма поширюється і на початкову ланку гімназій, але не на середню і старшу ланки. Якщо у звичайній школі недобір, то теж братимуть.
yav Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:36 #168 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:36 Во-во, Люда. Правильно. Навіщо тепер розказувати, що вчителі вимагають кошти від батьків без відома директора? Бред.Слухайте, де ви живете? Я не кажу, що свята - гінекологу, стоматологу і перукарям завжди в кишеню додатково даю, щоб мене любили, приймали в зручний мені час і т.д. Але жоден вчитель і жоден вихователь садочка за все моє життя не вимагав в мене ні гривні. Казали, по скільки і на що здають - при чому це завжди робив батьківський комітет. Все.
Tolik_lt Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:41 #169 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 11:41 Слухайте, де ви живете? "Мы живём на Занзибаре,В Калахари и Сахаре,На горе Фернандо-По,Где гуляет Гиппо-поПо широкой Лимпопо".
Smith Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 12:33 #170 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 12:33 Во-во, Люда. Правильно. Навіщо тепер розказувати, що вчителі вимагають кошти від батьків без відома директора? Бред.Слухайте, де ви живете? Я не кажу, що свята - гінекологу, стоматологу і перукарям завжди в кишеню додатково даю, щоб мене любили, приймали в зручний мені час і т.д. Але жоден вчитель і жоден вихователь садочка за все моє життя не вимагав в мене ні гривні. Казали, по скільки і на що здають - при чому це завжди робив батьківський комітет. Все.Ну тоді Вам пощастило.
pronew12 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 16:19 #171 Опубліковано 2 Вересня, 2011 в 16:19 скажу вам так : побори і внески звісно є у кожній школі, але от чи видно їх на ділі це вже головне. Взагалі якщо говорити про розвиток нашої країни то треба подивитися на освітній рівень який вона дає! Слово школа тепер це щось дуже далеке від цієї назви! Головне якщо ви хочете щоб ваша дитина здобула хороший освітній рівень то ви завжди виховуйте її бути людиною, завжди підтримуйте її і розумійте, і ніколи не заставляйте насильно вчити те, що їй не подобається, бо у подальшому житті те, що вона засвоїла, ті знання які насаджувалися їй не з власної волі, вона їх просто забуде, і вони їй будуть не потрібні, кажу це з власного досвіду. І школа не завжди вчить знань, в більшості випадків вона псує особистість дитини. Усе залежить від оточення в якому вона перебуває: клас, викладачі, а від цього ніхто не застрахований. Те як вчилися діти колись 10 років назад, і те як зараз це всерівно, що проскочити через століття, деградація як почалась то вона вже не минуча, діти втрачають будь які моральні і духовні якості навідь у благополучних і жасливих сім'ях, і навідь якщо й навчаються у найелітніших школах, усе це відбувається через вплив сьогоденної культури малолеток і різноманітних суб культур, і звичайно вплив шкільного життя і його приколів як називають школьніки. Те, що дитина здобуде у школі у вузі їй знадобиться лише 10% усе інше залежить від того чи є бажання і цікавість. Не важливо яку школу обирати і де вчитись, важливо аби людина завжди залишалася людиною і впевнено рухалася по життю з посмішкою на лиці і тоді усе буже гаразд, і усе людина досягне у своєму житті, і буде жасливою. Головне при навчанні в школі виховати в людині власну особистість і моральні якості а знання це уже другий план. Знаю людей які школу закінчували не дуже успішно, а у вузі були зразковими і успішними студентами, і обгрунтовували вони це тим, що в школі вони даремно гаяли час, і тим відношенням яке було у школах серед учнів і вчителів не можна було нормально реалізуватися!
Vesnushka Опубліковано 13 Вересня, 2011 в 10:13 #172 Опубліковано 13 Вересня, 2011 в 10:13 Закінчила 9ту школу в 2006му. Щодо рівня знань - загалом задоволена. Звичайно, для вступу займалась трохи з репертиторами, ну і ЗО довелось у пригоді. В університеті почувалася на рівні випускників 4ої та 1ої, в чомусь гірше, в чомусь навіть краще, але загалом рівень досить високий. Звичайно залежить від вчителів профільних предметів, і від рівня успішності. Самі предмети викладаються добре. Вчителі, як і всі люди, бувають кращі, бувають гірші. Знову ж таки, як пощастить. Дехто обзиває "зайчиками", "турками", це я розумію, в виховних цілях. Але дійсно є такі, що дозволяють собі набагато більше. всі люди час від часу зриваються, але я вважаю це недопустимим на робочому місці загалом, а тим більше педагогу!!!! Нічого напевне з цим нажаль не попробиш... І найболючіша проблема - побори. Такі собі ДОБРОВІЛЬНО-ПРИМУСОВІ взноси. Рахуються ДОБРОВІЛЬНИМИ, але організовані з подачі "зверху". Наші керівнички так і казала - що я можу зробити, збирають раду в учительській, дають "втик" тим, чиї діти погано "здаються". І завжди знаходилось кілька батьків, яких не влаштовували ці побори. Але більшість повозмущаються і затихнуть. Така ще наша українська натура, всі ж здають, а шо люди подумають... І діти ж відповідно комплексують, бо на них ледь не пальцем тичуть. Часто урок з керівничкою починався зачитуванням "боргів" у фонд школи, класу, за охорону і т.д. Так, дуже залежить ще від керівника, як він це подасть. От і виходить, що МУСИШ платити. Бо так диктує суспільство. Ці побори були завжди, і чим далі, тим більше. Так як вчилась ще й зі старшою сестрою, нам давали "знижку" - один платить повністю, другий наполовину. Вважаю, що школа дає гідну освіту. Але в наш час за все треба платити. Якщо не тут, то де інде.
lili73 Опубліковано 24 Вересня, 2011 в 22:04 #173 Опубліковано 24 Вересня, 2011 в 22:04 Пишу не про 9 школу а в цілому.... Дитина пішла в перший клас і тому час від часу приходжу в один і той же магазин канцтоварів щоб докупити то обкладинки до нових підручників то ще щось.... Приходять вчителі купують всі необхідні товари для своєї діяльності у школі але на чек, оплату проводять батьки, я все розумію але для мене це занадто..., так вони пряцють, і можливо тяжко психологіно, бо діти різні бувають, але оплачувати те що їм потрібно для роботи?????? Вибачте але я маю меншу зерплату від вчителя, не маю тільки пів дня робочого, і пів літа канікул, я не можу піти на лікарняне тому що мене просто звільнять. я шукала номального репетитора дитині по англійській мові немає до кого звернутись кожна каже що має до 20 дітей при тому що 1 година 40 гривень????? Так вони дійно працюють, навчають, але плачуть що мала заплата???? цікаво а з репетиторства хочаб один заплатив податки????
fenmix Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 06:13 #174 Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 06:13 lili73 я не репититор, та англійську знаю в цілому непогано. Якщо б треба було, то допоміг з початковими класами: тексти читати, розширити словарний запас, а також допомогти з уроками) Потім вже й з часами можна мати розмову. Та й грошей не беру багато. З.І. Я в десятому класі
IronSun Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 06:45 #175 Опубліковано 25 Вересня, 2011 в 06:45 Йопт, оце вброс. "Чому я звертаюсь до репетитора, а він бере так дорого і куди діває ті гроші?" Може варто залишити тільки першу частину? Чому б не вчитись без репетитора, FenMix якось ж може?Як мене за*бали такі розумахи "в цілому". Звідки взялось стільки "спеціалістів" рахувати гроші в інших професіях? Їх послухати, то це дійсно рай, а не робота. По новинах регулярно "оо, всі вчителі/лікарі мутять скажені гроші". Ау, хто вам заважав йти вчитись по цьому напряму? Якби хоч одне г@вно взнало це життя зсередини - заткнуло б свою ротяку надовго. тільки пів дня робочого, і пів літа канікул, я не можу піти на лікарняне тому що мене просто звільнять.Саме страшне, що таких "розумних" батьків майже весь клас. Дзвонять щось виясняти (чому це вчитель голос підняв) регулярно на мобільний, на батьківські збори не ходять, а якщо й приходять - кричать, що їх ангелочку не створили умов гризти граніт науки. Причому, заважають всі - учні, вчителі, класний керівник, директор... Звичайно, робота зовсім не нервова, а лікарняний беруть, щоб з'їздити на Кіпр відпочити. п.с. Буду вдома - спробую пошукати запис передачі з ictv "top10 самих шкідливих професій". На другому місці був "водій сміттєвоза", а на першому - вчитель.п.п.с. Я інженер, мені простіше "спілкуватись" 8год з комп'ютером, ніж ваших "пів-дня в школі"
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.