Перейти до змісту

BGM Dark Dust'10

Superman

Рекомендовані повідомлення

в общем, ты как хочешь, а я за обвес. пусть рама будет не из золотых конюшень, зато обвес на циферку выше. в качестве контраргумента, приведи пример сломанной рамы, скажем, команча :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Вирішую купувати між велостайл і вело.нет.юа.

Вело.нет.юа сказали що Дарк Дастів немає, будуть десь біля 20 травня.

Дивно.. Ніде їх немає..

Велостайл не піднімають трубки..

Планую замовляти з інтернет-магазинів.

Як все зроблю, напишу що і як робив.

Можливо комусь допоможе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну не знаю, я на томагавку вже два роки, і задоволений як слон (міняв з самого початку педалі (ну так всі роблять :) ) і через сезон змазував каретку (як я зрозумів трішкі бракована попалась - ну взначенні маслом мене явно обділили))

ПС: можливо скажуть - якби спробував платон, плював би на того томагавка, можливо, але я не пробував, тай не було грошей стільки на вел при покупці!

:) :) Є досвід Dark Dust -> Platoon. Без сумніву, Dark Dust - достойний байк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Igrek

гг.. дякую за підтримку :)

Цікаво скільки на ньому проїхав

а через скільки км і що в мене має зламатися? (ну це я питаю щоб знати коли приблизно з собою гуру брати та ключів набір) :naezd:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

VeryFate, это ты подходишь с позиции продавца бэушного аппарата.

Не потрібно прикидуватися шлангом. Я купив велосипед, проїхав додому 10 км, розібрав і продаю. Ціна деталей на 10-30% менша від нової в магазині. Факти - не тільки велокиїв чи харківський форум велосипедистів. До того ж дуже поширена практика купівлі нового велосипеда з потрібною (бажаною) рамою з наступним продажем комплектуючих, привести посилання ? Зазвичай в такому випадку на раму вішають своє старе обладнання, якє вище за класом :rolleyes: ніж стокове.

Да і ти сам хіба не так вчинив зі своїми старими роверами ? :0001:

2 Superman

Купуй що подобається, потрібно чекати - чекай, алтернатива буває і гіршою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а через скільки км і що в мене має зламатися? (ну це я питаю щоб знати коли приблизно з собою гуру брати та ключів набір) :naezd:

Возможно имелось ввиду что ты мало ездишь, поэтому тебе что платон, что томагавк одинаково. ИМХО чтобы оценить вел, надо на нем проехать минимум 10-15 км за раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купуй що подобається, потрібно чекати - чекай, алтернатива буває і гіршою.

А мені здається, що чекати щось конкретне, та ще й в Луцьку - погана ідея. Я слідкував за Дарк Дастами в "Велозоні" минулого року. На початку сезону продали декілька штук, а потім їх не було і не відомо коли мали бути. Можливо, цього року буде те ж саме. Тим більше, що їздити хочеться вже.

Якщо вибору в Луцьку немає, а велосипед хочеться, то можна і в Київ з'їздити (якийсь нічний поїзд є зовсім дешевий, до 40 грн. в один бік, здається) - там зазвичай солідний вибір в магазинах. І велосипед вживу побачиш, і приміряєш раму для себе відразу. Для перевезення поїздом чохол купити там само в магазині. Від магазину на вокзал велосипедом. На вокзалі повернув кермо (шестигранний ключ), зняв педалі (ключ на 15) і зняв переднє колесо (без інструментів - там ексцентрик) - закинув велосипед в чохол і претензій в поїзді бути не може. І гарантія залишиться (хоча сенс нею користуватися буде тільки якщо вилка чи рама полетить). Чохол, якщо не потрібен, то гривень 20-30 скинеш з ціни і тут в Луцьку і продасиш.

Ну або онлайн замовити. Приїжджає тобі коробка, ти купуєш літра зо три пива, кличеш зо три байкера з борди і можна відразу біля служби автодоставки тебе на "лісапед" посадити :) Або й сам збереш при наявності інструментів. Там не так вже й багато розібраного - мені здається там шестигранників досить (може ще хрестик) і ключа на 15, ну і насос мабуть :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

На ВЗ є даркдасти. Та і каманчі класні є.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ВЗ є даркдасти. Та і каманчі класні є.

kmd, я вчора ходив туди. Показали і сказали що є 1 Дарк даст 42 ростовки.

Я 184см ростом мені треба 20-21, а тут 16.5.

Позвонив на велостайл і вело.нет.юа

вел.нет.юа - може будуть за 20 травня аж.

велостайл - є 1, 20-та ростовка, мені супер. Зарезервований вже кимсь.

ппц..

http://www.velostyle.com.ua/130958.html

цей ніби непоганий, на нього консультант звертав увагу..

що скажете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене з таким зростом 47-48 рами Bergamont'ів, це десь біля 19-ти дюймів

Маленькая она тебе ;) Я при 175 см катаю на 48-й бергамонтовской раме.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні, не маленька... Якраз стою на землі і невеличкий проміжок над рамою залишається... В кого є 52-га, дайте спробувати :) Хоча міняти найближчим часом точно не буду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене теж 19", ріст - 186, в принципі можна було взяти 20,5", але не було, як я брав (було тільки 22"), але мені зручно, можливо звик :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скажіть но щось про цей Віннер, а то комплектація дуже цікава:

http://winner-ua.com/bikes/winner/everest.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може тут почитати :)

http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=204883

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може тут почитати :)

http://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=204883

По суті коменти непогані..

ТАм просто про вели за 600 грн говориться)

Думаю купувати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТАм просто про вели за 600 грн говориться)

Ясне діло :) дискусія від 2008 року,ціни тоді були інші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну всерівно це зараз 2000 грн максимум..

В 2008р. купував товариш БГ Блейд 2100 грн десь.

Зараз він 3300грн..

не в 5 раз же ж)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Superman, сьогодні мені з одного з київських магазинів повідомили, що очікується поставка Dark Dust'ів сьогодні-завтра. Контакти кидаю тобі в приват.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поздно. уже в пути Winner нужной ростовки с обвесом Alivio :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну і ОК. Бо тільки що мені повідомили, що там вже немає. Контейнер Dark Dust'ів за сьогодні розійшовся в регіони...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...