Перейти до змісту

Кличко предложил Украине свой "Удар"

Afrika

Рекомендовані повідомлення

d0bad0bbd0b8d187.jpg

Известный боксер-тяжеловес и депутат Киевского совета Виталий Кличко в субботу возглавил новую политическую партию, названную "Украинский демократический альянс за реформы", сокращенно – УДАР.

Учредительный съезд новой партии состоялся в Киеве, и его депутаты единогласно поддержали кандидатуру спортсмена на высший пост. "Цель нашей команды - создать предпосылки для успеха страны. Мы стремимся объединить успешных, образованных, активных людей и приобщить их к управлению государством. Только после этого в стране начнутся реальные изменения", - заявил Кличко в своем выступлении на съезде.

По мнению боксера, прежние политики доказали, что не могут управлять государством, поэтому сегодня Украина нуждается в политиках нового поколения. "Страна стала заложницей людей, оторванных от реальных проблем граждан и не желающих никаких изменений", - отметил Кличко, пообещав больше соответствовать ожиданиям "обычных украинцев".

Среди главных политических целей новой политструктуры боксер перечислил реформы, принципы настоящей европейской демократии и защиту интересов своей страны. "Я привык достигать своей цели. Убежден, что так будет не только в спорте, но и в политике, - приводит слова Кличко РИА Новости. - Сегодня же начинается новый этап - сильным и метким "УДАРом" я готов разбить стену между обществом и властью, что сдерживает развитие Украины, стать точкой опоры для обновления страны".

Необходимо отметить, что Виталий Кличко – не новичок в политике, правда, до настоящего момента он довольствовался региональным уровнем. Проиграв в 2006 году выборы мэра Киева Леониду Черновецкому, Кличко стал депутатом Киевского совета, в котором до настоящего времени возглавляет депутатскую фракцию "Блок Виталия Кличко".

А ви що про це думаєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если он будет балотироваться в президенты, я жопу порву за него.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж його підтримую , бо він справжній ЧОЛОВІК і партріот України. І як мінімум я розумію де він бере свої гроші щоб утримувати свою партію. :) :) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. "Страна стала заложницей людей, оторванных от реальных проблем граждан и не желающих никаких изменений", - отметил Кличко, пообещав больше соответствовать ожиданиям "обычных украинцев".

Це сказала людина, котра проживає більше в Німеччині і США.

Хай пройде трохи років і тоді можна буде говорити про Кличка як про політика, а не про людину яка робить гроші не тільки на боксі, а й на політиці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

взагалі на політиці не повині робити гроші а навчились, як мінімум, заробляти, щоб ПОЛІТИЧНО і грамотно їх витрачати на нужди держави та її громадян.. Те що Кличко чи інший спортсмен знаходиться поза територією держави для тренувань небачу нічого такого за що можна булоб кидати такий стьоБ..ну не доросла наша держава щоб вміти грамотно підготувати наших спортсменів.. давайте краще подякуємо їм просто за те що вони хоть і тренуються де краще (і не плачуть дайте нам зал і т.д.) але всежтаки залишаються представниками нашої держави і від неї не відмовляються...:rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О знайшов нарешті, мій кандидат! Але слово альянс не подобається, знову шлюхи яничари, але побачимо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це сказала людина, котра проживає більше в Німеччині і США.

Яка різниця, де він жив до цих пір? Якби він проживав в Кончі-Заспі або "Межигір'ї" - це би характеризувадо його як справжнього патріота? Клічко - мужик. Він починав із самого низу, і добився всього тільки своєю власною працею, наполегливістю, силою волі і характером. Його не тягнув наверх ніякий кум, брат, сват, дружбан-бандюган чи Компартія. І як освічена людина із всестороннім досвідом, яка прожила значну частину свого життя в Європі та США, він як президент був би набагато кращим варіантом, ніж те що ми маємо зараз. Бандюкович і ПахлО вже за 50 днів правління здали більше, ніж всі президенти разом взяті за всі роки Незалежності, а що вже далі буде - уявити страшно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви що про це думаєте?
А мы думаемо шта ему с Поветкиным надо на ринге встретиться, бо Валуев сдулся :) А в политике он похоже неудачник. Проиграть выборы Лёне, это да, суши вёсла ...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, перемогти роками напрацьовану систему думаю зовсім не так вже й просто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви що про це думаєте?

Ми думаєм що йому потрібно виманити Люїса на реванш, ну на крайняк влаштувати бій з Валуєвим.

Він чудовий боксер, здобув багато титулів і цим самим прославив Україну, за це йому велике дякую. А от політика це не його, його космонавт вже два рази нокаутував. В політиці він просто можу зіпсувати свій імідж чудової людини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж його підтримую , бо він справжній ЧОЛОВІК і партріот України. І як мінімум я розумію де він бере свої гроші щоб утримувати свою партію.

Те що він патріот та чесно заробляє гроші з цим я погоджуюсь.

Але не будь таким наївним що він за свій власний кошт утримує свою партію, та в природі напевно нема такого політика який своїм власним коштом 100% утримує партію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж його підтримую , бо він справжній ЧОЛОВІК і партріот України. І як мінімум я розумію де він бере свої гроші щоб утримувати свою партію.

Те що він патріот та чесно заробляє гроші з цим я погоджуюсь.

Але не будь таким наївним що він за свій власний кошт утримує свою партію, та в природі напевно нема такого політика який своїм власним коштом 100% утримує партію.

Взагаліто я дівчина. :g16: Пока не війде в політику таких як Клічко хочаб 10 патріотів(я надіюсь з словом патріот Ви не будете сперечатись)

то до тих пір будуть керувати і ділити Україну комуністи , комсомольці і їхні нащадкі. А такі як ти заплямують любого нормального Українця якій хоть щось пробує змітини на своїй Батьківщині, хоча мігби жити десь в Європі безбідно до кінця днів своїх..... ІМХО

P.S.

А ти що робиш щоб покращити життя Українцям?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='26 апреля 2010 - 10:42' timestamp='1272267762' post='485254']

P.S.

ооооо - мірятися починаєм?

В мене нема чим мірятись :naezd::angry: Я жінка яка любить свого чоловіка і народила двох козаків це те мале що я можу для України і для своєї сімї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене нема чим мірятись :naezd::angry: Я жінка яка любить свого чоловіка і народила двох козаків це те мале що я можу для України і для своєї сімї.

а сіськє??

гм....а судячи з ніку, козачки можуть бути смагляві..чи є це національно- расово вірним???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а сіськє??

Tolik_lt ти Хамло Пєтросян.....

ІМХО

Це міг написати справжній Українець?

В тебе теж нік не Тарас Бульба

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну ти дарма- я бачив Андрія([nd]), у тебе всі шанси виграти по тому, що я назвав.

Давно у нас не було свіжих расово правильних патріотів і експертів у цій галузі:0003:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Afrika, не потрібна так бурно реагувати. Ясна справа - Кличко чемпіон! Знає що і як робити, прийде і врятує Україну "одним ударом"!

Все правильно.

...тільки ж не всі так думають. Мають право?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S.

Я не чиновник щоб могти чимось покращити умови життя Українцям.

Але я патріот своєї держави, шаную її історію, культуру, і при тому свідомо дивлюсь на речі. От назви будь ласка що здобув Кличко в політиці, які результати його роботи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От назви будь ласка що здобув Кличко в політиці, які результати його роботи?

Допустимо завдяки його праці про Україну знають в світі і поважаючи його досягнення поважають і Україну. Наприклад після його поєдинку Тиль Швайгер прапорцем України махав. А що зробило все наше МЗС на чолі з якубовичем, щоб хоч якийсь іноземець махав українським прапором.

Чого в нього великі перспективи в нашій політиці: в нього є світова репутація, здобута важкою працею і нею він не буде торгувати. Від початку своєї кар'єри він пропагував Україну, хоча це в більшості своїй не приносило йому плюсів. Це тип патріота ділом а не словом.

На рахунок інтелекту гляньте на януковичів-азарових. Та й по башці він фактично не получав.

Саєнтологи Яценюки, шалави тигипки і іже навіть і близько не стоять по порядності і відповідальності перед цією людиною.

Ще б Володюку підключив на прем'єри :g15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще б Володюку підключив на прем'єри :g15:

Бубка, Шевченко, Іванчук, Воронін, Тимощук, Руслан Пономарьов- віце-прем"єри,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А, ще Чігірінскій молодий перспективний міністр чого-небудь корисного

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бубка скурвився в регіонах, Воронін також слимак, а от шахматістів вартувало б взяти, якщо шуфрич професіонал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, читай будь ласка уважніше. Я питався саме про політичні здобутки а не спортивні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Если он будет балотироваться в президенты, я жопу порву за него.

Чию?  :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

імхо, а що не політика?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...