Перейти до змісту

Велодень-2010

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

7. Дитячо-юнацький клуб „Юність”

пр. Президента Грушевського,12

педагог-організатор – Літвін Катерина Данилівна

сьогодні зайжу з листівками

• Відповідей 139
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «ВЕЛОДЕНЬ» (м. Луцьк)

14.00 – старт любительських змагань Крос-кантрі (рух нерівною та горбистою поверхнею на швидкість) на схилах річки Стир (ботанічний парк на вулиці Потебні)

Опубліковано

О-о-о-о провтыкал. Гуд, буду участвовать.

А в стенах учебных заведений кто-то разместил?

не CtrlC-CtrlV, а так, на старой доброй бумаге?

Кстате поразвешивал по Телекому.

Опубліковано

блін от чого субота а?

і що мені робити тепер

звільнятись з 2х робіт

капець

хочу бути

+1 пишіть спробую вирватись щось помогти(район північного ринку)

Опубліковано

Кстати насчёт футболок хочу напомнить, в 2008 году было реализовано дофига футболок Велодень белых и зелёных, в 2009 году был удивлён что только несколько человек были в этих футболках, моя например в отличном состоянии и на этот раз тоже её одену... где же остальные???

Опубліковано

Кстати насчёт футболок хочу напомнить, в 2008 году было реализовано дофига футболок Велодень белых и зелёных, в 2009 году был удивлён что только несколько человек были в этих футболках, моя например в отличном состоянии и на этот раз тоже её одену... где же остальные???

Можливо тому, що минулого року був ВЕЛОФОРУМ і були інші футболки.

Опубліковано

Можна приїхати 29-го трошки раніше, на 9:30 і запитати про футболку в організаторів.

Думаю, вони ще будуть.

Опубліковано

Буду присуствовать. Футболка по желанию, я так понял, хотелось увидеть "державний стяг" на мероприятии.

Опубліковано

Біло заздрю)))) Прийду хоч подивлюся, сама з дитинства страждаю велокретинизмом, моя вершина - дитячий "гномік" :blush: але це дуже класно, що у нас проходять такого роду акції, треба чимось людей зацікавлювати корисним! :g15:

Опубліковано

Флагов будет 10 штук, вернее 11. Один будет висеть на драмтеатре :)

А вот шарики будем дуть вручную, т.е. губами.

• Адміністратори
Опубліковано

Рекламний ролік до Вело Дня!

Велике спасибі Радіостанції “СіД FM” За виготовлення роліка і запуск його в ефір!

VELODEN - 2010.mp3

Опубліковано

Добрый день форумчане, администрация магазина «Велозона» готова предоставить призы на мероприятия которые будут проходить 29 мая (Велодень). Если кто-то заинетересован в сотрудничестве, будем рады если свяжитесь с нами по тел.:(067)773-89-22. Со своей стороны предлагаем организацию проведения соревнований велолюбителей на Театральной площади по фигурному вождению.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...