Перейти до змісту

Яка ваша улюблена соціальна мережа?

ronya

Яка ваша улюблена соціальна мережа?  

102 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Яким соціальним сайтам віддаєте перевагу?

Якщо користуєтесь кількома, виберіть улюблений.

Чи вважаєте себе залежним?

Чи вважаєте залежним людей, які сидить по півдня на цих сайтах?

Як відноситесь до того, коли ваші половинки багато часу витрачають на соціалки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

все нижепечисленное - скорее, уютные бложики, но все-таки :

leprosorium.ru

dirty.ru

velorama.ru

и борда, конечно же :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

twi!

і то буваю там дуууже рідко =(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я відстав від життя? Взагалі нічого не чув про всіх, крім перших двох.

Сам частенько заглядаю в ЖЖ (livejournal.com). Дивно, чому аффтар не включив його в голосувалку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зареєстрована Вконтакте, використовую, щоб іноді щось комусь написати, якщо є потреба і нема телефону:) Великий недолік - те, що в "друзі" набиваються зовсім не друзі, а незнайомі люди, дуже часто неадекватні. Набридає дуже спам у вигляді повідомлень на стіну типу "перешли повідомлення 5 разів і буде тобі щастя".

Однокласники не подобаються тим, що не можна просто зайти на чиюсь сторінку анонімно.

Залежною себе не вважаю, заходжу в контакт, щоб подивитися чи немає нових повідомлень і іноді переглянути новини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сам частенько заглядаю в ЖЖ (livejournal.com). Дивно, чому аффтар не включив його в голосувалку.

Добавив.

По рейтингу тут він взагалі найперший.

А взагалі-то я вважаю його більш мікроблогерським сервісом.

Але деколи важко чітко розділити.

А Однокласники, як на мене, дещо спаскудились рік тому.

Мається на увазі, перемудрили з інтерфейсом.

Старий сайт був швидкий і зручний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

крім борди там саме ЗЛО -_-

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ой, є троє з твіттера, крім мене. Ану коліться, хто? )) ...

ПС.. я в тому плані троха вліп, в мене : Twitter, FaceBook, LinkedIn, drupal.ru, drupal.org, ще хабр читаю постійно.... + developers.org.ua .. хотя більш читатєль, ніж пісатель. Частіше пишу тільки в твіттер.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ушел с контакта по причине тупых Вип пользователей, навалы школоты и т.д... ну вы меня поймете...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ушел с контакта по причине тупых Вип пользователей, навалы школоты и т.д... ну вы меня поймете...

с какого контакта? из перечисленных.

извините за оффтоп

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И это пишет юзер которому, если верить личке, 13лет :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

моя:

post-2-1199717656.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

trash даже по Луркоморью я не подхожу ни по одному пункту :D

Или ты просто понятия не имеешь о моей жизни.

Zheny@

Пацтулом) "В бегах"... :lol:

Тогда уже в продолжение темы:

icon_plus_1.gifСоциальные сети
vkon.jpg

p1.jpg

neplateiz.jpg

soniki.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЗАреганий тількі в кантакте. раніше був дуууже залежним..заходив сидів просто так.обновляв сторінку по піццоттищ раз.врятувало...не повірите......поломка комп'ютера!!!!згоріла відео-карта. на протязі 2-3 місяців не було інтернета.коли купив нову, вже не було ні потреби ні бажання там сидіти.тепер заходжу максимум на годинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

И это пишет юзер которому, если верить личке, 13лет :lol:

не все то школота,которой 13 лет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раніше часто засиджувався вконтакті - зараз його майже закинув - хв. 5 максимум на день там буваю...

Це особисто моя думка -але вважаю соц. мережі типу вконтакті і мамба і т.д. подобним їх дармове витрачання часу...

P.S. Інше діло board.lutsk.ua :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

connect.ua :)

але, гори воно все пропадом ))) Тільки вбивство часу. Колись мігрую з поштового ящика і викладу паролі до ака і мила в статусі. Сподіваюсь довго чекати не треба буде. Це більше вконтакта стосується.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не понимаю людей помешанных на соцсетях.

Один мой друг мне недавно зарядил - "я вот за неделю подключил 300 друзей и это мне мало", на вопрос зачем ему Это - внятного ответа не получил, хоть и человек не с 50 IQ.

Для меня соц сети бред, эсть нюансы, могут вернуть утереные документы, ктото по бизнесу найдьот, но я не вижу смысла светить личные даные перед большинством, кто знает что у кого на уме, разве нет ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а я не розумію людей, які інвестують в hyip-фонди.

П.С. Крім Борди ніде не сижу, єслі чьо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну а я не розумію людей, які інвестують в hyip-фонди.

П.С. Крім Борди ніде не сижу, єслі чьо.

Отвечу кратко - есть возможность заработать при затрате времени на анализ стабильности фонда и "предсказание" время его жизни (тема очень широка).

Соц сеть приносит прямую (чистую) прибыль от инвестирования (в даном случчае времени и информации) - конечно нет. Вопрос - зачем тогда тратить на это время ? Если только моральное удовольствие - в этом случае все понятно, неустойчивая моральная личность не нашедшея поддержки со стороны родных и близких ищет поддержку или признание в другом (соцсеть) от других.

Я ответил на Ваш пост ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отвечу кратко - есть возможность заработать при затрате времени на анализ стабильности фонда и "предсказание" время его жизни (тема очень широка).

Соц сеть приносит прямую (чистую) прибыль от инвестирования (в даном случчае времени и информации) - конечно нет. Вопрос - зачем тогда тратить на это время ? Если только моральное удовольствие - в этом случае все понятно, неустойчивая моральная личность не нашедшея поддержки со стороны родных и близких ищет поддержку или признание в другом (соцсеть) от других.

Я ответил на Ваш пост ?

Для повного щастя, ще дай визначення цих фондів, своїми словами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Twitter, LinkedIn, LiveJournal, Profeo (читач майже всюди)

Чз соц мережі можна накопати море інфи, також про ітеми, паті і тд...,

а ще є SMO, реклама...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О_о. Вот и я теперь в FaceBook'e...

Ну по крайней мере наших "крутых парней" нету. Одни иностранцы. Пошел практиковать иншлиш))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...