Перейти до змісту

Акамуляторні батарейкі


Рекомендовані повідомлення

Замучівся міняти в мишці(logitech) батарейкі(стандартні).duracell трохі більше місяця sony до місяця.Порекомендуйте щось,і де продається.Буду вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та власне вибір акумулятора не так важливий, краще звернути увагу на зараядку...

Подивись в фан фото, там широкий вибір.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось не можу зрозуміти значення терміну "Акамуляторні батарейкі", але подивись на от такі батарейки.

http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=42302

Якщо ж акумулятори цікавлять, то дійсно в Фанфото того добра на будь-який смак знайдеться, і пан Діфото таким добром торгує оптом і вроздріб, так що залишається тільки визначитись з вибором.

А щодо того "авторитетного ресурсу", яке стверджує, що "наша сила" краща за Panasonic, SANYO, DURACELL, ENERGIZER, то в мене одразу виникла думка, що даний ресурс спонсорується "нашою силою", інакше б висновки були опубліковані трохи інші. імхо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось тут почитай http://www.fcenter.ru/cgi-bin/sitemanager/....cgi?urlid=6005

....16 аккумуляторов разных производителей и с разными параметрами...

...Не гонитесь за большой паспортной ёмкостью. Реальная ёмкость аккумуляторов, как показали наши измерения, сильнее зависит от их производителя, чем от цифр на этикетке – Sanyo (2650 мА*ч) и Varta (2700 мА*ч) уверенно обогнали Ansmann (2850 мА*ч).

Не гонитесь за большой паспортной ёмкостью. Аккумуляторы с большей ёмкостью часто обладают и большим током саморазряда, а это значит, что если вы используете их не сразу после зарядки, а в течение нескольких дней – то аккумуляторы с меньшей паспортной ёмкостью могут оказаться эффективнее.

При покупке обращайте внимание на габариты аккумулятора. Три из протестированных нами моделей – два аккумулятора Philips и один Ansmann – имели увеличенные габариты корпуса, из-за чего работали не во всех устройствах.

Заранее прикиньте, насколько интенсивно вы будете использовать аккумуляторы. Если вы планируете заряжать их не реже раза в неделю – то внимание стоит обращать на модели с паспортной ёмкостью порядка 2700 мА*ч. Если аккумуляторы должны долго (существенно дольше недели) лежать заряженными «на всякий случай» или использоваться в устройствах с небольшим потреблением, например, пультах дистанционного управления или часах, то предпочтение надо отдать моделям с пониженным током саморазряда, несмотря на их меньшую паспортную ёмкость.

Раджу перечитати повністю ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бери GP Recyko+ і не пошкодуєш. Коли я змінив їх у фотику різниця була відразу видна. Я швидко зносив старі GP 2500mАh і вони перестали заряджатися нормально. І навіть не міняючи зарядки різниця велика служать набагато довше. Рекомендую. Якщо у тебе ще немає і заярдника рекомендую купити їх із зарядним.Щось з цих моделей. Я брав в Ратексі.Але й Фанфото має мати таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зверніть увагу, що людина шукає акумулятори до мишки, а не до фотоапарату. Режими роботи акумуляторів в цих двох пристроях значно відрізняються. Фотопарати споживають великі пікові струми, а для мишок більш важливим є малий саморозряд при тривалому використанні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципі так, тоді можна брати будь-які. Адже зарядка всеодно відбуватиметься при повному розряді(старатися щоб мишка вимнкнулась сама) ефект пам*яті буде мінімальним...Просто купиш двічі..по саморозряду цей клас акумів також кращий ніж звичайні NiMh

Є ще Ansmann maxE...але дорожчі. Трошки реклами//і ще

Вибір за Вами

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
  • 3 місяця потому...

Необхідні акумулятори з низьким саморозрядом. Що краще вибрати Sanyo Eneloop чи Varta Ready2Use? Якщо хтось використовував - хотілося б почути ваші за і проти, бо не дуже хочеться викинути гроші на вітер (так як потрібно 8 шт). І де їх можна придбати в Луцьку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...