Перейти до змісту

Янукович стал президентом. Зал аплодировал стоя

BACbOK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

h_1267087649_9d10c6c3c0.jpg

Виктор Янукович с трибуны Верховной Рады принес присягу на верность народу Украины. Он держал правую руку на Конституции и Пересопницком Евангелии.

"Я, Виктор Янукович, волей народа избранный президентом Украины, вступая на этот высокий пост, торжественно присягаю на верность Украине. Обязуюсь всеми своими делами отстаивать суверенитет и независимость Украины, заботиться о благе Отчизны и благосостоянии украинского народа, отстаивать права и свободы граждан, соблюдать Конституцию Украины и законы Украины, исполнять свои обязанности в интересах всех соотечественников, повышать авторитет Украины в мире", - сказал он и подписал текст присяги.

Гости, которые находятся в сессионном зале парламента, слушали стоя.

Председатель Центральной избирательной комиссии Владимир Шаповал вручил Януковичу удостоверение президента Украины, которое тот сразу положил в карман. Глава Конституционного суда передал ему свидетельство о вступлении на пост президента, символы президентской власти - печать и булаву и надел колар - орденскую цепь с гербовыми медальонами.

В Верховную Раду внесли президентский штандарт. Спикер Владимир Литвин пригласил Януковича занять место президента.

Супруга Виктора Януковича Людмила слушала его присягу с места для приглашенных.

P.S. От і маємо офіціно затвердженого нового Президента УКраїни.

P.P.S. Взято звідси.

• Відповідей 59
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
простигоспади :_20:

Прощаю☺☻

В истории человечества был лиш один президент с криминальним прошлым-только его казнили-за геноцид

Опубліковано

Инаугурационная речь президента Януковича.

Здорово, пацаны!

Думаю, маляву все получили, так что напоминать не надо, что на

последнем сходняке братва меня поставила смотрящим.

Сразу говорю, я - пацан правильный, поэтому прессовать никого не

собираюсь,хотя, если разбираться по понятиям, то эту шмару следовало бы

взять нахрапок. А то совсем за метлой следить перестала. Вообще-то я

базланить много не люблю, но если эта бикса коцаная и дальше будет бить

понты, то мои быки могут ее и зашкварить.

Тихушнику подфартило больше. Вовремя чушкан соскочил. Да еще и

форшманулся под конец. И если бы этотбаклан в последнюю минуту не пошел

держать мазу, дыбать бы ему сейчас на цырлах перед вертухаями. Век

свободы не видать!

В заключение хочу передать пламенный привет питерской братве. Пацаны,

срочно забивайте стрелку, хоть нормально побазарим. А то потом мне

надобудет еще с копченым встречаться, так что времени может и не быть.

На это удаляюсь до более вразумительных времен

ваш Альфок

Опубліковано

щодо сприйняття чужої перемоги.

2005 рік, у ПР і компанії перемогу вирвали з рук. При інавгурації Ющенка у ВР присутні всі фракції, обидва попередні Президенти.

2010 рік, БЮТ програє, фракція відсутня на інавгурації переможця виборів, ВАЮ теж чомусь не прийшов.

******** стид

Опубліковано

Коли 5 років тому інавгурували Президента Ющенка - мені це теж не подобалось і я вважала, що Президент якого призначив суд є не зовсім легітимним. Але я мусила з цим миритись і визнавати, що Віктор Андрійович є таки дійсним і правочинним главою нашої держави. В кінці його каденції він отримав дуже малий відсоток голосів громадян України - тобто преважна більшість тих хто його обирав - розчарувались.

Тепер Президентом обрано Януковича. Подобається це кому чи ні, але за нього віддали голоси наші співгромадяни. Більшість. І це визнав увесь світ. Я би радила опонентам змиритись з цим фактом, бо при ниньошньому Президенті нам усім жити 5 років. І працювати на благо себе і держави.

Опубліковано
щодо сприйняття чужої перемоги.

2005 рік, у ПР і компанії перемогу вирвали з рук. При інавгурації Ющенка у ВР присутні всі фракції, обидва попередні Президенти.

2010 рік, БЮТ програє, фракція відсутня на інавгурації переможця виборів, ВАЮ теж чомусь не прийшов.

Йо*аний стид

Я особисто НЕ ВІРЮ в чесну перемогу Янука. Біс з ними, з фальсифікаціями, взяти наприклад новий виборчий закон, по-суті зміну правил в процесі гри.

Думаю, ті, хто не прийшов, або поприсилали других-третіх осіб на "кенгурацію" цю мою думку розділяють.

Опубліковано
Подобається це кому чи ні, але за нього віддали голоси наші співгромадяни. Більшість.

Більшість? Якщо керуватися не нашим недолугим законодавством, а простим математичним підрахунком, то більшість віддала свої голоси так чи інакше все-таки ПРОТИ нього (100 - 48.95% = 51,05%)

Опубліковано
Більшість? Якщо керуватися не нашим недолугим законодавством

система выборов в США - более несовершенная (ИМХО).

Опубліковано
знаєш приклади законодавств де керуються простим математичним розрахунком?

Не знаю. Просто звик називати речі своїми іменами, і якщо переможець виборів набрав менше 50% голосів - то це аж ніяк не більшість...

Опубліковано

Хай зараз басурмани трохи покусають собі локті, а я радий за Президента В. Януковича.

Опубліковано

Янукович вже починає роздавати посади джерело. До речі, Сергій Льовочкін - це "починатель" кризи Промінвестбанку, яка, в свою чергу, розпочала кризи по долару у вересні 2008 р. та банківської системи України. Він фактично "опустив" Промінвестбанк, що б потім разом з братами Клюєвими купити його у власника Матвієнка за копійки. Тільки брати Клюєви купили частину банку, а все інше росіяни.

На самій інавгурації неприємно вразило, що Янукович не співав гімн України - він же на майбутні 5 років обличчя нашої держави. Але Янукович невиправний - буде щось вчити, як наприклад українську мову, як припре. Думаю, що PRщики в цьому напрямку попрацюють.

А по самому Януковичу щось говорити дуже рано - почекаємо півроку.

Одним словом - що маємо, те і маємо.

Опубліковано
Щойно побачив в інеті - перший указ Януковича.

Та внього і так там одні мільйонери нахрена їм зарплати :D їм дай покерувать !!!!

А взагалі а всіх вітаю з презиком вертаїмось до КУЧМІЗМУ а при ньому хоч було зрозуміло

хто і за шо відповідає :) рано щось коментувати про якісь зміни, 100 днів керування пройде,

тоді побачимо, сам мусить звітуватьсь перед нами!!!

Опубліковано
Щойно побачив в інеті - перший указ Януковича.

Та внього і так там одні мільйонери нахрена їм зарплати :D їм дай покерувать !!!!

А взагалі а всіх вітаю з презиком вертаїмось до КУЧМІЗМУ а при ньому хоч було зрозуміло

хто і за шо відповідає :) рано щось коментувати про якісь зміни, 100 днів керування пройде,

тоді побачимо, сам мусить звітуватьсь перед нами!!!

Повністю погоджуюсь - при Кучмі все було зрозуміло: куди, кому, скільки і за що. Знаю, бо при Кучмі працював з державними органами.

Побачимо через півроку, що буде.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...