Smith Опубліковано 25 Березня, 2010 в 13:55 #101 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 13:55 Це все домисли. Є ще здоровий глузд. Факти, батєнька, дайте факти.
sergik Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:01 #102 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:01 Які тобі ще треба факти? Повись відео забитих м'ячів, та по моєму добре видно... Я не збираюсь проводити розслідування і тобі доказувати... Але по-моєму я тобі навів більше фактів, ніж ти мені! Те що за вихід в груповий етап дають 30 000 євро це не факт... А я скажу "Диму без вогню не буваю"...
Smith Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:08 #104 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:08 Ти мене не переконав, так само як я тебе не переконав. Гроші за участь в ЛЄ - УЄФА виплачує 100%.А на рахунок як забивали- подивись як грали 1 тайм і 2 тайм, це два різних тайми. Це що ж виходить - проплатили тільки за 1 тайм? Трошки нестиковки. Просто у 1 таймі грали погано - і це факт.yurgen - згідний з тобою.Спочатку не зрозумів - аж на сайт уа-футболу зайшов, що б глянути. Молодца.
rossonero1899 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:13 #105 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:13 А фотка зроблена прямо звідти, де я вчора сидів)
sergik Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:18 #106 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:18 От скажи чесно ти прикалуєшся?) Я вірю тобі що виплачують, але повторюю ще раз це копійки для футбольго клуба. це по-перше. По друге! Правельно два різні тайми (а яка різниця, сценарій вже давно написаний)! Таврія забиває (а Волинь дивиться) в першому таймі! Далі Волинь в другому таймі набагато краще грає, забиває гол, має ще 100% моменти, а чуть-чуть не хватило і це їх оправдало... Кінець. Завіса.(Ну й ще й суддя поганий). А як по твоєму купляються матчі??? Чи ти думаєш все чесно?)))))))(не сміши). По третє! Це моя думка, хоч з нею погоджуйся хоч ні...
Smith Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:23 #107 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:23 От скажи чесно ти прикалуєшся?) Я вірю тобі що виплачують, але повторюю ще раз це копійки для футбольго клуба. це по-перше. По друге! Правельно два різні тайми (а яка різниця, сценарій вже давно написаний)! Таврія забиває (а Волинь дивиться) в першому таймі! Далі Волинь в другому таймі набагато краще грає, забиває гол, має ще 100% моменти, а чуть-чуть не хватило і це їх оправдало... Кінець. Завіса.(Ну й ще й суддя поганий). А як по твоєму купляються матчі??? Чи ти думаєш все чесно?)))))))(не сміши). По третє! Це моя думка, хоч з нею погоджуйся хоч ні...Два різні тайми - таке у футболі буває, хіба ти не знаш?Далі. В сьогоднішніх умовах - 30 000 євро, це немалі гроші. Навіть, якщо допустити, що Таврія проплатила Волині, то ніяк не 30 000 євро, а менше. ІМХОА на рахунок думки - я ж тобі те саме кажу.
TUBORG Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:30 #108 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:30 Купляють гру а не голи
sergik Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:32 #109 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:32 30 000 євро це для тебе і для мене багато, а для клуба це копійки (подумай скільки в місяць тільки йде на зарплату, а ще крім неї ціла куча видатків)! Про що ти говориш, це не багато, а смішно...))) Ще скажи в футболі все буває, і т.д. і т.п.!))))))) Да в нас футбол найчесніший, і немає договірних матчів!) Нє...)))))))Купляють гру а не голиЯ згідний купляють гру, але при тому договорюються про пристойний рахунок... (1:2 самий оптимальний варіант)! Чи як це по твоєму проходить???
TUBORG Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:40 #110 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:40 Та впринципі шоб не було паліва то так,але я невірю шо вони роблять рахунки такі як їм захочеться.Тут вже як карта ляже.Якшо чесно то це все чутки а доказів нема ніяких.Приїхали...виграли....от і все! Ну що вони виграти не можуть чи що? Команда все таки регулярно виступає в вишці і не пасе задніх!
Smith Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:42 #111 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:42 Якщо взяти адмін. витрати і фонд зарплати - то у Волині все це перевищує 30 000 євро. Але подивись на це з іншої сторони - команда несе витрати на проведення матчів у ЛЄ, і вони (витрати) покриваються ось цими 30 000 євро. Ти знаєш, sergik, якщо через рік-два випливуть факти продажу цього матчу (як по матчу Карпати-Металіст), то я перед тобою зніму капелюха. А зараз це все на рівні ля-ля. Ну і футбол у нас не самий чесний (хоча порівняно з Італією, то чесніший), я цього не казав. Не перекручуй мої слова. Крім того, здають гру не всі гравці. В цій схемі задіюється наступні особи (звичайно за вибором "покупця"): воротар, капітан команди, центр. захисник і гол. тренер (і то не завжди, зауваж). В першу чергу купляють воротніка і капітана. А капітан вирішує - з ким ще говорити. Ось так це відбувається.
Masik Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:55 #112 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:55 Есть слухи, что незадолго до матча на счета "Фемиды" лягли 500 000 у.е., попробую узнать в каком банке счёт "Фемиды", мож кто из Бордовцев имеет доступ к инфе в банках.
sergik Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:56 #113 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 14:56 Якщо взяти адмін. витрати і фонд зарплати - то у Волині все це перевищує 30 000 євро. Але подивись на це з іншої сторони - команда несе витрати на проведення матчів у ЛЄ, і вони (витрати) покриваються ось цими 30 000 євро. Ти знаєш, sergik, якщо через рік-два випливуть факти продажу цього матчу (як по матчу Карпати-Металіст), то я перед тобою зніму капелюха. А зараз це все на рівні ля-ля. Ну і футбол у нас не самий чесний (хоча порівняно з Італією, то чесніший), я цього не казав. Не перекручуй мої слова. Крім того, здають гру не всі гравці. В цій схемі задіюється наступні особи (звичайно за вибором "покупця"): воротар, капітан команди, центр. захисник і гол. тренер (і то не завжди, зауваж). В першу чергу купляють воротніка і капітана. А капітан вирішує - з ким ще говорити. Ось так це відбувається. Я думаю все відбувається на рівні керівництва... А фудболісти це як актори в даному випадку. Ну це не доведуть, це точно! Ніхто за це не візьметься... І ми говорим про Лігу Європи, вони ж ще не гарантовано туди вийшли б! Нагадаю що Металург-Шахтар 2:1! І щоб вийти треба ще в фіналі виграти Металург (Донецьк)!!! Далі щоб пройти в гуповий турнір, треба пройти ще 3 чи 2 кола кваліфікації( не знаючи на яку стадію відразу попадуть)... Які не гарантія що пройдуть...) Як то кажуть "Краще синиця в руках, чим журавель в небі"!)))
Masik Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:02 #114 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:02 Глаголили сегодня так: Волыни дальше всёравно ничего не светило, а деньги, для того, что бы выйти в высшую лигу, ей нужны!
sergik Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:04 #115 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:04 Есть слухи, что незадолго до матча на счета "Фемиды" лягли 500 000 у.е., попробую узнать в каком банке счёт "Фемиды", мож кто из Бордовцев имеет доступ к инфе в банках. О! Це реально! А ми тут про якісь 30 000 євро говорим! Правда я чув перед цим про 1 млн. вічнозелених!!!Глаголили сегодня так: Волыни дальше всёравно ничего не светило, а деньги, для того, что бы выйти в высшую лигу, ей нужны! Я ж про те ж саме, що вони б не потянули цей турнір! Але обманутими залишаються вболівальники, які приходять на футбол, а дивляться виставу... Набридло це! Всюди гроші правлять. Хочеться дивитись на справжній футбол.
Masik Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:12 #116 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:12 Есть слухи, что незадолго до матча на счета "Фемиды" лягли 500 000 у.е., попробую узнать в каком банке счёт "Фемиды", мож кто из Бордовцев имеет доступ к инфе в банках. О! Це реально! А ми тут про якісь 30 000 євро говорим! Правда я чув перед цим про 1 млн. вічнозелених!!!Глаголили сегодня так: Волыни дальше всёравно ничего не светило, а деньги, для того, что бы выйти в высшую лигу, ей нужны! Я ж про те ж саме, що вони б не потянули цей турнір! Але обманутими залишаються вболівальники, які приходять на футбол, а дивляться виставу... Набридло це! Всюди гроші правлять. Хочеться дивитись на справжній футбол.Я тоже про 1 000 000 у.е. слышал, но я так понимаю - 500 до и 500 после!
Smith Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:13 #117 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:13 Хлопці, ви чого? Які 500 000 у.е.? Не платять такі гроші в таких матчах. Заспокойтеся. По даним комісії з чесної гри при ФФУ при здачі матчу Карпати-Металіст - мова йшла про 100 000 дол.США. А ви говорите про 500 000? Хто зараз дасть такі гроші за прохід у ЛЄ? Куніцин (власник Таврії)? Так, він багатий, але не до такої степені, що б розкидатись 500 000 дол.США.Всі чутки про продаж матчу на рівні ОБС (одна баба сказала).Я думаю все відбувається на рівні керівництва... А фудболісти це як актори в даному випадку.Та ні, якраз головну роль виконують ті, про кого я вище писав.
Zeuss Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:17 #118 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:17 Ну хай чоловік вірить в світли ідеали.Чого всі накинулись? Smith дядя Вася любить більше гроші чим футбол. Як не прискорбно це звучить.Факти, факти... платіжки чи сфотографованих на мабілку чумаданів з баблом тобі всерівно ніхто не покаже.
Smith Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:35 #119 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:35 Zeuss, ну з чого ти взяв, що я вірю в святі ідеали? В мене робота така, що я в них тільки розчаровуюсь.Просто я намагаюсь довести, що це трошки не той випадок. А говорити можна будь-що.Домисли, одні домисли...А за дядю Васю чув, розказували люди, які в нього працювали, що чоловік любить "жовтого диявола" понад усе.
TUBORG Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:35 #120 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 15:35 ви шо рібята?)Які 500 000 ? Несмішіть
vrm Опубліковано 25 Березня, 2010 в 19:12 #121 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 19:12 Ну Ви як малі діти устроїли тут діалоги. Якщо в кожного з Вас свої уявлення про кількість грошей, їх вартість і потребність для українського футболу то дуже Ви слабо Ви його знаєте... У футболі завжди плавають гроші, і чим "більший" футбол тим більші гроші. Звичайно не завжди але випадку саме так. Я не буду називати слухи, докази, суми тому що якщо б вони були в мене чи в когось іншого, це була б зовсім інша розмова і в судових стінах і пахло б тут здогадайтесь чим...А взагалі раджу згадати всю недавню історію українського (хоча можете й італійського) футболу в контексті таких випадків з командами Кривбас, Карпати, Металіст, Металург (з) і т.д., а про Волинь і її любов до грошей я взагалі промовчу...
spqr Опубліковано 25 Березня, 2010 в 21:09 #122 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 21:09 Зараз усі еврочемпіонати на завершенні і одні команди платять щоб на другий рік залишитись інші(які по середині і у них все ок) отримують,нормальна практика,усі знають але не кричать про це на кожному кутку.Нема ні одного "чесного" чемпіонату!
crowhunter Опубліковано 25 Березня, 2010 в 21:24 #123 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 21:24 шо ви за теми такі завели про здачу гри, команда достойно грала і показала на що здатна, а ходити на футбол раз в рік, шоб потім з кузьмічами кричати "ганьба!" багато розуму не треба - це глоріхантерство, команда чекає підтримки і в перемогах і в поразках, подивитесь на сапорт ДК в матчі з тхорами, ніхто з синьо-білих від команди не відвернеться, так - буде матюкати сурків, газіків і ше ХЗ кого, але команда це святе. А в нас один Саша з ультрас в 17-му сапорт мутить, всі інші сємкі їдять, в дудкі гудуть і ше вміють покричати суддя три-два-раз. Доречі ковельським респект, сильна зміна росте
TUBORG Опубліковано 26 Березня, 2010 в 20:45 #124 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 20:45 Я також не розумію того що багато хто кричав "Ганьба" Наші молодці!Треба було подякувати за пів-фінал який вини нам подарували.-------------------------------------Ганебно було йти зі стадіону,чуючи ці слова в адресу нашої команди.......
ChB Опубліковано 26 Березня, 2010 в 23:02 #125 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 23:02 Маю запис трансляції матчу з каналу Спорт 1. Заливати?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.