Перейти до змісту

"Волинь" Луцьк - "Таврія" Сімферополь


floor

Рекомендовані повідомлення

24 березня на стадіоні "Авангард" відбудеться півфінальний матч Кубку України з футболу, до нас в гості приїде "Таврія".

Жереб, кинутий під час процедури визначення півфіналістів Кубка України, був вельми прихильним до єдиного представника першої ліги – «Волині», визначивши їй у суперники сімферопольську «Таврію». Лучанам вдалося уникнути зустрічі з важко-прохідним «Шахтарем», а також з донецьким «Металургом», який у цьому сезоні ходить в лідерах.

Такий результат напевно справедливий, адже «Волинь» – це своєрідний середній клас футбольної спільноти, без якого в Україні розпочнеться кадрова засуха, висохне джерело талантів. А серед тих, хто підтримує спортивне життя поза межами великих міст-мільйонників, а, простіше кажучи, на периферії, на перших ролях, безумовно, наставник луцького клубу Віталій Кварцяний.

Але тут постає питання, а чи варто нам виходити в фінал, і чи зможимо ми щось протиставити іменитому "Шахтареві", або ж не менш грізному "Металургу", або ж будемо просто хлопчиками для побиття.

Ось що думає з цього приводу, і не тільки, головний тренер "Волині".

icon_plus_1.gifВіталій Кварцяний: "Тулузою" не будемо!"
- Віталію Володимировичу, що скажете про результати жеребкування півфіналу Кубка України?

- Перед цією процедурою всі казали мені, мовляв, якщо попадеться в опоненти «Таврія», – вам повезе... Якщо чесно, то не чекав, що у півфіналі відбудеться донецьке дербі, і відповідно не був морально готовим до варіанту, коли за путівку у фінал доведеться боротися с сімферопольцями.

- І все ж таки вибір зроблено. Наскільки добре знаєте суперника?

- Хочу зауважити, що у півфіналі нам буде протистояти дуже амбіційна й непроста команда. Вважаю, що вона навіть амбіційніша, аніж обидва донецьких клуба. «Таврія», яку очолює настільки ж емоційний тренер, як і я, – Сергій Пучков (він, до речі, колись починав грати саме у Луцьку – його тут добре знають і пам’ятають...), давно не вигравала трофей і хоче подарувати своїм уболівальникам Кубок і матчі Ліги Європи.

- Те, що ви приймаєте сімферопольців вдома, дає вам перевагу?

- Безумовно. Це наш шанс! В Криму нам було б набагато складніше, хоча у півфіналі можна й потрібно не звертати особливої уваги на фактор свого й чужого поля. Ще раз повторюсь: «Таврія» серйозно націлилась на Кубок, і у Луцьку весною відбудеться не просто футбольний поєдинок, а справжня битва!

- Весною, а точніше – у березні, ситуація й у вашій команді, й у суперника може змінитися. Зізнайтесь, чи є у «Волині» можливості й бажання провести взимку кадрове посилення?

- Відразу після жеребкування півфіналу я зустрівся з президентом нашого клубу, й він дав «добро» на придбання новачків. Наші спонсори готові виділити під цю справу гроші. Але ж головне не просто привезти в Луцьк когорту виконавців, а й посилитися якісно.

- Ваш рецепт пошуку талановитих футболістів завжди був оригінальним. Раптом, невідомо звідки, у «основі» луцької команди з’являлися цікаві гравці, які через певний час поповняли елітні колективи...

- Ми завжди вели достатньо активний пошук талантів. На цій ниві трудилися селекціонери, радили подивитися деяких хлопців тренери з інших команд, та й я не сиджу на місці – часто їжджу, іноді й у саму глибинку...

Не так давно, наприклад, мені розрекламували одного футболіста, який і ростом вийшов – 196 см, і рухливий, і добре грає головою... Для того, щоб його побачити, довелося поїхати в Польщу на матч місцевих колективів з ліги, ідентичної нашому першому дивізіону. І що ви думаєте? Уже через дві хвилини після початку зустрічі я покинув стадіон: цього часу мені вистачило, щоб зрозуміти – виданих авансів цей хлопець не виправдає. А я потратив цілий день на те, щоб добратися туди й назад...

- То, можливо, варто просто запросити виконавця, який вас цікавить на перегляд, перевірити його в контрольному поєдинку?

- Це не те, розумієте! У всяких там спарингах або просто тренуваннях складно визначити – справжній боєць до нас прийшов, чи так собі... Після таких «переглядів», коли вже йде чемпіонат, лише й думаєш: як ми могли такого узяти? По своєму досвіду знаю, хорошого футболіста можна побачити лише в офіційних поєдинках, коли він повністю викладається!

- Де ви знайшли маловідомого височенного африканського кіпера, який може рукою від своїх воріт закинути м'яч майже в штрафний майданчик суперника?

- Ндоє розшукали й привезли наші селекціонери. Це вдалий для «Волині» варіант. Саме так ми й намагаємося працювати з кадрами, щоб відразу в «десятку». Економимо президентові клубу гроші... Але скажу вам ще, що про цього гравця скоро дізнається вся Європа, де подібного типу воротарів ще немає. А у нас вже є! Скоро такі голкіпери з'являться в провідних клубах світу, за ними майбутнє…

- Раніше ви скаржились, що кубковий жереб постійно відправляє «Волинь» на виїзд... А зараз, завдяки новому регламенту, команда, нижча рангом, постійно грає удома – це справедливо?

- По відношенню до нас – більш ніж справедливо! Для наочності приведу вам статистику: з останніх 30 кубкових матчів 23 зустрічі ми провели в гостях. Тому зараз нам повернуто своєрідний боржок... До того ж, коли до Луцька приїжджає клуб Прем’єр-ліги, у місті завжди панує ажіотаж, трибуни заповнюються. Й уболівають, скажу я вам, просто фантастично!

- «Волинь» бореться за вихід в Прем'єр-лігу. Участь в напружених кубкових баталіях не ускладнить вам завдання?

- Навпаки, вони лише загартовують моїх підопічних, додають досвіду. Не секрет, що у нас й без участі в Кубку України, складний календар, і дуже незручний, варто відмітити. Багато турнірних балів ми розгубили раніше – ще влітку. Але що робити, треба знайти в собі сили результативно воювати відразу на два фронти.

- Скажіть чесно, чи варто виходити у фінал, якщо туди ж попаде, наприклад, «Шахтар», й ваша команда напевно гірникам поступиться? Одне розчарування...

- Каверзне питання ви поставили. Але я вам відповім! Якщо дасть Бог, ми пройдемо у півфіналі настільки сильного суперника, як «Таврія», у фіналі «Волинь» дасть тому ж «Шахтареві» такий бій, що мало підопічним Мірчі Луческу не здасться!.. Адже на нас буде дивитися вся країна. Це ж який рівень! Ганьбитися в такому матчі ніяк не можна. Можу всіх запевнити, що якоюсь там «Тулузою» ми точно не будемо... Тим більше, що за нашу команду, як за слабшого, напевно, уболіватиме більша частина України, адже те ж саме було й в останньому фіналі Кубка, коли полтавська «Ворскла» отримала солідну підтримку уболівальників інших клубів.

- У випадку завоювання путівки до єврокубків, чи буде в належній мірі готовий до них ваш клуб і місто?

- Міська влада активно цікавиться футболом, керівники ходять на поєдинки першості. Думаю, якщо буде потрібно – допоможуть. Та й на самому стадіоні «Авангард», який не так давно інспектували щодо профпридатності луцької арени до проведення міжнародних матчів, потрібно усунути лише дрібні недоліки: щось підфарбувати, щось незначне змонтувати. Загалом, впораємося й Україну не зганьбимо!

Як би там не було варто підтримати наших футболістів, які пройшли такий шлях в 2009 році, тим більш що матч в Луцьку, і надіємось це зіграє не останню роль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 135
  • Створено
  • Остання відповідь

Впевнений на 100%, що Авангард буде заповнений, причому всі білети повинні розійтися задовго до дня матчу :0144:

Питання в іншому - якісно підтримати нашу команду, не бути "кузьмічами" як завжди, і тим самим вселити у гравців реальну надію і впевненість в своїх силах! :0074:

Луцьк - європейське місто, Волинь - європейська команда. Отже, Ліга Європи нас чекає! Щасти! :0103:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впевнений на 100%, що Авангард буде заповнений, причому всі білети повинні розійтися задовго до дня матчу :0144:

Питання в іншому - якісно підтримати нашу команду, не бути "кузьмічами" як завжди, і тим самим вселити у гравців реальну надію і впевненість в своїх силах! :0074:

Луцьк - європейське місто, Волинь - європейська команда. Отже, Ліга Європи нас чекає! Щасти! :0103:

Згідний на всі 100%!!!! Не бути "кузьмічами" і не лушпашити "семешки" під час матчу (сам відмовився від цієї звички на футболі :P ). До речі, на футбольних сайтах кримчаки обіцяють підтримку своїх в кількості 1000 фанів! Боюсь, що тільки 17-й сектор буде підтримувати наших не дивлячись на результат, а всі інші сектори знову ж таки "кушать семешки" і волати "Ганьба".

І ще цікавий факт. У випадку виходу Волині у фінал КУ, а Шахтар займає у ПЛ не нижче другого місця, то Волинь 100% грає у кваліфай раунді Ліги Європи!! Щасти нашим!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шахтар чинний володар Кубку УЄФА, тому він виходить автоматом.

Все правильно, тільки для сезону ЛЄ 2009/2010, як перможця попереднього сезону. А для сезону ЛЄ або ЛЧ 2010/2011 - це правило вже для ШД не проходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А вот на кубок ціна на квиток буде починатись з 50 грн, ІМХО

Я так само думаю - десь 50 грн. квиток буде. Але це в корні неправильно, якщо в Європі (зокрема - в Англії) ціни на квитки дешевшають, то в нас ні. Керівництво клубу як завжди хоче нагрітись на вболвальниках та на ажіотажі від матчу.

До речі, в Луцьку одні з самих найдорожчих квитків на футбол в Україні. І це в області, яка є дотаційною та з одним з найнижчих рівнів життя в країні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
У середу, 10 березня, розпочинається реалізація квитків на матч 1/2 фіналу Кубка України між "Волинню" та сімферопольською "Таврією", котрий відбудеться у середу, 24 березня, на луцькому стадіоні "Авангард".

Ціновий діапазон квитків наступний. Вартість вхідного білету на сектори 2-4, 11-16, 26-29 складає:

1-4 ряд - 40 грн.

5-8 ряд - 50 грн.

9-12 ряд - 60 грн.

Сектори 5-10, 20-24:

1-4 ряд - 30 грн.

5-8 ряд - 40 грн.

9-12 ряд - 50 грн.

На сімейний сектор (25-й) - 30 гривень за квиток на 2 місця (для одного дорослого та однієї дитини). Варітсть дитячих квитків (18-19 сектори) - 20 грн. Квитки на фан-сектор (17-й) розповсюджуються виключно серед фанів "Волині" уповноваженими особами. Квитки на трибуну "А" безкоштовно передані для вихованців ДЮФШ "Волинь", квиток на трибуну "Б" коштує 100 грн., а у VIP-ложу - 150 грн.

Каси на стадіоні працюють з 10 до 17 години. Зазначимо, що на даний момент до ФК "Волинь" надійшли колективні замовлення більш як на 3,5 тисячі квитків.

©

Ну и как всегда у нас всё через ж...у - на сайте проанонсировали продажу, я пришёл - оказываеться что сегодня продаваться билеты будут в помещении стадиона и то после обеда, а кассы будут работать с завтрашнего дня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну каси і сьогодні не працюють.

Тим, хто ще не взяв, раджу іти в каси "сутрапораньше", 14-16 секторів вже нема, я ледве встиг на 13 сектор 8 ряд взяти, і то боюсь 13 і 18 сектори до вечора розібрали

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я вчера ещё успел на 15-й сектор взять :)

з.ы. Кстати, во сколько начало ещё не извесно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

b6a1ce84532d.jpg

Будемо поруч сидіти - я взяв 27 і 28 місця. ;)

А взагалі квитків залишилося більш-менш (бачив в ящику лежали у касирши), але всі такі погані місця, що можна нічого не побачити, окрім ментовських кашкетів.

І ціни ідіотські - не для Луцька, і не з нашими доходами (маю на увазі пересічного лучанина).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

- Каверзне питання ви поставили. Але я вам відповім! Якщо дасть Бог, ми пройдемо у півфіналі настільки сильного суперника, як «Таврія», у фіналі «Волинь» дасть тому ж «Шахтареві» такий бій, що мало підопічним Мірчі Луческу не здасться!.. Адже на нас буде дивитися вся країна. Це ж який рівень! Ганьбитися в такому матчі ніяк не можна. Можу всіх запевнити, що якоюсь там «Тулузою» ми точно не будемо... Тим більше, що за нашу команду, як за слабшого, напевно, уболіватиме більша частина України, адже те ж саме було й в останньому фіналі Кубка, коли полтавська «Ворскла» отримала солідну підтримку уболівальників інших клубів.

Щось мені ніяк не віриться у таке гарне інтервю Кварцяного. Щось не думаю, що він знає так багато гарних, поетичних і літературних слів на кшталт ГАНЬБИТИСЯ, КАВЕРЗНЕ... Знаючи його манеру і лексикон можу стверджувати, що замість цих слів з етичної точки зору там мають стояти по три крапочки або як це роблять радіо-тв журналісти прописувати звук пі-і-пі. Напевно уже журналіст перестарався...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, сьогодні було навіть гірше за дворовий футбол :_03::0068:

Не кажи, як заморожені...((( В Олександрії 4-5 атак і 3 голи маємо. І грали вони як монголо-татари - по схемі 9-1-0. А Ісса Ндоє - той взагалі налажав, у п'ятницю схоже на воротах буде Недєля.... М-да, а скоро Таврія...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я надіюсь на те, що зливали матч, щоб дезорієнтувати Таврію. Перед Металургом так само зливали. Ну блін, не буває так просто! Вони ж не грали, вони об м'ячик вдаритись боялися(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я надіюсь на те, що зливали матч, щоб дезорієнтувати Таврію. Перед Металургом так само зливали. Ну блін, не буває так просто! Вони ж не грали, вони об м'ячик вдаритись боялися(

Мені страшно уявити, якщо вони здавали матч без відомо Кварца... Жарт...

Наші просто СТОЯЛИ і боротьби не було, навіть не імітували боротьбу, гади. Я помітив, що наші навіть практично не вигравали верхові м'ячі, а це взагалі нонсенс з гравцями зростом не менше 182 см. Таврія вчора показала як вона вміє грати, а за рахунок чого Волинь збирається вигравати? За рахунок самовіддачі? На ні далеко не заїдеш, на жаль. Хоча знаєш, я помітив, що наші у відповідальних матчах можуть грати. А тим часом згадав останній матч Волині з Таврією у вишці - коли Сачко не забив пенальті да і сам матч. Там були одні запитання після матчу...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3:1 не на нашу користь

Це взагалі не матч, а дійсно "дворовий" футбол, тут важливий кожен пункт а вони таке чудять. Якщо така гра буде з Таврією, ні проякий фінал навіть мови нема, аби ше у півфіналі так не опозорилися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я надіюсь на те, що зливали матч, щоб дезорієнтувати Таврію. Перед Металургом так само зливали. Ну блін, не буває так просто! Вони ж не грали, вони об м'ячик вдаритись боялися(

Мені страшно уявити, якщо вони здавали матч без відомо Кварца... Жарт...

Кварцяний сьогодні дуже спокійний був, майже не кричав крім "Двігайтєсь!", і заміни у першому таймі не робив :)

Ну я не можу повірити що наші просто так таким чином грали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кварцяний сьогодні дуже спокійний був, майже не кричав крім "Двігайтєсь!", і заміни у першому таймі не робив :)

Ну я не можу повірити що наші просто так таким чином грали :)

Я теж це помітив.

Ну випустив би Кварц Карковського - так той своїми підкатами налякав би добре Олександрію, і вони не йшли у боротьбу, ноги забирали, і, можливо, шанс був ще якийсь у наших. А так - "дерьмогра".

До речі, почитайте як ФК Волинь обгаджують з Криму люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одні спєци зібрались, всі все знають, окрім того, що у Карковського травма.

П.С. Нічого особистого, сам не в захваті від гри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...