Перейти до змісту

Легион / Legion (2010) DVDRip

mass

Рекомендовані повідомлення

Хто б що не казав, а мені фільм сподобався. І сюжет є, і гра акторів норм, і постановка не підвела. Зараз таких фільмів мало, особливо зі смислом, що заставляє задуматись, а не просто стрілянина, траходром і тупий гумор.

Фільм дійсно дивиться на одному диханні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені якось нудновато було =(

але пілся таких коментів, я аж зрадів шо не таке вже й фуфло =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З пивом пішло добре :)

казка казкою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нормальний фільм. 6-7 з десяти можна поставити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після трейлеру чекав на фільм і матюкався на адреналін-сіті що вони його оминули. Але після перегляду не отримав очікуваного... фільм хороший відносно, але тримається весь на грі одного актора. Шкода що не знайшлося більше акторів які могли б щось показати, але окрім Михайла в фільмі і ролей нема нормальних. Вразив, правда негативно, чувак котрий грав у Форсажі 3 бо тут в нього якась придуркувата роль вийшла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а мені фільм сподобався.декілька раз навіть якось моторошно було.коли старушка в магазині бушувала наприклад.Згоден з SHADOW, дуже мало часу щоб викласти всю суть фільму.я тільки розкачався після бійки двох архангелів, як вже кінець фільму....8\10

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без пива не пішло :) деколи думаєш, що стільки класних сценаріїв і бабла на них меньше потрібно і фільм вийде кращим, але зніімають таку пургу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...