Zeuss Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 15:48 #26 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 15:48 Якщо є бажання можеш по-офтопити Ми, по-суті, тут цим і займаємось і грозного модератора в цьому розділі немає. По відповіді. Армія не лякає, а захищає. Впевнений в тому, що якби провели нормальну реформу і левову частку від бюджетни коштів, а вони не маленькі, спрямовували на розвиток, а не латання дірок то... але ми в Україні, де згідно бордів працювала тільки Вона.
adebt Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:29 #27 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:29 Треба пам’ятати один дуже простий вислів древніх: «Держава, яка не хоче годувати свою армію, буде годувати чужу».[nd], нас можуть і не завойовувати, а от використати як плацдарм для походу на Схід (в одному випадку) чи походу на Захід (в іншому) можуть дуже легко.
IncvizitoR Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:46 #28 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:46 В епоху наростаючого дефіциту енергоносіїв можливість захвату "поживних" територій стає все більш реальною, не треба уявляти що це буде буквальна війна напролом. Це може мати будь-який окрас, чи принесення демократіі шейхам арабських еміратів, чи може принесення християнства розрізненним іракським племенам, не суть як це буде називатись з уст ЗМІ. Все це буде сплановано, присмачено потужною інформаційною атакою, щоб основна масса населення вважала що так і треба, що це був єдиний вихід.
difoto Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:48 #29 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:48 що легше: забити сусіда битою і забрати свинятник, чи вмовити сусіда віддавати пару свиней за те, шо не заб"єш?
difoto Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:53 #30 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 16:53 А ще краще:в Україні є одне з двох джерел(у світі) "оптичного піску", який кенон і нікон закупляють тонами, аж за вухами тріщить.Ми продаєм тону за 30-50-100 доларів, а вони за 200 грам беруть 500 доларів. Не хочу лякати вас нулями, шо там заробляються, але...
romaxa11 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 17:00 #31 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 17:00 Логіка незрозуміла, але я її прийняв.1. Міліція охороняє мій спокій і порядок у суспільстві (повинна це робити) , бореться з організованою злочинністю, та й з неорганізованою теж.2. Армія існує незрозуміло за який рахунок і непонятно що робить. Окрім виховної функції(сумнівної) для молодого покоління вона нічого для держави не робить. У загальному випадку , при нападі на країну , толку з неї буде нуль цілих вісім сотих.Хто ще вважає, що вихованню своїх дітей я маю приділяти стільки ж часу, як і на чистку свого кулемету та демострацію його сусідам? (шоб боялись!)Ну яка там логіка, просто ми для нашої власної держави набагато небезпечніші ніж наші добре озброєні сусіди.[nd] Згідний з тобою повністю, але можу доповнити тільки те що всі високорозвинені країни навіть і в 21-му столітті нарощують свій військовий потенціал, викидаючи мільярди євро, якими б могли нагодувати мільйони недогодованих європейців. Просто холодна війна змістилась до Китаю і Індії і в цих частинах світу йде різке нарощення ядерних озброєнь при максимальній підтримці російської військової думки. Ну не можуть вони догнати, що вже 21 століття і армія - це архаїзм. Ну і не всі чиновники продаються так дешево і ганебно як наші.Для чого потрібна армія? Навіть для захисту інвестицій, Є багато бажаючих будувати заводи в зонах військових конфліктів? До тепер не розумію міжнародної продажності наших лідерів, адже вони тут будують свої замки-палаци-хутори, мають безліч нерухомості, активів-пасивів і так бездумно відкидають зовнішню загрозу, я цього не розумію. Ну купить він острів в тропіках ну накидає трохи в швейцарський банк, але ж основна маса краденого все одно тут знаходиться.
romaxa11 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 17:50 #32 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 17:50 дві цифри: у 2005 році частка українських комплектуючих у російській зброї становила біля 25%.у 2009 - 2%. уявіть скільки грошей і замовлень втратили наші заводи, а з ними - металурги, хіміки і т.д. ось результат політики. і ось відстоювання національних інтересів. це просто пояснює що Росія нам не партнер і тут немає жодної політики, навіщо їм вивалювати купу бабла на наш ВВП. Якби наші їхнім не лизали, але бізнес є бізнес. Наші партнери - це Африка, Іран, Пакістан, там де ще цінується дешева зброя радянських часів.
adebt Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:24 #33 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:24 високорозвинені сусіди зосереджуються на сучасній високоточній зброї, на розробці роботів, які би воювали замість людей, на розробці ще більш ефективних видів зброї. а це означає перш за все інвестиції у технології, а вже потім використання цих технології у озброєннях - і от саме сюди варто вкладувати гроші у цій країні. Все це вірно, але “лічний состав” в цих арміях щось ніфіга не скорочується. Для керування роботами і новітніми військовими системами потрібні досвідчені кадри, яких не покличеш зі сторони (див. Військова таємниця). Тактика війн дуже сильно змінилася з часів Великої Вітчизняної Війни, зараз спочатку економічне ембарго, потім БШУ, потім сміливі ЮС Марінес на хамві везуть демократію туземцям (див. Ірак, Афганістан), але кругом фігурує особовий склад, і без нього зараз нікуди. А на рахунок членства в НАТО, то я з тобою згоден — це смерть вітчизняному ВПК. Та й територія наша перетвориться у чудовий плацдарм з непоганим запасом солдатів. якщо виключно "восточна" ... Дай Бог! ) Вавка в голові?
max Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:26 #34 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:26 Вавка в голові?Просто нормальне практичне мислення
adebt Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:30 #35 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:30 Просто нормальне практичне мисленняТо може поділишся мислями, які призвели до такого шикарного висновку?
MrVes Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:33 #36 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:33 Просто нормальне практичне мисленняТо може поділишся мислями, які призвели до такого шикарного висновку?В історії є не один такий випадок і зв'язаний він саме з нетерпимістю один до одного.
max Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:37 #37 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:37 То може поділишся мислями, які призвели до такого шикарного висновку?ну якщо результати виборів непереконливі і блатний президент це норм то далі думаю щось доводити немає смислу , спіть далі з думками про неделімую "укрАїну" де українці на положенні індейців-маорі.
adebt Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:39 #38 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 18:39 ну якщо результати виборів непереконливі і блатний президент це норм то далі думаю щось доводити немає смислу , спіть далі з думками про неделімую "укрАїну" де українці на положенні індейців-маорі.Ясно. Запитань більше не маю. Дискусію не продовжую, бо договоримся обоє до бану.
trionix Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 19:56 #39 Опубліковано 12 Лютого, 2010 в 19:56 ці розмови є відволікання уваги, нічого нового він не сказав.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.