Перейти до змісту

Через 5 лет восточная часть Украины присоединится к России.

Masik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Через 5 лет восточная часть Украины присоединится к России. Такое мнение в интервью "Эхо Москвы" высказал лидер ЛДПР, вице-спикер Госдумы РФ Владимир Жириновский, пишет УНИАН.

Отвечая на вопрос: "Вы по-прежнему считаете после того, как победил Виктор Янукович, что нужно действительно присоединить Украину к России, или, по крайней мере, ее значительную часть?", политик ответил утвердительно.

"Я считаю, что это было бы лучшим решением вопроса. Потому что видно, что это две разные Украины - западная, это то, что входило в Австро-Венгрию, Польшу, - то есть это Прибалтика, а восточная Украина - это Ташкент. Поэтому восток – это Россия. Донбасс Сталин подарил, Крым – Хрущев, - это все входило в состав России, там, в основном русское население. И одна из причин победы В.Януковича – он знает украинский, но в основе он русский человек», - сказал В. Жириновский.

Он уверен, что «в перспективе так и произойдет. Потому что Запад не отдаст нам Украину, и нам невыгодно, чтобы она уходила вся и становилась второй Польшей. Поэтому идеальный вариант - это Львов столица Украины, все остальное – назад, в Россию, - 8-й или 9-й федеральный округ.

При этом В.Жириновский подчеркнул, что это может произойти через 5 лет, пояснив это ухудшением экономической ситуации в стране.

"Потому что экономические проблемы будут ухудшаться, и лучше всего объединяться. Европа же объединилась, там более благополучные страны объединились, чтобы выходить из кризиса в лучшем формате. У Украины вы же знаете, - по-моему, 50% падение валюты, и все остальное – самый худший вариант. Там нет ресурсов, кто на западе работает, кто - у нас. Там в год уходит из жизни 300 тысяч - целый город. У нас побольше, но у нас большая страна, а им это чувствительно. Их же уже не 50 миллионов, а 40 миллионов", – подытожил лидер ЛДПР

Опубліковано

За публікацюю такого "маразму" пора відправляти в РО, для роздумів.

Амплуа у цього клоуна таке, але це не значить, що всі його вислови потрібно сюди розміщати.

Опубліковано

Masik

Ти прес-секретарем в жиріка влаштувався?

Жириновский требует вернуть ему фабрику в Ровенской области

Опубліковано
Masik

Ти прес-секретарем в жиріка влаштувався?

Жириновский требует вернуть ему фабрику в Ровенской области

Не берёт :D

За публікацюю такого "маразму" пора відправляти в РО, для роздумів.

Амплуа у цього клоуна таке, але це не значить, що всі його вислови потрібно сюди розміщати.

Для роздумів над чим?

Опубліковано
Для роздумів над чим?

Над тим, що варто ставити в новини, а що є відвертим брєдом.

Пошёл думать :friday:

Опубліковано

та лааааадна, просто работа у цього чудіка така (жиріновского, в смислє)

ну прачітали, ну посміхнулися - ніхто ж не постраждав, я сподіваюся? :)

:) Просто усі "гєнєратори" ідей наступного етапу розвитку слов'ян, м'яко говорячи "аля єднаймось", сидять у бані...

Опубліковано

Доречі дарма ви так.

Яким би кумедним Жиріновський не був, а за ним стоїть чимало виборців, та й посада в нього не пацана на побігушках.

Всі щиро гиготали над його посланням Бушу, хоча він ще тоді "пророчив" загострення політичної ситуації між РФ і США.

Опубліковано

Насправді у його словах багато правди. Хоча пророцтво навряд чи справдиться, принаймні не так швидко. (ІМХО)

Опубліковано
Доречі дарма ви так.

Яким би кумедним Жиріновський не був, а за ним стоїть чимало виборців, та й посада в нього не пацана на побігушках.

Всі щиро гиготали над його посланням Бушу, хоча він ще тоді "пророчив" загострення політичної ситуації між РФ і США.

Та ладно! У нас новый президент куда смешнее, да и народу за ним - почти пол-Украины, и что? Или объяснить, о чем это говорит?

Опубліковано
Та ладно! У нас новый президент куда смешнее, да и народу за ним - почти пол-Украины, и что? Или объяснить, о чем это говорит?

Если не затруднит.

Опубліковано

і не мало сам зробив для тієї ситуації.

Опубліковано

і не мало сам зробив для тієї ситуації.

Якщо це і так (я не дуже пристально слідкував за політикою, яку сповідує в цьому плані Жиріновський), то чи не привід це ще раз задуматися?

Опубліковано

Я для себе визначив критерій українського президента - ця людина буде розвивати і посилювати українську армію.

За всі роки незалежності армія тільки деградувала під різними поводами, її обкрадали, висміювали, принижували, зробили якимось вічноголодним маргінально-рудиментним( B) ) утворенням, яке деколи потрібне для проведення парадику. Вина за це на всіх урядах і президентах.

Тепер питання, що може фізично завадити втіленню варіанту Жириновського?

ось тут не така давня стаття про бойовий стан і ситуацію готов к труду і обронє

(і це мутилось урядом "патріотів", а що говорити про Янука, от якщо ми цю ситуацію екстраполюємо на 5 років то про армію говорити вже не прийдеться, буде купка пузатих генералів з цілою купою нагород на цицьках і роздутою пенсією захисника вітчизни)

Опубліковано

Рома, припустим, в тебе є 1000 грн в місяць, при прожитковому мінімумі в 2000(реальному).

Ти будеш відкладати з зарплати 500 грн в місяць на калаш?

Опубліковано

якщо буде змога купити то буду

армії у нас десь біля 140000, а ментів десь біля 350000 і на них чомусь є ті гроші про які ти намікаєш, а на армію немає. Ти уявляєш як будуть гаїшники проти танків воювати?

Опубліковано

Логіка незрозуміла, але я її прийняв.

1. Міліція охороняє мій спокій і порядок у суспільстві (повинна це робити) , бореться з організованою злочинністю, та й з неорганізованою теж.

2. Армія існує незрозуміло за який рахунок і непонятно що робить. Окрім виховної функції(сумнівної) для молодого покоління вона нічого для держави не робить. У загальному випадку , при нападі на країну , толку з неї буде нуль цілих вісім сотих.

Хто ще вважає, що вихованню своїх дітей я маю приділяти стільки ж часу, як і на чистку свого кулемету та демострацію його сусідам? (шоб боялись!)

Опубліковано

Це як в відомій притчі про царя Соломона.

І romaxa11 правий, і Ви, шановний забанено-пушичий товариш праві. Тільки кожен по-своєму.

В даній ситуації простіше буде зробити так, щоб Росії, або іншим країнам, було невигідно застосовувати сценарії захоплення. Та і дешевше. Просто методи для реалізації цього потрібно використати правильні. 

Опубліковано

О! Страждущій форуму:) Розбанили все-таки ;)

Політичний устрій може зламати "сірєнєва" революція. І тоді нова влада зробить відкат по прийнятих домовленостях і підписаних угодах. Тому факт існування армії має місце навіть в 21 столітті.

Опубліковано

[nd] , а от хто тебе за язик тягнув?

і нашо я тут алегоріями розпинаюсь? блін, от є така жага мінус вліпити...

прийшов, злизав вершки, і нічо не доказав жеж!... от бл@

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...