MACCEN Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 09:42 #1 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 09:42 Хочу просто пообщаться, для обмена опытом....Ничего рекламировать и завлекать я тут не собираюсь, просто интересно есть ли тут те, кто знает что это такое и пробовал торговать.
yakim Опубліковано 16 Лютого, 2010 в 18:12 #3 Опубліковано 16 Лютого, 2010 в 18:12 Граюсь поки на учбових рахунках.На реальні щось поки не хочеться...
MACCEN Опубліковано 18 Лютого, 2010 в 09:16 Автор #4 Опубліковано 18 Лютого, 2010 в 09:16 Граюсь поки на учбових рахунках.На реальні щось поки не хочеться...Советую поучаствовать в конкурсах, я сам занимал призовые места, так что выиграть реально и все честно.На учебном счете никогда не научишься торговать, потому как к этим деньгам не сможешь относиться серьезно.
MACCEN Опубліковано 3 Червня, 2012 в 21:12 Автор #5 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 21:12 знаю компании которые точно дают на старт деньги на Форекс, кому интересно пишите в приват, раскажу как получить
Deemon Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:10 #6 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:10 нафіга, сам пробуй мільйон зняти з поміччю дядів
Driver Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:15 #7 Опубліковано 3 Червня, 2012 в 22:15 я торгую з допомогою "советников"(програм, які відкривають-закривають ордера), тобто торгують за тебе.
Nokian Опубліковано 4 Червня, 2012 в 06:22 #8 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 06:22 Заробити гроші на зміні курсу(постійно бути в плюсі), може не той , хто цей курс вгадує, а той хто його встановлює.
napalman Опубліковано 4 Червня, 2012 в 12:02 #9 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 12:02 У мене є інфа, що майже всі "форекс клуби" не торгують на міжнародних біржах, а роблять це віртуально, у своїй системі. Тоді, якщо маєш великий "+" гроші тобі з великою ймовірністю не дадуть, за "-" теж не вернуть. Чи щось таке чули? взнавали?Я поки вибрав для себе компанію, і вклав гроші в рахунок делегованого управління. В "+" на 10% за 2 місяці. Мене влаштовує..
Driver Опубліковано 4 Червня, 2012 в 12:13 #10 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 12:13 Є така послуга: вибираєш трейдера-професіонала зі списку доступних, кладеш гроші, він торгує, навар роздідяється між вами і ним. Кого зацікавить дам ссилку.
napalman Опубліковано 4 Червня, 2012 в 12:32 #11 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 12:32 Є така послуга: вибираєш трейдера-професіонала зі списку доступних, кладеш гроші, він торгує, навар роздідяється між вами і ним. Кого зацікавить дам ссилку.Кеп, це і є делеговане управління. По-іншому ПАММ рахунок.Де тримаєш гроші?
Driver Опубліковано 4 Червня, 2012 в 16:17 #12 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 16:17 Я не вкладав, але заробляю $ на партнерських рахунках на форекс4ю. Типу рефпроцента від зареєстрованих мною клієнтів.
napalman Опубліковано 4 Червня, 2012 в 17:11 #13 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 17:11 Я не вкладав, але заробляю $ на партнерських рахунках на форекс4ю. Типу рефпроцента від зареєстрованих мною клієнтів.У поданому сайті важко знайти рейтинг ПАММ, і він якось цікаво поділений. Якісь дитячі цифри в розділі "капітал управляючого". 100-600 у.о. Не можу знайти суми якими вони управляють - мені цікаві особи, які мають від 1млн.дол.(а краще 2) в управлінні..?
seolutsk Опубліковано 4 Червня, 2012 в 17:42 #14 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 17:42 Почитайте мальчіка, каторий спіт бєз трусіков. А взагалі є доволі крупний кастяк ігроків ринку на mmgp.ru, там і ПАММи можуть підказати і взагалі куди ще можна інвестувати.
napalman Опубліковано 4 Червня, 2012 в 18:10 #15 Опубліковано 4 Червня, 2012 в 18:10 mmgp.ru - як варіант.Форекс4ю стрьомненький - істрія торгів по паммах до 150 днів, а це несерйозно (треба хоч 2,5 роки).
napalman Опубліковано 7 Вересня, 2012 в 13:47 #16 Опубліковано 7 Вересня, 2012 в 13:47 Надибав такий собі Пантеон фінанс. Сайт цікавий тим, що з нього можна вкладати і керувари памм рахунками на ще 5-и сайтах. В т.ч. форекс4ю і форекс тренд. Їхні пами - трохи лівак, бо важкі статистики, по окремому памму побачив, що керуючий систематично пропадає на 1-2 тижні, а може і місяць не вести торгів. Посиланнями на телетрейд з цього пантеону мабуть не варто користуватись - не знайшов нормальних статистик на телетрейді, найрейтинговіші пами стабільно в мінусі протягом останнього року.+ на пантеоні дають бонус на переведені кошти (у мому випадку до 10%).
MACCEN Опубліковано 10 Вересня, 2012 в 08:56 Автор #17 Опубліковано 10 Вересня, 2012 в 08:56 скажу зі свого досвіду, халяви там нема, якщо хочете заробляти на валютних ринках - це реально. Але там треба пахать, бути в курсі всього що робиться в світі, не читати аналітиків, вони вас точно загонять, "продавайте на слухах, купляйте на фактах" - це діє. І не тримайте гроші в одному ДЦ, тому що в основному вони всі направлени на те, щоб ви злили всі гроші і все. Тому що ніхто вам не скаже внятно куди ваші гроші діваються. І не вірьте аналітикам з Берклі і Баффету і Соросу тимпаче, вони хитри жукі, коли кажуть будемо купляти, то більш за все будуть продавати. PS: Всі ДЦ і брокери, мутні тому що не можуть сказати точно куди ваші бабкі ідуть, коли ви "злили" їх. Тому що ви торгувати зможете тільки на віртуальному ринку. А це взагалі мутна штука. Щоб вийти на реальний (з реальною поставкою валюти) вам треба рахунок мати на 10-50 млн. баксів. Там то ви багато не втратите, тому що зможете довго чекати коли буде для вас вигідний курс для конвертації. Наприклад ви купили за 10 млн баксів. і можете чекати поки буде вигідно їх зміняти на євро наприклад. А у випадку віртуального ринку, вам реальної поставки валюти немає, і ваші гроші тануть на очах.
napalman Опубліковано 11 Вересня, 2012 в 08:22 #18 Опубліковано 11 Вересня, 2012 в 08:22 скажу зі свого досвіду, халяви там нема, якщо хочете заробляти на валютних ринках - це реально. Але там треба пахать, бути в курсі всього що робиться в світі, не читати аналітиків, вони вас точно загонять, "продавайте на слухах, купляйте на фактах" - це діє. І не тримайте гроші в одному ДЦ, тому що в основному вони всі направлени на те, щоб ви злили всі гроші і все. Тому що ніхто вам не скаже внятно куди ваші гроші діваються. І не вірьте аналітикам з Берклі і Баффету і Соросу тимпаче, вони хитри жукі, коли кажуть будемо купляти, то більш за все будуть продавати. PS: Всі ДЦ і брокери, мутні тому що не можуть сказати точно куди ваші бабкі ідуть, коли ви "злили" їх. Тому що ви торгувати зможете тільки на віртуальному ринку. А це взагалі мутна штука. Щоб вийти на реальний (з реальною поставкою валюти) вам треба рахунок мати на 10-50 млн. баксів. Там то ви багато не втратите, тому що зможете довго чекати коли буде для вас вигідний курс для конвертації. Наприклад ви купили за 10 млн баксів. і можете чекати поки буде вигідно їх зміняти на євро наприклад. А у випадку віртуального ринку, вам реальної поставки валюти немає, і ваші гроші тануть на очах. Тому вважаю памми найпростішим варіантом де можна заробити обравши управляючого, а не паритись самому. Річні статистики управляючих допоможуть зрозуміти чого можна чекати і який можливий ризик.
Hedgehog Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 09:03 #19 Опубліковано 25 Вересня, 2012 в 09:03 Мене звати Саша. З валютним ринком вже трохи знайомий, маю депозит у брокура "форекс клуб". Торгувати ніби і вмію, певний період можу йти стабільно у плюсі, а потім зриваюся і з думкою "я ж геній" починаю збільшувати лоти, закінчується все плачевно ... ОТОЖ, ШУКАЮ ЛЮДИНУ (так би мовити "друга"), БАЖАНО З ЛУЦЬКА, З ЯККИМ МОГЛИ Б ДІЛИТИСЯ ІНФОРМАЦІЄЮ, ДОСВІДОМ, ІДЕЯМИ і т.д. ПІДТРИМУВАТИ ОДИН ОДНОГО І ТИМ САМИМ СПРИЯТИ СТАНОВЛЕННЮ СТАБІЛЬНОЇ І ПРИБУТКОВОЇ ТОРГІВЛІ.Хто бажає прийняти мою дружбу - дзвоніть !тел. моб.: 095-21-97-556
napalman Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 20:14 #20 Опубліковано 27 Вересня, 2012 в 20:14 Саша, в Луцьку взагалі не так багато людей, які б могли тобі толково допомогти. Підтримати морально можуть дуже багато, а от по торгівлі... Знаю одного теоретика, але він учить за гроші, а підтримувати особливо, мабуть, не буде.Ну і я не можу повірити такому теоретичному торговцю, якщо він готовий мене вчити, але не може мені сказати скільки заробляє, і/або взяти мої горші і заробити мені так само розділивши прибуток.Подумай, можливо прибутковіше буде інвестувати в торгівлю досвідчених управляючих на надійніших порталах (що мають реальний вихід на міжнародні торги), а сам торгуватимеш там же у формі хоббі.. + майже на вісх порталах можливий контроль торгів управів через МетаТрейдер- можеш вчитись додатково на вдалих результатах.
napalman Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 04:52 #21 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 04:52 Я не вкладав, але заробляю $ на партнерських рахунках на форекс4ю. Як я і казав - сайт не дуже по оформленню статистик, тривалості торгівлі управів. Але я в шоці від того, що за місяць на лідері рейтингу заробив 50%... Просто нереальна цифра. Не знаю як там буде далі - торгівля з таким профітом має бути ризикованою, але чувак жжот.
Hedgehog Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 05:44 #22 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 05:44 Розумієш, це все відносно. Заробити тисячу зелених в місяць - то не така вже і велика задача, а якщо депо складає зо дві тищонки, то от і матимемо дохід у 50% у місяць. Але стосовно ризикованості, то я з тобою згідний. І взагалі ФОРЕКС і РИЗИК - то синоніми на мою думку ))) а сам то ти торгуєш ?
crafter Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 08:39 #23 Опубліковано 3 Жовтня, 2012 в 08:39 хочу спробувати цим зайнятись. вже читаю книгу.поясніть одне (може забігаю наперед), кладу наприклад через телетрейд чи форексклуб гроші умовно 500 зелених. який заробіток в місяць реально може бути сильно не ризикуючи або користуючись советником?як знімаються зароблені гроші з рахуунку?
napalman Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 06:52 #24 Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 06:52 а сам то ти торгуєш ?Сам не торгую і не пробував. Результати делегованого управління можна приблизно прорахувати за допомогою статистики. Сам я навиків не маю і швидше за все статистикою свою торгівлю не прорахую, а гроші кручу досить великі.хочу спробувати цим зайнятись. вже читаю книгу.поясніть одне (може забігаю наперед), кладу наприклад через телетрейд чи форексклуб гроші умовно 500 зелених.Книжки може бути малувато. Де торгувати - краще, мабуть, не в телетрейд (погані відгуки) і форекс клуб (не знаю чи вони реально торгують на міжнародному ринку чи торгують не далі свого серверу).який заробіток в місяць реально може бути сильно не ризикуючи або користуючись советником?Я не сильно ризикую даючи гроші в управління. По досвіду торгів за півроку можу сказати, що за місяць середньому отримував 5-10%. (по окремих управах буває і -20%, буває і +25%, але в середньому 5-10% в+). За останніх 2 тижні +9%, 3 тижні тому -0,05%. Цей тиждень поки дрібний +.як знімаються зароблені гроші з рахуунку?Там де мої гроші - лише так, як введені - якщо через лікпей - то на той самий номер лікпей, якщо через банківську картку - лише на ту банківську картку. На протязі від півдня до 3-х робочих днів після подання заявки.
Hedgehog Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 21:08 #25 Опубліковано 4 Жовтня, 2012 в 21:08 хочу спробувати цим зайнятись. вже читаю книгу.поясніть одне (може забігаю наперед), кладу наприклад через телетрейд чи форексклуб гроші умовно 500 зелених.який заробіток в місяць реально може бути сильно не ризикуючи або користуючись советником?як знімаються зароблені гроші з рахуунку?Для початку тобі б просто зберегти те, що покладеш. Можливо я тебе розчарую, але шанс що ти зільєш свій перший депозит - 101% ... вибач, але це правда. Але тобі в першу чергу потрібно поставити ціль. Скільки ТИ хочеш ! Для прикладу на початок з тебе вистачить і 200 $ у місяць. Відповідно за двадцять робочих днів близько 10 ти доларів, але треба ставити більшу ціль, бо будуть і невдалі дня, до прикладу 15-20 пунктів. І після того як їх заробиш у той же день В ЖОДНОМУ РАЗІ БІЛЬШЕ НЕ ЛІЗЬ У РИНОК.А взагалі зі свого досвіду скажу, що за місяць депозит у 500доларів я збільшував у 2-3 рази. Бувало, що і з 4000-х за місяць лишалося 2000-ві. Головне САМОКОНТРОЛЬ - не дай жадібності знищити свій депозит.А стосовно депозитів, то у телетрейді мінімум 1300 доларів і у ринок ти входих на всі гроші зразу - НА ВСІ СТО ВІДСОТКІВ - ризик зашкалює, у ФК мінімальний депо - 200 дол. і мінімальна позиція для відкриття - 100 $ - тут при 500$ ти входиш лише на 20% - то вже краще.а стосовно виводу можеш подзвонити мені на о95-21-97-556, розкажу свою історію і як на граблі не настувати, не пишу, бо вже просто задовбався, секрету там ніякого не має, але як прийшлося самому - то розгрібався місяців зо три.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.