Перейти до змісту

Сінематек. Кіноклуб

Forever Autumn

Кіноклуб  

47 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ідея з кіноклубами поселилась у нашому місті давно.

Ще пан Василь Ворон з друзями в приміщенні кінотеатру "Промінь" влаштовували колективні перегляди унікальних фільмів. Але це було тоді, коли кінотеатри//комп*ютери були розкішшю.

На сьогодні в Луцьку є кінотеатр "Промінь", куди люди все-таки ходять (хоча й рідко)...

Є новий кінопроект на Карбишева ("Адреналін" ) з хорошою технікою...

Є торрентс.ру та ПК (ну і ріднюній ФТП звичайно:)).

А чи багато з Вас мали би бажання відвідувати кіноклуб?

Коли збирається невелика кількість людей, переглядають кінострічку, а потім ще й обговорення влаштовують.

x_8b5f9aa9.jpg

Кіно різне: веселе, сумне, довге, елітарне і не дуже, миттєве, кольорове, чорно-біле, європейське, шедевральне, максималістичне, казкове, по-східному естетичне, корткий метр, авторське, не дуже, скандальне, шокуюче, інтимне, чутливе, пробиваюче.

Фільми, які мало кого залишать байдужим, і які Ви не побачите на ТБ, а тим паче в кінотеатрах.

Фільми таких титанів кіномистецтва як Феліні, Хічкок, Муратова, Альмодовар, Тарковський, Кубрик, Джармуш, Паркер, Такеши Кітано, Кім Кі Дук, Бунюель, Ханеке, Ларс фон Трієр, Чарлі Чаплін і багато-багато інших знаменитих режисерів та акторів.

Усе це буде показуватися, обговорюватися, облаюватися, схвалюватися на кіностудії "Волинь". Щотижнево.

Опубліковано

БЫЛО бы интересно просмотреть что то новенькое и старенькое:))Так сказать интеллектуальненькое:))

Опубліковано

Я особисто б прийняв участь у такому проекті. Дійно цікаві кіна як ретро так і нові які варті уваги я б зрадістю дивився б ну і звичайно обговорював :rolleyes:

Опубліковано

Ідея насправді дуже кльова. Враховуючи, що в нас пропагуються масово "голівудські" фільми, і можливість подивитись менш поширені але більш вагомі за своїм змістом фільми обмежена, то такий кіноклуб дуже корисний і бажаний.

з задоволенням прийматиму участь ))

Опубліковано

Добре, а де, перепрошую, ви збираєтеся брати ті ж самі фільми? Часом не на торрент-трекерах ?

там навіть спец-розділи є.

Опубліковано

навіть якщо і там, не у всіх є доступ до інтернету і можливість скачати ці фільми...так ті хто не має такої привілегії зможуть прийти та подивитись на кіностудії Волинь.

Опубліковано
навіть якщо і там, не у всіх є доступ до інтернету і можливість скачати ці фільми...так ті хто не має такої привілегії зможуть прийти та подивитись на кіностудії Волинь.

і що саме головне - обговорити в живу... Я тільки за :0011:

Опубліковано

Женя, а тебе не кажется, что групповуха и мастурбация, хоть и преследуют одну цель, но весьма отличаются самим процессом?

Опубліковано
Добре, а де, перепрошую, ви збираєтеся брати ті ж самі фільми? Часом не на торрент-трекерах ?

там навіть спец-розділи є.

так, є спец-розділина торенті, і так, деякі фільми я особисто качала там, але основна частина, наприклад, моєї відеотеки - це куплені, або подаровані друзями фільми, але справа зовсім не втому!

Кожен може дістати ті фільми, що будуть показуватись в Кіноклубі, в інтернеті, і подивитись вдома, але то буде зовсім інакше, аніж у залі, разом з певною аудиторією! Колективне сприйняття картини зовсім інакше, аніж ти переглянеш кіно вдома, сидячи в улюбленому кріслі але сам!! Не знаю як в кого, але мені часто дуже хочеться поділитись думками про той чи інший момент, навіть просто банально сказати: "Фу, він мені не сподобався", а нема з ким)

В тому і одна з головних цілей кіно-клубу: збирати разом людей, яким небайдуже кіномистецтво, переглядати фільми, і обговорювати їх!

Опубліковано

Це шось типу локалізованого "шоу Гардона" (вєчєрній показ)? :) Дуже цікаво

не у всіх є доступ до інтернету

такі ще залишились?

ну, припустімо скачати великий файл не всі можуть - так, але щоб зовсім без інету...

Опубліковано
Це шось типу локалізованого "шоу Гардона" (вєчєрній показ)? :) Дуже цікаво
не у всіх є доступ до інтернету

такі ще залишились?

ну, припустімо скачати великий файл не всі можуть - так, але щоб зовсім без інету...

Есть и такие, но дело не в нете или скачивании а в возможности живого общения и обсуждения интерессных фильмов. :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано

У Львові в мережі Кінопалац давно практикуються тематичні нічні покази як то скажімо "Ніч італійського кіно" чи просто фільмів якогось жанру.

Для цього є спеціально обладнаний лише диванами невеличкий зал, в якому вдень різні мультики йдуть або старі фільми.

Ну спецовий зал то розкіш, але щось схоже могли б організувати в адреналіні. Барчик в них є, так що з голоду там не помреш.

Думаю бажаючих провести так ніч знайшлося б достатньо.

Варіант з Променем відпадає, бо калічитися на тих кріслах - то для мазохістів.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Про прем'єру від кіноклубу Cinematheque, що відбулась 2 березня о 19.00 в приміщенні Волинської аматорської кіностудії ”Волинь” можна послухати ось тут

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Була вже на чотирьох показах в цьому кіноклубі і впевнено можу сказати, що сприймання стрічок різко відрізняється від домашнього перегляду. Зазвичай подивився фільм - і забув. А тут обговорення глибоке, більше думок і дискусій. Думаю, не слід порівнювати Сінематек із кінотеатром, це скоріше дискусійний клуб :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...