Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кстати, владельцы собак, будьте бдительны, в нашем городе травят собак, не забывайте использовать поводок и намордник по назначению.

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Доречі , мені дуже допомогли коли я звернувся,але один нюанс залишився можливо хтось з них читає цю тему. На замковій площі забрали собак на пару днів тишина і спокій,а потім знову вони зявились (собаки бродячі) але з кліпсами. Так проблема ж не пропала собаки все ж бігають і кидаються на все що рухається (машини,велосипеди ).

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Недавно набрёл на один сайт: "vredy-org". Вместо тире- точка. Спасение утопающего - дело рук самого утопающего. Там решения всех проблем, касающихся этой темы, да и вообще много чего интересного. В некоторых разделах посмеялся от души, особенно в разделе про мышей "Рэтхантинг".

Опубліковано

Доречі , мені дуже допомогли коли я звернувся,але один нюанс залишився можливо хтось з них читає цю тему. На замковій площі забрали собак на пару днів тишина і спокій,а потім знову вони зявились (собаки бродячі) але з кліпсами. Так проблема ж не пропала собаки все ж бігають і кидаються на все що рухається (машини,велосипеди ).

В том-то и дело, что стерилизация не решает проблемы. Только бесполезные расходы. Кусачими блоховозы меньше не становятся.

Меня за два года кусали три раза. Может кому то покажется что мало, но мне хватило по самые не балуй.

Опубліковано

Может кто в курсе, есть ли у нас по городу какой-нибудь штраф за кормление бродячих животных?

Опубліковано

У меня знакомый работает на заводе "Мотор" что на Киверецкой. Так вот, там по территории бегает куча шавла. Гавкают, были случаи покусов. Там же их и прикармливают. Но никто ничего не делает для устранения проблемы.

Опубліковано

Кстати стая из более 4-5 собак может загрызть насмерть. Часто такие случаи бывают в Румынии,Индии,некоторых азиатских странах.Да у нас и в России тоже.

вот нашел интересный форум http://vreditelyam.n...dex.php?act=idx

Сайт переименован на : http://vredy.org/

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Может кто в курсе, есть ли у нас по городу какой-нибудь штраф за кормление бродячих животных?

Нет, а надо бы. В моем раене одна "добродушная" женщина прикормила стаю, ругались с ней - бесполезно. Так собаки теперь орут с утра до ночи, облаивают машины и велосипедистов, теперь боимся травильщиков(

Опубліковано

Сегодня ехал по Кравчука, налетела стая собак...

Обычно там гаркнешь на них, или направишься в их сторону, то отскакивают сразу.

Но сегодня не тут то было. Четверо налетело с обеих сторон, и начали прижимать. Одна укусила за ногу, но на счастье не прокусила. Я на эмоциях отстегнулся от педалей и ввалил эту собаку. По другому им вообще ни как не доходит.

И за 5 мин до этого, проезжая у Там-тама наблюдал картину, как еще одна бросилась за Пассатом. Они обогнали машину на светофоре, и стали перед ней. Водитель сигналил, подгазовывал, но они лаяли и стояли как вкопанные, пока тот не вышел с машины...

Опубліковано

Сегодня ехал по Кравчука, налетела стая собак...

Обычно там гаркнешь на них, или направишься в их сторону, то отскакивают сразу.

Но сегодня не тут то было. Четверо налетело с обеих сторон, и начали прижимать. Одна укусила за ногу, но на счастье не прокусила. Я на эмоциях отстегнулся от педалей и ввалил эту собаку. По другому им вообще ни как не доходит.

И за 5 мин до этого, проезжая у Там-тама наблюдал картину, как еще одна бросилась за Пассатом. Они обогнали машину на светофоре, и стали перед ней. Водитель сигналил, подгазовывал, но они лаяли и стояли как вкопанные, пока тот не вышел с машины...

Да-да, на Кравчука

Опубліковано

Ранок, біля "Салюта" на Дпз.

Люді і собакі ^_^3af54fbdade0.jpg

І ще раз це фото доказує, що люди і собаки можуть існувати разом і один одному не заважати. А а в kotzar просто якийсь комплекс відносно собак ( напевне в дитинстві покусала собака ( не факт що бродяча ) і тепер він боїться і злий на всіх собак світу. А собаки його "добродушність" відчувають і завжди та різними способами стараються відігнати людину, яка як вони думають може зробити їм щось погане. Я так само ходжу по місту, буває проходжу поблизу собак ( які сплять чи просто пробігають повз), но мене чомусь не трогають. А kotzar на мою думку потрібна більше допомога психологічна ( потрібно жити на позитиві і позбутись комплексів), бо все йому щось не так, то собаки, то алкаші і бомжі. Це особисто моя думка.

Я теж люблю собак і дома тримаю ... але я б хотів почути твою гуманну промому після того як зграя безпритульних собак перелякає, або не дай бог покусає твою дитину ?! З бродячими собаками в місті ситуація жахлива ! Я біля "променя" від дитини одного разу відганяв такого лахматого білого пса, та йшла вранці в 9 школу і аж вхлипалась !

Це гуманісти вашу мать нормально ? Або та тічка що по Кравчука зараз бігає ...теж нормально ?

Якщо ви такі гуманні - зберіться грошима і виловіть тих собак, візьміть до дому чи ще будь куди ... але не залишайте ж їх бідних страждати ... і кидатись на людей.

Я за будь-які міри, але для наведення порядку і контролю над безпритульними тваринами.

Нажаль в бюджеті грошей на людей не вистачає не те що на собак ...

Опубліковано

Тобі ще не набридло самим з собою говорити?

c "алкашами" разобраться не получилось :(

переключился на беззащитных :(

Мне хоть что-то не безразлично в этом городе, как некоторым...всё по барабану, лишь бы его не трогали. А то что других людей блохастые шавки грызут, то ничего... С алкашами , между прочим, временно проблема была решена. Не знаю как сейчас будет, но несколько месяцев было тихо. И тему про собак, если вы обратили внимание, не я начал, а просто оживил её.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

http://vip.volyn.ua/news/luchani-stverdzhuyut-shcho-tvarini-u-kp-laska-po-dayut-odne-odnogo?

До градоначальника звернулись стурбовані жителі міста Луцьк, котрі проживають поблизу собачого притулку. Вони дорікали, що не виконано обіцянки річної давнини, а саме не ліквідовано притулок для собак.

Крім того, люди зауважили, що їхні оселі розташовані на відстані десяти метрів від КП «Ласка». Як наслідок - лучани потерпають від постійного гавкоту собак, жахливих запахів від тварин і їхніх могильників. Проте найбільше жителі стурбовані власною безпекою, адже собаки - брудні, агресивні та завжди голодні. Мовляв, людям страшно вийти на зупинку, бо там на них чатує зграя собак, інколи навіть до 50 тварин. «Ми виїхати з дому не можемо», - зауважила одна з жінок, присутніх на прийомі. Інша лучанка додала, що специфічні запахи, які поширюються від собачатника, дають змогу стверджувати, що тварин там просто спалюють. «Ми живемо біля крематорію. Чи норма це - мешкати на відстані десяти метрів від собачого притулку?» - обурювалися громадяни.

Окрім того, присутні на прийомі лучани зауважили, що вже є перші жертви агресивних тварин. Це – діти. «Собаки там голодні. Одного разу я бачила, як дві собаки розірвали третю та з’їли її. Самі ж працівники підприємства з притулку виносять величезні кульки з м’ясом», - повідомила одна з так званих сусідок притулку, яка, крім того, зробила припущення, що то були власне собачі харчі.

Стурбовані подібними інцидентами лучани не знайшли іншого виходу, як звернутись до міського голови, аби той вжив потрібних заходів.

До слова, ще одна лучанка, котра звернулась до Романюка з проханням впорядкувати територію поблизу її садиби (жителі вулиці скидають сміття, яке потім забирають комунальники, поряд із її будинком), теж висловила своє занепокоєння станом справ на КП «Ласка», зокрема діяльністю її директора Богдани Новарчук. Жінка розповіла, що її знайома трудиться на цьому підприємстві та неодноразово зізнається, що там працюють лише п’яниці, а умови утримання собак просто жахливі. «Якщо такий заклад вже є, то нехай працює нормально», - додала лучанка.

Микола Романюк уважно вислухав людей і зобов’язався спробувати вирішити цю проблему.

Опубліковано

я уж не знаю, как там идут дела у Даны, но несколько раз видел собак с биркой в ухе, значит как-то идут. впрочем, на количество собак, их размеры и агрессивность это влияет чуть менее, чем никак. блоховозок стало больше, чем в прошлом году, а в сравнении с пяти- семилетним прошлым и подавно. в агрессивной среде выживают сильнейшие и это хорошо заметно по нескольким собакам размером с телёнка практически возле каждой остановки, магазина, супермаркета, мусорки. например, возле Варшавки и старого рынка вечером проехать байком вообще нереально, эти суки уже не "играются", а реально прыгают зубами на колёса и ботинки. кстати, осмелели до того, что заходят днём в открытые подъезды.

примечательно, что помешательство отдельных граждан доходит до того, что они этих блоховозов подкармливают, делая, по их словам, доброе дело всем вопреки. наверняка потомки тех, кто добровольно гитлеровцам "млеко-яйки" носил.

реальный вред :

1. агрессия

2. антисанитария

3. паразиты

реальный метод борьбы, кроме винтовки и ядов – перестать их кормить и давать убежище. то есть научиться контролировать свои отходы, даже выбрасывая свой мусор, убедиться чтобы бак был закрыт. заблокировать потенциальные собачьи "лёжки" в подвалах, подъездах и подобных местах. встречая полоумных, подкармливающих собак, показывать фото покусанных детей, максимально стараться донести до них вред бродячих собак. работая на любом предприятии связанном с пищепромом, от ларька с хотдогами до супермаркета, добиться грамотной утилизации отходов, чтобы они были недоступны для собак.

я уверен, что 1-2 крепких зимы и бОльшая часть перемрёт как мухи, так как популяция контролируется наличием пищи и крова. если в городе, на базаре, у магазинов, в вашем дворе им будет нечего жрать и негде спать, они оттуда сами уйдут.

Опубліковано

Можна потравити, так сказать, взяти ініціативу в свої руки. Але не хочеться гріх на душу брати, бо важко вмирають...

Біля свого будинку проблему вирішив просто - з допомогою пневмовінтовки. Побачив свору - всадив пулю в бік. Получивши такого прочухана, обходять стороною "опасне" місце))

По Молоді бігає свора, кидається на машини. Їхав машиною, хотів одну задавити біля зупинки, але увернулась.

Минулого року їхав по роботі на веліку - накинулась свора і прокусила ногу. Пару днів після того возив з собою здорове сверло від перфоратора. Можна було б взяти мачете і зарубати одну, другу, як козу бабці, але це візг, кров, перелякані прохожі))) Ото б була потіха!! В мєнтовку можуть здати і сюжет на 1+1 збацати.

Опубліковано

Navigator, вокруг этой ситуации происходит обычная подмена понятий :

агрессивная собака в пару десятков кило весом, развивающая высокую скорость, с клыками и когтями – беззащитная,

но взрослый или ребёнок уживающийся со сворой в своём дворе или по дороге домой, видимо, защищенный.

застреленная на месте или отловленная и после усыплённая, а не отпущенная дальше гулять с брошью в ухе, тварь – негуманно,

зато покусанные дети, прокушенные лодыжки, реальная опасность смертельного заболевания – эталон гуманизма.

Опубліковано

Можна потравити, так сказать, взяти ініціативу в свої руки. Але не хочеться гріх на душу брати, бо важко вмирають...

Біля свого будинку проблему вирішив просто - з допомогою пневмовінтовки. Побачив свору - всадив пулю в бік. Получивши такого прочухана, обходять стороною "опасне" місце))

По Молоді бігає свора, кидається на машини. Їхав машиною, хотів одну задавити біля зупинки, але увернулась.

Минулого року їхав по роботі на веліку - накинулась свора і прокусила ногу. Пару днів після того возив з собою здорове сверло від перфоратора. Можна було б взяти мачете і зарубати одну, другу, як козу бабці, але це візг, кров, перелякані прохожі))) Ото б була потіха!! В мєнтовку можуть здати і сюжет на 1+1 збацати.

Да не будьте такими злыми. Зачем убивать-травить?

Опубліковано

Дуже конструктивно.

От мене, зокрема, дуже цікавить, коли Вас оточить зграя олоблених собак, як ви будете діяти? Невжеж сюсюкатись і на-на-катись, з ними?

Дайте відровідь, за всіх гуманістів.

Опубліковано

очередной пиздёж и заказуха от ВолыньНьюса..... печально :(

що їхні оселі розташовані на відстані десяти метрів від КП «Ласка»

а там случанойно не пром зона? как так оказалось что там люди живут ?

Самі ж працівники підприємства з притулку виносять величезні кульки з м’ясом

инетересно, что ж там за мясо такое..

наверное все думают что в приют привозят исключительно свежайшую вырезку ?

когда то мясо кости варятся - запах не очень :(

и как эта дура узнала что там мясо? на пакете было написано?

що її знайома трудиться на цьому підприємстві та неодноразово зізнається, що там працюють лише п’яниці,

ужас :(,

у знакомой ФИО есть?

знакомая тоже пьяница?

да приют не "банк", работа там тяжелая и платят минималку (как я писал раньше та нем "банк" :( ) - людей с 2мя высшими образованиями трудно чем-то прилечь чем-то окромя альтруизма :(

а умови утримання собак просто жахливі

условия оставляют желать лучшего :(

но уж лучше так чем быть мишенями для стрельбы

Опубліковано

Печально то, что внимание не обращается на адрес сайта в ссылке ;)

Да, я и не сомневался, что намного гуманнее продлевать агонию, чем облегчить страдания :)

Опубліковано

Коли мені ногу прокусили, було стрьомно. Хто його знає, що в неї там в слюні, медкомісію ж вони не проходять. А покусали на Молоді. Поки я поставив між собою і сворою велік, ззаді через дорогу підскочило ще двоє і цапнули. Вони декілька днів там наганяли страх на людей. А потім побачив біля мусорки труп - значить хтось траванув.

Раз на Лесі Українки їду, спереді і ззаді сідушки, двоє дітей. Підскочила свора, я ноги задираю, діти задирають, добре що прохожі відігнали. Сам би я з ними справився, а з дітьми маневреності ніякої, відчував себе повністю безпомічним.

На Соборності в одному підвалі жила свора, яка полювала на котів. Я сам бачив там 7 котячих голів, все остальне з"їдали.

А проблему можна б було вирішити просто - воля керівників міста, пару "бійців" з широкими повноваженнями. Але ж не дадуть гуманісти, будисти і різні святі люди.

Опубліковано

Печально то, что внимание не обращается на адрес сайта в ссылке ;)

Да, я и не сомневался, что намного гуманнее продлевать агонию, чем облегчить страдания :)

облегчить страдания из пневматики? я о посте 1477

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...