Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні був свідком.

Їхав зранечку на пари, а внас на 40 на зупинці біля пошти *проживають* бездомні собаки.і є серед них одна біла середній розмірів дворняга.так от:зранку на зупинці ясне діла купа людей всі кудись їдуть.і собаки собі шасті\ають між ногами.

на зупинку приходить маленька дівчинка, років 7-9, видно в школу їхала.і оця біла собака різко підривається і починає злісно гавкати на бідну дівчинку, вона в сльози і не знає куди дітись.завели її в магазин поки собаку не відігнали.

завжди виступав на захист бездомних тварин, але плбачивши це на свої очі починаю сумніватися. бо знаю що не всі бездомні пси кусаються а просто потребують людського тепла, але чиєсь здоров'я важливіше за цих собак.

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

але чиєсь здоров'я важливіше за цих собак.

Паддєрживаю. Здоровя людини завжди має буть на першому місці в порівнянні з тваринами, будь-якими.

Реально, пора то всьо чотириноге вже попристрілювати на**єн (тут має бути праведний гнєв), а власників собак зобовязати ставити їх на облік і щокварталу відмічатись разом із "улюбденцем" в відповідному органі.

Таке є? Документи на сабак?

Опубліковано

Я думаю, що це зробили спеціально. Можливо батько, брат покусаної дитини. І з такими зграями псів як у Луцьку - це може і в нас повторитись:(

отмазка не принята. еще одно подобное бездумное сообщение - будет ридонли на неделю.

ищем на гуглояндексрамблере фразу "издевался над собакой". аналогично, ищем фразу "покусала собака". в результате миллионы ссылок. не вижу смысла размещать их здесь

Опубліковано

не хотел создавать новую тему, напишу сюда,

20-го числа утром стою на остановке на 33-м возле ИмексБанка, курю, жду 23-ю маршрутку, мимо проходит бабуля лет етак 50-60 с пакетом в руке, протопав от остановки метров етак 30 останавливается заметив что-то в снегу,

огляделась по сторонам, нагибает и достает из-под снега окоченевшего щенка, а может и не щенка, судя по тому что в первый пакет он как-бы не влез, видать помешало его содержимое, в итоге бабка достала еще моток пакетов из кармана и бросила их на снег, выбрав самый подходящий для новой находки пакет сунула пса в него, остальные пакеты собрала обратно в карман, ухватила 2 пакета то ли в одну то ли в обе руки перешла дорогу и направилась в спальный район, то-есть в двора через дорогу от Княжего Двора,

надеюсь хоронить на Сапалаевку пошла, т.к. проследовать за ней не было времени

Опубліковано

так ніхто і не відкликнувся з любителів собак... прийдіть, заберіть трійко! а то дали заявку в міську раду на гицлів, чекаємо, може приїдуть.

Опубліковано

Даааа. зраділа, як Пані sashulya поцікавилася адресою де песики тусуються...

початок цитати: sashulya сказал:

Я Вас разочарую, делайте, что Вам позволяет совесть. Дискутировать с Вами тем более не собираюсь.... Гицелям в судовом порядке запрещено выезжать на вызовы и убивать животных. Адресом интересовалась в других целях..........

кінець цитати:

Напевно будуть плакати розвішувати? чи інших підкинуть, де троє живуть, там і інші помістяться? а може погрожуватимуть? - а в мене діти маленькі...

ой ні, напевно прослідкує панянка, чи випадково гицлі на виклик не поїдуть?

Опубліковано

Даааа. зраділа, як Пані sashulya поцікавилася адресою де песики тусуються...

початок цитати: sashulya сказал:

Я Вас разочарую, делайте, что Вам позволяет совесть. Дискутировать с Вами тем более не собираюсь.... Гицелям в судовом порядке запрещено выезжать на вызовы и убивать животных. Адресом интересовалась в других целях..........

кінець цитати:

Напевно будуть плакати розвішувати? чи інших підкинуть, де троє живуть, там і інші помістяться? а може погрожуватимуть? - а в мене діти маленькі...

ой ні, напевно прослідкує панянка, чи випадково гицлі на виклик не поїдуть?

Это Вас меньше всего должно волновать.....

Опубліковано

ЕС никогда не даст денег на убийство.

Крупнейшие зоозащитные организации мира, «Общество защиты животных Соединённых Штатов» (HSUS) и «Люди за этичное отношение к животным» (PETA) считают, что усыпить животное более гуманно, так как согласно их позиции, оставить животное обитать на улице — то же самое, что бросить на произвол судьбы и обречь на раннюю и жестокую смерть. Стоит отметить, что PETA старается рекомендовать наиболее гуманные методы усыпления.

http://ru.wikipedia....Бродячие_собаки

ЄС не дасть, а США виходить - живодери? От гади, а ще рахуються найрозвиненішою країною світу...

цікаво... А до бомжів така логіка підходить? Чи до інвалідів? Чи до самотніх старих людей? Вони ж також "брошенные на произвол судьбы", то може їх гуманніше було б усипляти? А? Все частіше словом "гуманність" люди прикривають своє "гівно" у голові

Опубліковано

Моє гівно цілком гуманне відносно іншого гівна :D, а ваше ?

Заімел нездорову звичку від свого пса - гнать всіх чужих псов з двора.

Опубліковано

Напишіть будь ласка сюди, або в приватні повідомлення номер телефону служби, куди можна звернутись

На Стрілецькій кожен ранок дурдом твориться

Опубліковано

Згідна робити місячні внески, щоб позбутися всієї нечисті на наших вулицях.

1580 - вічливо запишуть заявку...

"любітєлі" тілько почешуть язики...

дій нема ні від тих, ні від інших!

Хочу в Європу, де бродячих псів та котів виведено спочатку негуманно, а підтримують відсутність вже гуманно! (якщо не брати до уваги Грецію та Кіпр, де коти на вулицях, то частина нації...)

Опубліковано

Згідна робити місячні внески, щоб позбутися всієї нечисті на наших вулицях.

1580 - вічливо запишуть заявку...

"любітєлі" тілько почешуть язики...

дій нема ні від тих, ні від інших!

Хочу в Європу, де бродячих псів та котів виведено спочатку негуманно, а підтримують відсутність вже гуманно! (якщо не брати до уваги Грецію та Кіпр, де коти на вулицях, то частина нації...)

Так в том то и дело, что выводили гуманно!!!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

У Луцьку влада обіцяє новий притулок для собак

У Луцьку невдовзі з’явиться притулок для безпритульних собак – кошти на нього дадуть європейські донори.

Про це під час «оперативки» в мерії 11 січня розповів луцький міський голова Микола Романюк.

Очільник Луцька розповів, що міська рада виграла європейський грант на зведення собачого притулку. Тепер, зазначив він, треба зайнятись підготовкою проектно-кошторисної документації, аби якомога швидше зняти проблему з бездомними тваринами.

Нині чотирилапим «безхатченкам» міська влада має намір допомогти за власний кошт. До осені планують відремонтувати притулок для тварин у селі Промінь під Луцьком.

«Це не будуть сучасні європейські умови утримання собак. Але там буде тепло, годуватимуть, стерилізуватимуть…», – розповів Романюк про притулок у Промені.

Як повідомив начальник міськвідділу УМВС України у Волинській області Роман Крохмаль, лучани не припиняють скаржитись на бездомних тварин, які нападають на перехожих.

«Є звернення від людей про укуси, напади. Особливо багато їх розвелось у районі Північного ринку. Ми не в силі з цим справитись», – зазначив він.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Від укусів бродячих собак минулоріч в Луцьку постраждало кілька сотень людей, більше сотні з них зробили щеплення проти сказу.

Про це під час засідання луцького міськвиконкому в середу, 3 лютого, повідомив головний санітарний лікар Луцька і Луцького району Іван Ульчак.

За словами лікаря, луцька санстанція у 2010 році зафіксувала 660 осіб, яких покусали бездомні собаки. Аби убезпечити постраждалих від сказу, 118 особам зробили щеплення.

«Проблема бродячих собак сьогодні не вирішена. І кожен може постраждати від невиліковної хвороби. Я розумію, всім шкода собачок, але ж так далі не можна», – висловився Ульчак.

Опубліковано

Я проїхав тільки 74 км на свому новому велику, а вже прийшлося тричі від зграї бродячих собак втікати..."еле колёса унёс"...

Опубліковано

Я проїхав тільки 74 км на свому новому велику, а вже прийшлося тричі від зграї бродячих собак втікати..."еле колёса унёс"...

Стимул научится быстро ездитьrolleyes.gif

Опубліковано

Після декількох укусів з'явиться ще й стимул возити з собою пару сосисок, заряжених коктелем "ізоніазід + метоклопрамід" і на ходу "підгодовувати" особливо активних собачок.

Опубліковано

Скорее стимул воспринимать защитников как некое абстрактное образование, которое вроде как есть, но толку с него - только поговорить ;)

Опубліковано

Скорее стимул воспринимать защитников как некое абстрактное образование, которое вроде как есть, но толку с него - только поговорить ;)

А какого толку вы хотите?

Опубліковано

sashulya, вкратце, решить проблему блоховозов любыми средствами. загнать их в то нечто, откуда они взялись десяток лет назад. сможете? swink3hth.gif

Опубліковано

sashulya, вкратце, решить проблему блоховозов любыми средствами. загнать их в то нечто, откуда они взялись десяток лет назад. сможете? swink3hth.gif

Общественная организация не является ни исполнительным, ни контролирующим органом. Мы группа людей, которая видит свое решение проблемы и делает для этого все возможное. Кстати, нашим мэром была принята программа стерилизации и он обязался строить приют.

Проблема эта не в самих собаках даже, а в людях, их сознании.

Припустим, в каждом дворе есть собаки, неужели так сложно скинутся жителям дома на их стерилизацию и вакцинацию. Я так сделала еще 2 года назад у себя, и до сегодняшнего дня проблем с собаками просто нет. я согласна, есть и агрессивные собаки, для таковых должен быть создан приют.

ИМХО пока не будут приняты законы о разведении, содержании животных, наши города будут переполнены животными. И отстрелы не помогут в любом случае.

Опубліковано

Я бы с большим удовольствием скинулся на отстрел. Или, что более гуманно, на вырывание зубов ;)

Как вариант - ищите в каждом дворе с собаками сердобольную вменяемую бабульку, нагружайте её, пусть собирает денежку, стерилизует и сдаёт вам отчёт. Тогда будет на кого переводить стрелки ;) Да и вам легче будет, финансовая нагрузка уменьшится, времени больше будет :)

Опубліковано

І не тільки собак мачіть, катоф тоже. Чуть потепліє, серенади на пів ночі під вікном. І проку с собакі ніякого, сцука по деревам не лазить. Зря я воздушку віддав, зря.

Хотя с собаками нема проблем во дворі, хватає квартірних від "оторву н*х штініну" до "ніякакой, дворовой", "подушок", "підаркофф-пуделькоф". Но з ними разгавор краток. Нос дальше підїзду не покажуть поки я гуляю. А різні зальотні кормящіїся від мусорніка іграють з вогнем, або ж еті @ вивчили графік прогулянок.

Не нада сцать коли бігає [censored] і куча кабелів. Мачіть суку першою і не сцать. Краще бути пакусаним і разорвавшим іпальнік псіне, чим сиклом бистрі ногі. (Рвать пасть і кусать (у людини більший тиск зубами і бактерій побольше ) сабак не рекомендую без підготовки - обезбашених чуваков не стосується).

@ має радар сцикливості у вигляді хваста - орієнтуйтесь по ньому. Радар показує і вашу сикливість також :closedeyes:

Опубліковано

Я бы с большим удовольствием скинулся на отстрел. Или, что более гуманно, на вырывание зубов ;)

Как вариант - ищите в каждом дворе с собаками сердобольную вменяемую бабульку, нагружайте её, пусть собирает денежку, стерилизует и сдаёт вам отчёт. Тогда будет на кого переводить стрелки ;) Да и вам легче будет, финансовая нагрузка уменьшится, времени больше будет :)

Вам самому не смешно? Эти бабульки, только и умеют прикармливать собак вокруг себя и плакать в тряпочку.

Стрелки я не перевожу. Раз принята программа на городском уровне, она должна выполнятся.

Нам тоже как-то оперировать всех подряд животных не резон. Сколько было случаев когда выпущенную собаку после операции на второй день убивали, а это потраченные силы, деньги, к тому же свои кровные. Поэтому и оперуруються собаки в местах , где живут волонтеры в основном или проведена беседа с жителями.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...