Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Какая страна такие и собаки. Почему-то в развитых странах (там бездомные тоже есть, не много, но есть) собаки не злые. Может стоит поменять отношение к ситуации, если нельзя ее изменить......

Финансово стайка людей из ...надцати человек этого потянуть не может. Поэтому и просим власть о помощи.

Які розвинуті країни ви маєте а увазі? Західна Європа не має бродячих собак. Все що загуляло відловлюється. Вони це можуть собі дозволити по причині наявності фінансів!

Хтось вище писав про мисочки для псів в Германії, так то для домашніх псів, яких залишають на вулиці, коли людина пішла в магазин.

Фінансування для боротьби з бродячими собаками можливе через штрафування власників собак, які вигулюють своїх "улуюбленців" без приписаних намордників, на дитячих майданчиках, не прибирають після своїх песиків, коли ті навалять купу... Ось вам і гроші - живі, бери не хочу!

Финансирование ...ну да они могут позволить себе.....и мы могли бы. Если бы тех 250 тыс.грн. выделенных на убийство действительно были перечисленны на борьбу с бездомными животными.....

А нащет владельцев собак...я сама держу 2 собаки и кота, причем плачу за каждое животное по 2 грн в месяц неизвесно куда....... Да это не много. Но таких владельцев животных у нас тысячи, почему до сих пор нет обозначенных мест для выгула????? Впрочем это совсем другая тема.

Я, для себе, на сьогоднішній день бачу, що роботам по зменшенню популяції собак в місті "захисники" не допомагають а лише заважають.

Каким образом?????

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

СКТ це структура на яку поклали певну роботу, яку вони ЗОБОВ'ЯЗАНІ були виконувати. Але громадське об"єднання завадило цій роботі. 

если мне не изменяет мой склероз, есть закон о "гуманном отношении к животным", а травить животных что-бы они в муках умерали 2-3 часа есть негуманно, как мне кажется

а "громадське об"єднання" не "завадило" работе, а указало на прямое нарушение закона

и нарушителям от этого не холодно не жарко

ибо у нас на законы всем пофиг

Опубліковано

а хіба СКТ травило? травили "небайдужі до ситуації", яким набридло чекати поки ситуація розрулиться

СКТ відстрілювали ніби, нє?

Опубліковано
СКТ це структура на яку поклали певну роботу, яку вони ЗОБОВ'ЯЗАНІ були виконувати. Але громадське об"єднання завадило цій роботі. 

Деньги то город, как выделял на отлов так и выделяет, даже розпоряжение дал. И ловят по 3 собаки в неделю....Если бы мерия хотела бы очистить город от псов - она бы это сделала и плевала бы на нас всех.

Вампірич, продовжим дискусію, коли навчишся читати. Тут вже все написано до нас.

А свої ПРОПОЗИЦІЮ втілюй в життя САМ (з прибічниками твоєї ідеї), як це роблять захисники, а не пропонуєш їх тим людям, які твоєї точки зору не поділяють. Якщо грамотно підійдеш до своєї ж пропозиції, то міська влада не зможе зашкодити такій громадській ініціативі і надасть тобі дозвіл перебувати під час рейдів СКТ і контролювати ефективність використання бюджетних коштів. Вперьод! Відпишешся по закінченню.

Опубліковано

а хіба СКТ травило? травили "небайдужі до ситуації", яким набридло чекати поки ситуація розрулиться

СКТ відстрілювали ніби, нє?

Не

Опубліковано

Ок, а які існують гуманні методи умертвління тварин, по закону?

кому на страшно может почитать ЗАКОН УКРАЇНИ Про захист тварин від жорстокого поводження

Опубліковано

Стаття 17. Умертвіння тварин

Умертвіння тварин допускається:

для одержання господарсько корисної продукції;

для припинення страждань тварин, якщо вони не можуть бути

припинені в інший спосіб;

за необхідності умертвіння новонародженого приплоду тварин;

при регулюванні чисельності диких тварин і тварин, що не

утримуються людиною, але перебувають в умовах, повністю або

частково створюваних діяльністю людини;

за необхідності умертвіння окремих тварин, які хворі на сказ

чи на інше особливо небезпечне захворювання або є носіями особливо

небезпечного захворювання;

за необхідності оборони від нападу тварини, якщо життя або

здоров'я людей знаходиться в небезпеці.

При умертвінні тварин мають дотримуватися такі вимоги:

умертвіння проводиться методами, що виключають передсмертні

страждання тварин;

приміщення, де проводиться умертвіння, повинно бути

відокремлене від приміщення, де утримуються інші тварини;

забороняється застосовувати негуманні методи умертвіння

тварин, що призводять до загибелі від задушшя, електричного

струму, больових ін'єкцій, отруєння, курареподібних препаратів,

перегріву, та інші больові методи;

<a name="133" style="text-decoration: none; color: rgb(2, 96, 208); "> переробка тварин дозволяється тільки після їх умертвіння;

умертвіння тварин, що страждають, проводиться негайно, якщо

їх страждання неможливо припинити іншим чином.

------------------------Тобто знищувати получається можна. Але знищувати потрібно "гуманно" (якось дико звучить, да?)виловити, завезти в спеціальну кімнату, там зробити обезболюючу ін"єкцію.. а тоді.. ну щось типу цього.коротше кажучи пів луцька треба ще попутньо засудити за те, що щурів і мишей труять (отруєння ж заборонене)

Опубліковано

Стаття 15. Притулки для тварин

Для утримання безпритульних тварин створюються притулки для

тварин.

Притулки для тварин можуть створюватися органами виконавчої

влади, органами місцевого самоврядування, підприємствами,

установами, організаціями незалежно від форм власності,

громадськими і благодійними організаціями та фізичними особами.

Притулки для тварин проводять свою діяльність за рахунок

коштів їх власників, а також будь-яких інших не заборонених

законом джерел.

Місцеві бюджети можуть передбачати кошти на створення

притулків для тварин та відшкодування витрат притулкам по

утриманню тварин незалежно від форм власності.

Положення про притулок для тварин затверджується центральним

органом виконавчої влади з питань ветеринарної медицини.

Стаття 16. Регулювання чисельності диких тварин і тварин, що

не утримуються людиною, але перебувають в умовах,

повністю або частково створюваних діяльністю

людини

Регулювання чисельності диких тварин і тварин, що не

утримуються людиною, але перебувають в умовах, повністю або

частково створюваних діяльністю людини, здійснюється методами

біостерилізації або біологічно обґрунтованими методами, а в разі

неможливості їх застосування - методами евтаназії.

Опубліковано

Деньги то город, как выделял на отлов так и выделяет, даже розпоряжение дал. И ловят по 3 собаки в неделю....Если бы мерия хотела бы очистить город от псов - она бы это сделала и плевала бы на нас всех.

Вампірич, продовжим дискусію, коли навчишся читати. Тут вже все написано до нас.

А свої ПРОПОЗИЦІЮ втілюй в життя САМ (з прибічниками твоєї ідеї), як це роблять захисники, а не пропонуєш їх тим людям, які твоєї точки зору не поділяють. Якщо грамотно підійдеш до своєї ж пропозиції, то міська влада не зможе зашкодити такій громадській ініціативі і надасть тобі дозвіл перебувати під час рейдів СКТ і контролювати ефективність використання бюджетних коштів. Вперьод! Відпишешся по закінченню.

якшо робити це гуманно то вали Вампірич і онтролюй, а якщо по-скотски то ви й самі справитесь. Ну шкуродьор-шкуродьором - це шоб не обідити.

Опубліковано

а давайте хай захисники собак їздять з СКТ на рейди і контроюють

было так ездили в

5ть просыпатся

а потом еще на работу\учёбу утром

почему отказаись от такой практики - не знаю, наверное не оправдала себя

Взялся за гуж - не говори, что не дюж. Ага? ;)

кто ж не дуж - делаем что можем

Вот и получается, что никуя не получается, зато ваша совесть чиста и насрать на пострадавших и на тех, кто хоть как-то пытается изменить ситуацию.

Опубліковано

а давайте хай захисники собак їздять з СКТ на рейди і контроюють

было так ездили в

5ть просыпатся

а потом еще на работу\учёбу утром

почему отказаись от такой практики - не знаю, наверное не оправдала себя

Взялся за гуж - не говори, что не дюж. Ага? ;)

кто ж не дуж - делаем что можем

Вот и получается, что никуя не получается, зато ваша совесть чиста и насрать на пострадавших и на тех, кто хоть как-то пытается изменить ситуацию.

ну причому тут насрать (як герой однго фільму казам "ну какай же ві ..пой" мова іде не про те щоб все залишити як є. а знайти вихід. Тільки вихід цей в нормальному суспільсті повинен задовільняти і одних і інших. Ну як ві не зрозумієте ну не можна собак (котів,голубів шотам ще...) вішати, палити, травити ,стріляти, - цивілізовані країни знайшли вихід давним -давно. А ми феодальне суспільство на межі віків торочим одне: давай розкидаєм ковбаску з труткою - хай собі ті собаки дохнуть де хочуть і як хочуть.

Опубліковано

ну причому тут насрать (як герой однго фільму казам "ну какай же ві ..пой" мова іде не про те щоб все залишити як є. а знайти вихід. Тільки вихід цей в нормальному суспільсті повинен задовільняти і одних і інших. Ну як ві не зрозумієте ну не можна собак (котів,голубів шотам ще...) вішати, палити, травити ,стріляти, - цивілізовані країни знайшли вихід давним -давно. А ми феодальне суспільство на межі віків торочим одне: давай розкидаєм ковбаску з труткою - хай собі ті собаки дохнуть де хочуть і як хочуть.

Де той вихід? Коли він буде?

Коли безпритульних собак на вулицях стане менше?

Підніміть руку той, хто вірить, що влада виділить кошти на притулок?

Зараз по десятому кругу розпочнеться полеміка, яка замкнеться по вже озвучених 13-ти сторінках типу "ні собачому освенцуму - ми працюємо над питанням - спецкомунтранс казли - в нас нема грошей ... а згодом і часу"

От і поговрили.

Опубліковано

Де той вихід? Коли він буде?

Коли безпритульних собак на вулицях стане менше?

Підніміть руку той, хто вірить, що влада виділить кошти на притулок?

Зараз по десятому кругу розпочнеться полеміка, яка замкнеться по вже озвучених 13-ти сторінках типу "ні собачому освенцуму - ми працюємо над питанням - спецкомунтранс казли - в нас нема грошей ... а згодом і часу"

От і поговрили.

А що конкретного зробив ти, щоб вирішити цю "проблему"?

• Адміністратори
Опубліковано

Я особисто заплатив податки для цього. Я не бачу тут "проблеми", є задача і її треба виконувати.

Вважаю, що інструмант обмеження популяції безздомних тварин вже є, потрібно тільки більш жорсткіше контролювати їх роботу та овоєння мини виділених коштів.

І якраз таки всякі товариства чужими руками хочуть отримати доступ до бюджетних коштів.

Опубліковано

І якраз таки всякі товариства чужими руками хочуть отримати доступ до бюджетних коштів.

о, serega го к нам, у видиш какой там "доступ до бюджетних коштів" из первых рук, так сказать, увидиш....

и потом фсем раскажишь

Опубліковано

Ок, а які існують гуманні методи умертвління тварин, по закону?

дудочка и семь дырочек :smile3:

Друзья,вам не кажется что мы ходим по кругу?

Опубліковано

потрібно тільки більш жорсткіше контролювати їх роботу та овоєння мини виділених коштів.

за це в нас Вампірич відповідає. :D

Опубліковано

А що конкретного зробив ти, щоб вирішити цю "проблему"?

Я не заважаю іншим виконувати їх роботу.

Ти ще запитай в мене, що я зробив аби в мене була гаряча вода чи або що я зробив для зменшення рівня злочинності, чи будь-якої іншої з тисячі проблем нашого міста та країни.

Опубліковано

Я не заважаю іншим виконувати їх роботу.

А, ну-да ну-да - активна життєва позиція. І ти ще будеш писати, що твоїм дітям загрожує небезпека? А ти лише "не заважаєш іншим"... Знаєш, тут коментарі зайві.

Опубліковано

А, ну-да ну-да - активна життєва позиція. І ти ще будеш писати, що твоїм дітям загрожує небезпека? А ти лише "не заважаєш іншим"... Знаєш, тут коментарі зайві.

Якщо я напишу, що витравив зграю собак, що вешталась біля нашого будинку це б тебе заспокоїло? Ти не прийняв би ніякої відповіді, яка відрізняється від твого бачення гуманного погодження з тваринами. Ще розкажи, що ти м'яса не їси, бо воно з тварин і умертвляють їх не гуманно.

Опубліковано

Якщо я напишу, що витравив зграю собак, що вешталась біля нашого будинку це б тебе заспокоїло? Ти не прийняв би ніякої відповіді, яка відрізняється від твого бачення гуманного погодження з тваринами. Ще розкажи, що ти м'яса не їси, бо воно з тварин і умертвляють їх не гуманно.

я вже Вампіричу радив, тепер і тобі пораджу: читайте, перед тим як писати. Де я писав, що необхідність гуманного ставлення до тварин - це моє бачення? Тут легше найти мою писанину про те як краще застосовувати ізоніазид. Про неприйнятність любої відповіді, ти також промахнувся: якби тобі хватило духу самому занятися тим, за що агітуєш, то ти б перемістився з групи "балабол" в групу "небалабол". Тому що поки в групі "небалабол" тільки захисники тварин, не дивлячись на те, що я їхню точку зору поділяю тільки на 50%. Інші 50% за знищення популяції бездомних тварин до безпечного рівня. Тобто, спочатку знищення "надлишку", а потім стерилізація "залишку" для більш довготривалого ефекту і недопуску на пустуючі території собак з навколишніх сіл.

П.С. Да, і ще я писав, що взагалі проблеми не бачу, просто в нас "на одного чихнувшего - десять обосравшихся". Також писали (не я), що минулого року до лікарів звернулося з укусами ~500 чоловік і тільки 20% покусали безпритульні пси. Вас мучить 100 людей, покусаних дворнягами (це в основному шавка хватнула за п'ятку і втекла), а на остальних 400, покусаних бійцівськими, службовими, агресивними, зате домашніми вам пох?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...