Перейти до змісту

Народні гуляння

Gal4on0k

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Допоки зима і снігу багато пропоную організувати народні гуляння з метою покататись на санках. :)

Опубліковано
Мая ЗААА ЗАЗАЗАЗЗАЗАЗАЗААААА!!!

Тока санак нєт....

Мона подвох ;) , або щось підходяще підшукати, ну наприклад старий "тазик", а якщо серйозно, то бачила на днях батько з сином йшов і ніс щось схоже на плоску велику тарілку, що це і де його брати не наю :blush: , може хтось підкаже?

Опубліковано
Вапроц -- коли це все діло мутить?

Може в ці вихідні 23,24 січня 2010 року ,приблизно 10.00-11.00

Опубліковано
бачила на днях батько з сином йшов і ніс щось схоже на плоску велику тарілку, що це і де його брати не наю :blush: , може хтось підкаже?

такие тарелки в прошлом году в Новой линии продавались(где-то 30-40грн). Ещё были более дешёвые (около 20 грн) подсрачницы с ручкой, но на опыте проверено - тарелка намного лучше - зад не сползает

Опубліковано

я також ЗА!

правда після минулого разу у мене ще довго попа була синюшно-жовтого відтінку.

але цього разу в кульочок паралону, його під попу і впіірьооод )))

Опубліковано
Мая ЗААА ЗАЗАЗАЗЗАЗАЗАЗААААА!!!

Тока санак нєт....

Мона подвох ;) , або щось підходяще підшукати, ну наприклад старий "тазик", а якщо серйозно, то бачила на днях батько з сином йшов і ніс щось схоже на плоску велику тарілку, що це і де його брати не наю :blush: , може хтось підкаже?

бачив носились з підсрачником з ручкою в Фуршеті, що в Глобусі. оскільки девайс був з біркою, то думаю, що куплявся саме там

Опубліковано

гірка в Крупі, каталися на санках і пластикових мішках наповнених соломою, покатались на славу

post-4223-1264011075.jpgpost-4223-1264011094.jpgpost-4223-1264011114.jpgpost-4223-1264011133.jpg

Опубліковано

Ха, в мене є така підсрачня з ручкою. Колись на днюху подарували. І санки є. Озвучте місце/час.

Пропоную горки біля каскаду на глушець. Там їх штук 5-6 різної довжини і складності.

Опубліковано

колись ми катались на квадратних гумових "поліках" з "Жигулів". Слизькі, зараза, швидкість з гірки розвивають шалену, куди там санкам. Правда зад після них болить трохи, кожен же ж горбик на такому поліку відчуваєш :)

Опубліковано

Кажуть, в Лище є шикарні горки. Там і початківцям-лижникам/сноубордистам є де практикуватись перед поїздкою в Буковель :)

Опубліковано
дабы не по-отмораживать себе конечности

та ладно, потепліше вдягнулись і вперед!

бо як почне все це розтавати, то наші санки накриються...

Опубліковано

Ещё рекомендую, если у кого есть, баннер рекламный. Скорость набирает приличную и народу можно на него усадить много. Мы ездили на баннере 2 на 3 метра - клёвая штука.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...