Перейти до змісту

Вибори Мера

P0HIH

Вони усі хочуть стати мером Луцька  

178 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 79
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Знаю, чо багато кому наш меѓ малосимпатичний, але проголосую за нього по 2-м причинам:

1. дороги. Не Німечина звичайно, але стільки жоден градоначальник не зробив.

Та да! Розпродати скільки землі і нерухомості в місті і не зробити пару метрів доріг? Оце досягнення! Перестали подавати заявки на аукціони і купувати і все, *опа. Невідомо чи бюджетники з/п отримають... За проїзд в маршрутках по 2 грн. вгадайте кому дякувати. Ну, і чотири трупи, шось всі якось швидко забули...

Опубліковано

Підтримую цитату вище що список кандидатів ніякий, точно як і в президенти :(

А якщо відхилитись від списків, кого більшість лучан знає як заслужену людину луцька? Я таких незнаю наприклад.

Опубліковано

Мер має бути за 40, бажано господарник а не бізнесмен, бажано з досвідом у будівельній, дорожній, або житлово-комунальній сфері, з великими зв'язками (професійними) але головне - повинен мати тверді моральні принципи - принаймні хоч щоб мерія не перетворилась в "богадєльню голубых воришек" (с) Ильф-Петров.

Якщо він при цьому корінний лучанин, знає і любить місто - взагалі чудово :)

Опубліковано
Мер має бути за 40, бажано господарник а не бізнесмен, бажано з досвідом у будівельній, дорожній, або житлово-комунальній сфері, з великими зв'язками (професійними) але головне - повинен мати тверді моральні принципи - принаймні хоч щоб мерія не перетворилась в "богадєльню голубых воришек" (с) Ильф-Петров.

Щось початок думки не зістикується з моральними принципами.

Опубліковано
хто такий Олександр Чижик?

http://lutsk2010.org.ua/2009/12/18/%d1%81%...0-%d0%b1%d1%96/

звідки взявся той список? більшості з них не довірив би навіть вулиці підмітати...

Список формувався за рахунок інформації у волинських змі (газети, www, телебачення і т.д.) він однозначно буде змінюватись по ходу пєси.

Але поки що так. :D

Опубліковано

Володимир Нікітюк ? - Якщо маєте на увазі депутата міськради, то правильно Никитюк!!!

Нікітюк Микола - депутат міськради від лівих, правозахисник!

Опубліковано

В посиланні STRIKER на Мельника, є ще дві статті, де один гарний коментарій

ЛУцький

15:39 | 24.11.2009

Цитувати

...- Створи команду , хоча б радників- з комуналки, будівництва та архітектури, дорожника,Фінансів, краще з КРУківсьським досвідом.

Далі ці люди роблять аналіз, а ти пищеш системну програму на його базі.

Ось цю пограму і крути у блозі. Системну, зрозумілу.

Тоді з"явиться шанс.

А так - знову поїмо пельменів під драм теаром і ПШИК,,,,,

І ще одна порада - не реагуй на критику так агресивно! Якщо увійдеш у владу, або навіть наблизишся до неї , розглядати тебе будуть під мікроскопом і гадостей напишуть - ююю.! Море.

Сприймай критику як пораду, особливо дружню. Удачі.

Але чомусь жоден кандидат у мери не хоче цього зробити, а нормальна програма з конкретними діями і нормальна її реклама дала б голоси.

Опубліковано
Але чомусь жоден кандидат у мери не хоче цього зробити, а нормальна програма з конкретними діями і нормальна її реклама дала б голоси.

Тому що реалізація програми впирається в бюджет, а "програми писати" - не мішки совати ;)

Опубліковано

http://vip.volyn.ua/news/posada-mera-ne-st...-okremikh-gasel

"За словами Богдана Шиби, за чотири роки він намагався показати усім, що посада міського голови – не статусна. «Тут не треба хвалитися становищем своїм, це посада дуже робоча», – додав він."

Вона пГацює. ;)

Опубліковано
Вона пГацює. ;)

Ронін, твої дані  застарілі. Давно :)

дякую шо просвітив! ти не повіриш я в курсі.

перечитай ще раз може зрозумієш шо я хтів сказати. ;)

Опубліковано
перечитай ще раз може зрозумієш шо я хтів сказати.  ;)

Читав. Ще хтось крім мене  зрозумів/не зрозумів  цю "шутку юмора"?

Опубліковано

Дороги зробив, таке відчуття що тут всі їздять на автомобілях власних, і для них головне дороги. А те що маршрути "жирні" їздять так сяк, 15 маршрут приходить чекати довго, й виїхати з львівської в 23,00 практично не реально вже. Від ЦУМА на 33 в 00,00 вже точно не виїдеш, раніше можна було без проблем.

Понакупляли "коробок з олівцями" - це такі маршрутки, де всі як навалятья їдуть як олівці в коробці, ні тобі не вийти, ні тобі зайти.

Йдем далі, проблеми з опаленням на 33-40КВ. Чому тільки освітляється цетр і то "так сяк", чому фантан і досі там, як хтось тут сказав нема чому ще "старий ринок" не переїхав туди куди слідує йому переїхати, а то в старому місті, "гадюшнік" - іншими словами не скажу, або вже облагородіть його або зносьте.

Маршрутка по 2 грн., в той час коли ціни на пальне впалти, й "відмазка" запчастини дорогі й так далі, їздити треба нормально, а не як шумахери по перед одного рулять, тільки встигай триматись міцно за поручні.

Дороги й так будуть робити бо 1012 вже практично "на носі", так що думаю це не заслуга напевно мера, і запитання, на Вишкові що така навала транспорту, що там так інтенсивно дорогу роблять, чи то може стратегічна дорога в центр міста - "просвітіть" мене будь ласка.

Чому фірми перестали прибирати своє подвір'я, за що колись колишній мер "щимив" і правильно робив, місто має бути охайним і чистим, чому сніг ніхто не прибирає, чи то знову "здивовані" що Зимою настала Зима, і може бути холодно, й сніг може випасти.

Чому в крані вода "ледь-ледь" тепла, приходить по пів години зливати щоб пішов кип'яток.

Міст через ЖД і нині там, і толку нема.

Взагалі був би я мером, зробив би сайт, де в режимі онлайн кожен лучанин мігби подивитись куди йдуть реально кошти, які фірми підрядники й так далі, щоб люди могли оцінювати фірму самі, погано прибрали сміття, на тобі мінус і так далі. Тоді видно буде реальна картина в місті що не так, і що треба зробити, або змінити.

І взагалі МЕРОМ МАЄ БУТИ ЛУЧАНИН, ЯКИЙ ПРОЖИВ ДІЙСНО В МІСТІ ЛУЦЬКУ НЕ МЕНШЕ 5 РОКІВ, тоді він точно буде знати що в місті не так, і чого не хватає, і як це все вирішити.

І навіщо бізнесмени "лізуть" у мери??? Допомогти людям???

Може якщо вже є гроші, то нехай побудуть наприклад лікарню, чи куплять якесь дійсно потрібне обладнання в лікарню якусь, або нехай побудують котельню по сучасним технологіям.

А цей цирк з пандусами, інваліду на візку треба бути каскадером щоб заїхати на деякі з них, але для галочки вони є.

Навіть зоопарк могли б облагородити, а то стидно, і не треба казати що потрібні гроші, було б бажання директора і мерії довести його до пуття. А то в лисиці клітка як для хом’ячка, а в хом’яків клітка як для ведмедя – я утрирую але так і є.

Хоча всім не вгодиш, це точно!!! В кожного своя думка, яка має право на життя.

Опубліковано

MACCEN - не подобаються гори сміття - є в мерії класний телефончик - 1580. Десь пів-року тому комунальники 2 неділі не приїжджали сміттєвозом, звісно біля контейнерів утворилось міні-звалище. Коли нарешті "мусорка" приїхала, то та алкашня, яка на них працює "забила болт" попідбирати ті ящики і пакети, що люди ставили, бо в контейнери вже не вміщалося.

У гніві праведному подзвонив туди, ще в ЖЕК, сказав їм пару магічних слів, і... (о чудо) приїхав бортовий Камаз (!) і купа прибиральників. "Вичесали" практично мені весь двір :0003:

Відносно інших скарг, є закон про звернення громадян, згідно якого в місячний термін мають тобі відписати, чого так і чого не можна. Імхо якщо в такий спосіб довго DDOSити наші органи - на місцевому телебаченні має з'явитись "говоряща голова" і дати пояснення (щоб оргвідділ на вухах не стояв, відписуючись :0032: ).

Опубліковано

Ну да, йож (мер) птіца гордая, поки не пнеш (не подзвониш 1580) не полетить. Тільки нах такий мер, шоб в кожну окрему купу гівна сміття треба ткнути носом, інакше ніхто не прибере?

Опубліковано

MACCEN - усе так і є, дійсно, як ти пишеш. Але питання стоїть альтернативи...

Яка ситуація в інших містах, обласних центрах?

Якщо хтось вважає, що Кривицький буде чи був кращим, то наведіть пліз аргументи. Я особисто сумніваюся.

Шиба попри все, хто б про нього що не говорив, є в більшій мірі патріот ніж комсомольці Кривицький, Романюк, Клімчук і т.д.

Ці всі люди, якщо форумчани не в курсі, є колишні заядні комуністи. Людей, які були в КП взагалі не можна допускати до державної служби. Проблема наша у тому, що при владі у нас колишні комуняки. І поки не помре останній, нічо в цій державі на краще не зміниться.

Опубліковано

http://www.volynnews.com/news/cp/12486/

От ті кляті підприємці , підставляють чиновників , совісті в них нем вони пГацюють , а їх не цінять. :(

2Harddriver "За словами Богдана Шиби, за чотири роки він намагався показати усім, що посада міського голови – не статусна. «Тут не треба хвалитися становищем своїм, це посада дуже робоча», – додав він." Ці гУки НІЦього не бГали.

* за 200$ на 5 років , це ж як треба гроші любить. НЕПОНЯТНО :huh: подумав і пішов пити чай*

Опубліковано

2SunSeth - раныше і такого (1580) не було. А "забивали болт" на свої обов'язки не алкаші на мусорці, а люди з значно вищим статусом.

2P0HIH - признайся чесно, ти гроші любиш? ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...