mrZED Опубліковано 26 Січня, 2010 в 10:13 #201 Опубліковано 26 Січня, 2010 в 10:13 Щодо деяких проблем по зображенню, нарив на Адреналінівському форумі дещо. Відписка Адамінастратора на зауваження: Щодо пошкодження плівки - робимо все можливе щоб замінити плівку. Розмитість зображення - це специфіка зйомки Джеймсом Камероном (як було підмічено вище, зображення фокусується то на одному плані, то іншому) та якість плівки. Проблем з зображенням на Бурундуках не виникає. Це дещо міняй ситуацію (винити тут насамперед потрібно не кінотеатр, а прокатників, які надали неякісну плівку) і з"являються реальні надії, що наступний фільм буде показаний відмінно
Maddie Опубліковано 26 Січня, 2010 в 10:16 #202 Опубліковано 26 Січня, 2010 в 10:16 висловлю і я свої думки.Зображення: як тільки зайшов в зал і зайняв своє місце, то відразу почав відчувати візуальний дискомфорт, так як зображення здавалося дуже розмитим і не сфокусованим на екран. Через 5хв. трохм почали навіть очі боліти. Але з часом привик (або цю проблему оперативно усунули) Боюсь що очі просто звикають...
Karabasbarabas Опубліковано 26 Січня, 2010 в 10:25 #203 Опубліковано 26 Січня, 2010 в 10:25 Щодо деяких проблем по зображенню, нарив на Адреналінівському форумі дещо. Відписка Адамінастратора на зауваження:Щодо пошкодження плівки - робимо все можливе щоб замінити плівку. Розмитість зображення - це специфіка зйомки Джеймсом Камероном (як було підмічено вище, зображення фокусується то на одному плані, то іншому) та якість плівки. Проблем з зображенням на Бурундуках не виникає. Це дещо міняй ситуацію (винити тут насамперед потрібно не кінотеатр, а прокатників, які надали неякісну плівку) і з"являються реальні надії, що наступний фільм буде показаний відмінно по неофіційній інформації плівку покоцали вже тут у нас
DACH Опубліковано 27 Січня, 2010 в 10:41 #204 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 10:41 Щодо деяких проблем по зображенню, нарив на Адреналінівському форумі дещо. Відписка Адамінастратора на зауваження:Щодо пошкодження плівки - робимо все можливе щоб замінити плівку. Розмитість зображення - це специфіка зйомки Джеймсом Камероном (як було підмічено вище, зображення фокусується то на одному плані, то іншому) та якість плівки. Проблем з зображенням на Бурундуках не виникає. Це дещо міняй ситуацію (винити тут насамперед потрібно не кінотеатр, а прокатників, які надали неякісну плівку) і з"являються реальні надії, що наступний фільм буде показаний відмінно по неофіційній інформації плівку покоцали вже тут у нас Не важливо де - важливо, що вже все добре)))) До речі, сьогодні останній день Аватар. Думаю ще вдруге сходити.
PavelS Опубліковано 27 Січня, 2010 в 17:05 #205 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 17:05 Сам кінокомплекс сподобався, є дрібні незручності, але бачив вивіску "вибачте за тимчасові незручності, працюємо", щось в цьому роді. Дивани ззаду в залі то і не дивани, а більші і м"якші крісла, такі як і всі. Був сьогодні на 12:00 на сеансі, то картинка на Аватарі була злегка розмита і бліднувата, ну але це самого фільму стосується.Думаю відвідувачі будуть завжди, все зроблено на доволі хорошому рівні.
ZLOvSmetane Опубліковано 27 Січня, 2010 в 18:30 #206 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 18:30 был тоже в воскресенье в 12,00 ..звук и картинка была хороша, не сказал бы что оч суперски, но хорошо.. нащет обогрева незнаю, но в кофте я сидел спокойно ))
Nataly1992 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 20:47 #207 Опубліковано 27 Січня, 2010 в 20:47 Була сьогодна в ЗD на мультіку "Битва за планету Терра". Якщо казати про сам мультфільм, то не скажу, що дуже сподобався.А якщо говорити про враження взагалі, то сподобалося дуже) Особливо перші два епізоди(це на самому початку, ще до мультика), коли кіт був і коли підпливала черепаха)))
DACH Опубліковано 28 Січня, 2010 в 07:43 #208 Опубліковано 28 Січня, 2010 в 07:43 Була сьогодна в ЗD на мультіку "Битва за планету Терра". Якщо казати про сам мультфільм, то не скажу, що дуже сподобався.А якщо говорити про враження взагалі, то сподобалося дуже) Особливо перші два епізоди(це на самому початку, ще до мультика), коли кіт був і коли підпливала черепаха)))Кіт, це бомба)))) Тільки в кінці розуміешь, що ти - кіт))))
Nataly1992 Опубліковано 28 Січня, 2010 в 18:45 #209 Опубліковано 28 Січня, 2010 в 18:45 Була сьогодна в ЗD на мультіку "Битва за планету Терра". Якщо казати про сам мультфільм, то не скажу, що дуже сподобався.А якщо говорити про враження взагалі, то сподобалося дуже) Особливо перші два епізоди(це на самому початку, ще до мультика), коли кіт був і коли підпливала черепаха)))Кіт, це бомба)))) Тільки в кінці розуміешь, що ти - кіт)))) Да, класно))) Дуже навіть)
DACH Опубліковано 29 Січня, 2010 в 09:32 #210 Опубліковано 29 Січня, 2010 в 09:32 Була сьогодна в ЗD на мультіку "Битва за планету Терра". Якщо казати про сам мультфільм, то не скажу, що дуже сподобався.А якщо говорити про враження взагалі, то сподобалося дуже) Особливо перші два епізоди(це на самому початку, ще до мультика), коли кіт був і коли підпливала черепаха)))Кіт, це бомба)))) Тільки в кінці розуміешь, що ти - кіт)))) Да, класно))) Дуже навіть)А я планую на "Путешествие к центру Земли" у 3Д сходити. Кажуть, суперовий фільм!!! Скоро має бути у Адреналіні!
Nataly1992 Опубліковано 29 Січня, 2010 в 23:39 #211 Опубліковано 29 Січня, 2010 в 23:39 Була сьогодна в ЗD на мультіку "Битва за планету Терра". Якщо казати про сам мультфільм, то не скажу, що дуже сподобався.А якщо говорити про враження взагалі, то сподобалося дуже) Особливо перші два епізоди(це на самому початку, ще до мультика), коли кіт був і коли підпливала черепаха)))Кіт, це бомба)))) Тільки в кінці розуміешь, що ти - кіт)))) Да, класно))) Дуже навіть)А я планую на "Путешествие к центру Земли" у 3Д сходити. Кажуть, суперовий фільм!!! Скоро має бути у Адреналіні!Скоро - це коли?? Аж самій цікаво стало)
DACH Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 07:31 #212 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 07:31 Була сьогодна в ЗD на мультіку "Битва за планету Терра". Якщо казати про сам мультфільм, то не скажу, що дуже сподобався.А якщо говорити про враження взагалі, то сподобалося дуже) Особливо перші два епізоди(це на самому початку, ще до мультика), коли кіт був і коли підпливала черепаха)))Кіт, це бомба)))) Тільки в кінці розуміешь, що ти - кіт)))) Да, класно))) Дуже навіть)А я планую на "Путешествие к центру Земли" у 3Д сходити. Кажуть, суперовий фільм!!! Скоро має бути у Адреналіні!Скоро - це коли?? Аж самій цікаво стало)Сьогодні на 10 перший сеанс!!! Я на вечір планую піти!!!
ursa Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 09:26 #213 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 09:26 А не пора ли уже научиться не оверквотить? Достали.
DACH Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 11:40 #214 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 11:40 А не пора ли уже научиться не оверквотить? Достали.Більше не будемо))))
Nataly1992 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 15:29 #215 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 15:29 Підкажіть, будь ласка, якою маршруткою можна доїхати до Адреналіну?Я не знаю, бо їздили завжди машиною
D@ve Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 16:03 #216 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 16:03 Якщо не помиляюсь, то 12 повинна туди їхати
SunSeth Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 17:36 #217 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 17:36 Підкажіть, будь ласка, якою маршруткою можна доїхати до Адреналіну?29 йде до самого "Адреналіну" і повинна від ЦУМу щогодини їздити їхня безплатна.
Zeuss Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 18:40 #218 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 18:40 А Nataly1992 і DACH я так розумію мають відношення до А.-сіті?Ганяють пустоту і тримають тему зверху гілки. Я помиляюсь?
Nataly1992 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 20:04 #219 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 20:04 А Nataly1992 і DACH я так розумію мають відношення до А.-сіті?Ганяють пустоту і тримають тему зверху гілки. Я помиляюсь?Особисто я ніякого відношення до Адренатіл-Сіті не маю. Просто подобається кінокомплекс АдреналінПідкажіть, будь ласка, якою маршруткою можна доїхати до Адреналіну?29 йде до самого "Адреналіну" і повинна від ЦУМу щогодини їздити їхня безплатна.Дуже вдячна)
hap13 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 20:15 #220 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 20:15 Zeussя маю не пряме відношення до адреналін, але маю, - і що це має значити?про звук писав своє фе, про якість картинки також, коли вона була не добре ще налагоджена.і про супер пупер відчуття як в 3д так і в великому залі писав...Чи Бордівці вже не можуть спитать про маршрут в темі, яка цього питання стосується?якщо я в Луцьку проживаю, то що мені на Борді (НАЙКРАЩОМУ Луцькому і не тільки форумі) не можна писати? піднімати рейтинг тим самим? чи мені на тільки на Молдавських форумах сидіті?
Zeuss Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 20:24 #221 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 20:24 hap13 чого ти так розхвилювався?Почитай гілку. За останніх 10 днів тупо піднімання теми.Про безкоштовну маршрутку вже писали десь на початку теми.А для реклами у нас є спеціальний розділ.
hap13 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 20:35 #222 Опубліковано 4 Лютого, 2010 в 20:35 ніякого хвилювання, хіба хвилююсь коли на картінгу ганаємо з друзями))Адреналін, хай з недоліками (як же без них), супер заклад. ТЕПЕР можу друзів з інших областей до себе на розваги запрошувати. а не тільки до них їздить...Всі люди - брати і сестри, повинні допомагати один одному.))
DACH Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 07:33 #223 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 07:33 Я так розумію, що якщо створено тему, то до неї не можна писати позитивні відгуки, адже це буде реклама і прояв працювання в АС? Тільки критика і все? Тоді більшість коментів треба видалити! Ми обмінюємося власними враженнями від комплексу.
Varvara Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 07:51 #224 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 07:51 Я была там когда они только открылись - корпоративно отдыхали. В пейнтбол побегали хорошо, нас грамотно модерировали ибо большая часть команды была уже подвыпившей. (я не употребляю) Кухня вкуснейшая но ждали мы шашлыков и ребер очень долго. К тому времени многие разошлись. Не знаю специально сделали или случайно но факт имеет место быть. А так - ничего, довольна П.С. в тири стреляла. Маленький выбор оружия, возможно сейчас чтото изменилось, но в том, что такой центр развлечений есть в Луцке - однозначно плюс. Я жить не могу без всяких пострелялок
Nataly1992 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 11:17 #225 Опубліковано 5 Лютого, 2010 в 11:17 Про безкоштовну маршрутку вже писали десь на початку теми.Про безкоштовну маршрутку я знала.Але якщо я прошу написати мені про інші маршрутки, то я не думаю, що це реклама. З дитиною на мультік в 7 вечора якось їхати не зовсім хочеться, а маршрутка починає ходити лише з 5 годин вечора
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.