Перейти до змісту

Неопізнані фото

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ми колись вже обговорювали одну з цих фотографій і зійшлися на думці що на фото таки не Луцьк, але я буквально вчора знайшов ці ж фото з підписами ...

3c740b404e66.jpg

Опубліковано

Та не ясно,буду там їхати і роздивлюсь добре.Може і цей район,але там в глубині знімку якийсь будинок с колонами...

Опубліковано

На аукціоні сказано, що це Луцьк, але зі знаком питання. крім цього написано, що це фото австрійського офіцера.

post-6713-1263406748.jpg

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Два нових фото. Що за вулиця-поки не визначив.

Пане Василь, ці фото під дуже і дуже великим запитанням. Вони продавались на аукціоні напевно рік тому і були підписані Луцьк із знаком питання.

Якщо подивитись зворотню сторону цих фото то стає очевидним що в орігінальному підписі мова йде скоріше про львівський Буськ (Busk) , а підпис Luck зроблений значно пізніше, можливо навіть перед самою продажою

45c14e1ce0b5.jpg

Опубліковано

Доречі продавались не два фото а три, ось вам третє і знавєць культових споруд пан Котик вам зразу скаже що це далеко не Луцьк

7ed169b57b3e.jpg

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Пишуть що це гетто у Луцьку - я особисто сумніваюсь...

Велике прохання не писати у стилі - "а мені здається..."

Якщо є що сказати - підкріплюйте фотофактами !

post-1719-1272364757,37_thumb.jpg

Опубліковано

єврейське гетто (район вул. Караїмської - майдан Ринок) було в луцьку там, де не було таких будинків, як на кадрі справа зверху. крім того, такої довгої і широкої вулиці в районі гетто також не було.

Опубліковано

єврейське гетто (район вул. Караїмської - майдан Ринок) було в луцьку там, де не було таких будинків, як на кадрі справа зверху. крім того, такої довгої і широкої вулиці в районі гетто також не було.

Вотож бо, дурять нашого брата !

• 1 рік потому...
Опубліковано

Можливо повторення. Тоді прошу видалити.

Мені важко сказати, чи дійсно Луцьк на цих фото. Але на третьому точно Любомльська синагога.

Опубліковано

Ще пару світлин Луцька кінця 60-х рр. Тільки де ця будівля в Луцьку? Я вже не пом`ятаю зовсім! Допомогайте земляки!!!

post-2846-0-85384300-1318270993_thumb.jp

post-2846-0-52972400-1318271014_thumb.jp

Опубліковано

А шо ж там за радянських часів було? Бо бачу на фото якийсь мілітарістський плакат на зразок "Слава Советской армії" або "З днем Перемоги"...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...