Перейти до змісту

Промоутери

Yurik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Як ви ставитеся до людей які стоять і втюхують рекламку, особливо нав'язливих рекламщиків дверей. Які прямо в очі лізуть з своїми папірцями. От скажіть хіба це виховано коли я йду вулицеею в одній руці пакет в іншій тримаю телефон і веду розмову, а він мені тиче під ніс свою бумажку з рекламою дверей. Накуя мені в той момент ті двері і як я маю взяти в нього той папірець? Зубами? :angry:

В таких випадках виникає бажання дати по дурній голові (бо якби був розум, то він би знав правила етикету) тому промоутеру. Понабирають селюків і вони тичуть ті бумажки всім

:angry: :angry: :angry:

Опубліковано

Ці товариші з дверми мене також достали. Вже більше року стоять біля Варшавського та Північного ринків. Вже всі двері, що могли, мабуть поставили :)

З іншої сторони, мені їх жалко, не знаю, за що їм платять, за кількість бумажок чи кількість клієнтів, здається роздають бумажки з безвиході.

Опубліковано

виникає таке стійке бажання втулити!! Особливо, коли так зненацька викидає ту криву руку перед обличчям!!

Опубліковано

Буває таке:-) Я уже намагаюсь оминати той участок дороги, що веде до ринку. Або просто мовчки беру бумажку - нерви дорожчі.

Опубліковано

Притримувався вашої точки зору досить тривалий проміжок часу, якби не випадок ...

Змінив роботу і відкривалася нова філія. "Сталічноє" керівництво, яке приїхало на відкриття, порахувало, що рекламну компанію з флаєрами фірма, якій заплатили кошти, провела дуже в’яло. В результаті чого абсолютно весь персонал було вигнано на вулиці з флаєрами. Саме тоді я відчув на скільки не вдячна функція промоутера. З того часу незважаючи, що мені пропунують я завжди кажу "дякую", якщо беру флаєрок абож "дякую, не потрібно" у випадку відмови. Як не дивно ці дві фрази повністю вирішують питання "тикання папірцями вам під носа", бо промоутери бачать, що перед вами ввічлива людина і ведуть себе відповідно. З іншого боку змоделюйте поведінку людини яка працює, а бачить тільки похмурі обличчя які бурчать, щось не розбірливе у відповідь.

Також не забуваємо, що саме за роздачу флаєрків їм платять кошти.

З.І. В нас на борді також є свої флаєристи які вже пропромоутили левову частку форуму :)

Опубліковано

Я їх просто минаю, інколи кажу "ні, дякую". Це ж стосується газетної політичної агітації і мобільних телефонників із їх "зачекайте будь-ласка...". Свого роду це схоже на спам :)

Опубліковано

Нічого не маю проти промоутерів, але ж навіщо тикати під ніс бумажку коли в мене руки зайняті? От чим я її маю взяти в нього? Зубами?

Опубліковано
Нічого не маю проти промоутерів, але ж навіщо тикати під ніс бумажку коли в мене руки зайняті? От чим я її маю взяти в нього? Зубами?

Не суди, по одній вшивій вівці ;) Інші адекватні.

Опубліковано

А я по дороге в школу из маршрутки выходил, так мне какой-то промоутер (типа партия регионов) тыкал газету. Я в шоке. Типа по мне не видно, что мне пофиг на те выборы.

Опубліковано

от завжди цікаво було їм платять за кількість розданих бумажок чи за час який вони простояли на морозі? :)

Опубліковано
от завжди цікаво було їм платять за кількість розданих бумажок чи за час який вони простояли на морозі? :)

Платять за час роздачі хоча моніторять інтенсивність роздачі теж ;)

Зазвичай основна маса флаєрів іде в смітник (як було в нашому випадку).

Опубліковано

Якби випадок був одиничний, то я б не писав, а так таких випадків було кілька і не тільки зі мною, а й з близькими мені людьми

Опубліковано
мене ОСОБЛИВО дратують ті, що впарюють пакети МТС і Лайф :angry:

І не говори)))

Якби випадок був одиничний, то я б не писав, а так таких випадків було кілька і не тільки зі мною, а й з близькими мені людьми

Беру свої слова назад))) ;)

Опубліковано

Ви всі тут, панове, такі категоричні. Так от, я в студентські роки також працювала промоутером, аби мати кишенькові гроші. "Втулювала" миючі засоби, підгузки, горішки, прокладки, вино і всяку таку лабуду в супермаркетах. Було дуже важко, часом доводилось стояти по 8 годин без перерви на обід і можливості відійти від прилавка. І взагалі ця робота дуже важка, особливо, якщо говорити про тих, хто флаєри на морозі роздає. Дратують вони вас, чудово, чемно відмовтесь, обійдіть врешті-решт. Але зразу вморду - цього не розумію :(

Опубліковано

Свого часу страшенно обурювався, ледь не "давав в пику". А потім... Задумався... Почув думку шанованої людини.... Вони ПРАЦЮЮТЬ! Тому фрази "Дякую" або "Дякую, не треба", щонайгірше "прохід мимо в мовчанні" зараз в моєму арсеналі. І лише вони.

Про двері. Перестануть купувати - промоутери зникнуть. Або "до повного розпродажу товарних залишків", треба ж корабель дверей з Китаю (які ріжуться консервним ножем) розпродати.....

Опубліковано

Я завжди беру рекламку і кажу "дякую", ну або чемно відмовляюсь від "яким оператором користуєтесь?". Не розумію, навіщо дратуватися через дрібниці. Люди ж працюють, а не ввечері на районі колядують "слиш, пацан, пару капєєк нада...". От візьму я флаєш, і тим самим допоможу людині роздати трохи більше листівок і можливо заробити трохи більше грошей. Мені не важко, корона не спаде, і людині добре.

Опубліковано

Дякую, не треба - так я відповідаю тим, хто намагається всунути маленький клаптик паперу, або зупинити і завести розмову про мобільний зв'язок. Великі газети про політиків охоче беру, навіть по декілька штук - ми їх в село бабусі на розпалку возимо, ще в них добре скляну тару замотувати, щоб в багажнику не побилась, або курячі яйця, щоб не покоцались по дорозі =) =)

Опубліковано

Ставлюсь нормально, людина намагається заробити чесним шляхом. Було б гірше, аби група промоутерів перестріла вас в темному переулку в 11 годин ночі :" Слыш, братан, купи возьми флаерок, а... ах ты не хочеш. А мобила есть, не ссы симка своя, позвоним и вернем...." :))

Опубліковано

Я, если не интересуюсь, просто махаю отрицательно головой. Хотя иногда подшучиваю: "не умею читать", "не пользуюсь мобильным телефоном(особенно если по нему разговариваю:))"

Опубліковано
"не пользуюсь мобильным телефоном(особенно если по нему разговариваю:))"

летом особенно,

когда спрашиваю "вы пользуетесь мобильным телефоном?"

отвечю "нет"

а если с недоумением спрашивают "а что у вас на поясе?"

отвечаю с грузинским акцентом "кинжял"

p.s. но молодёжи что зарабатывает денюжку любыми чесными способами огромный респект

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Ті, що рекламують двері, міняються кожного місяця. Шкода їх, звичайно, нові ніби адекватні, не такі набридливі.

В мене давно негативне ставлення до такого роду нав"язливої реклами взагалі. От не подобається мені кожного дня по дорозі на роботу 4-5 разів відмовлятися від непотрібних речей. Це швидше відлякує мене, ніж приваблює.

Особливо коли говориш по телефону і в руках пакети. Було кілька таких випадків. Я сказала, що немає як брати рекламку, то мене ще звинуватили в неповазі до чужої праці :)

І це дурнувате запитання "ви користуєтесь мобільним?" Ну невже не можна придумати щось краще?

В мене колись прикол був. В центрі перед пішохідним переходом якийсь старенький дідусь щось всім протягував - я подумала, що рекламку, - і взяла. А він не дав :) тримав так міцно, що я зрозуміла, що щось не те. Виявилося, що маленьку паперову іконку він продавав :).

• 3 місяця потому...
Опубліковано

звернула нещодавно увагу, що немає вже промоутерів, як пропонують двері біля ринку. Аж легше стало там проходити :)

А, може, то лише на літній період....

Опубліковано

звернула нещодавно увагу, що немає вже промоутерів, як пропонують двері біля ринку. Аж легше стало там проходити :)

А, може, то лише на літній період....

Біля ЦУМа досить часто стоять і на зупинці навпроти ТАМ-ТАМу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...