Перейти до змісту

I НОВОРІЧНИЙ ПРОБІГ ДІДІВ МОРОЗІВ

spasik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 51
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Чому в нашій країні спорт і алкоголь завжди разом? Без бокала нєт спортзала?

аж розхотілось шось казати.

Ти без бокала можеш щось організувати? Щоб зібрати людей і показати, як кльово без того бокала... В канце канцов, [censored] , я бы вас - обосрателей, в отдельный раздел отправил, в Сибирь, к примеру.

Эта просто [censored] извините! Люди готовят праздник спорта, велопробег, не спят ночами, и все на энтузиазме.. И тут им говорят, что лозунг не кошерный...

Та идите [censored] с такими заявлениями! Вы хоть раз праздник людям делали??? ВСЕМ людям... ПРАЗДНИК!..

Опубліковано
Ти без бокала можеш щось організувати? Щоб зібрати людей і показати, як кльово без того бокала... В канце канцов, [censored] , я бы вас - обосрателей, в отдельный раздел отправил, в Сибирь, к примеру.

Эта просто [censored] извините! Люди готовят праздник спорта, велопробег, не спят ночами, и все на энтузиазме.. И тут им говорят, что лозунг не кошерный...

Та идите [censored] с такими заявлениями! Вы хоть раз праздник людям делали??? ВСЕМ людям... ПРАЗДНИК!..

Сам-то понял о чем сказал?ПРАЗДНИК СПОРТА!!!После П буква О,а не И. Если замечание по поводу пива считается обсирательством,то ...ну чтож ,так воспитан человек.

Да мы делали всем людям праздник и замечу без пива и матов.Так шо я знаю о чем говорю.

Опубліковано

zaHARE -1 - перепрошую, але твої здобутки перед бордою - = 0 (нуль)

difoto +1 (я просто щиро дякую, хоча б за ту ж бейсболку, футболку, за те, Ді, що ти ту є.. не було б тебе, були б такі, як той, що вищетебезаписаний, ......

Опубліковано

Ді, спокійніше. По-перше, Захар нікого не обсирав, а лише зробив зауваження. По-друге, не думаю що Спасік образиться на це :)

Женя, і шо, через те, що у Діфото більше заслуг ніж у Захара, він тепер завжди прав, а Захар ні?

Опубліковано
Ді, спокійніше. По-перше, Захар нікого не обсирав, а лише зробив зауваження. По-друге, не думаю що Спасік образиться на це :)

Женя, і шо, через те, що у Діфото більше заслуг ніж у Захара, він тепер завжди прав, а Захар ні?

Просто "робити зауваження" всі , блін, горазд... а щось толкове - от блін, ніхто!!

Опубліковано
Чому в нашій країні спорт і алкоголь завжди разом? Без бокала нєт спортзала?

Вибач за такий паскудний п"яний спорт в нашій країні,вибач за те що ти змушений жити в цій країні!!Бджіл заманюємо медом,алкоголіків - алкоголем.))..і надіємось,що хоч декілька з тих таки приєднаються до спортивного руху і алкоголь в тому таки зіграє позитивну роль..)) До речі,якщо ти будеш уважним і придивишся,то не так вже й не повезло тобі з країною...пиво є спонсором більшості змагань у всьому світі.."Карлзберг",Амстел"..де ти чув ці слова?????..))

Ще прошу взяти до уваги,буде гарячий чай.....спорт і чай теж разом в нашій країні..))

Щиро запрошуємо тебе взяти участь і на власному прикладі показати людям,що спорт,то цікавіше,веселіше і корисніше за алкоголь!!!

Опубліковано

Схема траси Новорічного пробігу Дідів Морозів.

Синім- вуличне крос-кантрі,червоним- костюмованого велопробігу,та самого пробігу Дідів Морозів!!!

post-4560-1261520620.jpg

Опубліковано
Просто "робити зауваження" всі , блін, горазд... а щось толкове - от блін, ніхто!!

Якщо шановний почитає мій пост уважніше,то там відсутні зауваження щодо самого свята,як і образи в адресу організаторів.Сам пробіг-це просто супер і я щиро підтримую організаторів,бо дійсно знаю,що таке організувати подібне свято.

По-друге,для мене,людини,яка займається спортом,шо пиво,шо ширка-одного поля ягоди.І якщо,керуватись іронією пана spasikа,стосовно заманювання алкоголіків в спорт алкоголем,то це програш з самого початку.Я чудово розумію,що світ зараз викривлений,але я звик біле називати білим.

По-третє,мені цікаво,які здобутки мають бути перед бордою,щоб правда виглядала правдою,а не обсиранням.Подарити комусь футболку?

Ладно,замялі.

Опубліковано

С подачи Andruha_gpz28:

В воскресенье, 6 декабря, около 100 венгров приняли участие в забеге Санта-Клаусов в нижнем белье на улицах Будапешта.

76.jpg

Так они отметили день Святого Николая, который в католических и некоторых православных странах празднуют 6 декабря. Забег был благотворительным. Участники акции собирали деньги на поддержку людей, больных муковисцидозом – тяжелым наследственным заболеванием, поражающим железы внешней секреции, а также органы дыхания или кишечник. Бегунам удалось собрать более $ 22 тысячи.

Устраивать благотворительные забеги раздетых Санта-Клаусов начали в Бостоне. Затем эту инициативу переняли и другие американские города, а позднее она распространилась по всему миру.

Венгры решили провести забег 6 декабря, поскольку считается, что именно Николай Чудотворец стал прообразом Санта-Клауса. С этого дня в странах Западной Европы начинаются рождественские недели.

:)

Опубліковано
Честно говоря не увидел в рекламке даже намека на алкоголь ;)

Почитай уважніше ;)

Увидел про бокал пива. Так кагбэ, не хочешь не пей ;) Насильно вливать не будут ;)

Опубліковано
Всіх запрошуємо на свято спорту!!! Буде весело й цікаво!!!!

А приміщення біля фонтану на каву, чай, пиво вам не потрібне? на пару годин можу здати. Тепліше буде

Опубліковано
,шо пиво,шо ширка-одного поля ягоди.І якщо,керуватись іронією пана spasikа,стосовно заманювання алкоголіків в спорт алкоголем,то це програш з самого початку.

...дык. приеду, сугубо пивка попить :friday:

кабы не пиво, и не поехал бы :)

Опубліковано

Якщо шановний почитає мій пост уважніше,то там відсутні зауваження щодо самого свята,як і образи в адресу організаторів.Сам пробіг-це просто супер і я щиро підтримую організаторів,бо дійсно знаю,що таке організувати подібне свято.

По-друге,для мене,людини,яка займається спортом,шо пиво,шо ширка-одного поля ягоди.І якщо,керуватись іронією пана spasikа,стосовно заманювання алкоголіків в спорт алкоголем,то це програш з самого початку.Я чудово розумію,що світ зараз викривлений,але я звик біле називати білим.

По-третє,мені цікаво,які здобутки мають бути перед бордою,щоб правда виглядала правдою,а не обсиранням.Подарити комусь футболку?

Ладно,замялі.

Організатори зовсім не сприйняли це ,як образу,все ОК!!..А іронія...та.як же в цій прекрасній країні без іронії??..))

То я надіюсь ви все таки підтримаєте спорт,та вийдете на старт???

До речі,я теж зовсім не далекий від спорту,та не порівнював би пиво і ширку....хіба якщо під нею розуміти допінг,то тоді я сказав би,що вона значно рідніша зі спортом ніж пиво..)))

То як ви порекомендуєте,якими методами і якими цукерками заохочувати це "зіпсоване" суспільство займатись спортом???

Всіх запрошуємо на свято спорту!!! Буде весело й цікаво!!!!

А приміщення біля фонтану на каву, чай, пиво вам не потрібне? на пару годин можу здати. Тепліше буде

Було б не погано,а що це за приміщення і на яких умовах може відбутись здача його???

Опубліковано

Пиво пивом..а як на рахунок костюмованого велопробігу центром міста,є бажаючі прийняти участь???...))

Опубліковано

та зараз точок з новорічним аксесуаром багато відкрилось. шапки ваащє не проблема. питання головне - чи брать якісь накидки?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...