Перейти до змісту

Снігоборотьба

vanus

Снігоборотьба у Луцьку  

98 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
подобаються я мені оптимісти :)

На цю тему радо поспілкуюсь в розділі "Політика". Сазєрцающій будущєє.

Опубліковано

Тема була про дороги. В області не знаю. В місті - ЖАХЛИВА ситуація... Це ж можна було ще вночі основний обсяг роботи виконати, і льодяної "пральної дошки" на дорогах би не було... ЖЕКи взагалі ІМХО лиш після обіду стали тротуари очищати.. Пізно, вже сніг втоптали.. В центрі до льоду... Зранку щоб сісти на маршрутку, треба було "диким веприком" спочатку скакати по кучугурах а потім бігти по льоду дороги до дверей.... Правда, замело і двері власної домівки, прийшлось попрацювати зранку троха і собі...

Опубліковано

кажете що дороги області не показник роботи служби - ну ну))) хайно буде перемет десь шляху))) я побачу шо ви потім заспіваєте будучи за 100 чи більше км від міста від тепла без їжі та без бензину!!!!!!!!!!

машини почали розчищати дороги ще вночі з 17 на 18. цілу ніч працювали! а хто не бачив чи не бачить як вони завтра будуть працювати то рекомендую виїхати на літніх шинах (щоб краще відчути проблему) і тоді ви побачити працюємо ми чи нічого не робимо!

у вас елементарної поваги до праці людей немає бо ви не уявляєте себе на їх місці!!!

дякувати за роботу треба а не гнати тут бучю!

Опубліковано
кажете що дороги області не показник роботи служби - ну ну))) хайно буде перемет десь шляху))) я побачу шо ви потім заспіваєте будучи за 100 чи більше км від міста від тепла без їжі та без бензину!!!!!!!!!!

машини почали розчищати дороги ще вночі з 17 на 18. цілу ніч працювали! а хто не бачив чи не бачить як вони завтра будуть працювати то рекомендую виїхати на літніх шинах (щоб краще відчути проблему) і тоді ви побачити працюємо ми чи нічого не робимо!

у вас елементарної поваги до праці людей немає бо ви не уявляєте себе на їх місці!!!

Може ще декілька слів за місто добавите? В ньому бордовці частіше бувають ніж поза ним.

Дойдемо, як то кажуть, спільного знаменника.

Доречі виходячи з Вашого порівняння варто було б відключити людям воду, аби вони зрозуміли, що вона для них значить в цілому і не нарікали на її якість... продукти продавати тільки в первний час і в обмежених кількостях, а то ниють про генетично модифіковані ... виключити опалення, а то нарікають, що батереї в день квартири не прогрівають.

З.І. Згадалась фраза ведмедя з анекдота: "А я ... а я... а я вам всім п@#$и дам"...

Опубліковано

судячи з цього посту проблеми з виїздом техніки були, раз почали чистити сніг практично через добу після снігопаду.І не думаю що метеорологи не попереджували про снігопад

Якщо б робота по очищенню доріг була б зроблена якісно і вчасно, я не ставив ніяких претензій. І поважав тай дякував людям, які з початком снігопаду виїхали і працювали цілу ніч.А так робота дорожніх служб в цілому крім матю нарікань нічого не викликає.

PS: тільки не потрібно розказувати про відсутність фінансування, податок на дороги платить кожен автомобіліст і згідно закону:

Територіальні дорожні фонди спрямовують 85 відсотків із суми

цього податку на фінансування витрат, пов'язаних з будівництвом,

реконструкцією, ремонтом і утриманням автомобільних доріг

загального користування, а також сільських доріг, а 15 відсотків -

до бюджетів місцевого самоврядування на ремонт і утримання вулиць

у населених пунктах, що належать до комунальної власності і

суміщаються з автомобільними дорогами загального користування

державного значення.

А гроші не маленькі
Опубліковано

Дороги у містах відносяться до компетенції Департаменту ЖКГ міст. у випадку Луцьку - Луцької міської ради. з приводу Луцька звертайтесь туди

Опубліковано

Сьогодні вертався з довгої гостини по маршруту Іваничі-Горохів-Луцьк. Такого жаху як в нас в місті нема ніде. Пішоходи бредуть по дорозі, бо на тротуарі сніг ніхто не прибирав, а на тій дорозі навіть піску не було, я вже не кажу про грейдер. Схоже Шиба сьогодні мій голос втратив <_<

Опубліковано

Хіба в місті вулиці Рівненська, Дубнівська, Ковельська і ще кілька (не памятаю) не належать до сфери роботи ОБЛАСНОГО управління шляхів, а не ЖКГ? Щось таке ніби колись читав в пресі.. І ті вулиці в "пральній дошці". А про дороги взагалі... Дда... Лиш виїхав сьогодні за знак Луцьк, як дорога стала рівною і вигляти став асфальт.. А назад - зразу за знаком із рідним написом стало трясти і водити авто на пральній дошці з льоду... Антиреспект меру....

Опубліковано

Marko

Я писав:

...

Кожен раз як машина скаче по льодяних кукошках на центральних вулицях, згадую недобрим словом усіх "господарників" а інколи їх родину.

Одним словом оцінка підготовці до зими - незадовільно

Реакція на зміту клімату - незадовільно (таке враження шо вони вчора курили бамбук)

Висновки - слава алаху їм залишилось "господарювати" недовго.

Під "господарниками" я мав на увазі апарат міської ради, зокрема управління, яке відповідає за стан доріг і особисто нашого шановного мера.

Ти пишеш:

Висновки - слава алаху їм залишилось "господарювати" недовго.

Відповідаю:

На цю тему радо поспілкуюсь в розділі "Політика". Сазєрцающій будущєє.

До чого тут:

2 Zeuss ти ЇЇ та Гаранта звинувачуєш у снігопадах ? :blink:

На твою думку в розділі "Політика" обговорюються лише теми де фігурують "Вона" та "Гарант"? Робота мерії обговорюється в якомусь спешл-розділі :blink: ? Своєю відповіддю я хотів винести обговорення роботи мерії від теми доріг.

На рахунок ЇЇ та Гаранта і снігопадів взагалі не зрозуміло, то прояв твого "іскрамьотного" почуття гумору?

P.S Трохи пофлудив...

Опубліковано

По факту. Третій день в місті стоїть морозна погода. Лише деякі вулиці почищені та інші трохи присипані.

Опубліковано

повторюю другий раз - дороги в місті Луцьку - всі без винятку відносяться до компетенції міської ради, хоча і деякі із них збігають з міжнародними та національними автомагістралями!

дякую усім хто проголосував Добре або Посередньо! мені особисто це приємно!

Опубліковано

дякую усім хто побачив ЗАВАЛЕНІ СНІГОМ дороги!!хто вбиває на них свої авто й вело)

Хто приймав й лікував травмованих на тротуарах людей,хто вважає що міська влада "ПОКЛАЛА" на лучан :0031:

Та проголосував-ПОГАНО!! :0156:

Опубліковано

В Донецке за сброс снега на проезжую часть организации и предприятия будут привлекать к административной ответственности.

Об этом заявили в городской комиссии по вопросам техногенно-экологической безопасности и чрезвычайных ситуаций, пишет "ЛігаБізнесІнформ".

Как сообщает официальный сайт городского головы и городского совета Донецка, комиссия обратилась к руководителям организаций и предприятий Донецка, расположенных вдоль основных магистралей с просьбой организовать уборку парковок от снега и требованием не допускать сброс снега на проезжую часть. Также комиссия временно запретила парковку автомобилей на проезжей части.

По информации сайта, 21 декабря в Донецке из-за сбрасывания снега на проезжую часть работниками ночного клуба "Вирус" произошло ДТП.

Опубліковано
повторюю другий раз - дороги в місті Луцьку - всі без винятку відносяться до компетенції міської ради, хоча і деякі із них збігають з міжнародними та національними автомагістралями!

дякую усім хто проголосував Добре або Посередньо! мені особисто це приємно!

Я розумію, що ти там працюєш, але ж тра мати совість і критично підходити до ситуації :angry:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...