Volyniaka Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:31 #1 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:31 Сьгодні одна співробітниця розповіла наступне:Її син (4-й клас) учора вернувся зі школи ( СШ № 5 ) у повному захваті - у них у школі продавали моментальну лотерею, в якій можна було виграти комп"ютер. Ватрість - 2 грн. Діти з радістю тратили гроші, виділені батьками на обіди. Додатково до цього їх спонукало те, що заохочувала їх до цього вчителька (!). (мабуть в долі ІМХО).Таким чином ігровий бізнес, замість того, щоб десь подітись, зайшов БЕЗПОСЕРЕДНЬО в школу !!!! (Як тут не згадати підприємливу вчительку з Таганрога з серіалу "Наша Раша" !).Сьогодні, зі слів тієї ж учительки, ця лотерея має перекочувати у 15-ту школу.На мою думку це недопустимо !!!!Що скажете?
Tolik_lt Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:38 #2 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:38 як мінімум треба притягнути їх за яйця та спитати документа. на якій підставі вони там шатаються.
Harddriver Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:40 #3 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:40 Якщо вчителька справді "в долі", то в долі всі, від директора, до міністра освіти. Можеш передзвонити поцікавитися начальнику міського управління освіти - 72-48-00.
St@S_ Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:49 #4 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 07:49 школу закінчив 5 років назад, теж памятаю були такі лотереї, але як нас запевняли виручені гроші підуть на благодійництво...
Tarzanych Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 08:20 #5 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 08:20 Нам теж принесли лотереї. Вчителька точно не в долі, це усім школам їх надають, не знаю правда навіщо, до благодійництва залучатись мабуть хочуть навчити таким чином. Про комп'ютер - я такого не чув.
Volyniaka Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 08:49 Автор #6 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 08:49 Tarzanych сказав: Нам теж принесли лотереї. Вчителька точно не в долі, це усім школам їх надають, не знаю правда навіщо, до благодійництва залучатись мабуть хочуть навчити таким чином. Про комп'ютер - я такого не чув.От уже сумніваюсь, що таким чином можна залучити до благодійництва
Marshall Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 08:53 #7 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 08:53 Юлька ніяк свій "грипозний" мільйон з бюджету неможе "откатать"а вибори вже на носі, от і потрібні гроші на "благодійництво"
Tarzanych Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:01 #8 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:01 Volyniaka сказав: Tarzanych сказав: Нам теж принесли лотереї. Вчителька точно не в долі, це усім школам їх надають, не знаю правда навіщо, до благодійництва залучатись мабуть хочуть навчити таким чином. Про комп'ютер - я такого не чув. От уже сумніваюсь, що таким чином можна залучити до благодійництва Та я теж
Volyniaka Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:11 Автор #9 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:11 Harddriver сказав: Якщо вчителька справді "в долі", то в долі всі, від директора, до міністра освіти. Можеш передзвонити поцікавитися начальнику міського управління освіти - 72-48-00.Теленфонував... Звісно ж мене перенаправили на 72-31-60 (теж відділ освіти)... Там ніхто нічого пояснити не може, кажуть передзвоніть пізніше...Ось така загогуліна...
Tolik_lt Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:13 #10 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:13 Marshall сказав: Юлька ніяк свій "грипозний" мільйон з бюджету неможе "откатать"а вибори вже на носі, от і потрібні гроші на "благодійництво"угу, Вона кругом, у кожній шпарі, будь астарожен....
Tarzanych Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:25 #11 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 09:25 Я працюю в сільській школі, в нас навчається всього 60 учнів, і якщо до нас це дійшло, значить точно через відділи освіти розповсюдження відбувається
mix_forever Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:57 #12 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 10:57 Вчора, в малого в садочку, мені вихователька тож лотерейку предложила Казала шо гроші на благодійництво...
Volyniaka Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 12:15 Автор #14 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 12:15 mix_forever сказав: Вчора, в малого в садочку, мені вихователька тож лотерейку предложила Казала шо гроші на благодійництво... Нагадало старий анекдот: К отцу подходит сын и просит: - Папа, в школе собирают деньги в помощь голодающим в Гваделупе. Дай рубль, пожалуйста. - Сынок,- ответил папа,- в Гваделупе нет голодающих. Там убирают два урожая в год, там чудесный климат. На следующий день сын вновь подходит к отцу: - В школе собирают деньги в помощь компартии Гваделупы. Отец дает сыну два рубля. - А почему два, папа, собирают ведь по рублю. - Бери, сынок. Если в Гваделупе есть компартия, то там есть и голодающие
IncvizitoR Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 13:14 #15 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 13:14 лотереї як на мене взагалі пісець наглості, реальна тьотя з Таганрога. Я ще одну можливу лотерею упомяну, зараз з тою вакциною халявною незрозумілі тенденції намічаються. Коли в багатьох країнах від неї відмовляються, подають іски до виробника чи то до ВОЗ, нам її хочуть аж нахаляву подарувати, та щей без права оскаржень. А наш уряд теж надто шустро прагне проводити цю вакцинацію. Я підозрюю якщо ту вакцину все ж припруть сюди то не виключено що по школах та дидсадках провакцинують без згоди і попередження, лише поставлять до відома заднім числом.
Luychi Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 13:20 #16 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 13:20 Volyniaka сказав: Tarzanych сказав: Нам теж принесли лотереї. Вчителька точно не в долі, це усім школам їх надають, не знаю правда навіщо, до благодійництва залучатись мабуть хочуть навчити таким чином. Про комп'ютер - я такого не чув. От уже сумніваюсь, що таким чином можна залучити до благодійництва От уже всі такі недовірливі! Згадайте історію - Шевченка, той що Тарас Григорович, його з кріпацтва викупили за допомогою лотереї. Всього одну картину тоді розігрували, а грошей то нагрібли троха.. троха але в твердій валюті - золотих червінцях. Мо й у нас щось подібне.
Volyniaka Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 13:31 Автор #17 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 13:31 Luychi сказав: Volyniaka сказав: Tarzanych сказав: Нам теж принесли лотереї. Вчителька точно не в долі, це усім школам їх надають, не знаю правда навіщо, до благодійництва залучатись мабуть хочуть навчити таким чином. Про комп'ютер - я такого не чув. От уже сумніваюсь, що таким чином можна залучити до благодійництва От уже всі такі недовірливі! Згадайте історію - Шевченка, той що Тарас Григорович, його з кріпацтва викупили за допомогою лотереї. Всього одну картину тоді розігрували, а грошей то нагрібли троха.. троха але в твердій валюті - золотих червінцях. Мо й у нас щось подібне. 100пудово !!!! І як я міг про Шевченка забути? (хоча там дітьми не маніпулювали)
Zeuss Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 14:08 #18 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 14:08 - Хочу предложить вам, - тут женщина из-за пазухи вытащила несколькоярких и мокрых от снега журналов, - взять несколько журналов в пользу детейгермании. По полтиннику штука. - Нет, не возьму, - кратко ответил Филипп Филиппович, покосившись нажурналы. Совершенное изумление выразилось на лицах, а женщина покрыласьклюквенным налетом. - Почему же вы отказываетесь? - Не хочу. - Вы не сочувствуете детям германии? - Сочувствую. - Жалеете по полтиннику? - Нет. - Так почему же? - Не хочу... Помолчали....(с) М. БулгаковПросто не було ще гучного розголосу, з лінчуванням декількох "педагогів". Один такий випадок - і все нормалізується. Впевнений шо гроші вище організаторів лотереї і "вчителів" не йдуть.Тут навпаки політикам можна зробити гучну справу, але міністр освіти нажаль не належить до ворогуючих таборів.
yurgen Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 21:14 #19 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 21:14 такое было и будет, только форма разная - то лотереи, то "пизднайко" тулят по садикам (пару выпусков пришлось купить - дитю в руки суют журнал, а с утра денюшку с родителей просят). То дебильные принудительные фото. Кто в 89-ом в Луцке в школе учился сто пудов имеет фотопортрет - "Школьные годы чудесные. 1989". Со всех учеников в городе по три советских рублика собрали - вот бабла косанули тогда. это вам не лотерейка
SunSeth Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 21:28 #20 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 21:28 yurgen сказав: Кто в 89-ом в Луцке в школе учился сто пудов имеет фотопортрет - "Школьные годы чудесные. 1989". Со всех учеников в городе по три советских рублика собрали - вот бабла косанули тогда. это вам не лотерейкафігвам, нема в мене такого, може тому, що я був випускником.
Tolik_lt Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 21:49 #21 Опубліковано 1 Грудня, 2009 в 21:49 Volyniaka сказав: От уже всі такі недовірливі!Згадайте історію - Шевченка, той що Тарас Григорович, його з кріпацтва викупили за допомогою лотереї. Всього одну картину тоді розігрували, а грошей то нагрібли троха.. троха але в твердій валюті - золотих червінцях. Мо й у нас щось подібне. 100пудово !!!! І як я міг про Шевченка забути? (хоча там дітьми не маніпулювали) щітаєте, це Шеву викупляють у Абрамовічя?
Luychi Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 06:56 #22 Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 06:56 Tolik_lt сказав: щітаєте, це Шеву викупляють у Абрамовічя?Ні. Я так собі думаю, що це Україну з рабства МВФ викупляти збираються. "Подолаєм кризу разом!" За майбутнє без кредитів!
Volyniaka Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 07:15 Автор #23 Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 07:15 Zeuss сказав: Просто не було ще гучного розголосу, з лінчуванням декількох "педагогів". Один такий випадок - і все нормалізується. Впевнений шо гроші вище організаторів лотереї і "вчителів" не йдуть.Тут навпаки політикам можна зробити гучну справу, але міністр освіти нажаль не належить до ворогуючих таборів.Закинув інфу у деякі штаби кандидатів у Президенти.Відповіли зі штабу Анатолія Гриценка, щось будуть взнавати, можливо в пресі піднімуть питання.
Zheny@ Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 08:06 #24 Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 08:06 примусове фото - ООооо .. !!! до кого не прийду в кожно якщо дівчнка в костюмі якоїсь "придворної дами" а хлопці в "костюмах д'артаняна" в береті. І все це бордовго кольору. Спочатку фоткають а потім кажуть, "Ну, це ж грошей коштує!" . уроди. Вчора був в школі на зборах ріклувальної ради. Не мав змоги спитати директорку про нашу школу. Чи є там таке і нафуя воно нада?.. передзвоню .
TIMKA Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 21:20 #25 Опубліковано 2 Грудня, 2009 в 21:20 Zheny@ сказав: примусове фото - ООооо .. !!! до кого не прийду в кожно якщо дівчнка в костюмі якоїсь "придворної дами" а хлопці в "костюмах д'артаняна" в береті. І все це бордовго кольору. Спочатку фоткають а потім кажуть, "Ну, це ж грошей коштує!" . уроди. Вчора був в школі на зборах ріклувальної ради. Не мав змоги спитати директорку про нашу школу. Чи є там таке і нафуя воно нада?.. передзвоню . то одне, коли дітям за гроші сунуть непотрібні їм фото, інше коли взагалі просто гроші забирають . В мене раніше декілька разів було, приходять, все гроші терміново здали на шось там бла бла всі здали, все примусово, а потім десь воно заминається і нічого ніби не було. (наприклад на лежачого поліцейського біля школи, якого вже 6 років збираються будувати, або якісь бейджики які 5 роківь як забули. а куди гроші поділися - а на рахунок тої лотерейки то взагалі абзац. Особливо дітей легко спокусити дешевими призами, от вони і віддають ті 2 гривні..
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.