Перейти до змісту

Лотереї в школах

Volyniaka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьгодні одна співробітниця розповіла наступне:

Її син (4-й клас) учора вернувся зі школи ( СШ № 5 ) у повному захваті - у них у школі продавали моментальну лотерею, в якій можна було виграти комп"ютер. Ватрість - 2 грн. Діти з радістю тратили гроші, виділені батьками на обіди. Додатково до цього їх спонукало те, що заохочувала їх до цього вчителька (!). (мабуть в долі ІМХО).

Таким чином ігровий бізнес, замість того, щоб десь подітись, зайшов БЕЗПОСЕРЕДНЬО в школу !!!! (Як тут не згадати підприємливу вчительку з Таганрога з серіалу "Наша Раша" !).

Сьогодні, зі слів тієї ж учительки, ця лотерея має перекочувати у 15-ту школу.

На мою думку це недопустимо !!!!

Що скажете?

Опубліковано

Якщо вчителька справді "в долі", то в долі всі, від директора, до міністра освіти. Можеш передзвонити поцікавитися начальнику міського управління освіти - 72-48-00.

Опубліковано

школу закінчив 5 років назад, теж памятаю були такі лотереї, але як нас запевняли виручені гроші підуть на благодійництво...

Опубліковано

Нам теж принесли лотереї. Вчителька точно не в долі, це усім школам їх надають, не знаю правда навіщо, до благодійництва залучатись мабуть хочуть навчити таким чином. Про комп'ютер - я такого не чув.

Опубліковано
Нам теж принесли лотереї. Вчителька точно не в долі, це усім школам їх надають, не знаю правда навіщо, до благодійництва залучатись мабуть хочуть навчити таким чином. Про комп'ютер - я такого не чув.

От уже сумніваюсь, що таким чином можна залучити до благодійництва

Опубліковано

Юлька ніяк свій "грипозний" мільйон з бюджету неможе "откатать"

а вибори вже на носі, от і потрібні гроші на "благодійництво"

Опубліковано

Та я теж :D

Опубліковано
Якщо вчителька справді "в долі", то в долі всі, від директора, до міністра освіти. Можеш передзвонити поцікавитися начальнику міського управління освіти - 72-48-00.

Теленфонував... Звісно ж мене перенаправили на 72-31-60 (теж відділ освіти)... Там ніхто нічого пояснити не може, кажуть передзвоніть пізніше...

Ось така загогуліна...

Опубліковано
Юлька ніяк свій "грипозний" мільйон з бюджету неможе "откатать"

а вибори вже на носі, от і потрібні гроші на "благодійництво"

угу, Вона кругом, у кожній шпарі, будь астарожен....

Опубліковано

Я працюю в сільській школі, в нас навчається всього 60 учнів, і якщо до нас це дійшло, значить точно через відділи освіти розповсюдження відбувається

Опубліковано
Вчора, в малого в садочку, мені вихователька тож лотерейку предложила :) Казала шо гроші на благодійництво...

Нагадало старий анекдот:

К отцу подходит сын и просит:

- Папа, в школе собирают деньги в помощь голодающим в Гваделупе. Дай рубль, пожалуйста.

- Сынок,- ответил папа,- в Гваделупе нет голодающих. Там убирают два урожая в год, там чудесный климат.

На следующий день сын вновь подходит к отцу:

- В школе собирают деньги в помощь компартии Гваделупы.

Отец дает сыну два рубля.

- А почему два, папа, собирают ведь по рублю.

- Бери, сынок. Если в Гваделупе есть компартия, то там есть и голодающие

Опубліковано

лотереї як на мене взагалі пісець наглості, реальна тьотя з Таганрога.

Я ще одну можливу лотерею упомяну, зараз з тою вакциною халявною незрозумілі тенденції намічаються. Коли в багатьох країнах від неї відмовляються, подають іски до виробника чи то до ВОЗ, нам її хочуть аж нахаляву подарувати, та щей без права оскаржень. А наш уряд теж надто шустро прагне проводити цю вакцинацію. Я підозрюю якщо ту вакцину все ж припруть сюди то не виключено що по школах та дидсадках провакцинують без згоди і попередження, лише поставлять до відома заднім числом.

Опубліковано

От уже всі такі недовірливі!

Згадайте історію - Шевченка, той що Тарас Григорович, його з кріпацтва викупили за допомогою лотереї. Всього одну картину тоді розігрували, а грошей то нагрібли троха.. троха але в твердій валюті - золотих червінцях. Мо й у нас щось подібне. ;)

Опубліковано

Згадайте історію - Шевченка, той що Тарас Григорович, його з кріпацтва викупили за допомогою лотереї. Всього одну картину тоді розігрували, а грошей то нагрібли троха.. троха але в твердій валюті - золотих червінцях. Мо й у нас щось подібне. ;)

100пудово !!!! І як я міг про Шевченка забути?

(хоча там дітьми не маніпулювали)

Опубліковано

- Хочу предложить вам, - тут женщина из-за пазухи вытащила несколько

ярких и мокрых от снега журналов, - взять несколько журналов в пользу детей

германии. По полтиннику штука.

- Нет, не возьму, - кратко ответил Филипп Филиппович, покосившись на

журналы.

Совершенное изумление выразилось на лицах, а женщина покрылась

клюквенным налетом.

- Почему же вы отказываетесь?

- Не хочу.

- Вы не сочувствуете детям германии?

- Сочувствую.

- Жалеете по полтиннику?

- Нет.

- Так почему же?

- Не хочу...

Помолчали....

(с) М. Булгаков

Просто не було ще гучного розголосу, з лінчуванням декількох "педагогів". Один такий випадок - і все нормалізується.

Впевнений шо гроші вище організаторів лотереї і "вчителів" не йдуть.

Тут навпаки політикам можна зробити гучну справу, але міністр освіти нажаль не належить до ворогуючих таборів.

Опубліковано

такое было и будет, только форма разная - то лотереи, то "пизднайко" тулят по садикам (пару выпусков пришлось купить - дитю в руки суют журнал, а с утра денюшку с родителей просят). То дебильные принудительные фото. Кто в 89-ом в Луцке в школе учился сто пудов имеет фотопортрет - "Школьные годы чудесные. 1989". Со всех учеников в городе по три советских рублика собрали - вот бабла косанули тогда. это вам не лотерейка

Опубліковано
Кто в 89-ом в Луцке в школе учился сто пудов имеет фотопортрет - "Школьные годы чудесные. 1989". Со всех учеников в городе по три советских рублика собрали - вот бабла косанули тогда. это вам не лотерейка

фігвам, нема в мене такого, може тому, що я був випускником.

Опубліковано

100пудово !!!! І як я міг про Шевченка забути?

(хоча там дітьми не маніпулювали)

щітаєте, це Шеву викупляють у Абрамовічя?

Опубліковано
щітаєте, це Шеву викупляють у Абрамовічя?

Ні. Я так собі думаю, що це Україну з рабства МВФ викупляти збираються.

"Подолаєм кризу разом!"

За майбутнє без кредитів!

Опубліковано
Просто не було ще гучного розголосу, з лінчуванням декількох "педагогів". Один такий випадок - і все нормалізується.

Впевнений шо гроші вище організаторів лотереї і "вчителів" не йдуть.

Тут навпаки політикам можна зробити гучну справу, але міністр освіти нажаль не належить до ворогуючих таборів.

Закинув інфу у деякі штаби кандидатів у Президенти.

Відповіли зі штабу Анатолія Гриценка, щось будуть взнавати, можливо в пресі піднімуть питання.

Опубліковано

примусове фото - ООооо .. !!! до кого не прийду в кожно якщо дівчнка в костюмі якоїсь "придворної дами" а хлопці в "костюмах д'артаняна" в береті. І все це бордовго кольору.

Спочатку фоткають а потім кажуть, "Ну, це ж грошей коштує!" . уроди. Вчора був в школі на зборах ріклувальної ради. Не мав змоги спитати директорку про нашу школу. Чи є там таке і нафуя воно нада?..

передзвоню .

Опубліковано
примусове фото - ООооо .. !!! до кого не прийду в кожно якщо дівчнка в костюмі якоїсь "придворної дами" а хлопці в "костюмах д'артаняна" в береті. І все це бордовго кольору.

Спочатку фоткають а потім кажуть, "Ну, це ж грошей коштує!" . уроди. Вчора був в школі на зборах ріклувальної ради. Не мав змоги спитати директорку про нашу школу. Чи є там таке і нафуя воно нада?..

передзвоню .

то одне, коли дітям за гроші сунуть непотрібні їм фото, інше коли взагалі просто гроші забирають :lol: . В мене раніше декілька разів було, приходять, все гроші терміново здали на шось там бла бла всі здали, все примусово, а потім десь воно заминається і нічого ніби не було. (наприклад на лежачого поліцейського біля школи, якого вже 6 років збираються будувати, або якісь бейджики які 5 роківь як забули. а куди гроші поділися :ohmy:

- а на рахунок тої лотерейки то взагалі абзац. Особливо дітей легко спокусити дешевими призами, от вони і віддають ті 2 гривні..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...