Перейти до змісту

Кондуктор маршрутки мацав пасажирок

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кондуктор маршрутного таксі Полтави 22-річний Олександр майже два роки торкався у автобусах жінок. Жодна не чинила опору. До міліції поскаржилися батьки 13-річної школярки.

— 8 жовтня я їхала до школи, він заліз мені під куртку, почав засовувати руку в штани, — розповідає дівчина. — Я на нього глянула, і він перестав. Увечері розказала мамі. Наступного дня пішли в міліцію.

Міліціонери поширили інформацію про збоченця. Чекали, коли звернуться інші потерпілі, але ті не скаржилися.

Олександр навчався в інтернаті. Після закінчення вступив до профтехучилища, але навчання не закінчив. Сім років тому влаштувався кондуктором. Спочатку в тролейбус, згодом на маршрутне таксі.

Трохи розумово відсталий, коли хвилюється — затинається

— Він русявий, середнього зросту та статури, — каже Володимир Пасічко з Київського райвідділу міліції Полтави. — Якби нормально одягнувся, був би симпатичним. Але трохи розумово відсталий, коли хвилюється — затинається. Через це йому важко було познайомитися з дівчатами. Уперше взяв за сідниці молоду симпатичну дівчину. Та усміхнулася, замість того щоб накричати. Кондуктор вирішив, що таким чином знайде подругу.

(с)

Олександр зізнався у скоєному. Розповів, що спочатку мацав жінок у тисняві. Потім навмисне залазив під спідниці, хапав за груди, сідниці.

Кондукторові загрожує до трьох років в’язниці. Вироку він чекає на підписці про невиїзд.

Опубліковано

а це не в тернополі? ;)

Андрій, от від кого не чекав, що має труднощі з текстами, так це від тебе...

У першому рядочку знайдеш

Опубліковано
в виде офтопа:

а как вы относитесь к "мацанию" в маршрутках в час пик?

коли ми чи коли нас?

а шо це женщини мовчать, как бульто не їхніх прєдставниць два роки Олександр мацав у Полтаві

Опубліковано
в виде офтопа:

а как вы относитесь к "мацанию" в маршрутках в час пик?

коли ми чи коли нас?

Ага. Мого однокурсника колись в тролейбусі лапав... ні не кондуктор - пасажир.

Ви, мужчини, може не настільки прекрасні, але й вас запросто можуть полапати і не завжди представниці протилежної статі. Так, що як колись писали на плакатах - "Будьте бдительны!"

Опубліковано
з дитиною - то вже пацанчік перегнув. Інша річ, коли тьотки не проти..

может там ребенок был такой, что и тетки фигуре позавидуют. ты мимо любой школы пройди - акселерация такие чудеса с "детьми" делает :smile3:

Опубліковано

Згоден. А на сідницях ніфіга не написано, скільки років їх власниці :lol:

В Японії - звична практика..

はい, кожен день на метро за 2 ¥ із Сугінамі в Сіндзюку на роботу добираюсь.

Це, я просто натрапив колись на кілька відео. Типу флешмобу: хлопці (чоловік 5-6 і більше) пристають до однієї дівчини, і хтось це знімає на відео. То дівчинка лише спочатку трошки проти Але мовчить) .. а потім вже й їм допомагає себе роздягати, чи спинку вигнути :)

icon_plus_1.gifЯпонська "кондукторша
Опубліковано
Японська "кондукторша

Ніфігассє в неї тампакс в правій руці. о_О

вибачаюсь за оффтоп, але думаю шо то пульт на дроті від вібратора

icon_plus_1.gifтіпа такого

13301-7f3abe59-bb54-46ae-a952-656cfb62c8d3.jpg

Опубліковано
вапше людям всєгда хочеться пріоснуться к прєкрасному.

особєнно коли прєкрасне не протів

Толік, так гайда в кандуктори в славному місті Тернопіль :D

Опубліковано
вапше людям всєгда хочеться пріоснуться к прєкрасному.

особєнно коли прєкрасне не протів

Толік, так гайда в кандуктори в славному місті Тернопіль :D

коли кондукторам будуть платити більше, ніж ю. клєркам- піду:)

Опубліковано
з дитиною - то вже пацанчік перегнув. Інша річ, коли тьотки не проти..

может там ребенок был такой, что и тетки фигуре позавидуют. ты мимо любой школы пройди - акселерация такие чудеса с "детьми" делает :smile3:

дима, тебя посадят, если догонят

Опубліковано
дима, тебя посадят, если догонят

всюду тебе маньяки мерещатся :smile3:

мне любопытно, за что ему, болезному, три года-то светит? либо он себя оговорил жестко, либо на него еще каких собак повесили, а он по слабоумию во всем и сознался, даже в том, чего не делал. ведь если вдуматься, то все его преступление катит максимум на мелкое хулиганство или в желтый дом на принудительное лечение, что более вероятно. карательная психиатрия ему быстро разъяснит, что перед тем, как знакомиться с девушкой, нужно спрашивать у нее паспорт.

Опубліковано
Розповів, що спочатку мацав жінок у тисняві. Потім навмисне залазив під спідниці, хапав за груди, сідниці.

рожа у парня небось синяя от заработанных за два года оплеух :smile3:

Опубліковано

Казали, що дівчата були не проти.

Хоча, може бути і як в анекдоті.

Сидят в трамвае пионер (сзсди) и наркоман (спереди). перед нарком — бабушка. Тут трам. качнулся — наркоман пукнул. Наклоняется к бабушке: ну нельзя-же так, бабушка — єто ж транспорт общественный...

Пионер сзади: дяденька — это ж вы пукнули!

Наркоман: Молчи дурак! Я тебя отмазвываю

Опубліковано
мне любопытно, за что ему, болезному, три года-то светит? либо он себя оговорил жестко, либо на него еще каких собак повесили, а он по слабоумию во всем и сознался, даже в том, чего не делал. ведь если вдуматься, то все его преступление катит максимум на мелкое хулиганство или в желтый дом на принудительное лечение, что более вероятно. карательная психиатрия ему быстро разъяснит, что перед тем, как знакомиться с девушкой, нужно спрашивать у нее паспорт.

+1 лікувати його треба, а не серійного маніяка з нього вихавувати, бо після зони він точно ним стане.

Опубліковано

дуже класна тема, щоб подискутувати, так би мовити на злобу дня, не можу не вставити свій пятак ^_^

неберучи до уваги що в нашому громадському транспорті іспокон віків мацали всі і всіх, раз вже цьому інциденту наданий такий резонанс, то я вже передбачаю послідуючі заголовки новин:

- Суспільство: жінки виступили з протестами поти вибіркового мацання кондукторами, вимагають рівності для всіх

- Політика: партія "Наша електричка" проголисила свій новий лозунг: "Перед кондуктором усі рівні"

- Офіціоз: Президент вкотре наголосив: "Ці руки нікого не мацали!!!"

- Шок: безбілетні пасажирки до смерті замацали контролерів!!!

- Будні: В країні з’явились загадкові бігборди: "всі балакають а лише ВОНА - мацає"

- Висока політика: В Верховній Раді журналістами на камеру зафіксована перша спроба мацання, приналежність дієвих осіб до тієї чи іншої партії не розголошується, створена слідча депутатська комісія.

- Світ: В Баден-баденському аеропорті затримано міністра внутрішніх справ України за спробу помацати стюардесу зі словами: "майне, кляйне, швайне". Чи перебував він в стані сп’яніння пресслужба міністерства затрудняється відповісти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...