koziura Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 10:49 #1 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 10:49 Шановні друзі,Наша громадська організація «Громадська ініціатива» розпочала акцію до Дня Святого Миколая «Подаруй дітям свято». Офіційна інформація знаходиться тут – www.koziura.com.ua та за телефоном 283485. Запитання та обговорення - http://vkontakte.ru/club5817374Але якщо коротко – ми збираємо кошти з метою влаштувати нужденним дітям невеличке свято.Також, розуміємо, що фінансово допомогти буває складно і тому, якщо Ви маєте бажання допомогти дітям, ми збираємо іграшки, книги та шкільне приладдя для дитячого будинку. Якщо дахом над головою та мінімальною їжею держава їх забезпечила, то з такими речами часто виникають проблеми.У кожного вдома пропадають іграшки, що залишились від братів та сестер, книжки, які прочитані і просто займають місце на полці та багато інших речей, які принесуть дітям хоч частину справжнього домашнього тепла.Нам не важко, а дітям радість Подаруймо дітям свято!P.S. Речі можна приносити з 10.00 до 17.00 (крім вихідних) за адресою Коперніка, 8а (3-й поверх)
Zevs_Isver Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 10:50 #2 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 10:50 идея хорошая но плохо пахнет, тоесть выборами
Zheny@ Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 10:54 #3 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 10:54 А на людських сайтах є інфа ?Бо мені заради інфи регатися на зомбоконтактах - не хочеться! Як і більшості, хто там не зареганий. І Невже влом було одразу сюди інфу всю запостити?
ko5teg Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 10:59 #4 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 10:59 Zheny@зарегайся, видали сторінку ... і тіпа ghost modтебе ніхто не бачить, а ти всякі отакі штукі можеш дивитись =) УРА
Zevs_Isver Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 11:00 #5 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 11:00 І Невже влом було одразу сюди інфу всю запостити?рекламка всё этона сайт заманиваюточередной "разводящей" организации
Maskinong Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 11:34 #6 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 11:34 Шановні друзі,адвокат, генеральний директор товариства з додатковою відповідальністю «Юридична компанія «Ліга Права», депутат Луцької міської ради, керівник фракції «Наша Україна» Луцької міської ради, секретар постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру голова організації «Громадська ініціатива»Андрій Козюра просто щиро прагне стати мером.Ну хоцца чоловікові,дуже хоцца,поможіте хто чим може))))
kozakOleg Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 12:23 #7 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 12:23 Шановні друзі,адвокат, генеральний директор товариства з додатковою відповідальністю «Юридична компанія «Ліга Права», депутат Луцької міської ради, керівник фракції «Наша Україна» Луцької міської ради, секретар постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру голова організації «Громадська ініціатива»Андрій Козюра просто щиро прагне стати мером.Ну хоцца чоловікові,дуже хоцца,поможіте хто чим може))))Вот вот - повна правда. Чого ж той Козюра такий добренький дядько тільки цього року став таким добрим (перед виборами мера) дбати про дітей (щось я не пам'ятаю щоб він того року так дбав) , вивішувати плакати, що "Луцьк - це наш спільний дім". Ну хочеться бути мером, вот і піариться різними способами, то виступав проти підвищення тарифів в транспорті - що виступаєш? - давай дій, звертайся в антимонопольні комітети, всяке таке - а не пусті слова кідай. А ці плакати його обляпані фарбою - народ ви не думали, що можливо це він і сам замовив людей, щоб їх обляпали фарбою, адже як в Україні - "в нас обіжаних люблять", та і плакати так стають більш замітні- іде людина дивиться обляпаний плакати - зразу ж думка: - Кому цей Козюра так насолив, мабуть владі теперішній, чи ще комусь - такого доброго обляпали, мабуть буду підтримувати його... Хоча я за підтримку акції, але буть Козюра сам такий добрий і не тільки випрошуй гроші у народу на допомогу дітям, а сам велику суму виклади зі свого кармана, закупи за свій рахунок їм подарунки, обладнання чи ще щось, а народ вже якось і без піар акцій і підтримає дітей!
zaHARE Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 15:04 #8 Опубліковано 16 Листопада, 2009 в 15:04 а у меня к пану Козюре конкретный вопрос-предложение,решит его,тогда верю в его намерения,нет-антиреклама обеспечена,хотя я не злюка. Суть вопроса-пару годков назад группа небалаболов пришла в детский дом с предложения раз в недельку или хотя бы в месяц устраивать деткам пиры-гора сладостей,да и не только сладостей.Кто не захочет покушать домашних пирожков? Учитывая специфику учреждения готовили без яиц,какао,мяса и прочих стремных продуктов.Удалось нам их руководство уламать!!!!на парочку таких пиров.Далее,нам сказали,что у некоторых детей от нашей кормежки были проблемы(хотя то же самое мы ели сами и давали есть нашим детям) и если мы хотим помочь,то лучше деньгами или в крайнем случае бананами,цитрусовыми и проч.Не хочу говорить о персонале ничего дурного,но в нашей стране трудно поверить,что из ящика бананов детям достанется хотя бы половина.Это во-первых.Во-вторых в банан или апельсин душу и тепло не вложишь и для ребенка банан он и в Африке банан,а вот домашнее печенье или тортик,пирожок с капустой или вишнями ребенок будет помнить всю жизнь.Пан Козюра мы предлагаем Вам конкретное сотрудничество на ПОСТОЯННОЙ!!!!! основе.С нашей стороны мы вкладываем наше желание и умение вкусно,полезно и с душой готовить,а с Вашей стороны-решение организационных вопросов,в том числе и в плане лояльности и поддержки со стороны персонала детского дома.Кроме того,омелюсь предложить Вам проявить заботу не только о детях,но и о стариках.Ибо в основах культуры и традиций славян и украинцев, в частности,лежит уважение к старшим и забота о стариках.ЗЫ:еще есть один ньюанс,но я думаю Вам с Вашим желанием нести добро в массы это не помеха.В связи с кризисом,предприятие,которое поддерживало наш проект на сегодняшний день не в состоянии его финансировать.Мы готовы предоставить расчет затрат каждой порции,затраты идут только на продукты и газ(електроенергию),никто из нас не берет за это ни копейки.Если Вам это нужно,пишите в приват,готов встретиться и обсудить все вопросы.Я думаю,что мое предложение интересней,чем разовая акция по отдаче ненужных вещей.Мы сможем дарить детям праздник гораздо чаще.
bazoomba Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 08:29 #9 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 08:29 Є така приказка "бери небоже що мені негоже"Здається, б/у іграшки, навіть домашні, не принесуть дітям хоч частину справжнього домашнього тепла.А от живе спілкування з дорослими і дітьми, справжня увага до них принесе набагато більше користі. Це підтверджують багато благодійних проектів, зокрема "Танцюю для тебе" на 1+1. Пропозиція zaHARE, як на мене цікавіша.
koziura Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 15:12 Автор #10 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 15:12 Доброго дня2 zevs_isver2 tifostАкція проводиться Громадською організацією «Громадська ініціатива». Організація зареєстрована вже більше двох років і схожі акції проводяться і будуть проводитись постійно. Ми вже допомогли багатьом людям.2 MaskinongЗараз діюча влада не влаштовує. Мене особисто не влаштовує стан справ в місті і в цілому у країні. Чи балотуватись – ще рішення не прийняв. Знаю одне – що стару «еліту» треба гнати в три шиї. Це можемо зробити лише разом, бо керівниками мають ставати люди з відповідною освітою та досвідом, люди, які мислять сучасними категоріями і які є ефективними менеджерами, а не крадіями бюджету. Влада має бути ефективною та підзвітною мешканцям міста.2 zaHAREМи зацікавились Вашою пропозицію. Давайте зустрінемось і все обговоримо, бо дійсно є ряд речей, які можуть створити проблеми. Сподіваємось на плідну співпрацю.2 bazoombaСпілкування з дітьми, звичайно, річ важлива і воно обов’язково відбудеться. По закінченню акції планується дитяче свято в «Бам-Бар-Бії» для молодших дітей, а для старшої вікової групи ведуться переговори з закладом іншого типу. Поки ще не вирішені всі організаційні питання, тому назву писати не буду.Нас підтримують: СІД, Вісник, Твій вибір, Аверс, Волинські новини, Луцький замок, Волинь, Волинська газета за що ми висловлюємо щиру подяку. Якщо хтось з форуму хоче допомогти розповсюджувати інформацію про акцію – відпишіть в приват і ми вишлемо інформер.І ще додам – критика, то, звичайно, річ потрібна… Але якщо хочете допомогти дітям – просто допомагайте.Дякую
Forever Autumn Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 15:44 #11 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 15:44 Чи балотуватись – ще рішення не прийняв. Знаю одне – що стару «еліту» треба гнати в три шиї.Шановні форумчани!Вітаю вас з першим кандидатом на нашому форумі! УРА!Шкода, що подібні так звані акції починають рекламуватися саме перед виборами. Дітям можна помагати і без подібного піару
kozakOleg Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 16:00 #12 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 16:00 Доброго дня2 zevs_isver2 tifostАкція проводиться Громадською організацією «Громадська ініціатива». Організація зареєстрована вже більше двох років і схожі акції проводяться і будуть проводитись постійно. Ми вже допомогли багатьом людям.Чим допомогли? (звичайно це не сам Коюра відповідає, а системний адмін його сайту), але всерівно - чим допомогли? Збирали кошти із людей і віддавали в дитячі доми - добре, але значною мірою це не ви допомогли, а люди. От скажіть скільки ви своїх грошей крім банерів по місту вклали в так звану доброчинність?От якщо ви кандидат у мери - давайте зустрінемось і обговоримо побудову дитячого майданчика на вул. Кравчука 32 який вже знищено роками - думаю вам багато коштів не придеться витратити, або таким чином розмістите менше своїх плакатів, але народ тоді побачить, що щось робите. От замість того щоб розмістити лишній баннер давайте збудуйте дитячий майданчик на вул. Кравчука 32.
Maskinong Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 16:15 #13 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 16:15 2 MaskinongЗараз діюча влада не влаштовує. Мене особисто не влаштовує стан справ в місті і в цілому у країні. Чи балотуватись – ще рішення не прийняв. Знаю одне – що стару «еліту» треба гнати в три шиї. Це можемо зробити лише разом, бо керівниками мають ставати люди з відповідною освітою та досвідом, люди, які мислять сучасними категоріями і які є ефективними менеджерами, а не крадіями бюджету. Влада має бути ефективною та підзвітною мешканцям містаІ ще додам – критика, то, звичайно, річ потрібна… Але якщо хочете допомогти дітям – просто допомагайте.ДякуюСудячи по посадам й званням які в Вас є шановний ,механізмів впливу на ситуацію в Вас більш ніж достатньо.Що заважало створити фонд підтримки дітей раніше й тихенько (без PR) творити добро?Що КОНКРЕТНО Ви спродукували для громади,підкреслю не критикували,НЕ ДЕКЛАРУВАЛИ а СПРОДУКУВАЛИ?Гнати на стару «еліту» зараз дуже актуально й є за що,але чому саме перед виборами -ГВАЛТ "Родина в опастности" а після виборів "ой не смогла я"? Хочу допомогти дітям й ПРОСТО допомагаю!!!
difoto Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 17:36 #14 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 17:36 Я Фигею... На интернет-форуме, где сидят в основной массе либо умные , опытные люди, которые за Козюру никогда в жизни не проголосуют, либо юнцы, оторвавшиеся от контр-страйка, которым вообще пофиг, кто такой Козюра.... Это был верный маркетинговый ход! И тысячи гривен потрачены не зря! (хотя, в предвыборной гонке такие мелочи часто теряются...) проспонсируете веломарафон? Дам 2000 голосов.
zaHARE Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 18:02 #15 Опубліковано 17 Листопада, 2009 в 18:02 2 zaHAREМи зацікавились Вашою пропозицію. Давайте зустрінемось і все обговоримо, бо дійсно є ряд речей, які можуть створити проблеми. Сподіваємось на плідну співпрацю. давайте зустрінемось, тільки я не знаю де Вас шукати і коли турбувати. можна конкретніше?
Maskinong Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 08:52 #16 Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 08:52 проспонсируете веломарафон? Дам 2000 голосов. 2000 голосов це цікаво)).Про яку сумму "проспонсируете веломарафон" йде мова?
difoto Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 08:58 #17 Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 08:58 2000 гривен По гривне за голос - не так и много, не?
Luychi Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 09:07 #19 Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 09:07 проспонсируете веломарафон? Дам 2000 голосов.А якщо не захочуть голосувати "отключім свєт і воду"!!!
Адміністратори t0rik Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 10:24 Адміністратори #20 Опубліковано 18 Листопада, 2009 в 10:24 черт, коммерческий пост пропустил (((
kozakOleg Опубліковано 20 Листопада, 2009 в 09:13 #21 Опубліковано 20 Листопада, 2009 в 09:13 Щось koziura не відповідає - думає: - "Та пішли вони, підтримуй ще всякі проекти, строй дитячі майданчики, витрачай свої гроші, я краще зберу іграшки і всякі речі з народу і віддам їх дитячому будинку і залишусь добрим дядьком і не витрачу грошей і ще паро баннерів вивішу!" Стара ж влада набридла, треба міняти? Так koziura?
spider Опубліковано 20 Листопада, 2009 в 10:33 #22 Опубліковано 20 Листопада, 2009 в 10:33 Все !! 2 zevs_isver 2 tifost куплено . Десь скоро мають почати агітацію).
koziura Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 08:51 Автор #23 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 08:51 Фізично розміщає на сайті інформацію не сам Андрій, але все що тут пишуть і кожному відповідає він сам особисто.Для всіх хто має конкретні пропозиції, зокрема по дитячому майданчику, про випічку дітям і все інше - завжди радий зустрітись.Ще раз нагадую вул.Коперніка 8а, 3-й поверх
Zevs_Isver Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 09:12 #24 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 09:12 ой придется наверное приравнять политеческую агитацию к рекламе и переходить на платную остнову
kozakOleg Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 14:38 #25 Опубліковано 23 Листопада, 2009 в 14:38 Фізично розміщає на сайті інформацію не сам Андрій, але все що тут пишуть і кожному відповідає він сам особисто.Для всіх хто має конкретні пропозиції, зокрема по дитячому майданчику, про випічку дітям і все інше - завжди радий зустрітись.Ще раз нагадую вул.Коперніка 8а, 3-й поверхОбов'язково зайдем... Можна взнати в які години і дні прийом (щоб дарма не ходити)?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.