Перейти до змісту

У Мінздоров'я не проти продовжити карантин

fenmix

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Міністерство охорони здоров'я відзначає зниження рівня захворюваності на грип і ГРВІ.

Про це повідомив перший заступник міністра охорони здоров'я Василь Лазоришинець.

"Кількість хворих зменшується. Тенденція до зниження спостерігається щодня", - сказав він, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини. Він додав, що якщо раніше щодня фіксувалося до 160 тисяч випадків захворювання щодня, то зараз цей показник становить 35-50 тисяч осіб.

Також Лазоришинець зазначив, що на 115 осіб зменшилась кількість людей, які знаходяться у реанімації, і на 5 осіб, які перебувають на апаратах штучної вентиляції легень.

У той же час заступник міністра заявив, що епідеміологічна ситуація в країні не нормалізувалася. "На мою думку, в країні необхідно продовжити карантин. Те, що ми ввели карантин у деяких областях, дозволило зменшити захворюваність школярів на 50% і студентів на 40%", - сказав він.

У той же час Лазоришинець додав, що остаточне рішення щодо продовження карантину буде приймати головний санітарний лікар.

источник

Опубліковано

Якщо це підтвердиться, то зимні канікули будуть з 29, а не з 26 як завжди. Це по перше. По друге весняні канікули скоротять на неділю. Ну й вчитися по суботам. Так що будем наздоганяти...:((

Опубліковано

Сьогодні спілкувався з колегами (сам теж нині лікуюсь), кажуть, за даними обласного управління охорони здоров'я - динаміка захворюваності на Волині ще теж достатньо висока, хоча і не така, як в перші дні епідемії.

Вірус стає витривалішим. Звичайний курс лікування доводиться продовжувати. Чимало випадків, коли в людей виникають значні ускладення...

Короче кажучи, ІМХО, канікули-канікулами, але краще вам лишній тиждень посидіти вдома, ніж потім тижнями сидіти по лікарнях.

Опубліковано

Взагалі то відлік почався 2 неділі назад. Ще одну неділю, і до наступного понеділка мабуть. Але 19 числа будуть вирішувати про продовження.

Опубліковано
Взагалі то відлік почався 2 неділі назад. Ще одну неділю, і до наступного понеділка мабуть. Але 19 числа будуть вирішувати про продовження.

Це вже іде третя неділя...

Опубліковано

У п"ятницю буде вирішувати головний санлікар. Вирішуватимуть по кожній області окремо за показниками. Думаю, у нас не будуть продовжувати.

Опубліковано
У п"ятницю буде вирішувати головний санлікар. Вирішуватимуть по кожній області окремо за показниками. Думаю, у нас не будуть продовжувати.

10390950_1195479032_68629.jpg

Не вытерплю!!

Опубліковано
ммм..хтось за Львів щось знає?

Можеш уже точно збирати чемодани  :)

Карантину Львівській області закінчується 23 листопада

Ех..а я так сподівався що відтягнуть сесію ще на тиждень :D

хоча з тим карантином відробок буде (

Опубліковано
Ага, у вас тепер канікул не буде ані зимових, ані весняних і грузити вас будуть - по сме не балУйся!

В школах мб й так )

Знаю що зимові канікули в внз будуть. Принаймні в мене буде тиждень.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...