Перейти до змісту

Проїзд в громадському транспорті подорожчав

vrm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Значить поділяться з АМКУ і плата за проїзд так надалі і залишиться 2 грн. :(

Щось я не пам"ятаю, щоб ціна на проїзд з часом ставала меншою, ніж була, хоч і ціна на нафтопродукти падала...

• Відповідей 212
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Alan а якщо видавати квиток кожному пасажиру маршрутки - шофер отримаэ добру ЗП?

зможе, але поверх зарплати ніц не отримає ;)

Опубліковано
Дрібним власникам маршруток пропоную подумати над таким: у вас є чергова МОЖЛИВІСТЬ "ПЕРЕГРАТИ" конкурентів.

ага. думаєш влада дозволить? чи ти не знаєш, хто у нас маршрути роздає?

Опубліковано

Anal, угомонись вже!

п.с. вибачте за офф, але цей "владєлєц газєт, параходов і 6 маршруток" відключив ПЛ і вже дістав разом із своїми клонами ср@ти в репутацію.

Опубліковано
але цей "владєлєц газєт, параходов і 6 маршруток" відключив ПЛ і вже дістав разом із своїми клонами ср@ти в репутацію.

в тебе параноя, клонів не тримаю. в репутації відписуюсь тільки на твої високоінтелектуальні дописи в моїй репутації...

вибачайте за офф: але пан лузер затіяв возню, а тепер "сцикнув"

Опубліковано

Затіяв, якраз ти, все ж легко можна перевірити. І ти ж "сцикнув", чому б тоді "лічку" відключати?

Крім слова "лузер" ще інші знаєш?

Опубліковано

SunSeth ага. я затіяв, коли водіїв маршруток бидлом обвизав і вимагав, щоб за 2 грн. робили тобі мінета?

не гони...

більше на твої пости не відписую, ти ще розумом не доріс, невдахо.

Опубліковано

1,5*2*20=60, 2*2*20=80

тобто проїзд на роботу і додому здорощає на 20 грн/міс (страшна сума, що робити з цього трагедію?). Чи багато з організацій , де працюють форумчани не підняли цін на протязі кризи? Нікого не захищаю, але здорощання проїзду досить закономірне явище, хоча і не приємно.

Для критиків: Я НЕ "МАРШРУТЧИК" І НІЯК З ЦИМ БІЗНЕСОМ НЕ ПОВ'ЯЗАНИЙ .

П.С. Сьогодні бензин знову подорощав.

Опубліковано
1,5*2*20=60, 2*2*20=80

тобто проїзд на роботу і додому здорощає на 20 грн/міс (страшна сума, що робити з цього трагедію?). Чи багато з організацій , де працюють форумчани не підняли цін на протязі кризи? Нікого не захищаю, але здорощання проїзду досить закономірне явище, хоча і не приємно.

А що ми лише на роботу їздимо? Крім роботи є ще поїздки у гості, на ринок, по інших справах (до лікаря....). У багатьох випадках доводиться навіть їхати з пересадками. Тому розрахунки далеко неточні.

Різниця 60 грн/міс щонайменше!!! (4 поїздки/день*0,5 грн/поїзка*30 днів/міс)

Опубліковано

сьогодні їхав на роботу в 24 маршрутці, виявилось в ній проїзд 2грн, хтось ще таке бачив? що це самоправство водія, окремого перевізника?

експеримент/жарт :D:ohmy: ?

Опубліковано
3. Закупівля великих машин з високими експлатаційними показниками (не морально застарілих, якими є 15 - і 9 - ки на вулицях Луцька)

А чим вони так морально застаріли? Двигун, ходова - Isuzu, людей поміщається багато. А як не подобається зовнішній вигляд, то є нові А60110 від Богдана. А там той самий двигун, низька підлога і т.д. Купуйте, возіть. Але те, що немає грошей на закупівлю, то інша справа.

Ну спитай механіків ДЕПО, я думаю багато теплих слів почуєш про дані апарати. А те як вони закуплялись в підтримку ЛУаЗа це інша історія.

Опубліковано

Походу під шумок всі перевізники поставили ціну 2 грн, хоча розпорядження міського голови торкалося лише маршрутів 9 і 15. чи все-таки всіх????

Опубліковано

Та вроді на всіх маршрутах стало 2 грн. А що, хтось сумнівався, що приватники не підтягнуть ціни за 15 і 9 маршрутами?

Опубліковано

та якби приватники лишили б 1.5, то вони вигравали б на кількості пасажирів, і прибутки б зросли полюбому(бо народ намагався б сісти в півторарубльову маршрутку а не в 15 чи 9)

Опубліковано

Так жаба то давить власників інших маршрутів, що 15 і 9-ті підняли ціну, а чому в них має залишатися так само 1,5 грн., якщо можна заробляти ще більше.

Всеодно знають, що пасажири нікуди не подінуться, їхати-то потрібно, зараз холодно, мало хто буде йти пішки кілька км на роботу, так що будуть всі платити 2 грн. і все.

Опубліковано

Буду рідше платити в маршрутках, принципово. Під час страйку тролейбусів ні разу не платив. Сідаю в центрі, маршрутки забиті їхали, водій всіх не проконтролює.

п.с. Тримайтесь, студенти ;)

Опубліковано
Буду рідше платити в маршрутках, принципово. Під час страйку тролейбусів ні разу не платив. Сідаю в центрі, маршрутки забиті їхали, водій всіх не проконтролює.

І що ти доброго цим зробив? Чи це маршрутчики тобі винуваті, що тролейбуси не ходили? от такий в нас менталітет... радіти що надурив когось на 2 гривні. А як тебе десь надурюють, обраховують неприємно, правда ж?

Опубліковано

Сегодня ехала на работу в маршрутке "8", проезд по 1,50 грн., хотя уже приготовилась к худшему... Самое главное, что половина сотрудников всё-таки приехали по 2 грн, остальные по 1,50 грн., ничего не понимаю, цены подняли выборочно или как? :blink:

По поводу проезда по 2 грн, ничего приятного конечно, но признаюсь чесно, если поднимут, всё равно буду ездить по 2 грн, ибо на работу надо как-то добираться, а с троллейбусами напряг (на карбышева всего-то только "9" от меня едет, и то, часом не по графику, можно пролететь :glare: )

Думаю таких как я будет много, тех, кто молча проглотит обиду, смирится и будет платить сколько скажут... :(

Опубліковано
Так жаба то давить власників інших маршрутів

давить, але не жаба, а відділ міськради, який роздає маршрути ;)

Опубліковано

Добирався на роботу (40ий) маршрутом №17а - 1.5грн.

Колега маршрутом №10 - 2грн.

ЗІ: А колись і по 1грн не хотіли платити, бо дорого!

ІМХО, звикнемо.

Опубліковано

І що ти доброго цим зробив? Чи це маршрутчики тобі винуваті, що тролейбуси не ходили? от такий в нас менталітет... радіти що надурив когось на 2 гривні. А як тебе десь надурюють, обраховують неприємно, правда ж?

Давай не будем порівнювати маршрутчиків зі мною, під час страйку вони й так непогано підзаробили. Ти вважаєш ціну в 2 грн. виправданою - то й катайся на здоров'я. Я вважаю її нічим не підкріпленою. Якщо залишиться ціна в 1.5 грн. - платитиму без заперечень

Опубліковано
1,5*2*20=60, 2*2*20=80

ось у мене на роботі ціни не підняли, ми навіть втратили в дечому через дибільну політику уряду ТЮВ. так шо "не розписуйтесь" за всіх. для когось і 20 грн. це гроші

Добирався на роботу (40ий) маршрутом №17а - 1.5грн.

Колега маршрутом №10 - 2грн.

ЗІ: А колись і по 1грн не хотіли платити, бо дорого!

ІМХО, звикнемо.

ось в цьому то і проблема. ми завжди до всього привикаємо, а влада користується цим і має нас за ............ думаю кожен сам допише необхідне

Опубліковано
Якщо залишиться ціна в 1.5 грн. - платитиму без заперечень
Під час страйку тролейбусів ні разу не платив.

щось не в"яжеться...

не подобається ціна - не їздь... Раз сів в маршрутку - заплати.

я не про ціни говорив. я про те що непорядно неплатити

Опубліковано
Якщо залишиться ціна в 1.5 грн. - платитиму без заперечень
Під час страйку тролейбусів ні разу не платив.

щось не в"яжеться...

не подобається ціна - не їздь... Раз сів в маршрутку - заплати.

я не про ціни говорив. я про те що непорядно неплатити

Так, згідний, не платити - непорядно. Їду в тролейбусі - плачу, їхав в маршрутці по 1,5 грн. - плачу. Під час страйку альтернативи, крім маршруток, не було, вони були більше схожі на казкову рукавичку і досить часто здача "губилась" по дорозі до мене. Зараз, якщо нікуди не спішу, їду тролем.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...