Перейти до змісту

Луцьк 45-91 р.р.

kotykS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

В 2009 році в цій темі ми обговорювали парашутну вишку, яка була напроти філармонії. тоді і фото якісь були, але тепер вони пропали. Хто має їх чи може завантажити якісь інші? Хто що знає про ці вишки? Хто там тренувався? Якісь були льотні курси чи як?

Вишка була одна. Це був атракціон. Стрибати можна було всім, ніяких курсів. Єдине, напевне, були вікові обмеженняpost-14838-0-96133300-1354807332_thumb.j. Треба знайти тих, хто стрибав.

Вишка належала ДТСААФ, але використовувалась також і в якості аттракціону, ціна стрибка була, здаеться 10 чи 15 копійок.

Шістдесяті роки, стадіон "Авангард". А де зникла ця споруда?

post-3831-1235244689.jpg

На прикладі цього фото вирішив запитати чому клікаючи по цьому та ряді інших фото я бачу лише маленький квадратик на якому важко щось роздивитися. Це якось "лікується"?

Фото потрібно загрузити через Фотохостінг(є така кнопка в верхньому меню форуму) і вставити отриманий код в повідомлення, тоді зображення можна буде переглянути в збільшеному вигляді.

• Відповідей 818
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Фото потрібно загрузити через Фотохостінг(є така кнопка в верхньому меню форуму) і вставити отриманий код в повідомлення, тоді зображення можна буде переглянути в збільшеному вигляді.

шось не виходить. маленьке все одно

Опубліковано

Мова, очевидно, йшла про старі пости, в яких зображення не збільшуються. Це після переїзду форуму в 2010-му. На жаль, нічим не лікується.

Опубліковано

Мова, очевидно, йшла про старі пости, в яких зображення не збільшуються. Це після переїзду форуму в 2010-му. На жаль, нічим не лікується.

Залити по новому

Опубліковано

01luchanyn, розділ дуже великий. Робити це одному модератору, то треба кинути роботу і тільки цим і займатись.

Пропоную поступати так, просити перезалити фото конкретні, що вас зацікавили.

Можливо відгукнуться ті хто безпосередньо постив той чи інший знімок.

Якщо бачитиму, що в мене таке фото є, обіцяю залити.

Опубліковано

Невже це так важко зробити? Чи це вимагає надлюдських зусиль?

В принципі це діло можливе, хоча і займе надзвичайно багато часу, фотографій то до двох тисяч штук, якщо не більше !!!

Але чи воно тра ... для мене це запитання риторичне

Опубліковано

Панове, я не свята і не чародійка :D :D :D Німб не знайшла.

phantom, у мене було збережене це фото на ноуті, я просто його знайшла, завантажила і запостила Вам.

Опубліковано

Шановні колеги, як що ми будемо знов заливати старі фото (звичайно, в кого вони збережені в ел. архівах) то треба нищіти старі (які не збільшуються й лише займають простір в нашому форумі)??? Які думки з приводу цього?

Опубліковано

Ви таки хочете добавити роботи пану Отто :D

Шановні, а почнімо з себе! Нас дописувачів в цьому розділі, котрі саме постять фотографії не так уже й багато. А враховуючи, що всі ми свідомі шанувальники, давайте гуртом, для початку, відредагуємо самостійно свої пости, відкорегувавши залиті знімки.

Інакше це є непосильна ноша для модератора.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Ще 3 фото 1964 року

вул.Б.Хмельницького

post-6593-0-90345300-1332931516_thumb.jp

Цікаво, це просп. Волі чи Грушевського?

post-6593-0-37439300-1332931533_thumb.jp

Як на мене, краще ніж тепер

post-6593-0-54659900-1332931556_thumb.jp

Вітаю форумчан та форумчанок! Третє фото - безумовно пр. Волі. Тоді в 1960, можливо 61, вул. Лєніна № № 72, 74, 76, 78. П"ятий будинок просто не вмістився, очевидно був тоді на нижчій стадії будівництва. На фото є один нюанс в конструкції ближнього будинку. Якщо комусь цікаво - питайте.

Опубліковано

Придивіться панове, над авто на другому поверсі немає балкона. Вікно є, а дверей і балкона - нема! Це тому, що перший поверх третього під"їзду нежитловий. Там скоро відкриється відома Їдальня № 22. Сьогодні там балкон є, видно, що він нестандартний, його добудували мешканці. А ось тієї єдальні, вже немає! Шкода. При нагоді: Чи можу відправити фото в Аргентину колишнім мешканцям двору, через 15 років після від"їзду, то має бути цікаво.

Опубліковано

Чи можу відправити фото в Аргентину колишнім мешканцям двору, через 15 років після від"їзду, то має бути цікаво.

а чом бий ні

Опубліковано

Ну який Луцьк без Замку та Стиря? Роки тіж самі - 70-ті.

Привіт всім! Що до третього фото - помиляєтесь панове! Роки 80 -ті, а місце визначити дуже просто. Це основне русло р. Стир на ділянці від центрального пляжу до замку. Розгадка - ЛЕП. Вона єдина й нині там. Пройти в кінець вул. Замкової, далі по дамбі кроків 20. Фото 4 теж десь там, роки дійсно 70-ті. Трохи проти течії є подібний доплив канави, на протилежному березі. Досить цікаво, що ці місця трапляються на багатьох фотках. Наприклад пані з песиком пливе на човні. Добре видно дамбу, вона вже заросла травою, деревця підросли. А що то бетонна конструкція не знаю.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Приблизно 73-й рік. Вулиця Радянська (нині Лесі Українки), місце де зараз Театральний майдан. По Радянській (тоді була проїздна) курсував автобус маршруту №4 (14 школа - Залізничний вокзал). З Радянської звертав на Леніна (пр.Волі), далі на Шопена - Артема (пр.Перемоги) - Ленінградська (Привокзальна, мосту, як і 33-го ще не існувало) - вокзал.

post-5266-0-20226700-1359446557_thumb.jp

post-1719-0-01350000-1359447481_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...