Перейти до змісту

Луцьк 45-91 р.р.

kotykS

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 818
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
ти не правий я живу на Вокзалі (в привокзальному районі) в Луцьку

моя мама свідок тої виставки ти не правий Otto Kreer

можу виложити сучасні фотки вокзалу для порівняння

от люблю я людей які на сто відсотків впевнені в своїй правоті ! :D особливо коли правата базується чисто на слухах...

- фото з книги метра луцького краєзнавства - Вальдемара Пясецького

post-1719-1238067230.jpg

Опубліковано

І на території тої виставки ще одне ізваяніє Леніна.

Я так розумію, це той варіант, про який писав Shura - район 15-ї школи? http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=313970 - пост №376

Опубліковано

хм... значит с месторасположением входа я ошибся...

а про Ильича - нет. выставки при мне уже не было, а Ильич был перед входом в 15-ю школу...

Опубліковано
а про Ильича - нет. выставки при мне уже не было, а Ильич был перед входом в 15-ю школу...
Висновок - Іллічів було більше, ніж ми собі можемо уявити  ;)  Уже нарахували 6: на Цукровому, напроти обкому, Театральний майдан,  на території сільськогосподарсько-промислової виставки, вхід 15-ї школи і в обіймах Сталіна, орієнтовно перед ЦУМом).

Хто більше?  :D

• 2 місяця потому...
  • 2 місяця потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

1979 год. лучанин Дмитрий И. знакомится с представителем дружеской фауны на фоне будущего президентского дворца

dimka_cat.jpg

• 3 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Переглядала свою бібліотеку, знайшла цікаві фото в книжці В.Денисюка "Зачаровані мистецтвом".

Викладаю тут.

IMG2742-1256132244.jpg

IMG2742-1256132336.jpg

На останній видно будинок, поруч "Просвіти" якого зараз нема і гарний паркан. Я так розумію він відділяв вищезгаданий парк.

Опубліковано

С деревьями красивее, конечно, но вид из окон ограничен был. Хотя на что там смотреть? :)

Опубліковано
С деревьями красивее, конечно, но вид из окон ограничен был. Хотя на что там смотреть? :)

В то время там сквер был с вождями по центру - так шо было довольно неплохо

Опубліковано

Панове, а де у Луцьку була залізнодорожна школа № 38 ?

Уже знайшов як мінімум три згадки про неї , точніше про її випускників

Ось 1955 рік - випускники цієї школи, причому школа чоловіча

будиночок мені схожий на вечірню школу на ковельській вулиці

c6014c32e49b.jpg

Опубліковано

где-то я видел этот мини-кремль, что слева на фоне. всю тему перерыл - не нашёл. может где по внешним ссылкам видел

з.ы. А это случайно не то здание, что справа от цума?

post-4122-1257017000.jpg

Опубліковано
где-то я видел этот мини-кремль, что слева на фоне. всю тему перерыл - не нашёл. может где по внешним ссылкам видел

я також думаю, що це воно. багато вже було фоток з цим Кремлем (до речі. наскільки знаю, їх було 2 - маленька і оця більша версії). це очевидно той будинок. В темі, про 50-60 роки має бути. а бо в темі про радянський Луцьк. Також фотки з подібним виглядом є в Левчанівської. Її книга десь має також тут буть.

Опубліковано

дякую, таки це він

Опубліковано
Панове, а де у Луцьку була залізнодорожна школа № 38 ?

насмілюсь припустити, що в приміщенні станції "Росинка"....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...