Перейти до змісту

Фото

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 609
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А чому ви впевнені що фото зроблені саме в Луцьку?

третя фотка, скоріш за все, зроблена біля медучилища

Опубліковано

А чому ви впевнені що фото зроблені саме в Луцьку?

третя фотка, скоріш за все, зроблена біля медучилища

Це так очевидно

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Дякую за фото! Дуже цікаві!

Зверніть увагу на афішну тумбу на 2-му фото, там є двері. Вона ще слугувала і ларьком?

Ніби усі фото впізнавані, то як йшла процесія, судячи по двох останніх - до кінця Ягелонською, а судячи по першій - повернули на Кривий Вал?

Чи я щось плутаю?

Опубліковано

Чи я щось плутаю?

А де ви побачили Кривий Вал ?

Це Петрусь "тягне кота за хвоста" , повірте мені на слово - процесія врешті-решт дійде до пам"ятника загиблим польським воїнам при взятті Луцька у 1920 році , що стояв біля входу у Свято Троїцький собор.

Опубліковано

Дійсно, чому процесії йти боковою вулицею коли краще центральною

А садочок Покровської церкви

це не там. Лазня - радянський будинок, типовий проект. Такий є в Рівному, тільки дуже перебудований. Десь Левчанівська писала, що лазню наче в 1950-х збудували...

п.с. всі фото шикарні!!!

Опубліковано

лазню наче в 1950-х збудували

Саме так, моя мама підтвердила цей факт, вона на той час проживала недалеко від неї.

Опубліковано

де ж ви ті всі фото берете?)))))) класнючі!!

"У нас этого гуталина ..."

І головне ви пане Олександр не відповіли на питання "про баню - не баню"

І прохання відповідати конкретно, бажано з фотопідтвердженням а не в стилі як ви любите типу :

"це на вулиці що носить ім"я героя життя якому обірвала куля відлита на заводі що стоїть у старому місті, робітники якого страйкували у той час"

Опубліковано

ладно, все це добре, а де ж знімки зроблено , що за будинок схожий на лазню ?

Варто врахувати той факт, що взагалі не зможемо його ідентифікувати. Адже фото довоєнне, а під час війни було зруйновано багато будинків. Вздовж Данила Галицького взагалі мало що залишилось. post-7519-0-93466500-1376305522_thumb.jp І навряд чи там був такий будинок. На Ягеллонській теж багато будівель війна знищила, але там були будинки дво-триповерхові. І, враховуючи факт, що майже всі фото знято на Ягеллонській, можна припустити що і це фото теж з цієї вулиці.

Опубліковано

Не можна Петрусь, Ягелонська вулиця профотографована повністю.

Підтримую

Про те, що на фото не Ягелонська може свідчити також бруківка

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...