Перейти до змісту

Для чого ми родим дітей?

Luychi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

та нам пох чого панна так рішила, нам нафік не треба її лікар і його думка, ми рахуємо її попередження спробами "абидови*о*уватися" , і тим більше нас не гребе слала вона чи не слала, в мислях чи не в мислях :D це особисті внутрішні проблеми панни:)

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Оскільки дітей немає, то дам відповідь на питання, чому я НЕ хочу мати дітей:

1. Фінансовий стан нестабільний, а виховання дитини, пробачте як не крути, а вимагає фінансових вліваній.

2. Часу ітак не вистачає катастрофічно, а 9 місяців, викинутих з життя, а потім 3-4-5 (скільки там?) років (пільонки/соски/какашки/неспання і т.п.), викинутих із нього ж -- ні в які рамки/плани і т.п. не входить.

3. Сам процес..кхм... пробачте, надто я себе драгоценну люблю, щоб отак мучить.

4. Та й генофонд у дитини має бути толковим врешті решт, щоб потім не думати в пориві батьківської страсті "ідіото,весь в батька!" :):):)

завжди цікаво бачити такі ось аналізи, у мене виникло кілька запитань відразу

1.  Скільки вам потрібно грошей щоб стан був стабільний і ви могли дозволити собі дитину? скікльки часу потрібно для досягнення такого стану.

2. скажіть, при такій завантаженості і обмалі часу ви спите? викидання на сон треттину свого життя для вас не є занадто щедрим подарунком? 

3. наскільки я розумію сам процес вагітності та родів у вас викликає відразу - користуйтесь послугами сурогатних матерів 

4. наскільки рівень вашого генофонду відповідає нормам щоб потім хтось не казав якісь безглузді речі? (не сприймайте як образу просто цікаво з точки

зору генетики)

5. які рамки виховання здорової дитини у вас вважаються нормальними?

буду радий почути відповідь. дякую

Опубліковано

Я колись задумувалась над питанням матеріальних статків. Так от, споглядаючи досвід своїх батьків, зробила висновок: якби мої батьки чекали покращення житлових умов (а в цьому була потреба: відсутність ванни, аварійний будинок), то я мала б шанси з'явитися на світ не раніше 1992 року. А в цей час мама народити б вже не змогла б фізіологічно.

Опубліковано

Толік, ну ото як то кажуть "кращеінколищосьжуватиніжговорити" :):):). А не писнути щось, аби відгавкнутись.

Внутрішні проблеми тут, здається, у тих, хто намагається направити на путь істінний:так треба, так нада, то всьо прийде і т.п. Я написала ясно: як прийде - напишу. Окрему тему створю на Борді. Обіцяю))))).

Було питання - прозвучала відповідь. Аллєс-моргалєс :). А те, що дана відповідь суперечить тому, як воно закладено в кожному...хм...чиї проблеми?:) У кожного шляхи до радості і щастя свої (і я маю щиру віру в те, що є 1-2-3 людей, котрі з усього форуму з цим погодяться :). В когось то гроші, в когось кар*єра, в когось друшляцтво, в когось діти (і список цей дуже довгий).

Те, що так живе більшість, не означає, що так повинні жити всі :). Мені так не підходить. І що з цього випливає? Я ви**буюсь? Намагаюсь стояти в стороні? Та думайте, що хочте, і хай би вам було похєр. Але ж не похєр, бо сипеться купа питань і заявочки, що комусь насрать, кого куди послали. Нахріна? Бардзо треба. Є набагато цікавіші речі:)

Suum quique, навіть якщо від цього у когось порушуються всі так старанно вбиті в голову (чи інші місця) канони. Ашодєлать?:)

Опубліковано

2 madkot, а мені на жаль ніколи не було цікаво бачити/читати/чути такі от рєчі напутствєнниє, тому на питання про "аналізи" (мочі??роблять галицькі врачі..хоть би тортік хтото сдал у аналізах на кал) відповідати нецікаво теж :)

Опубліковано

паясню:

Оскільки дітей немає, то дам відповідь на питання, чому я НЕ хочу мати дітей:

1. Фінансовий стан нестабільний, а виховання дитини, пробачте як не крути, а вимагає фінансових вліваній.

2. Часу ітак не вистачає катастрофічно, а 9 місяців, викинутих з життя, а потім 3-4-5 (скільки там?) років (пільонки/соски/какашки/неспання і т.п.), викинутих із нього ж -- ні в які рамки/плани і т.п. не входить.

3. Сам процес..кхм... пробачте, надто я себе драгоценну люблю, щоб отак мучить.

4. Та й генофонд у дитини має бути толковим врешті решт, щоб потім не думати в пориві батьківської страсті "ідіото,весь в батька!"

Тому смислу народужвати дітей для себе особисто я не бачу на найближчі років з 5 напевно.

Якщо щось поміняєтсья колись - обов*язково дам знати

це була позиція

а січас виї..они:

тим, хто на мене напижиться за таку позицію і скаже "ооооо...какая дурааа..так ніправільнааааа... дєті-цвєти жизні мля..всєєє..всє да єдінай радіть далжни ібо в ентом долг прєд богам і прєд людьмі"..от.

але майте на увазі, ті-хто-зібрався-щось-подібне-написати, мені бан не потрібний і невигідний за нецензурні виражопиванія/направлєнія путі.. тому утримайтесь

дя-ку-ю!

Якщо він Вас не пошле туди, куди мислєнно (ПОКИ що) послала я, то може і дізнаєтесь щось і утримайтесь від тупих коментів-аля-аби-до**атися

арівідерчі

філ зе діхвєрєнс?

Опубліковано

Соу факінг вот?:)

Чіво ат вас ішшо ажидать?:) Все одно це було б написано. гггг. Ібо були би на то причини. Луччє раньше чєм позна

І?...

Є смисл писати тут про ще щось?:)

Опубліковано

та просто всьо сводіцца к тому, що ти насправді зайшла повимахуватись, а не висловити думку

чіво ат тібя ішшо ждать?вот і факінг всьо

Опубліковано

Вот і факінг грейт.

Соррі, що висловила свою думку, а не просто зайшла повийожуватись :)

Ібо хулє від вас праведників ще чекати, як не "такого пофігістичного" осудження в подібній позиції.

Не перший рік в цьому болоті, пане;)

Добраніч. Приємно поспілкувались

Опубліковано

а хулє ж вас таку вазвишенну у це болото тягне?:)чувствуєте себе протів нас "всьойтакойнєтакойкаквсє"?:)пріхадітє, нам нє жалко:)

Опубліковано
2 madkot, а мені на жаль ніколи не було цікаво бачити/читати/чути такі от рєчі напутствєнниє, тому на питання про "аналізи" (мочі??роблять галицькі врачі..хоть би тортік хтото сдал у аналізах на кал) відповідати нецікаво теж :)

шановна, де ви взяли у моїх словах напутствєнние рєчі? якщо у вас слово аналізи асоціюється лише з мочою то вибачайте, у мене асоціації іншого плану, доречі повторне згадування у реченні виділень організму говорить про підсвідомі підказки щодо можливих проблем із здоров'ям  - раджу придивитись до організму і це не насмішки а щира порада. якщо вам нецікаво дати відповідь розширену стосовно вашої позиції то вибачайте а навіщо було взагалі писати свою позицію і розписувати по пунктах  - написали б краще не хочу бо не хочу і все, а якщо вже взялися розписувати то будь ласка продовжіть бо народу справді цікаво чому саме така позиція а не інша. але враховуючи вашу катастрофічну завантаженність думаю ми нічого не побачимо.

Бажаю вам успіхів та удачі у всіх ваших справах

Опубліковано
якщо вам нецікаво дати відповідь розширену стосовно вашої позиції то вибачайте а навіщо було взагалі писати свою позицію і розписувати по пунктах

Я не зобов*язана щось розписувати або щось не розписувати. Відповідати на питання та пояснювати. Це перше.

Як зручно позиціонувати - так і позиціоную.

Данке за підказки, своїм здоров*ям (до Вашого відома) займаюсь давно і дякую, що так "переживаєте" і пхаєте свого носика куди не слід:)Але повірте, неварто. Було б Вам справді цікаво - Ваші питання звучали б не так :):):) Насправді подібні речі (як реакція) звучать не через співчуття,цікавість і т.п., а через "що це за фігня така? чого це в мене є дитина, в неї є, і ще там в когось, всі цього прагнуть і хочуть і це сенс життя, а ця рижа малолєтка тут вийожується, що нах це їй треба".

Це друге.

Третього не буде :)Бо ж у мене така надзвичайна загруженість, зайнятість і т.п., що навіть уявлення не маєте, скільки зусиль та жертв мені коштувало набрати в дане повідомлення аж три абзаци.

Опубліковано

шановна, мені особисто все одно є у вас дитина немає, чи ще у когось дві, одна чи чотири - мені цікава позиція людини котра себе виражає не так як всі, але позиція деталізована і розкрита а не заміщена словами - фінансовий стан нестабільний - а у кого овін стабільний? чи заявами про генофонд без опису як ви це будете робити. якщо ви не збираєтесь це описувати то не треба - ваше право. і не треба так реагувати на мої слова щодо здоровя - повірте це були щирі слова, хоча висприймаєте їх під негативним соусом загальної перепалки.

А щодо катастрофічної завантаженості то у мене одне лише крутиться в голові - або людина не вміє розподіляти свій час, або зацмається не своєю справою чи не у той час. якщо ви на роботі завантаженні - то ми почекаємо коли ви прийдете до дому і спокійно подискутуєте. якщо ж ви напислаи ці три абзаци пустих слів заміст більш-менш конкретизованої відповіді то значить час у вас на  пустощі є. з приводу малолєтства - дякую що просвітили - якось не задавався ціллю дивитись скільки вам років, треба це зробити напевно, звісно якщо вік вказаний. 

Опубліковано

Народ, а для чого форум??? я думаю, що для того, щоб кожен висловлював свою позицію, а правильна вона, чи не правильна і чи взагалі ви**бування, це вважаю кожен вирішує для себе сам. І кричати, що "фууу, як так можна думати???!!!!" - це саме менше суб"єктивно.

Стосовно теми, то я наприклад бувши у віці ForeverAutumn на подібне питання відповіла б так само, може і не так категорично, але все ж... "не хочу народжувати" і з тих самих причин. Але все змінюється з часом і наші погляди в тому числі. І те що зараз може здаватись ви**буванням чи чимось неправильним, з часом може змінитись з точністю до навпаки.

Опубліковано

подивився вік - 24, через два місяці 25 - не така то вже й малолєтка як себе позиціонує паняночка, хоча у кожного своє бачення віку.

Форум то звісно для обговорення, але  якщо ми обговорюємо то розкриваємо свою думки якщо хочемо щоб вона була почута, а тут було - я ось така біла ворона, мені так добре і ви всі мене не трогайте. але ж народу цікаво - це вона від народження біла, чи просто викрасилась у білу, чи може випадково білою стала, не по своїй волі, а може ще від чогось побіліла. ладно то таке - захоче людина відписати.ю відпише

Опубліковано

Ага!

І зараз "не хочу" чи "ще встигну" - потім може перетворитися у "Ой бл* яка була дура!!" а зараз "не можу" !!

Діти не бувають "не бажані" - вони народжуються вчасно! І тоді, коли треба!

Треба радіти що вони з'являться.

Пані Осінь, зі своїм "а-ля поху*стичним " поглядом на життя - ще просто не доросла. Їй подобається "тут і зараз" а про "потім колись" ще не задумується.

Але, після того, як їй покладуть на груди її первістка - перша її думка буде: "Як я могла так довго не бажати собі такого щастя?!"

Опубліковано
подивився вік - 24, через два місяці 25 - не така то вже й малолєтка як себе позиціонує паняночка, хоча у кожного своє бачення віку

Я ж не сказала що вона малолєтня, просто іноді навіть рік має значення... А про себе - я на 6 років за неї старша. А за ці 6 років в моєму житті стільки помінялось, що думаю я знаю що говорю коли кажу що навіть рік має значення.

Опубліковано

часом і кілька місяців грають судьбоносне значення.

Типу: якщо ви не родите дитину впродовж цього року - ризикуєте взагалі не мати дітей.

От і думай тоді як би то отак за кілька тижнів/днів завагітніти.. А чи ще вийде!??

Жіноча половина форуму, хто має дітей, повинна знати!

Опубліковано
Форум то звісно для обговорення, але  якщо ми обговорюємо то розкриваємо свою думки якщо хочемо щоб вона була почута, а тут було - я ось така біла ворона, мені так добре і ви всі мене не трогайте. але ж народу цікаво - це вона від народження біла, чи просто викрасилась у білу, чи може випадково білою стала, не по своїй волі, а може ще від чогось побіліла. ладно то таке - захоче людина відписати.ю відпише

Це говорить ваша стереотипність і т.п.

Значить так.

Думка виражається у будь-якій доступній формі. А дана думка була виражена досить доступно без вдавань у непотрібні деталі. Тільки от треба було до**батись, правда?:)

Хотіли дізнатися? Фігушки. Хотіли би НАСПРАВДІ дізнатися, чого так і що сталось колись чи десь і т.п. - питання звучали би абсолютно інакше із напевно в приват. І про це вже було сказано.

Отже. Була написана відповідь. А потім - прохання до всіх чемних не чіпати і не доколупувати мене за цю думку. Бо енто било прєдсказуємо йолки-палки :)

Але хєр хто послухав.

1. Варіант один. ВИражати думку, схожу з думокю більшості, щоб не доіпались. БОятися, що тебе обізвуть якоюсь там вороною, куркою чи іншими міфічєскімі сущєствамє.

2. Варіант два. Забити болт і не відписувати взагалі.

3. Варіант три. Хєра з два будуть виконані перші два варіанти.

Давайте, грайтесь у свої словесні війни "хто-кого-пере3,14здить" далі :) А якщо хочете знати причини - вони будуть викладені. Але не привселюдно для висміювання і обмусолювання :)

Опубліковано
Але, після того, як їй покладуть на груди її первістка - перша її думка буде: "Як я могла так довго не бажати собі такого щастя?!"

а друга (це при умові що в неї немає чоловіка, стабільної роботи і достойної зарплати, чи в крайньому випадку батьків, які зможуть допомогти): "І як я прогодую і вирощу цю дитину??? і за що??"

Не подумайте, що я проти народжування дітей, в мене донечка, яку я дуже-дуже сильно люблю, але я вважаю, що це дійсно має бути бажана дитина і по мірі можливостей запланована ;) На скільки я знаю, методів контрацепції ніхто не відміняв, є люди, які не віють ними користуватись.

Опубліковано

мужики (хоча навряд мужики) чого до Forever Autumn доколупались? людина має свою думку й не скиглить в стилі як всі...

Опубліковано
Діти не бувають "не бажані" - вони народжуються вчасно! І тоді, коли треба!

Треба радіти що вони з'являться.

Пані Осінь, зі своїм "а-ля поху*стичним " поглядом на життя - ще просто не доросла. Їй подобається "тут і зараз" а про "потім колись" ще не задумується.

Ну от чого ти так думаєш?

Є ж молоді мами, котрі забивають своїх дітей. То це що тоді значить, що невчасно?...

Є такі, котрі не мають дітей продовж життя взагалі.. Є ті, котрі усиновлюють діток з дит.будинків (ІМХО це дуже і дуже добре). Є такі, котрі їх лишають або викидають або підкидають комусь.

І оце є вираженням отого змальованого тобою суспільного щастя??? Не думаю :(.

Опубліковано

Alan Тібє ніпанять! В нас тут свій план стратегії і ведення холодної війни..

а друга (це при умові що в неї немає чоловіка, стабільної роботи і достойної зарплати, чи в крайньому випадку батьків, які зможуть допомогти): "І як я прогодую і вирощу цю дитину??? і за що??"

Дав Бог дитину, дасть і до дитини. Якщо позиціонуватися - та як же я сама?.. Ой капєц.. тоді краще не родити.

Якщо позиціонуватися - а я все одно вирощу її!! Навіть сама.

І якщо нормальна жінка - то й чоловік знайдеться!

Батько не той, хто зробив, а той, а хто виховав!

Опубліковано
мужики (хоча навряд мужики) чого до Forever Autumn доколупались? людина має свою думку й не скиглить в стилі як всі...

"ана навєрнає галавой навєрнуласьб сільна, как так мона думать!!"

" а пачіму енто ана бєлая варона!!!?"

"а шо енто она такоє пішет, ми нє панімаєм!!!"

"ааа ну да..енто же Осєнь, енто всьо малолєтскіє заскокі"

"она випєндріцца хочєт да і толька, на самам дєлє ана так ні думаєт"

*успакоїлісь*

:P

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...