Перейти до змісту

Не очень горячие батареи

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в центре, на Винниченка, район дома офицеров уже начали понемногу отопительный сезон. вчера "продули" трубы и сегодня уже греют батареи. причем под вечер весьма неслабо :ok2: респект кочегарам!

• Відповідей 65
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Шалун, три обігрівача, це круто. Підмокли колонки від домашнього кінотеатру, а вони дерев"яні :_11:

І коли вже вмикатимуть опалення за температурними показниками? :_17:

Опубліковано

нда, первый раз начали по погоде, а не по календарю. а я за неделю первый раз выключил обогреватель

Опубліковано

Підмокли колонки від домашнього кінотеатру, а вони дерев"яні :_11:
А зачем колонки на подоконнике держать? ;)

І коли вже вмикатимуть опалення за температурними показниками? :_17:
нда, первый раз начали по погоде, а не по календарю. а я за неделю первый раз выключил обогреватель

А разве уже три дня подряд была среднесуточная +8С? Или возмущения зря, или самоуправство со стороны котельщиков :)

Нам сьогодні точно не світить :(
Да не переживай, ещё отогреемся :)

Коперніка, також гуляю голяком по квартирі! :horse:
Просто так гуляешь, али после сугреву? ;)
Опубліковано
На 40-му "а" все ще холодні :(

В мене теж "А". Пошторми сусідів на верхньому поверсі, нехай повітря з батарей спустять.

Опубліковано

Читаю - і жаба давить... На Молоді 13а навіть натяків немає на те що батареї грітися будуть сьогодні. Дубаріна в хаті дістала.

Опубліковано

Дубаріна в хаті дістала.

Я вон в майке за компом сижу ;) И греюсь мыслью о том, что скоро под тёплое одеяло залезу :D

Опубліковано
Читаю - і жаба давить... На Молоді 13а навіть натяків немає на те що батареї грітися будуть сьогодні. Дубаріна в хаті дістала.

На те він і 13й будинок )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...