Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

PocketBook902/903

imp, це надто дорого і для мене, і для того щоб чотирикласник таскав з собою в школу. Практично за такі ж гроші краще вже купити самий простенький б/в iPad.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 197
  • Створено
  • Остання відповідь
эта пяць

я маю на увазі самий простенький серед iPad, тобто саму молодшу модель в лінійці -- першого покоління, з 8 гіг пам'яті і без 3G

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю думку купити синові читалку і замінити нею всі його шкільні підручники, зісканувавши їх в JPG або відразу в багатосторінковий PDF (в якому сторінки просто картинками, а не текстом). Підкажіть, на яку читалку варто звернути увагу, щоб за розміром дисплей був десь дюймів 8-10, досить надійну і з якісним контрасним "папером", але не дорогу і без зайвих "наворотів", головне -- щоб відкривала JPG/PDF (ну, якщо ще й FB2 відкриватиме -- взагалі бомба). Також важливе максимально спрощене меню, щоб дитина не шукала потрібну книжку і потрібну сторінку 10 хвилин.

Варіанти з TFT не пропонувати, діти мають звичку забувати ставити свої гаджети на зарядку щоночі. Потрібна гарантована автономність мінімум 3-5 днів.

Kindle DX

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я й далі вперто тестую нові лампи :_07:

Купила собі ще парочку отаких

product_img_700_128x128.jpgproduct_img_279_128x128.jpg

Обидві гнучкі. Перша на двох лампочках, які можна порізно вмикати. Трохи важкувата для книжки, але для фіксації десь поруч бомба.

Друга легка, гнучка, чудово і рівномірно розсіює світло, ще на ширшу площу ніж екран, тобто і на традиційну книжку згодиться :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто користувався книгами teXet? Цікавить враження, особливо щодо цієї книги

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А я й далі вперто тестую нові лампи :_07:

Купила собі ще парочку отаких

product_img_700_128x128.jpgproduct_img_279_128x128.jpg

Обидві гнучкі. Перша на двох лампочках, які можна порізно вмикати. Трохи важкувата для книжки, але для фіксації десь поруч бомба.

Друга легка, гнучка, чудово і рівномірно розсіює світло, ще на ширшу площу ніж екран, тобто і на традиційну книжку згодиться :ok2:

про лампу №2:

БАРАХЛО, потому что плохо освещает экран - крепёж и настойки не позволяют направить источник так, как надо. Нужен гибкий гусёк.

И она на аккумуляторах тоже, Вам не советую - разоритесь и менять аккум. нужно винты крутить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені це барахло чудово підійшло. Комфортна для очей, зручна, легка...

але чьо я тут ділюсь, читайте форуми далі :0011:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

31 грудня якраз під час святкової вечері прийшла посилка з Kindle-4( я вже й не сподівався).Тепер з дружиною не буде бійки за книжку.

Девайс хорший,нічого лишнього.Рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Хочу собі купити першу еклектронну читалку.

Хто що може сказати про Nook Simple Touch Reader ? Хтось користувався\ користується?

Ціна приємна, начебто дисплей з останнього покоління, радує, що андроід.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Нарешті після довгих роздумів і читань форумів нарешті обзавівся Nook Simple Touch.

Моя перше електронна читалка.

Якщо когось цікавлять якісь подробиці девайса- запитуйте, розпишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jl6owa

Цікавить.Розпишіть.

Хотів би собі мати.Ювілей на носі,зроблю собі подарунок.Правда ніц в девайсах сих не розбираюся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взяв собі Amazon Kindle 4 Touch на заміну Kindle 3 Wi-Fi.

Вже потім побачив, що поруч у прайсі був barnes&noble yвсього на десяток доларів дорожчий..

Kindle класика, а barnes&noble - android.

Android приваблює, але цікавить чи не програє якість зображення kindl`у.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найкращий на сьогодні ебук.

імхо суб*єктивна думка ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Порадьте тоді "дьшєво і сєрдіто".Ну щоб якість була в нормі.Дайте посилання на що почитати.Буду дуже вдячний.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

iМолодці

Я б його навіть у якості планшета не взяв, не кажучи вже про читалку. :)

Для фанів огризка є тема.

В читалці повинен бути e-ink дисплей, який не випромінює світла а значить не навантажує очі при тривалому читанні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

iМолодці

Я б його навіть у якості планшета не взяв, не кажучи вже про читалку. :)

Для фанів огризка є тема.

В читалці повинен бути e-ink дисплей, який не випромінює світла а значить не навантажує очі при тривалому читанні.

зачем же так категорично...

там тема про ыфон, а здесь о ebook device:Электронная книга — класс мобильных цифровых устройств, предназначенных для чтения книг в электронном (цифровом) формате...

а чтобы зрение не портить, надо аудиокниги слушать...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://habrahabr.ru/blogs/easyelectronics/138833/

власне, about ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аж до того, що маючи ту саму книгу в папері і на читалці - обираю читалку.

бо це комфортніше.

комфортніше, не спорю: многие из этих соображений предпочитают резиновых женщин...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Jl6owa

Цікавить.Розпишіть.

Хотів би собі мати.Ювілей на носі,зроблю собі подарунок.Правда ніц в девайсах сих не розбираюся.

Замовив на розетці, обійшлось в 1030 грн.

Прийшов додому, підключив до комп'ютера, бо на дисплеї було написано зарядити спочатку. Чого до комп'ютера? А того, що зарядка з американською вилкою. Увімкнув, зареєструвався в їхній системі, не розумію для чого, можливо, щоб книги купувати, але в книжному магазині всі книжки на англ. мові. На девайсі зразу після підключення до інтернету зв'явилось якихось дві книжки, про графа Дракулу і ще якась, не пам'ятаю. Форматів читає тільки 2: epub, pdf (ну це до тієї пори поки не отримаю рут(Андроід все ж таки), і не встановлю наприклад CoolReader)

Так як це моя перша читалка, то порівняти немаю з чим, проте тримав в руках PocketBook 611(дорожчий на 200 грн.), так він на дотик програє моєму девайсу так як там проста пластмасса, а тут soft-touch пластик,в PocketBook корпус скрипить, і мені здалось, що там дисплей трохі гіршої якості, букви були рихлі, і якби не заповнені повністю(не знаю як пояснити по іншому).

В цілому девайсов задоволений на 120 відсотків, можливо недолік, що немає аудіо виходу, але мені це не принципово, мій Атрікс ідеально виконує функцію плеєра, а електронній книзі це просто не потрібно.

Дякую всім, хто осилив цей текст. Якщо щось не вказав важливого, питайте- розкажу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читав з монітора, телефона, планшета, но всьо равно читаю на читалці.

на планшеті - нє то.

читати на читалці - пєсня. до 5 ранку - запросто.

бо це комфортніше.

гм, талант, однако - написав немало, а відношення до вищесказаного - нуль))))

можна так:

читав з монітора, телефона, планшета, но всьо равно читаю на читалці. +1

на планшеті - нє то. +1

аж до того, що маючи ту саму книгу в папері і на читалці - обираю читалку.бо це комфортніше. +1

то всьо і так зрозуміло, "запах паперу" і "шелест сторінок" я не проміняю на 200 книжок в одному приладі ^_^.

та й зміст від того абсолютно не зміниться.

ссилка була дана для порівняння технологій сабжа і екрану того ж планшета; корисно, знаєте, порозвивати сіру речовину ^_^

так як там проста пластмасса, а тут soft-touch пластик

В мене в Sony взагалі алюміній, 5 дюймів екран і підсвітка, вбудована в обкладинку.

цільова аудиторія, ага)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читав з монітора, телефона, планшета, но всьо равно читаю на читалці.

на планшеті - нє то.

читати на читалці - пєсня. до 5 ранку - запросто.

бо це комфортніше.

гм, талант, однако - написав немало, а відношення до вищесказаного - нуль))))

можна так:

читав з монітора, телефона, планшета, но всьо равно читаю на читалці. +1

на планшеті - нє то. +1

аж до того, що маючи ту саму книгу в папері і на читалці - обираю читалку.бо це комфортніше. +1

то всьо і так зрозуміло, "запах паперу" і "шелест сторінок" я не проміняю на 200 книжок в одному приладі ^_^.

та й зміст від того абсолютно не зміниться.

ссилка була дана для порівняння технологій сабжа і екрану того ж планшета; корисно, знаєте, порозвивати сіру речовину ^_^

так як там проста пластмасса, а тут soft-touch пластик

В мене в Sony взагалі алюміній, 5 дюймів екран і підсвітка, вбудована в обкладинку.

цільова аудиторія, ага)

Ну так і в ціні напевно Sony відрізняється в більшу сторону. І 5 дюймів хіба не замало?І так як це Sony то там свої є заморочки, взагалі уся техніка Sony є досить таки специфічною. Ну впринципі 6 це не набагато більше але все ж таки.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так і в ціні напевно Sony відрізняється в більшу сторону. І 5 дюймів хіба не замало? Ну впринципі 6 це не набагато більше але все ж таки.

рік назад за комплект заплатив 1100грв. зараз сама книжка - 700 (http://rozetka.com.ua/ru/products/details/35150/index.html)

а що на 5", що на 6" - для мене розмір букв однаковий; просто на 6" їх поміщається ненабагато більше ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну так і в ціні напевно Sony відрізняється в більшу сторону. І 5 дюймів хіба не замало? Ну впринципі 6 це не набагато більше але все ж таки.

рік назад за комплект заплатив 1100грв. зараз сама книжка - 700 (http://rozetka.com.u...5150/index.html)

а що на 5", що на 6" - для мене розмір букв однаковий; просто на 6" їх поміщається ненабагато більше ^_^

Ну незнаю, зато в мене дисплей сенсорний :P , жартую)

Вибираючи собі читалку, я якось не звертав уваги на старіші моделі, якось Нук зразу мені приглянувся, незнаю чого, можливо через Андроід (бо можна сказати, що трошкі техно-гік).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну незнаю, зато в мене дисплей сенсорний , жартую)

Вибираючи собі читалку, я якось не звертав уваги на старіші моделі, якось Нук зразу мені приглянувся, незнаю чого, можливо через Андроід (бо можна сказати, що трошкі техно-гік).

сенсор, не сенсор - самому тексту від цього ні холодно ні жарко ^_^

імхо книжка повинна мати мінімум функцій. а андроша сюди якось не вельми вписується)))

хоча є варіант читати на ній мангу - тоді думаю він буде в плюс.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...