Plum Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 23:40 #151 Опубліковано 9 Грудня, 2011 в 23:40 PocketBook902/903imp, це надто дорого і для мене, і для того щоб чотирикласник таскав з собою в школу. Практично за такі ж гроші краще вже купити самий простенький б/в iPad.
Plum Опубліковано 10 Грудня, 2011 в 04:14 #152 Опубліковано 10 Грудня, 2011 в 04:14 эта пяць я маю на увазі самий простенький серед iPad, тобто саму молодшу модель в лінійці -- першого покоління, з 8 гіг пам'яті і без 3G
zaHARE Опубліковано 13 Грудня, 2011 в 07:12 #153 Опубліковано 13 Грудня, 2011 в 07:12 Маю думку купити синові читалку і замінити нею всі його шкільні підручники, зісканувавши їх в JPG або відразу в багатосторінковий PDF (в якому сторінки просто картинками, а не текстом). Підкажіть, на яку читалку варто звернути увагу, щоб за розміром дисплей був десь дюймів 8-10, досить надійну і з якісним контрасним "папером", але не дорогу і без зайвих "наворотів", головне -- щоб відкривала JPG/PDF (ну, якщо ще й FB2 відкриватиме -- взагалі бомба). Також важливе максимально спрощене меню, щоб дитина не шукала потрібну книжку і потрібну сторінку 10 хвилин.Варіанти з TFT не пропонувати, діти мають звичку забувати ставити свої гаджети на зарядку щоночі. Потрібна гарантована автономність мінімум 3-5 днів. Kindle DX
laska Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 08:10 #154 Опубліковано 17 Грудня, 2011 в 08:10 А я й далі вперто тестую нові лампи Купила собі ще парочку отаких Обидві гнучкі. Перша на двох лампочках, які можна порізно вмикати. Трохи важкувата для книжки, але для фіксації десь поруч бомба. Друга легка, гнучка, чудово і рівномірно розсіює світло, ще на ширшу площу ніж екран, тобто і на традиційну книжку згодиться
Plum Опубліковано 21 Грудня, 2011 в 18:20 #155 Опубліковано 21 Грудня, 2011 в 18:20 Хто користувався книгами teXet? Цікавить враження, особливо щодо цієї книги
zaHARE Опубліковано 4 Січня, 2012 в 08:49 #156 Опубліковано 4 Січня, 2012 в 08:49 А я й далі вперто тестую нові лампи Купила собі ще парочку отаких Обидві гнучкі. Перша на двох лампочках, які можна порізно вмикати. Трохи важкувата для книжки, але для фіксації десь поруч бомба. Друга легка, гнучка, чудово і рівномірно розсіює світло, ще на ширшу площу ніж екран, тобто і на традиційну книжку згодиться про лампу №2: БАРАХЛО, потому что плохо освещает экран - крепёж и настойки не позволяют направить источник так, как надо. Нужен гибкий гусёк.И она на аккумуляторах тоже, Вам не советую - разоритесь и менять аккум. нужно винты крутить.
laska Опубліковано 4 Січня, 2012 в 10:48 #157 Опубліковано 4 Січня, 2012 в 10:48 А мені це барахло чудово підійшло. Комфортна для очей, зручна, легка... але чьо я тут ділюсь, читайте форуми далі
zaHARE Опубліковано 10 Січня, 2012 в 13:23 #158 Опубліковано 10 Січня, 2012 в 13:23 31 грудня якраз під час святкової вечері прийшла посилка з Kindle-4( я вже й не сподівався).Тепер з дружиною не буде бійки за книжку.Девайс хорший,нічого лишнього.Рекомендую.
Jl6owa Опубліковано 21 Січня, 2012 в 21:22 #159 Опубліковано 21 Січня, 2012 в 21:22 Хочу собі купити першу еклектронну читалку. Хто що може сказати про Nook Simple Touch Reader ? Хтось користувався\ користується?Ціна приємна, начебто дисплей з останнього покоління, радує, що андроід.
Jl6owa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 19:14 #160 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 19:14 Нарешті після довгих роздумів і читань форумів нарешті обзавівся Nook Simple Touch.Моя перше електронна читалка.Якщо когось цікавлять якісь подробиці девайса- запитуйте, розпишу.
igorrrko Опубліковано 7 Березня, 2012 в 19:19 #161 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 19:19 Jl6owa Цікавить.Розпишіть. Хотів би собі мати.Ювілей на носі,зроблю собі подарунок.Правда ніц в девайсах сих не розбираюся.
fog Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:05 #162 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:05 Взяв собі Amazon Kindle 4 Touch на заміну Kindle 3 Wi-Fi.Вже потім побачив, що поруч у прайсі був barnes&noble yвсього на десяток доларів дорожчий..Kindle класика, а barnes&noble - android.Android приваблює, але цікавить чи не програє якість зображення kindl`у.
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:07 #163 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:07 найкращий на сьогодні ебук. імхо суб*єктивна думка
igorrrko Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:09 #164 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:09 Порадьте тоді "дьшєво і сєрдіто".Ну щоб якість була в нормі.Дайте посилання на що почитати.Буду дуже вдячний.
fog Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:20 #166 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:20 Смотрим сюда... iМолодці Я б його навіть у якості планшета не взяв, не кажучи вже про читалку. Для фанів огризка є тема. В читалці повинен бути e-ink дисплей, який не випромінює світла а значить не навантажує очі при тривалому читанні.
georg Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:39 #167 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:39 Смотрим сюда... iМолодці Я б його навіть у якості планшета не взяв, не кажучи вже про читалку. Для фанів огризка є тема. В читалці повинен бути e-ink дисплей, який не випромінює світла а значить не навантажує очі при тривалому читанні. зачем же так категорично... там тема про ыфон, а здесь о ebook device:Электронная книга — класс мобильных цифровых устройств, предназначенных для чтения книг в электронном (цифровом) формате... а чтобы зрение не портить, надо аудиокниги слушать...
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:41 #168 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 20:41 В читалці повинен бути e-ink дисплей, який не випромінює світла а значить не навантажує очі при тривалому читанні. http://habrahabr.ru/blogs/easyelectronics/138833/ власне, about
georg Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:19 #169 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:19 аж до того, що маючи ту саму книгу в папері і на читалці - обираю читалку. бо це комфортніше. комфортніше, не спорю: многие из этих соображений предпочитают резиновых женщин...
Jl6owa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:23 #170 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:23 Jl6owa Цікавить.Розпишіть.Хотів би собі мати.Ювілей на носі,зроблю собі подарунок.Правда ніц в девайсах сих не розбираюся.Замовив на розетці, обійшлось в 1030 грн.Прийшов додому, підключив до комп'ютера, бо на дисплеї було написано зарядити спочатку. Чого до комп'ютера? А того, що зарядка з американською вилкою. Увімкнув, зареєструвався в їхній системі, не розумію для чого, можливо, щоб книги купувати, але в книжному магазині всі книжки на англ. мові. На девайсі зразу після підключення до інтернету зв'явилось якихось дві книжки, про графа Дракулу і ще якась, не пам'ятаю. Форматів читає тільки 2: epub, pdf (ну це до тієї пори поки не отримаю рут(Андроід все ж таки), і не встановлю наприклад CoolReader)Так як це моя перша читалка, то порівняти немаю з чим, проте тримав в руках PocketBook 611(дорожчий на 200 грн.), так він на дотик програє моєму девайсу так як там проста пластмасса, а тут soft-touch пластик,в PocketBook корпус скрипить, і мені здалось, що там дисплей трохі гіршої якості, букви були рихлі, і якби не заповнені повністю(не знаю як пояснити по іншому).В цілому девайсов задоволений на 120 відсотків, можливо недолік, що немає аудіо виходу, але мені це не принципово, мій Атрікс ідеально виконує функцію плеєра, а електронній книзі це просто не потрібно.Дякую всім, хто осилив цей текст. Якщо щось не вказав важливого, питайте- розкажу.
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:23 #171 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:23 читав з монітора, телефона, планшета, но всьо равно читаю на читалці. на планшеті - нє то. читати на читалці - пєсня. до 5 ранку - запросто. аж до того, що маючи ту саму книгу в папері і на читалці - обираю читалку. бо це комфортніше. гм, талант, однако - написав немало, а відношення до вищесказаного - нуль)))) можна так: читав з монітора, телефона, планшета, но всьо равно читаю на читалці. +1 на планшеті - нє то. +1 аж до того, що маючи ту саму книгу в папері і на читалці - обираю читалку.бо це комфортніше. +1 то всьо і так зрозуміло, "запах паперу" і "шелест сторінок" я не проміняю на 200 книжок в одному приладі . та й зміст від того абсолютно не зміниться. ссилка була дана для порівняння технологій сабжа і екрану того ж планшета; корисно, знаєте, порозвивати сіру речовину так як там проста пластмасса, а тут soft-touch пластик В мене в Sony взагалі алюміній, 5 дюймів екран і підсвітка, вбудована в обкладинку. цільова аудиторія, ага)
Jl6owa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:34 #172 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:34 читав з монітора, телефона, планшета, но всьо равно читаю на читалці. на планшеті - нє то. читати на читалці - пєсня. до 5 ранку - запросто. аж до того, що маючи ту саму книгу в папері і на читалці - обираю читалку. бо це комфортніше. гм, талант, однако - написав немало, а відношення до вищесказаного - нуль)))) можна так: читав з монітора, телефона, планшета, но всьо равно читаю на читалці. +1 на планшеті - нє то. +1 аж до того, що маючи ту саму книгу в папері і на читалці - обираю читалку.бо це комфортніше. +1 то всьо і так зрозуміло, "запах паперу" і "шелест сторінок" я не проміняю на 200 книжок в одному приладі . та й зміст від того абсолютно не зміниться. ссилка була дана для порівняння технологій сабжа і екрану того ж планшета; корисно, знаєте, порозвивати сіру речовину так як там проста пластмасса, а тут soft-touch пластик В мене в Sony взагалі алюміній, 5 дюймів екран і підсвітка, вбудована в обкладинку. цільова аудиторія, ага) Ну так і в ціні напевно Sony відрізняється в більшу сторону. І 5 дюймів хіба не замало?І так як це Sony то там свої є заморочки, взагалі уся техніка Sony є досить таки специфічною. Ну впринципі 6 це не набагато більше але все ж таки.
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:39 #173 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:39 Ну так і в ціні напевно Sony відрізняється в більшу сторону. І 5 дюймів хіба не замало? Ну впринципі 6 це не набагато більше але все ж таки. рік назад за комплект заплатив 1100грв. зараз сама книжка - 700 (http://rozetka.com.ua/ru/products/details/35150/index.html) а що на 5", що на 6" - для мене розмір букв однаковий; просто на 6" їх поміщається ненабагато більше
Jl6owa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:50 #174 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:50 Ну так і в ціні напевно Sony відрізняється в більшу сторону. І 5 дюймів хіба не замало? Ну впринципі 6 це не набагато більше але все ж таки. рік назад за комплект заплатив 1100грв. зараз сама книжка - 700 (http://rozetka.com.u...5150/index.html) а що на 5", що на 6" - для мене розмір букв однаковий; просто на 6" їх поміщається ненабагато більше Ну незнаю, зато в мене дисплей сенсорний , жартую) Вибираючи собі читалку, я якось не звертав уваги на старіші моделі, якось Нук зразу мені приглянувся, незнаю чого, можливо через Андроід (бо можна сказати, що трошкі техно-гік).
Ko3bMa Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:56 #175 Опубліковано 7 Березня, 2012 в 21:56 Ну незнаю, зато в мене дисплей сенсорний , жартую)Вибираючи собі читалку, я якось не звертав уваги на старіші моделі, якось Нук зразу мені приглянувся, незнаю чого, можливо через Андроід (бо можна сказати, що трошкі техно-гік). сенсор, не сенсор - самому тексту від цього ні холодно ні жарко імхо книжка повинна мати мінімум функцій. а андроша сюди якось не вельми вписується))) хоча є варіант читати на ній мангу - тоді думаю він буде в плюс.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.