Перейти до змісту

Вибори Президента: за кого голосуємо?

kudrom

Вибори Президента  

317 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Проголосував "Інша кандидатура".

Бо немає там з кого обирати.

Одні вже були, і нічого не зробили, інші були поряд і їх тоді все влаштовувало, ще інші не були поряд, і ніби як і не влаштовувало, але і не дуже то виступали. І ще є ті, хто йде на вибори взагалі не ясно чому і ті, хто і так не виграє.

Тут ніхто цього не говорив, то скажу я.

На сьогодні вже якось призабулися і темники і вся та "свобода слова", яка була в 2004му році. Та й політики напевно зрозуміли, що так вони не пройдуть, то чому б не призначити одночасно вибори і президента і верховної ради? В цьому випадку полюбому виграє якась одна політична сила, при цьому і президент і прем'єр і верховна рада будуть однонаправлені. Можливо тоді перестануть один одного підставляти, а почнуть робити якусь спільну справу? Ясно, що і без особистих інтересів не обійдеться, але все ж таки, хоч не будуть на весь світ позоритися і матимуть спільну лінію поведінки...

Я за те, щоб обираючи президента люди знали відразу і про те, хто буде прем'єром (тобто віддати призначення прем'єра президенту). Або не треба тоді того президента, обираємо тільки верховну раду, а прем'єр фактично буде і главою держави.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Троха оффтоп але все ж тут троха в глобальнішому масштабі. Якшо десь є на форумі то цей пост фтопку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

прийшла тут мисля після споглядання юлькіних плакатів

якщо Україна працює навіть з тими свяними біля корита влади, то нах вони нам, і без них справляємся...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А її всі тут хєрять-хєрять, а тим часом за неї мовчки голосують ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожен чоловік незадоволений , як витрачає гроші його дружина та уряд…

Різниця тільки в тому , що він не боїться відкрито ганьбити уряд…. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибори ще тривають, хочеться щоб ще більша кількість учасників борди проголосувала

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та в принципі хай висить, нікому ж не заважає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну то може хоча б до 200 дотянем, ви ж подивіітьссяя скільки учасників є на борді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голосуй не голосуй, а во 2 туре будут Янукович и Юлька, так в москве решили :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так как в голосовалке нет Егора Лупана, пришлось голосовать против всех :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прикол. За "Вону" майже 50 % хоче голосувати (власне за "Вону" + "проти всіх" - голоса "проти всіх" все одно перепишуться за "вону" головами комісій на Волині). Невже "Вона" має можливість виграти? Апять капєц на пару років?

:-) шутка юмора :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В університеті росповсюджують брошурку з ініціативами Президента. Так що його з розгляду теж не треба скидати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже "Вона" буде гірше правити ніж "він внатурі"?

Думаю саме між ними буде найбільша боротьба, але нажаль "він внатурі" має значно більше виборців (центр\схід)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже "Вона" буде гірше правити ніж "він внатурі"?

доживем - увидим...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його політична сила вимагатиме накладення мораторію на проведення передвиборчих мітингів у зв’язку з епідемією грипу в Україні.

Виступаючи у Харкові на заводі імені Малишева, він оголосив, що сьогодні буде відмінено його мітинг на майдані Свободи у Харкові, який мав розпочатися о 17-й годині.

"Ми у Харкові відміняємо мітинг, оскільки температура вже досить некомфортна для його проведення, і ми не знаємо, можливо, хтось із інфікованих може прийти на нього. Ми будемо вимагати, щоб масові заходи в Україні до завершення виборів не проводилися. Щоб на них був оголошений мораторій. Люди й так уже визначилися, хто чого вартий в нашій країні", - сказав Янукович.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимошенко на брифінгу повідомляла про відміну усіх передвиборчих турів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наш кандидат.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Голосував "проти усіх" але всетаки буду за ЮВТ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наш кандидат.

вже 3 таких є на Борді.

А щодо президента.

ТО я б радив визначитися між 2-ма.

Юля і Вітя проффесор.

Чому, да все просто. Тоиу що до другого туру (а він 1000% буде) дійдуть лише ці 2-є.

І тепер подумайте, хто Вам більш близький до душі.

Чи Ви все ще надієтеся, що якийсь там Дерихвіст, чи як там його, стане президентом - ЗАБУДЬТЕ!!!

Логічно подумайте.

Більшість із 12 навіть 4% не подолає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Звёздочёт" Глоба каркнув що Юля в другому турі виграє.

Мав за честь, перебуваючи минулої неділі в Києві, говорити з політтехнологом одного з кандидатів у президенти. Так от він сказав таку фразу "В 2004 году Павел Глоба на мой вопрос что говорят звезды по поводу президента Украины, он ответил, что за 40 тис долларов звезды укажут на Януковича".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Враховуючи останні події, трохи дивує рейтинг леді Ю. (як на мене, то вже дуже зависокий).

А стосовно виборів, за кого голосувати, згадуються слова з російської казка:

«… налево пойдешь – коня потеряешь, направо – сам жив не будешь…»…

Так що залишається як вітязю, який тільки прямо ходить…

Маю велику надію, що «прорвёмся», гірше мабуть вже нема куди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Михаил Бродский:

Это будут выборы между "Большой клизмой" и "Гамбургером с дерьмом"

http://pravda.com.ua/news/2009/10/21/103714.htm

Всем сторонникам ЮВТ читать обязательно!!!

Фрагмент интервью...

-----------------------------------

– А в первом туре?

– Я мучительно долго выбирал между тремя кандидатами: Гриценко, Тигипко и Яценюком. Проголосую за Яценюка. Потому что всё–таки есть шанс, что он попадёт во второй тур. Мне кажется, что Янукович не боится Тимошенко во втором туре. А вот Яценюк создал бы ему большие проблемы. Хотя для меня это все еще сомнительная фигура – он слишком молодой. И вообще слишком много тут "но"... Но хочется получить смену поколений в политике не через 20 лет, а сегодня.

– Мы правильно вас поняли, что во втором туре вы будете голосовать за Януковича?

– Если я пойду на выборы на второй тур, то я проголосую скорее за Януковича, чем за Тимошенко. Но я, скорее всего, не пойду на выборы.

------------------------------------

вот еще несколько тез:

в Юлином договоре по газу, который она подписала с Россией, заложен Севастополь. Придет 2017–й год – и всё, Севастополь продан. Продан за все эти пени и штрафы, которые растут у нас из–за того, что мы не покупаем ненужный нам газ.

– А зачем Тимошенко, которая хочет быть президентом, загонять страну, которой она хочет управлять, в такие невыгодные схемы?

– Задам один вопрос... Скажите: кому было выгодно закрытие во время кризиса всех игровых залов в стране? Только одному человеку – Путину! Вспомните: Юля едет в Москву по вопросу газа, а после этого приезжает с идеей, что нужно срочно запретить все игровые залы.

Потому что это нужно было сделать синхронно с Россией. Кремль закрыл залы по всей стране и открывал зону в Краснодаре возле Сочи. И чтобы русские игроки и русские деньги не переехали в Киев, в Одессу, в Донецк, в Днепропетровск, в Харьков, Путину надо было закрыть игорный бизнес в Украине.

Точно так же – я уверен – в газовых договоренностях был пункт по Севастополю. А иначе зачем это надо было? Юля – крупный бизнесмен…

Я думаю, что голосуя за одного из кандидатов необходимо пользоваться не симпатией/антипатией к личности человека, а тем, кто и какую силу представляет,

у кого какие шансы действительно стать президентом и изменить сложившуюся ситуацию в стране.

И когда Вам говорят, что если бы при власти был Янукович то Западной Украине пришел пи...ц, то спросите КТО ИМ ВЛОЖИЛ В БАШКУ ТАКУЮ МЫСЛЬ?

по-моему это после прихода помаранчевых не только Западной а ВСЕЙ УКРАИНЕ приходит полный П.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А її всі тут хєрять-хєрять, а тим часом за неї мовчки голосують ))

Так і на виборах буде: ті хто її херять на вибори або не прийдуть або проголосують проти всіх!

Що на її результати абсолютно ніяк не вплине, от якби вони віддали свої голоси конкуренту,

Януковичу або Яценюку тоді б і результати відповідали дійсності.

Проведіть голосування де не буде варіанту проти всіх.

Тому, що в любому випадку вибори відбудуться

Ваше проти всіх - нічого хорошого ні Вам ні Україні не дасть.

Я переборюючи власну неприязнь до Януковича, в другому турі буду голосувати за нього щоб висловитись проти ЮВТ.

P.S.

Представте, що потрібно вибирати з ЮВТ і Януковича (наприклад)прохідний бал 30

Опитали 100людей

1. Варіант

40 за ЮВТ

25 за Яника

35 проти ВСІХ

Результат ЮВТ проходить

2. Варіант

40 за ЮВТ

25 за Яника

35 за Яника (бо проти ЮВТ)

Результат ЮВТ - курить

Дайте можливіть тим, хто голосува ПРОТИ ВСІХ і тим, хто голосував за іншого кандидата

проголосувати за когось з прохідних депутатів і побачите реальну картину, де буде ЮВТ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович - маріонетка в руках Ахметова. Він продасть ВСІХ і ВСЕ, будемо під Росією спину гнути...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...