Перейти до змісту

Вибори Президента: за кого голосуємо?

kudrom

Вибори Президента  

317 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Чи може це в нас конституція така що президент неможе порядку в державі навести?

про плохого танцора слыхал? :)

Пропонуєш каструвати кожного хто стане президентом? :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 171
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

*топікстартер шурхотить купюрами з гарненького білого конвертика з червоним сердечком*

ну що ж, мій вчорашній прогноз, що штаб БЮТ під вечір врахує недопрацювання і підтягнеться, справдився :)

Тепер трьохголовий дракон має такий вигляд: Юля-Сєня-Сірожа, Олєжик наступає на п’ятки, а Вітя, він же Яник трохи відстав, Вітя Ю і Толік взяли ще по одному балу і синхронно тягнуться біля хвоста, який формують Пєтя і Микола, Інночка і "Той, що потрібен країні" поки навіть не стартували.

Віртуальний кандидат на прізвище "Проти всіх" звичайно поза конкуренцією, але все таки не може поки набрати навіть четвертину голосів електорату. Тобто вибори, швидше всього, відбудуться.

Тим часом модератору так сподобалася ідея виборів, що він до закінчення першого туру вже розпочав другий, але зрозумівши, що вийшов трішки фальшстарт, прикрив тему. Все таки пропоную вибори проводити хоча б ще пару днів, адже кількість людей зареєстрованих на Борді - 5113, а це більша вибірка, ніж в будь-який соціологічних всеукраїнських дослідженнях, де ця кількість аби сягнули 2000 чол.

Хоча ідея віртуального другого туру цікава, тільки по правилах в нього мають право брати участь 2 лідера. Можна розпочати другий тур, якщо кількість тих, хто проголосував, досягне якого числа, наприклад, 300.

П.С. Радує, що з’явилися люди, які не бояться сказати за кого голосували і детально це пояснити.

Щодо спонсорів кандидатів, про яких казав Shura, то це буде зробити складно, так як крім Ахметова точно осіб буде важко вказати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нет, я видимо не правильно изложил мысль... страной должен править 1 человек, не важно президент или премьер, но 1. когда 3 кота на мясо - ничего правильного не получается, возможно где то (на кого то же смотрели создавая модель) но не у нас. одеяльце слишком мало, не хватает...

Кошача політика =)

Переглядаючи цей сюжет, ніяк не міг зрозуміти хто ж них 3-х самий розумний, якщо ці три кота три наших основних політики і при владі.

3.ЬІ. Цікаво а хто в кінці відступив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Звёздочёт" Глоба каркнув що Юля в другому турі виграє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я голосувала і голосуватиму за Януковича.

P.S. Тепер можете доводити зворотннє. Постарайтесь не переходити на особистості. Чекаю.

Сперечатись не буду, хоча сприймаю все зовсім навпаки.

Хочу додати лише одне своє ІМХО.

Навіть якщо припустити малоймовірний гіпотетичний варіант, що Янукович хороший, варто замислитись про територіальний аспект його зацікавлень.

Що для Якуновича є Волинь? Чи захід загалом? Це бандеровці, дотації, украінскій язик, гемморой вобщім.

Вони з Ахметовим (царі сходу) в межах області (Донецької) порядок не можуть навести з такими то бабками. А Волинь - це апендицит, який не будуть лікувати, а будуть вирізати.

ЗІ. Ще не визначився остаточно, але мабуть буду голосувати за Ющенка. Може він і слабкий (так кажуть), може в нього ще щось, але він демократ до мозга костєй і порядний. Хіба не такого хотіли? ІМХО, він прийшов надто рано, але якби не прийшов, х.з. що було б зараз.... Ніхто мене не переконає, що якби цю каденцію, що минає, керував би якийсь інший лідер, було б все набагато краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кидайте в мене камінням, але я впевнений в моральності Ющенка, що він демократ і т.д. але не впевнений в його управлінських якостях, якби він був сильним управлінцем, він би не допустив такого стану, тому зараз я намагаюся знайти кандидата, в якій би певний рівень моральних якостей поєднувався з вмінням керувати

тим часом конфігурація "дракона" помінялась, спробуємо в футбольних термінах: на вістрі атаки Тігіпко, на флангах майже біля нього Юля і Тягнибок, Арсеній грає під нападаючими, опорний -Янукович, на флангах захисту з великим відривом Ющенко (трішки попереду) і Гриценко, центр захисту біля воріт - Симоненко і Мельниченко, ну і три воротарі, які стоять на "нуль" - Литвин, Богословська і Костенко :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну і три воротарі, які стоять на "нуль" - ... Богословська ...

эту ... дыру на ворота? :)

сорри, не удержался

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В темі проголосував за Яценюка, так як він може скласти пристойну конкуренцію Тимошенко і Януковичу

Лаконічна і вичерпна характеристика Яценюка. Усі троє один одного варті. Яценюк - Тимошенко зразка 2004 року, але з лисиною і без коси (хоча це легко корегується; як і його риторика - залежно від (с)ло(у)хацької аудиторії).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо спонсорів кандидатів, про яких казав Shura, то це буде зробити складно, так як крім Ахметова точно осіб буде важко вказати.

ну, почитай тут

может внесешь изменения? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проголосував за Тигібка. Найбільше імпонує на даний час. Яценюк вдало почав, але вибрав неправильну передвиборчу стратегію, тому і втратив...Взагалі, якби в далекому 2004-му Яник поубавив би свої амбіції і замість нього був би Тигібко, хто зна, якби воно склалось тепер....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тігіпко лідер... чув відгук на його книжку політолога, так він казав що вона сповнена загальних фраз і якщо чуть глибше копнути, то нічого конкретного небуде. Це не антиагітація від мене, а як одна із характеристик кандидата.

В темі проголосував за Яценюка, так як він може скласти пристойну конкуренцію Тимошенко і Януковичу

Лаконічна і вичерпна характеристика Яценюка. Усі троє один одного варті. Яценюк - Тимошенко зразка 2004 року, але з лисиною і без коси (хоча це легко корегується; як і його риторика - залежно від (с)ло(у)хацької аудиторії).

...офф

Багато розуму не треба, щоб видерти з посту шматок і процитувати його. Ти повністю прочитай що я написав. А щоб писати таку критику сам відпишись хто тобі імпонує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

активність спала, мабуть не настільки багато в нас активних бордівців, які забігають в "Політику" :)

аби до 150 чол. дотягнули

а ситуація "на фронтах" практично без змін

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Багато розуму не треба, щоб видерти з посту шматок і процитувати його. Ти повністю прочитай що я написав. А щоб писати таку критику сам відпишись хто тобі імпонує.

З таким рівнем претензій та аргументацією стикаюсь вперше. Віддаю належне - ошелешений.

А що ж вас так ранило моє зауваження відносно Яценюка? Чи може ви відчули, що серед того набору букв і дужечок є щось змістовне, що має відношення до вас? Тоді вибачте, я ж не вас конкретно мав на увазі.

Чи ви образились, що я не процитував цю частину:

ніхто нікого крім себе нікого не тягнув

Так ви ж самі зауважили, що я невисоких розумових здібностей, тому не "допер". Довелось процитувати лише те, що осягнув.

А щоб писати таку критику сам відпишись хто тобі імпонує.

Я гадав, що переважній більшості "стурбованих" політикою "бордівців" мої політичні уподобання давно відомі... Ви що, тільки нещодавно "стурбувались"?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

харош переходити на особистості, вернеться vanus, буде холодний душ для особливо гарячих, говоримо по темі, кого підтримуємо і чому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні за кого! Чому???

В України є все щоб бути на висоті, навіть керівні кадри, які цей весь хаос зупинили б за 12-18 місяців і взяли б курс на Євро рівень!

Але як я постив вище відео, кожен зверху рве на себе, і вони давно забули що таке політик, і які обовязки він повинен виконувати.

А чого до цього дішло?, ну так ми (українці) ж не любимо вкладати гроші у "завтра", ми шукаємо "взиск" вже і зараз... тому і перед нами розігрують виставу боротьби добра і зла вже вкотре!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так ПавелС І Страйкер в приваті розбирайтесь, а то підете в баню, а там жарко і немає можливості цитувати. Розслабтесь, Ви не повірите всі навколо нормальні і не такі агресивні, особливо це замітно на бордовках.

і доречі МАКс у день виборів агітація заборонена.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Активніше!!! Дільниці скоро закриються!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в першому за Гриценка

в другому-проти всіх голосувати не можна, здається так каже закон про вибори....то не піду

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в другому-проти всіх голосувати не можна, здається так каже закон про вибори....то не піду

можно можно, не надо бояться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А який смисл в другому турі голосувати проти всіх? В такому випадку голос все-одно нікому не зараховується. Тобто це те ж саме, що просто не прийти на дільницю і не голосувати. Ну хіба що для того щоб не було махінацій з твоїм бюлетнем...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буде президентом або Янукович або Тимошенко. Я в цьому впевнений на 99%.

Шо один, шо друга... Тимошенко навіть гірше, але не хочу щоб ввели російську другою державною, і ще ряд деталей.

Можна було б за Тігіпка голосувати, або за Яценюка, але точно за когось іншого ніж за двох найбільш прохідних кандидатів.

Але знову ж таик вони не наберуть більшість і в другому турі навряд хтось з них виграє.

Якби всі, хто розчарувався в Тимошенко і Януковичі голосували за когось одного іншого, було б реальним кроком вперед в розвитку держави, ІМХО, і вони б відірвались трохи від корита, правда ще треба ВР переобрати.

Інші би також крали, але думаю що робили б більше чим попередники.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на народному онлайн голосуванні лідером є кандидат ПРОТИ ВСІХ...

http://tvoy-vibor.com.ua/results.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо переважетиме "Не підтримую нікого", то тоді що?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А який смисл в другому турі голосувати проти всіх? В такому випадку голос все-одно нікому не зараховується.

вообще то он как раз и засчитывается против обоих

А якщо переважетиме "Не підтримую нікого", то тоді що?

Будет прецедент, не бывалый доселе (но ведь наша страна - страна контрастов, правда?), который, я надеюсь, даст возможность сделать политическими трупами обоих кандидатов с запретом занимать любые должности...

З.Ы. Выборы, выборы, кандидаты - п...! (с)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, всі бажаючі проголосували? Проводимо другий тур? ;)

Підсумки.

Юля на вихідних зробила "золотий" марш-бросок, а то трохи не сталась сенсація. Хоча Тігіпко все ж здивував - "срібло" першого туру. "Бронза" в Олега Тягнибока, можливо, для когось дивно, але в принципі очікувано, якщо добре подумати. Арсеній четвертий - думав, буде більше, але мабуть відіграла роль не дуже вдала реклама, яка швидше відлякала людей, ніж привабила.

Янукович п’ятий - непоганий результат для Волині. Ющенко - 6-й з значним відривом, Гриценко на хвості. І ще з "нуля" вийшов Литвин, за вихідні назбиравши 3 голоси.

Проти всіх - 33 людини (22,6%) - не так вже і багато для суспільства, яке розчарувалося в політиці.

Пропонуйте правила другого туру. Мій варіант - дві кандатури : Юля і Тигіпко. Ну і ще варіант "Не піду на вибори або "проти всіх" "- щоб бачити відсоток. Модератора попросив би видалити існуючу тему про другий тур, або відкоригувати її згідно отриманих результатів.

П.С. Мені здається, Тігіпко може стати основною сенсацією виборів і не все так добре в Юлі, як малює соціологія. Досить непогано побудована рекламна кампанія Тигіпка може дати несподіваний результат, адже до виборів насправді ще довго, а кожен день роботи уряду збільшує кількість ним незадоволених. Так і Сєня ще невідомо як планує змінювати свої рекламні плакати - можливо, там на завершальний етап планується голубе небо і пшениця з слоганом типу "Чуваки, всьо буде добре!" чи "Рєбята, давайтє жить дружно і всьо у нас получиться" :))

А стараннями Олега Тягнибока радикальніша частина Західної України відкусить добрий шмат пирога рейтингу Тимошенко

Так що, народ, давайте голосуємо в першому турі по совісті, все одно перемоги одного з кандидатів на цьому етапі не буде. А результати вже покажуть, чи хоче наш народ щось міняти...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...